Freya Kobenhavn Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

Fup firma, Blev desværre forført af navnet Freya Copenhagen. Forsøgte at annullere køb i juni, men fik svar at varer var sendt. Har endnu ikke modtaget varer efter 3 uger, men modtaget mail d.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvor ville jeg ønske at jeg havde læst anmeldelserne inden jeg handlede på Freja København. Har købt en hør skjorte som aldrig har set skyggen af hør. Det er rent “plastik “(kunststof) Der er ingen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Nydelige billeder på hjemmesiden, man bliver fristet. Desværre er kvaliteten noget tvivlsomt, når varen modtages. Deres retur politik er under lavmålet. Varen skal returneres til Kina som koste... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Det er snyd at bruge Københavns navn, fordi det er vare fra kinesisk hjemmeside, som de køber fra shein og sælger videre men lidt dyrere. Jeg kan selvfølgelig bruge vare men det er ikke fra København... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

478 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 416

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

leveringstid var 23 dage og produkterne…

leveringstid var 23 dage og produkterne var ikke som beskrevet eller illustreret. jeg vil aldrig mere købe derfra eller kunne anbefale Freya København. Har smidt alle 3 produkter til genbrug.

11 czerwca 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produkterne ikke levede op til dine forventninger, og at de hverken svarede til beskrivelserne eller billederne på hjemmesiden. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager også, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger. Vi tager din feedback alvorligt og vil meget gerne undersøge din sag nærmere for at forstå, hvad der er gået galt.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå sagen og hjælpe dig videre.

HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!

HOLD JER LANGT VÆK!

Produktet stemmer på INGEN måde overens med hvad der vises på deres side, i stedet modtager man langt lavere kvalitet, som ligner noget der blot bliver sendt videre fra Temu til overpris. Produktet er til og med defekt, ved ankomst og de nægter at tage det retur,
ved mindre jeg betaler returfragten til Kina, hvilket strider imod den danske købelov.

HOLD JER LANGT VÆK!

11 czerwca 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede fejl ved varen ved modtagelsen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager henvendelser om produktkvalitet, defekte varer og returprocessen alvorligt og vil meget gerne undersøge din sag nærmere for at få afklaret forløbet og hjælpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer samt gerne billeder af den modtagne vare, så vi kan gennemgå sagen og følge op på din henvendelse.

Svindel køb ikke noget fra den side

Svindel køb ikke noget fra den side

3 czerwca 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse hos os. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse og undersøge din sag nærmere, så vi kan hjælpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer og yderligere oplysninger om din oplevelse.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og at du har været utilfreds med både produktkvaliteten, priserne og returprocessen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager al feedback alvorligt og vil meget gerne undersøge din sag nærmere for at få en bedre forståelse af din oplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Modtog efter lang ventetid mine…

Modtog efter lang ventetid mine solbriller, som så er i stykker.

8 czerwca 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du efter ventetid modtog et par solbriller, som var beskadigede ved ankomsten. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager kvalitetsproblemer og transportskader alvorligt og vil meget gerne undersøge din sag nærmere for at hjælpe dig videre med en løsning.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer samt gerne billeder af de modtagne solbriller, så vi kan følge op på sagen hurtigst muligt.

Bare Møg og fusk.

8 czerwca 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse og undersøge, hvad der er gået galt, så vi kan hjælpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer og yderligere oplysninger om din sag.

100% fusk hold jer væk

100% fusk hold jer væk

Skjorte på bestilling

Det er nu tydeligt at mit skjorte første blev syet efter jeg havde trykket køb. Der gik to uger, og hvad jeg står med er en kopi lavet efter billedet!

Stoffet var ikke det samme. Knapperne var ikke det samme. Dybt misvisende at butikken hedder Freya Kobenhavn, når den ligger i Belgien, og varerne ligger i Kina!

Returnering til Kina koster 280,- som jeg gav for skjorten. Det er jo håbløst. Jeg håber ikke andre handler hos dem igen.

7 czerwca 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at skjorten ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede forskelle i både materiale, detaljer og det samlede udtryk sammenlignet med det produkt, du forventede at modtage. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager også, at du har været utilfreds med leveringstiden og returprocessen. Vi tager din feedback alvorligt og vil meget gerne undersøge din sag nærmere.

Scam alert

Scam alert. Mine flotte hørskjorter viste sig at være muteret til grimme polyesterskjorter undervejs😂

3 czerwca 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at de modtagne skjorter ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede forskelle i både materiale og udseende sammenlignet med det, du forventede at modtage. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og se på, hvad der kan være sket i forbindelse med din ordre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer og gerne billeder af de modtagne produkter, så vi kan følge op på sagen.

Oceniono na 1 z 5

Misleading Presentation, Poor Quality Products, and non-existent Customer Support

My experience with this company has been extremely disappointing.

The company presents itself as fashion brand run by the Belgian company AB Com BV. They claim to specialize in delivering stylish and modern clothing to the Danish market and this was one of the reasons I felt comfortable placing an order. However, after purchasing, I discovered that important information was not clearly disclosed beforehand. In particular, I only learned after ordering that returns may need to be sent to China, something that would have influenced my decision had it been made transparent from the outset.
The products I received were of very poor quality and looked nothing like the images displayed on the website. The materials and overall finish appeared cheap and did not meet the expectations created by the company's marketing.
Customer service was equally disappointing. The Danish phone numbers advertised by the company did not appear to be functional, making it impossible to speak with anyone regarding my concerns. When I attempted to contact the company by email using the address provided on their website, I received several messages stating that the recipient server could not be reached:
"The recipient server did not accept our requests to connect… [freya-kobenhavn.com] [23.227.38.32]: timed out."
Another issue is the company's cancellation policy. Customers are given only 15 minutes after placing an order to cancel it, which I consider unreasonable and highly restrictive.
Overall, I felt misled by the way the company presents itself and by the lack of transparency surrounding its operations, customer support, and return process. I would encourage potential customers to carefully review all available information, visit the company's website themselves, and read independent customer reviews before making a purchase.
Based on my experience, I would not recommend this company.
In my opinion, this company is a scam and run by fraudulent individuals

Hello,

Thank you for taking the time to share your detailed feedback. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations and that you were dissatisfied with the products, customer service, and information provided regarding your order. This is certainly not the experience we aim to provide our customers.

We take concerns regarding product quality, communication, return procedures, and order cancellation seriously. We would appreciate the opportunity to review your case in more detail and better understand the issues you encountered.

Please contact us at info@freya-kobenhavn.dk with your order number and any relevant correspondence so that we can investigate the matter further and assist you directly.

Kind regards,

Pasform af bluse

Pasform af bluse: Helt uanvendelig og svarede absolut ikke til billedet, som “lokkede”.
Returnering, ja, til Kina!
Alt i alt virkelig utilfreds med Freja og handler aldrig dér mere.
Telefonen svarer med en maskine - send en mail og man får bare en masse ulejlighed ud af det.
Jeg smider blusen ud - øv for en oplevelse og øv for at have betalt/mistet 280 kr.
Ingelise Kahrs

29 maja 2026

Hej Ingelise,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at blusen ikke levede op til dine forventninger, og at du har været utilfreds med både pasformen, produktets udseende og din oplevelse med kundeservice og returnering. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback alvorligt og vil meget gerne undersøge din sag nærmere for at forstå, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå sagen og følge op på din henvendelse.

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Bestillingen gik igennem, penge trukket og så ventede jeg længe på varern.. Det viste sig at varen var ren PLASTIK træsko, ikke som på foto og beskrivelse overhovedet! Ortopæd kirurgiske træsko😂😂ahhh reya Copenhagen det var en skuffelse.
Da jeg bad om at få mulighed for at sende retur, evt med label eller adresse. Fortalte de at deres lager var i Kina og at jeg kun kunne returnere dertil. Freya Copenhagen skriver man kan returnere inden 30 dage men ikke at det er til Kina og returnering til Kina minimum koster 245kr!!!! Det kan jo ikke betale sig at sende træsko retur der kostede 350kr når det koster 245kr op op i porto. Virkelig værste køb, hjemmeside og returneringerne. Ikke anbefalelsesværdigt værdigt - hold jer langt væk !!!!

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og at du har været utilfreds med både kvaliteten, produktbeskrivelsen og returprocessen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår din frustration og vil meget gerne undersøge din sag nærmere for at gennemgå forløbet og se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer og eventuel tidligere korrespondance, så vi kan følge op på sagen.

Forfærdelig kvalitet

Forfærdelig kvalitet! Hold jer væk!

5 czerwca 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produktets kvalitet ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse og undersøge sagen nærmere, så vi kan hjælpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer og yderligere oplysninger om produktet.

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk.
Bestilte en fin sommerkjole. Da den endelig kom, var den ikke som den jeg havde bestilt samtidig var den alt for lille. Jeg havde bestilt efter deres eget måleskema.
De vil då give mig 10% i refusion i stedet for at sende retur.

4 czerwca 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kjolen ikke levede op til dine forventninger, og at den hverken svarede til det bestilte produkt eller passede som forventet ud fra størrelsesguiden. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår, at dette har været en frustrerende oplevelse, og vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere, herunder størrelsesforholdene og den løsning, der er blevet tilbudt i forbindelse med din henvendelse.

Oceniono na 1 z 5

Forfærdelig kvalitet - 30 dages returret - til Kina!!

Hold dig langt væk fra Freya København.
Bestilte en flot habitjakke. Modtog en jakke som ikke matchede form eller farve og var et rent plastikprodukt. Meget dårligt kvalitet. Størrelsen var også forkert.
Først efter bestilling opdager man, at skidtet kommer fra en fabrik i Kina.
Ok - så vil man jo gerne bruge deres 30 dages returret. Det kan godt lade sig gøre hvis man vil sende retur til en fabrik i Kina. Uagtet at man kommunikerer som om man er dansk med en butik i København - sågar med fotos. Og at det ejes af et selskab i Bruxelles.

18 maja 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at jakken ikke levede op til dine forventninger, og at du har været utilfreds med både produktets kvalitet, størrelse og den samlede oplevelse. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager også, hvis der har været uklarhed omkring levering og returnering. Vi tager din feedback alvorligt og vil meget gerne undersøge din sag nærmere for at forstå forløbet og hjælpe dig videre.

Bestilte nogle støvler til 600 kr

Bestilte nogle støvler til 600 kr - for det første ligner de overhovedet ikke dem på billedet og kvaliteten er værre end Temu!
Jeg skrev for at annullere ordren nærmest med det samme, da jeg tænkte jeg hellere måtte læse anmeldelser. De svare langt tid efter og fortæller at man skal gøre det inden 15 min.

- kvaliteten er det ringeste.

26 maja 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at støvlerne ikke levede op til dine forventninger, og at du har været utilfreds med både produktets udseende, kvalitet og forløbet omkring annullering af din ordre. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår din frustration og vil meget gerne undersøge din sag nærmere, herunder kommunikationen omkring annulleringen og det produkt, du har modtaget.

Pas på 🙈🙈🙈

Pas på 🙈🙈🙈
Skulle ha læst trustpilot, frygtelig pasform, alt for stor, frygteligt snit. Misvisende billeder, dårlig syget 22 dages levering fra Kina, hævet beløbet samtiden med ordre afgivelse ? svindelfirma.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og at du har været utilfreds med både pasform, kvalitet og leveringstid. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan følge op på sagen.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har været meget skuffet over mit…

Jeg har været meget skuffet over mit køb hos Freya København. Tøjets kvalitet levede ikke op til mine forventninger, og materialet virkede efter min mening som meget lav kvalitet.
Derudover var finishen og detaljerne utilfredsstillende, med syninger og forarbejdning, der ikke fremstod særligt veludførte.

Jeg oplevede også, at størrelserne ikke passede som forventet, hvilket gjorde det svært at finde den rigtige pasform.

Desuden stemte produkternes udseende efter min opfattelse ikke overens med de billeder, der blev brugt i markedsføringen. Det, jeg modtog, levede ikke op til det indtryk, som reklamebillederne gav.

Efter et par dage forsøgte jeg at annullere min ordre, efter at jeg havde læst andre kundeanmeldelser.
Jeg fik dog oplyst, at en annullering kun er mulig inden for cirka 15 minutter efter bestillingen. Da denne frist var overskredet, kunne ordren ikke annulleres.

Jeg blev desuden informeret om, at hvis en refundering godkendes, kan det tage op til 30 dage at få pengene tilbage, hvilket jeg finder urimeligt lang tid.

Samlet set har min oplevelse været så negativ, at jeg personligt ikke engang ville give virksomheden én stjerne.
På baggrund af min oplevelse kan jeg ikke anbefale Freya København.

Jeg vil kraftigt anbefale, at man læser kundeanmeldelserne grundigt, inden man beslutter sig for at handle hos virksomheden.

Hej,

Tak for din udførlige anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og at du har været utilfreds med både produktkvalitet, pasform, produktpræsentation samt forløbet omkring annullering og refundering. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback alvorligt og vil meget gerne undersøge din sag nærmere for at få en bedre forståelse af forløbet og se, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer og eventuel tidligere korrespondance, så vi kan gennemgå sagen nærmere.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har desværre lige bestilt to…

Jeg har desværre lige bestilt to kjoler, som jeg med det samme forsøgte at annullere, dog uden respons! Jeg forsøgte at ringe, men sjovt nok findes nummeret ikke!!!

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med at komme i kontakt med os i forbindelse med annullering af din ordre. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og se på status for din ordre og dine henvendelser.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan følge op på sagen og hjælpe dig videre.

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en hvid damevest

Jeg købte en hvid damevest. Den blev sendt fra Kina, kvaliteten er ufattelig ringe og ubrugelig for mig

6 maja 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at den modtagne vest ikke levede op til dine forventninger, og at du har været utilfreds med kvaliteten. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og hjælpe dig videre med en løsning.

Freya København

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej