når man nu står og mangler et eller andet til sine apple ting. så er gadget4apple en god og billig hjemme side. jeg tror ikke jeg har set en hjemmeside i danmark som er billigere end gadget4ap... Zobacz więcej
Ikke alene er priserne hos gadget4apple under alle andres, deres service er også fuldstændig suveræn. Jeg handler meget over nettet og har aldrig oplevet en bedre service: Da min beskyttelses-film... Zobacz więcej
En ting er de virklige gode priser og gratis udbringning. Noget andet er håndteringen af ens ordre: Opdateringer på forløbet ift. pakkens placering (ordre modtaget, afsendt etc.), hurtig levering og l... Zobacz więcej
Gadget4apple : gode priser og god service Gadget4apple : hurtig levering Gadget4apple : Søde kunderservice folk Jeg anbefaler gadget4apple til alle for at købe ind fra , den er billigste ipads... Zobacz więcej
Æblevangen 1, 2765, Smørum, Dania
Mine ting kom allerede dagen efter og det var nemt at handle på siden

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Fik leveret apple smart cover fra butikken. Fik sød mail efter bestilling og håndskrevet (!!) kort med i pakken. Meget sødt.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Fik varen efter allerede 1 dag, og et fint håndskrevet julekort. Det da service der vil noget.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Jeg købte tilbehør til min Iphone, og modtog det dagen efter. Billigt og hurtigt

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Jeg købte tre stk tilbehør til mine iPhone, iPad og Mac, og den samlede pris var mindre end hvad jeg skulle have betalt i en apple butik. WOW! Varene kom næste dag og endda med en personlig hilsen fra Isabella. det kalder jeg service

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Perfekt oplevelse med at handle med butikken

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Super sted at handle gadgets til dit appel udstyr :-)
Der er lynhurtig levering, super god service, og så er prisen jo ikke til at klage over ;-)

Overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Personlig hilsen, skønt.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
I have already recommended this site to 5 people. The apple accessories/gadgets are significantly cheaper than any other place I know of in DK and shipped free of charge - they arrived 2 days later. To top it all off, I didn't just receive an automated order confirmation, I received a personal email from a human being (with a name) that valued my business and opinion of their service/company.
Two thumbs up! everyone in DK should shop at gadget4apple!

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Super god og hurtig service! Intet beukrati!
Hurtig, god og sikker levering! Helt klart et sted jeg ville besøge og anbefale igen!