Zobacz, co mówią recenzenci
Det blir fristet med billige reiser, men når man er trykket seg igjennom alle ekstra kostnader etc så får vi opp at vår bestilling er ikke mulig likevel..... Gang på gang!! Svindlere hele gjengen! D... Zobacz więcej
Veldig greit og oversiktlig å bestille tur. Derimot får man tilbud om massevis av forskjellige ekstra greier når man bestiller fra bestillingssiden. Vi bestile med avbestillingsforsikring, men da en i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
momondo svarer for øyeblikket ikke på vurderinger som publiseres på denne siden. Hvis du trenger hjelp, har spørsmål eller ønske å dele en opplevelse du har hatt, ber vi deg kontakte oss via www.momondo.no/support. Vi har et dedikert team som står parat til å svare og hjelpe deg. Takk! Målet vårt hos momondo er å hjelpe folk med å oppleve verden ved å skape favorittverktøyene deres. For hver forespørsel søker momondo på andre nettsider for å vise reisende informasjonen de trenger for å finne de perfekte flyavgangene, hotellene, leiebilene og pakkereisene.
Dane kontaktowe
Løvstræde 1, 1152, Copenhagen, Stany Zjednoczone
- +45 33 37 80 80
- momondo.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Clickbait, Extreme Price Changes
Logged on early this past week, found a super deal on Virgin Airlines from Oslo to Boston and New York for July. 3200kr for 4 people (12800kr). I clicked on price to order and again "price has changed" this time 52000kr! I googled and found that there could be a special running or an error. I tried several more times, even went on Virgin´s own website to verify.. Price there was 13000kr per ticket. Cleared cache, started again, checked mobile app. Same... 3200kr per... started same process again... "new price 54000kr" ... looking at wayback machine online... the 3200kr NEVER existed!... No one to contact about, false advertising etc... SCAM! Tried hours later.. price still showed 3200kr! Me thinks momondo should honor this price!
Det blir fristet med billige reiser
Det nytter ikke Momondo å si at jeg skal sende mail med screenshot fordi det blir ikke gjort noe likevel og dere kan styre på vidre igjen og igjen..... Nei det er vel lettere å booke rett hos selskapet viser det seg!
Det som förundrar mej är att momondo…
Det som förundrar mej är att momondo fortsatt låter Bravofly operera på deras sida. Det företaget har lurat 1000 tals på pengar inklusive mej.
Å måtte gå gjennom et utall av…
Å måtte gå gjennom et utall av robot/bilder for å komme inn på siden, er helt uakseptabelt for brukere!!
Prisene stemmer ikke med det Momondo kommer opp med i sine prisoverslag.
Momondo, som jeg har brukt i mange år, er for meg blitt en "ikkeside", rett og slett elendig!!
Not showing correct price
Not showing correct price, even when using the filters. Price will increase when moving forward. Not the first time. Its actually illigeal
Prisene stemmer ikke med det…
Prisene stemmer ikke med det operatørene tilbyr
Store endringer som ikke går opp
Bestilte flybilletter lenge i forveien via Momondo, for tre fotografer som skal være i bryllupet vårt. Nå er tidspunktene endret såpass mye (8 timer) at de ikke kommer til å rekke dagen. Å gjøre endringer er helt håpløst, og selskapet skal ha masse penger for å hjelpe oss.
Utrolig skuffet over Momondo, som jeg hadde et positivt inntrykk av frem til nå. Useriøse samarbeidspartnere.
Veldig dårlig kundeservice ved varsling…
Veldig dårlig kundeservice ved varsling av feilbestilling direkte etter feilbestilling
Det er ikke Momondo som er problemet, bare di dem samarbeider med.
Jeg har brukt Momondo i alle ar og aldri hatt problemer med dem, Problemet er med di selskapene di samarbeider med, det er som regel da problemer og overraskelser oppstår. Så jeg bruker nå Momondo til å søke og går direkte til flyselskapet for å kjøpe billettene der. Noen ganger litt dyrere, men da er du trygg og kan ikke bli utsatt for useriøse selskaper. Jeg savner en link der Momondo kunne styrt oss direkte til flyselskapet så vi hadde fått slutt på di andre useriøse. Jeg tapte 35000 på siste tur jeg bestilte med fly og hotell. Nå bruker jeg Momondo som kun en søkemotor og er kjempefornøyd med dem.
Fast kunde, super fornøyd med mine bestilte reiser!
Fast kunde, super fornøyd med mine bestilte reiser via Momondo!!!
KEEP UP THE GREAT WORK, Momondo!!! :D
Alt står på troverdigheten til byråene Momondo samarbeider med
Alt står på troverdigheten til byråene som Momonodo samarbeider med. Er de dårlig, sliter du..
Jeg bestilte fly via momondo, som videre ledet meg til mytrip.com som sto for den faktiske transaksjonen. De har meget useriøst og ukoordinert kundeservice. For å endre flyvning som ble kansellert av flyselskap tok de 2 ganger prisen av det flyselskapet ville tatt. De ba så om ytterligere 500 kr i etterkant fordi de ikke hadde klart å booke om billetten samme dag (slik de sa de skulle). Nektet så å overføre bagasje til ny flyvning. Der drives kundeservicen av en ukoordinert gjeng hvor alle kommer med ulik policy.
Det kommer på masse gebyrer etter hvert…
Det kommer på masse gebyrer etter hvert og jeg opplevde meg ventelistet hos et flyselskap, hvor jeg var bekreftet via Momondo. Bestill direkte hos flyselskapet du vil reise med etter å ha sjekket ut prisene. Fikk ikke opp British Airways priser på Momondo.

Odpowiedź od momondo.no
Hei er det normalt å trekke i utenlandske valuta
Hei, Har bestilt flybillett fra deres side.
Er det normalt å trekke utenlandske valuta.
Det ble trukket i Dansk valuta og mgjort til Norsk kr??

Odpowiedź od momondo.no
Travellink? Har brukt momondo en del til søk etter…
TRAVELLINK ? HVEM ER DET? Har brukt momondo en del til søk etter billige flyreiser. Gjorde det for 2 uker (18 Januar) siden i forbindelse med en reise tur/retur Paris - 6 personer. Prisen som kom opp på søket var 895.- WoW. dette var flere hundre billigere enn flyselskapene sin pris. Jeg gikk selvfølgelig videre, og ble sendt over til travellink. Her startet problemene. Først var prisene på bagasje nesten 3 dobblet av hva flyselskapene tar, men ok, fremdeles billig... så jeg fortsatte. Rett før betaling økte prisen fra rundt 7000.- til over 9000.- totalt, dette måtte være feil. Uheldigvis bestillte jeg med denne "feilen", Travellink var svært rask med å sende bilettene til min e-post, men ikke kvittering på kjøpet med bestillingsreferanse. Kontoen min ble belastet nesten med en gang med over 9000.- dvs. nesten det dobbelte av utgangsprisen på momondo. Jeg reagerte raskt, og ringte selskapet for å kansellerer hele reisen så raskt som mulig (samme dag). Den jeg møtte på telefonen gjentok at hun måtte ha bestillingsreferansenummeret mitt, jeg leitet på Airfrance og Norwegian bilettene uten å finne dette referanssenummeret. Det ble påstått gang på gang at jeg var blitt tilsendt dette nummeret på min e-post, hvilket jeg ikke hadde, sjekket søppelpost osb. alt inngående e-post. Jeg avbestillte som sagt hele bestillingen. Avbestilling hos Norwegian måtte jeg gjøre selv og sende inn dokumentasjon på at jeg hadde gjort det - hvilket jeg gjennomførte med en gang - vedkommende jeg snakket med i travellink lovet å sende en e-post med referansenr. og der jeg kunne sende dokumentasjon på at Norwegian bilettene var avbestillt. Air France måtte visstnok selskapet ta seg av. Det tok 1 og en halv uke og mange, mange telefonsamtaler før jeg fikk en e-postadresse fra travellink hvor jeg kunne levere dokumentasjon på kansellering av Norwegianbilettene som ble gjort samme dag 18 januar. Jeg har ikke mottatt noen henvendelse fra travellink pr.e-post etter at de raskt sendte biletter og trakk penger fra kontoen min. De har heletiden påstått at de har eller skal sende meg e-post, noe de ikkje har gjort. Det er ingenting iveien med min e-post adresse....Air france greide å sende meg biletter 1,5 uke etter på sammen sikre e-post som travellink sendte biletter og ikke greide å sende bestillingsreferanse. Forige fredag ringte jeg travellink igjen, og fikk besked om at jeg saken fremdeles var til vurdering - dvs. noen i "Spania" hører på lydbåndopptak av den første samtalen og at jeg kunne ringe på mandag dvs. 28 - da hadde det sikkert ordnet seg. Nå tenke jeg at de skal få god tid å få dette gjort så jeg ringte i dag igjen (en uke senere), svaret er at saken/vurderinga ennå ikke er ferdig. Fenomenalt! Jeg vil ikke anbefale momondo som en platform å bestille biletter, kun som søk, og husk kjøp bilettene direkte på flyselskapene sine sider, prisene på momondo er kun veiledende (villedende), særlig når aktører som Travellink får operere fritt fra denne platformen. Jeg har fremdeles ikke fått igjen pengene mine. Mitt generelle inntrykk av Travellink er godt skolerte telefonselgere, som ivartar firma og ikke kunder. Ganske irriterende med voksnefolk med barneTV-stemme som ikke hører eller kan bistå til å løse problemet, kun fortelle deg at bare slapp av det løser seg, hvor dum tror de kunden er?
Norwegian brukte 5 min til kanselleringen - på travellink sin side står fremdeles denne reisen oppført som reise??
NOE SOM IKKE STEMMER!
Føler meg grundig lurt! Vil følge dette opp. Travellink kan ikke få holde på slik!
Nå har jeg bestillt reisen på nytt tur/retur hos Norwegian! No - problem! Travellink er en fordyrende , helt unyttig og frustrerende aktør innen reisebransjen. Kanskje vi kunder kan hjelpe dem ut av bransjen!

Det er greit å tenke
Det er greit å tenke, konkurere åg kritisk ser på andre. Hilsen Zlatan Miskovic
Enkelt og greit
Bruker alltid momondo som første valg når jeg skal sondere flypriser.
Pålitelig og enkelt.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.