Hvor ville jeg ønske at jeg havde læst anmeldelserne inden jeg handlede på Freja København. Har købt en hør skjorte som aldrig har set skyggen af hør. Det er rent “plastik “(kunststof) Der er ingen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nydelige billeder på hjemmesiden, man bliver fristet. Desværre er kvaliteten noget tvivlsomt, når varen modtages. Deres retur politik er under lavmålet. Varen skal returneres til Kina som koste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er snyd at bruge Københavns navn, fordi det er vare fra kinesisk hjemmeside, som de køber fra shein og sælger videre men lidt dyrere. Jeg kan selvfølgelig bruge vare men det er ikke fra København... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
LAD VÆRE MED AT KØBE HERFRA! Købte et par “ortopædiske damesko” der angiveligt var sat ned med 50 % til ca 500 kr. Freya København hævede med det samme pengene fra min konto, uden at varen kom. Jeg... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
ABSOLUT 0 Stjerner … har modtaget t-shirt som er af ringeste kvalitet!! Havde desværre ikke tjekket Trust pilot, håbløst og dyrt at sende retur til Kina ! Og så siger de at de helst vil undgå man sender retur af hensyn til klima..?? Så skulle de begynde at lave tingene MEGET bedre! Øv .. de opfordrer til at give det videre til en anden, det vil jeg virkelig ik være bekendt ! 😠 den må smides ud !
HOLD JER VÆK FRA DETTE SKODFIRMA!

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Kan IKKE anbefales! Vær meget opmærksom på returvilkårene, før du handler hos Freya Copenhagen.
I vores tilfælde modtog vi varer, som på ingen måde svarede til den produktbeskrivelse der fremgik på hjemmesiden: 2 Hørskjorter var i stedet ren polyester og super dårlig passform. Kunne lige så godt have været en Temu vare.
Da vi kontaktede kundeservice, anerkendte virksomheden, at der var problemer med produktbeskrivelsen, og i stedet for at acceptere en returnering af varen, tilbød de flere gange en delvis refundering (først 10 %, så 15 % og senest 20 %) mod at vi beholdte varerne.
Da vi ønskede en fuld refundering, fik vi imidlertid oplyst, at vi selv skulle betale for at returnere varerne til et lager i Ningbo, Kina. Virksomheden fastholdt dette krav gennem hele forløbet og afviste at stille en forudbetalt returlabel til rådighed, selv efter at vi havde gjort opmærksom på, at sagen handlede om varer, som ikke svarede til beskrivelsen og at virksomheden i deres købsbetingelser klart skriver, at hvis fejlen er deres eller der er tale om 'fejl i produktbeskrivelsen', er returneringen på deres bekostning.
Jævnfør Forbrugerkøbsreglerne skal forbrugeren IKKE bære omkostningerne ved at få manglen afhjulpet.
Vi oplevede derfor, at virksomheden ikke tog det fulde ansvar for problemet, men i stedet forsøgte at løse sagen gennem tilbud om mindre delvise refunderinger eller ved at lade kunden betale den internationale returfragt.
Kundeservice svarede relativt hurtigt og høfligt, men den konkrete løsning fandt vi ikke rimelig. Mit råd til andre kunder er at læse returbetingelserne meget grundigt og være opmærksom på, at returnering kan kræve forsendelse til Kina for egen regning.
På baggrund af vores oplevelse vil vi ikke handle hos Freya Copenhagen igen.
ordre-ID: DK2514612

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Scam, firmaet udgiver sig for at være dansk. Varerne bliver sendt fra Kina. Jeg har nægtet modtagelse og nu vil firmaet ikke betale mine penge retur i henhold til EU lovgivning.

Hold jer langt væk
Fik desværre ikke tjekket trustpilot hvilket jeg ellers plejer
Det er Kina varer man modtager dårlig kvalitet der lige så godt kunne købes på Temu eller SHEIN
Man kan ikke få retur label og sende direkte retur til firma man skal selv sende til Kina og sende tracking nummeret til Freya København 🙈 umiddelbart koster det fra 280 kr skoene stod i 725 😅
Først tilbød de 10 så 15 og så 20 % for at beholde og som de skrev evt give videre til nogen jeg havde kær
Købte skoene da der stod de var ergonomiske og jeg døjer med nedsunken forfid,de vejer ikke en skid og er virkelig dårlig kvalitet og viser sig jo så at komme fra et lager i Kina 😡😡😡

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Jeg henter ikke min pakke i tide så nu er alle mine trøjer blevet sent tilbage og jeg har ikke fået mine penge tilbage.

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Snyd og bedrag butik. Elendig kvalitet og matcher ej heller billederne. Man kan ikke returnere de elendige varer, som man har modtaget og få sine penge tilbage.
Hold Jer langt væk.

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Totalt fup firma. Satsede at sende retur - sjovt nok er pakken landet i tolden og firma vil blive kontaktet. Firmaet vil ikke hjælpe og siger jeg selv skal gøre noget. Fup og fidus.
Kina produkter! Æv jeg hoppede i med begge ben.

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Hold jer langt væk fra denne butik.
Leveringstiden var ekstremt lang, og da varen endelig kom, var kvaliteten elendig. Produktet lignede overhovedet ikke billederne på hjemmesiden, og jeg føler mig ærligt talt snydt. Jeg betalte 350 kr. for noget, der føles som et billigt produkt til en brøkdel af prisen.
Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg at vide, at jeg selv skulle betale returfragt til Kina, selvom virksomheden markedsfører sig som “Copenhagen”. De tilbød først kun 15 % refundering og senere 20 %, hvilket er helt urimeligt, når varen ikke svarer til det, der er blevet lovet.
Min oplevelse har været frustrerende fra start til slut. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her.

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Jeg kan selvfølgelig bruge vare men det er ikke fra København så kvaliteten er ikke som jeg ønsker.

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
jeg bestilte varer hos dem og så viste det sig at de ikke havde varen i den størrelse jeg bestilte. så modtager jeg en mail at jeg vil modtage en mindre størrelse. jeg skriver at det kan jeg ikke acceptere og beder dem annulere ordren. det siger de ikke kan lade sig gøre og at varen vil blive sendt. det er nu en måned siden. jeg har stadig ikke modtaget varen og har gentagne gange forsøgte at få refunderet beløbet. det skriver blot at jeg inden længe kan spore ordren. det er et fup firma og jeg har ingen fået trods det at pengene er trukket. nogle som har en måde jeg kan løse problemet på?

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Som min kæreste beskrev, så er det værre end TEMU kvalitet, til trods for at en simpel kjole koster 320kr, var stoffet ikke i nærheden af hvad det blev reklameret for- derudover var snittet på kjolen også et helt andet, og bindebåndet var langt under taljen.
Retur koster 330kr så det var ikke en mulighed.

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
NUL STJERNER. Freya København er et FUP firma.
Hos Freya København skal du annullere din ordre INDENFOR DET FØRSTE KVARTER! Ellers vil de ikke lade dig annullere. Hos Freya København svarer produktet på ingen måde til det billede som deres website viser, varen kommer fra Kina og består af plastic og lim og lugter så fælt af opløsningsmidler, at jeg oprigtigt håber at den stakkels kineser, der har lavet det, har haft adgang til værnemidler. Freya København er så "venlige" at lægge en 20% doucher i posen , som du kan bruge til dit næste køb, bortset fra at jeg hverken vil eje eller have mere af det bras, som dette sted sælger. Jeg håber oprigtigt at der er folk der ser denne anmeldelse før de køber hos Freya København. PAS PÅ DETTE STED!!!

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Lever af at snyde - køber aldrig herfra igen!
Udover det kan jeg se de har forsøgt at få fjernet min anmeldelse herinde fra, dog har trustpilot ikke godkendt det.
Føj for et firma

Alt for lang leveringstid
Varen er fortsat ikke leveret efter 10 dage. Det er jo helt elendigt

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
leveringstid var 23 dage og produkterne var ikke som beskrevet eller illustreret. jeg vil aldrig mere købe derfra eller kunne anbefale Freya København. Har smidt alle 3 produkter til genbrug.

HOLD JER LANGT VÆK!
Produktet stemmer på INGEN måde overens med hvad der vises på deres side, i stedet modtager man langt lavere kvalitet, som ligner noget der blot bliver sendt videre fra Temu til overpris. Produktet er til og med defekt, ved ankomst og de nægter at tage det retur,
ved mindre jeg betaler returfragten til Kina, hvilket strider imod den danske købelov.
HOLD JER LANGT VÆK!

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Svindel køb ikke noget fra den side

KØB IKKE NOGET HER!!! ❌❌❌

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Modtog efter lang ventetid mine solbriller, som så er i stykker.

Odpowiedź od Freya Kobenhavn
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.