når man nu står og mangler et eller andet til sine apple ting. så er gadget4apple en god og billig hjemme side. jeg tror ikke jeg har set en hjemmeside i danmark som er billigere end gadget4ap... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ikke alene er priserne hos gadget4apple under alle andres, deres service er også fuldstændig suveræn. Jeg handler meget over nettet og har aldrig oplevet en bedre service: Da min beskyttelses-film... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En ting er de virklige gode priser og gratis udbringning. Noget andet er håndteringen af ens ordre: Opdateringer på forløbet ift. pakkens placering (ordre modtaget, afsendt etc.), hurtig levering og l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gadget4apple : gode priser og god service Gadget4apple : hurtig levering Gadget4apple : Søde kunderservice folk Jeg anbefaler gadget4apple til alle for at købe ind fra , den er billigste ipads... Zobacz więcej
Æblevangen 1, 2765, Smørum, Dania
Da jeg havde købt en smartphone uden abonnement og først bagefter fandt ud af at den skulle bruge et mikro-sim kort, fandt jeg ud af at et alm. sim kort kunne skæres til.
Efter nogen søgning fandt jeg frem til gadget4apple hvor en skabelon plus adapter kostede mindre end et nyt sim kort.
Det kom dagen efter og kortet blev skåret til, så den ny telefon kunne fungere. Og ved brug af adapteren kan kortet bruges som alm. størrelse. Perfekt.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Mine ting kom som aftalt, og de var gode til at hjælpe når der var noget galt. jeg fik endda et postkort med i min pakke som en et lille prik over i'et! jeg giver et postkort igen som tak!
en lille ting jeg lige bemærkede efter jeg skrev denne anmeldelse var at den er ret irriterende fordi man SKAL logge ind eller andet for at kunne oploade sin anmeldelse.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Gadget4appel er en mega fed hjemmeside, de har mange fede varer til en lav pris. Men det de vinder allermest på er deres kundekontakt. Mails bliver besvaret før man næsten sender dem og man får en personlig hilsen med på vej. Super godt, forsæt med det ;-)

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
På trods af at jeg synes hjemmeside er dårlig, så kan jeg kun rose dem! Jeg bestilte et cover til min iPhone, hvortil jeg fik en lille ekstra gave. Det gik nemt og hurtigt med leveringen og der er mange muligheder for betaling. Dog bør hjemmesiden ses igennem for stavefejl, det ligner lidt en hjemmeside bygget på falske primisser?

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Supe nemt og god service.
Havde købt mic. høretlf, som viste sig at være defekte....ved henvendelse fik jeg uden ekstra omkostninger sendt nye høretlf samme dag med en lille gave til.
Blev bare ved i samme stil.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Pakken kom aldrig frem, så klagede og fik en beskyttelsesskærm og et personligt postkort skrevet med håndskrift.
Derudover var det gratis fragt og meget billigere end apple selv.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Super nemt, self fedt tilbehør til fedt mærke, bliver det bedre.
enormt god service, hurtig respons.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Jeg bestilte min vare sent onsdag aften, og allerede fradag formiddag lå den i postkasen. Ikke nok med, at varen var billig og fragten gratis, så fik jeg en ekstra lille gave med i handlen. Derudover fik jeg et personligt skrevet postkort, hvor jeg fik tak for at handle hos dem.
Umiddelbart gør de det for at danne sig et bredere kundenetværk, men jeg bidrager gerne ved at anbefale dem til alle uden tøven.
mvh Emilie

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Jeg har handlet hos gadget4apple.com nogle Apple tilbehør og jeg syns at det var en fantastisk handl og service har fået de købte var næste dag selv om jeg hag bestilt sent om eftermidagen og kvaliteten er altså perfekt plus meget billigt i forhold til andre hjemmesider og gratis levering. Dem der ser min kommenter kan bare kige på deres hjemmeside for at se hvor billigt det er og igen vil jeg sige kvaliteten er perfekt. Fremover vil jeg gå in i deres hjemmeside direkte uden tvivl.
MH.
Hawar Ali

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
ordren blev bestilt lørdag aften,og søndag formiddag fik jeg en mail ang. at min ordre var afleveret til postvæsnet... og mandag lå pakken så i postkassen,så helt igennenm en yderst tilfreds stillende service, og producktet var også som beskrevet!!!

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
jeg syntes det har været en hurtig og god ordre! og jeg fik enda screenclear til iPhone gratis med så dette er et super deal!!

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Handlen gik hurtigt og når man skriver til dem kommer der svar hurtigt.
Super især når jeg overser et kabel i pakke fordi jeg bare vil lege med det samme. Men rolig og hurtigt svar og jeg finder det skal bruge.
Thumbs

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Bestilte et iPad smart cover til 220,- fragtfrit. 1.5 dages leveringstid og fik en lille håndskrevet hilsen samt en lille "gave" med.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Gadget4apple leverede meget effektivt og hurtigt det første cover, jeg havde bestilt til vores ipad2. Ja, vi modtog den allerede 2 dage efter! Det viste sig at være en anden end vi havde forventede, men det var ingen problemer for gadget4apple, der straks sendte det ønskede cover.
Hurtig og effektiv og fremragende service. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Da jeg så siden blev jeg lidt usikker på om den var troværdig, men min tvivl blev gjort til skamme. Ordren blev bestilt og ankom i god tid og i god stand.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Hurtig behandling af ordre, produkter i top. Og så har de produkter jeg ikke kunne finde andre steder herhjemme.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
God personlig service, hurtig levering og alt i alt en god oplevelse.

Odpowiedź od Gadget4Apple.com
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.