GaragePark - Nijmegen Dukenburg Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Van Rosenburgweg 200, 6537 TM Nijmegen, Dukenburg, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Voor vragen was de servicetelefoon snel bereikbaar en ook voor de afspraak om te bezichtigen en het ophalen van de sleutels verliep vlekkeloos.

Oceniono na 4 z 5

De boxen zijn netjes met voldoende stroompunten. Fijn dat je er 24/7 toegang hebt en mag werken! Alleen is het allemaal met de auto heel krap, vooral bij de ingang. Ook lastig dat er maar 1 keytag po... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na een fijne bezichtiging alles snel in gang gezet en konden we ondanks de vakantie van de parkbeheerder de volgende dag onze sleutel ophalen. Wij zijn enorm blij met de snelle en fijne communicatie!

Informacje dotyczące firmy

1. Przechowalnia

Napisane przez firmę

Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

Goede snelle service

5 stycznia 2026

Odpowiedź od GaragePark - Nijmegen Dukenburg

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We wensen u veel plezier met uw garagebox.
-Team GaragePark 🟡

alles helemaal prima

Vriendelijk personeel en een hele mooie betaalbare box.

10 stycznia 2026

- Team GaragePark 🟡

Netjes, schoon, overzichtelijk.

Net park, nette boxen en duidelijk alles aangegeven.
Goed systeem met het alarm en mogelijkheid van het afsluiten van het terrein.

25 września 2025

Odpowiedź od GaragePark - Nijmegen Dukenburg

Dank voor je mooie review en fijn dat je zowel over de netheid van het park en de boxen, maar ook onze faciliteiten, positief bent! We wensen je een fijne huurperiode toe! Met vriendelijke groet, GaragePark

Top garagepark

Top garagepark! Perfecte locatie, goed beveiligd en nette faciliteiten. Ideaal voor mijn bedrijf, alles loopt soepel. Aanrader!

1 maja 2025

Odpowiedź od GaragePark - Nijmegen Dukenburg

Leuk om te horen, dank je wel voor je enthousiaste review! Super dat de locatie, beveiliging en faciliteiten zo goed bevallen.

Team GaragePark

zeer tevreden

er is genoeg ruimte voor ons om te draaien met de aanhanger en deze in de garage box te kunnen rijden. Het park is goed beveiligd en word netjes bijgehouden

22 kwietnia 2025

Dank je wel voor je review. Met vriendelijke groet, Team GaragePark

Oceniono na 4 z 5

Krapjes op het terrein

Alleen is het allemaal met de auto heel krap, vooral bij de ingang. Ook lastig dat er maar 1 keytag poortje staat bij de uitgang. Als je van de andere kant komt, moet je uitstappen. Daarnaast is er onvoldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf.

16 kwietnia 2025

Odpowiedź od GaragePark - Nijmegen Dukenburg

Dank je wel voor het plaatsen van de review. Wij zullen de punten intern opnemen. Hierbij willen wij aangeven dat voor de algemene buitenruimten een parkeerverbod voor voertuigen geldt. Hier mogen bestuurders van de voertuigen alleen laden en lossen. In alle andere gevallen dient te bestuurder het voertuig buiten het terrein te parkeren. Dit om de toegang en bereikbaarheid van de overige huurders maar ook de hulpdiensten niet te blokkeren. Met vriendelijke groet, Team GaragePark

Oceniono na 5 z 5

Alles is tot in de puntjes verzorgd

Alles is tot in de puntjes verzorgd, goeie heldere uitleg bij de oplevering. Heldere voorwaarden en een superscherpe prijs voor deze prachtige nieuwe garageboxen.

29 marca 2025

Odpowiedź od GaragePark - Nijmegen Dukenburg

Wat een mooie review en goed te lezen dat alles zo goed is verlopen. We wensen je heel veel plezier in de box. Met vriendelijke groet, Team GaragePark

Fantastisch!

Zeer nette, grote, schone opslagruimte, goede beveiliging en vriendelijk contact.

18 marca 2025

Wat een mooie review, dank je wel. Met vriendelijke groet, Team GaragePark

Oceniono na 5 z 5

De verhuur was snel geregeld.

De verhuur was snel geregeld.
De sleutel overdracht ging vlot soepel en prettig.
Fijne communicatie.

10 lutego 2025

Odpowiedź od GaragePark - Nijmegen Dukenburg

Heel fijn te horen dat alles soepel en snel is verlopen. Dank je wel voor de review. Met vriendelijke groet, GaragePark

Oceniono na 5 z 5

Snelle en fijne oplevering en communicatie

3 stycznia 2025

Odpowiedź od GaragePark - Nijmegen Dukenburg

Super fijn te lezen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent met de algehele afhandeling. Dank je wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, GaragePark

Top box

Top box! Tevens erg te spreken over de medewerkers.

4 listopada 2024

Odpowiedź od GaragePark - Nijmegen Dukenburg

Dank je wel voor het mooie compliment en deze zullen wij zeker overbrengen aan onze medewerkers. Met vriendelijke groet, GaragePark

Oceniono na 5 z 5

Snel een goede opslagruimte met goede service

Na de aanvraag volgende dag al kunnen bezichtigen. De offerte was snel gemaakt en ook het opmaken van de overeenkomst ging soepel. Oplevering kon al dezelfde dag als het contract was getekend! Een goed product met service gerichte mensen!

Zeer aan te bevelen als u opslag zoekt.

19 września 2024

Odpowiedź od GaragePark - Nijmegen Dukenburg

Wij zijn erg blij met deze super mooie reactie. Fijn dat alles zo soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, GaragePark

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej