Fantastisk service! Elsker deres produkter og desværre var en spray flaske til rengøringssæt gået i stykker efter 1/2 års brug. Jeg skrev til humdakin med billeddokumentation og med det samme sørgede... Zobacz więcej
Nem at bestille, hurtig levering, fede produkter. Dog var min Sandstone Organizer desværre gået i stykker under transport, men jeg sendte en mail med foto, og under 12 timer senere havde jeg en sød... Zobacz więcej
Nysgerrighed på rengøringsprodukter og dufte til hjemme. Virkelig nogle milde rene dufte, men jeg synes ikke duftene holder - eks roomspray, ikke billig, dufter kun lige når du sprøjter den ud i rumme... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Truly excellent customer service. My package arrived slightly damaged from transit. I reported it to Customer Service just asking for a replacement bottle top that was broken. They replied really qu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Dansk design, luksus og livsstilsprodukter med effektive og milde ingredienser.
Estrupvej 1, 8380 , Trige, Dania
- info@humdakin.com
- humdakin.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Dejlige produkter
Dejlige produkter, og dejligt at man får det så hurtigt.

Odpowiedź od Humdakin.dk
Jeg bestilte 2 produkter makeuptaske +…
Jeg bestilte 2 produkter makeuptaske + toilettaske. Fik kun den ene tilsendt og kreditnota på den anden. Jeg ville gerne have været informeret om at jeg så ikke kunne få 2 "ens" produkter (samme farve). Nu må jeg jo så bare håbe at den anden snart kommer på lager igen.

Odpowiedź od Humdakin.dk
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter. De skuffer aldrig
Fin service og hurtig levering
Super gode produkter
hurtig levering af super gode produkter. Bestemt ikke sidste gang jeg køber Humdakin :-)
Bedste produkt på markedet.
Det er helt enkelt det bedste, lækreste og mest allergi venlige produkt på markedet. Hverdagsluksus til hele kroppen og hjemmet. Kan kun anbefale alle at prøve dette fantastiske produkt.
Mine nye yndlings rengøringsmidler
De skønneste produkter med en dejlig duft. Samtidig holder de hvad de lover. De gør rent og er samtidig blide mod hænderne. Hurtig levering oveni.
Fantastiske produkter
Det er simpelthen de skønnest produkter, og så dufter det helt vidunderligt, så pas på, man bliver afhængig af det 😉
Lækre produkter og hurtig levering
Lækre produkter og hurtig levering.
Desuden hurtig svar fra online kundeservice ift spørgsmål. 👌
Virkelige lækre produkter 🥳
Altid lækre og stilfulde produkter
Altid lækre og stilfulde produkter. Meget tilfreds
Nemt at bestille og ikke mindst hurtig…
Nemt at bestille og ikke mindst hurtig levering
Alt gik som forventet
Pakken kom hurtigt og jeg er så vild med jeres karklude
Varen var i orden og go service
Nem at bestille, fede produkter
Nem at bestille, hurtig levering, fede produkter.
Dog var min Sandstone Organizer desværre gået i stykker under transport, men jeg sendte en mail med foto, og under 12 timer senere havde jeg en sød mail fra Simon, som skriver de beklager og en ny er på vej til mig. Så super service.
Kan varmt anbefale Humdakin
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.