Virkelig god og hurtig kundeservice! Jeg var kommet til at få bestilt julekugler med en forkert skriftfarve. Jeg sender derfor en besked til deres kundeservice fredag aften kl. 21:20 lige efter jeg... Zobacz więcej
Jeg købte en fin gave hos Gaedt Design til min veninde i fødselsdagsgave. Den skulle sendes direkte til hende og nå frem inden hendes fødselsdag. Der var super service og pakken var allerede fremme da... Zobacz więcej
Jeg bestilte varen, men kom i tvivl om, det nu var det rigtige billede, der kom på juletræskuglen, for det kunne jeg ikke lige se på bestillingsoversigten, men en medarbejder, som jeg kontaktede tlf.,... Zobacz więcej
Kæmpe anbefaling herfra! Bestilte et skilt til en guldbryllups æresport og fik leveret 1,5 døgn senere. Det fineste skilt som med sikkerhed vil bringe stor glæde hos guldbryllupsparret. Tusind tak :)
Napisane przez firmę
Vi personlig gør dine ting for dig med folie eller laser gravering. Vi designer wallstickers og laserskårede ting til hjemmet.
Sysselbjergvej 50, 6051, Almind, Dania
- kontakt@gaedt.dk
- gaedt.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Dag til dag levering og godt produkt
Bestilte fredag og modtog lørdag. Så fint lavet. Gav uret en gang olie selv, men det er jo en overflade smags sag. Den ene viser var lidt svær at få på, men det lykkedes og det blev mega godt, og gav glæde som gave.
Vil helt klart handle her igen.
Flotte produkter og god service
Super god service
Super god service, stor fleksibilitet og fornuftige priser. Produktet (bordkort badminton) levede fuldt op til vores forventninger. Hurtig respons på e-mails.
Her vil vi gerne handle igen.
Super flotte produkter
Super flotte produkter.
Jeg bestilte pynt til konfirmation. Desværre var de knækket under forsendelse. Heldigvis var I hurtige til at beklage og fremstille og sende nye varer uden beregning.
Tusind tak
Ordren blev ekspederet hurtigt og jeg…
Ordren blev ekspederet hurtigt og jeg modtog pakken dagen efter 👍
Det var en god oplevelse dog havde jeg…
Det var en god oplevelse dog havde jeg troet at inskriptionen var på en plade figuren stod på og ikke på ryggen af den. Det er lidt svært at se på hjemmesiden. Men fik ellers hvad jeg havde bestilt pænt pakket ind
Hurtig levering og produkterne lever op…
Hurtig levering og produkterne lever op til forventningerne.
Jeg er virkelig tilfreds,købte et skilt…
Jeg er virkelig tilfreds,købte et skilt til min datters konfirmation, og det så fint :).
Kan godt anbefales.
Produktet lever præcist op til…
Produktet lever præcist op til forventningerne og leveringen var super hurtig.
Super god service
Super god service, hurtig levering og varen var lige som den skulle være. Jeg er meget tilfreds med det jeg har bestilt.
Det er ikke sidste gang jeg køber noget her.
Det smukkeste hjerte
Hurtig ekspedition.
Kunne afhente på adressen
Fik lavet hjertet lige som jeg ønskede det. Havde den perfekte størrelse til en æresport.
Altid god og hurtig betjening 🤗
Fin kvalitet
Fin kvalitet, hurtig levering. Skulle bruge bordkort i specielt design, og det blev helt som ønsket.

Odpowiedź od Gaedt Design
Meget tilfreds
Gaedt design kunne imødekomme mine ønsker angående en lille ændring af deres skilte og det blev helt perfekt tak 😊👍

Odpowiedź od Gaedt Design
Gaedt Design kan deres kram
Jeg har fået lavet et Velkomst skilt til konfirmation og har lige modtaget det. Wouw siger jeg bare, hvor er den flot og glæder mig til den skal byde gæsterne velkommen og ikke mindst glæde konfirmanden.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.