Hej Har i løbet af de sidste par måneder skrevet frem og tilbage med kundeservice. I december lavede jeg en fotobog (nogle er jer ved, hvor laaaaaang tid det tager). Efterfølgende kunne jeg ikke l... Zobacz więcej
Foto.com
Synes det var nemt og ligetil at oprette fotobogen. Havde ikke fået bekræftelse på mail efter bestillingen og henvendte mig til kundeservice, som var hurtig til at svare tilbage. Da bogen ankom var... Zobacz więcej
Jeg har bestilt en fotobog, som endnu ikke er kommet - 10 dage efter, at bogen angiveligt skulle være sendt. Man modtager intet nummer på sin pakke, så man har ingen mulighed for at følge pakken, såda... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg gav mit barnebarn et album i julegave, bestilt i oktober 2 måneder før juleaften. Da hun tage det i brug dur spiralen på albummet ikke. Da det er leveret til os allerede i oktober kan der ikke p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Foto.com
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Inni użytkownicy przeglądali również
FUSKER FIRMA!!! LEVERER IKKE VARENE, SVARER IKKE PÅ MAILS!!!
Pas på dette fuskerfirma..!! De trækker pengene på dit kort, men leverer aldrig varerne. Jeg har sendt et utal af mails de sidste tre måneder, men får intet svar!!!!!!
I skulle fandeme have dårlig smag i munden!!!!! Det er tyveri!
Hold kæft jeg er rasende.. Svindlere og bedragere, er hvad i er! Føj!!

Odpowiedź od Foto.com
Fin pris og hurtig levering
Jeg gik faktisk først herind og tjekkede anmeldelser efter jeg havde bestilt. Så jeg var noget bekymret, men det blev gjort til skamme for under en uge efter bestilling har jeg netop modtaget mine billeder i postkassen. Rigtig fin kvalitet og lever klart op til min forventninger.
PAS PÅ Foto.com
Lad jer ikke friste af Foto.com. De leverer ikke varene, sender vare til forkerte folk, og svare IKKE på mail, heller ikke deres egen formular.
PAS PÅ !!!

Odpowiedź od Foto.com
Man tror det er løgn.. men det er det ikke - godnat!
Når man nu har læst alle de negative ting her på trustpilot, og man tænker :"det sker ikke for mig", ja så bliver man kun lidt overrasket over at det kommer til at ske for en selv.
Det er virkelig ringe det her, og hvis du forventer at få dine ting til tiden, kan du godt glemme alt om det! Jeg tror egentligt ikke de er onde.. desværre

Awful
Ordered a few calendars well before Christmas and well within their estimated shipping time. Items arrived in January. No answer to any of my e-mails.
Quality and price is good but stay clear if you are in any kind of hurry or expect any customer service.

dårligt dårligt!
de reklamerer sig for at være billige og har fin hjemmeside, har bestilt over 600 billeder og har ikke sert skyggen af dem, har kontaktet dem per mail men de svarer ikke
efter som have læst andre bedømmelser er jeg bange for at jeg aldrig ser dem, og at de mange penge er tabt... for jo pengene er hævet fra kontoen for længst!
så fik jeg svar fra en her på trustpilot... 6 mdr for sænt... læs denne og bagefter mit kommentar her:
Anna Pedersen
helt ærligt som du kan se ingen styr på noget som helst. For det første så hedder jeg Anna og ikke Helle og for det andet så har jeg skrevet mit anmeldelse laaaang tid siden.8Februar 2013 så en forsinkelse på over halvt år!) Hvis det er så "hurtigt" i arbejder så er der endnu en grund til ikke at lave forretninger med jer.
Besvar ·
· 15. oktober kl. 08:17

2 måneder og stadig ingen julegave :-(
Jeg bestilte to kalendere, 20 julekort og et krus med billede på og et stor fotobog i starten af december, i god tid og ifølge deres hjemmeside ville det være tid inden jul. Jeg modtog en kalender, men ingen julekort, ingen krus og ingen bog. D. 8 januar modtog jeg julekortene og kruset d. 11 januar, hvilket var alt for sent. Jeg har endnu ikke modtaget fotobogen og nu har vi d. 1 februar. Jeg har forsøgt at kontakte dem og er endelig kommet igennem på mail på engelsk, men der gik en måned fra første henvendelse til jeg fik et svar. De skrev at de havde haft travlt i julen og jeg kunne få 15 % på næste bestilling, det kan jeg jo overhovedet ikke bruge til noget. Køber aldrig derfra igen.

Odpowiedź od Foto.com
Fin handlen - skal dog huske at bestille i god tid
Jeg har igennem et par år bestilt kalender og fotobøger ved dem. Har altid fået det jeg bestilte. Skal dog også siges at jeg ALTID er i god tid - da jeg ved at juletid bl.a. er en travl tid - og der kan godt gå 3 uger inden man får det man bestiller.
Brug dem ALDRIG!!
Vi bestilte 3 ens fotobøger 9/12-12. Vi havde håbet de var klar til Jul, men det blev de ikke, da en af fotobøgerne skulle printes om. Efter Nytår var den sidste fotobog stadig ikke klar, og den 8/1-13 blev den printet om endnu en gang. Bogen er nu her den 17/1 stadig ikke færdig. Jeg har siden nytår skrevet 6 henvendelser via deres kundeservice uden at have modtaget et eneste svar. Helt uhørt. Og pengene har de forlængst trukket...
Der er ingen telefonnumre, ingen e-mail adresser, man kan bruge, så det er umuligt at komme i kontakt med dem på anden vis.

Odpowiedź od Foto.com
Fantastisk... God kvalitet til super pris !
Lavede en fotobog for svigerfar på foto.com med stor succes... Super nem software med mange indstillingsmuligheder og også mulighed for automatisk etablering af bogen ! Efter en uges venten kom resultatet, som levede fuldt op til forventningerne !
Kan sagtens anbefales til andre og skal da også prøve selv igen. Godt gået !
Ingen julegaver
Bestilte d.5/12-12 4 fotobøger og 2 kalendrer. Der stod der var garanti for levering inden jul.
Fik først det hele d. 7 dec.
Fik en mail d. 24/12 om at nu var leveringen klar til at blive afsendt en af de næste dage....
Vil aldrig handle der mere.. har intet hørt derfra og kan ikke komme i kontakt med dem... deres motto på siden er fuld tilfredshed eller pengene tlbage... jeg vil meget gerne hører hvordan man får det så.. når deres kunde service har været nede i flere måneder...

Urimeligt og utroværdigt!!
Det piner mig at skulle skrive det her for har tidligere ikke haft nogen problemer med foto.com - men nu er de da kørt helt ad sporet. Bestilte fotobog 31/12 - 4 dage efter trak de pengene på min konto, men stadig ingen bog - indtil videre heller ingen svar på mail, når jeg logger ind på min ordre nummer er de ikke en gang halvvejs igennem produktionen - BUUUUUHHHHH altså!!! De beklager på deres hjemmeside at den danske support er nede pga sygdom - det har den så snart været 1 måned = ikke acceptabelt! Jeg handler der aldrig igen og hvis ikke der er svar på den mail jeg har afsendt i dag inden for de 2 dage de lover må jeg i banken og bede dem om at trække pengene tilbage.

Ingen julegaver
Jeg bestilte en fotobog d. 5-12-2012, og har lige fået den idag, d. 11-1-2013. På trods af, at jeg intet havde fået at vide om, at de havde problemer med leverancen, pludselig ikke havde dansk kundeservice (grundet sygdom), og jeg fik tilbud om at afbestille ordren, når de nu ikke kunne levere inden jul. Da jeg stadig ikke havde fået mine penge retur i slutningen af december, skrev jeg til dem, at de godt snart måtte sende mine penge retur, da jeg jo havde annulleret ordren. Jeg modtog en automatisk mail om, at de havde modtaget min mail, og ville svare indenfor to dage. Men to dage senere fik jeg en anden mail om, at nu var min ordre færdig, og sendt afsted...... Jeg har givet op, og må give nogle noget forsinkede julegaver, som i øvrigt var erstattet af nogle andre gaver, så det blev en dyr jul i år, pga. foto.com. Jeg vil anbefale, at du finder et andet firma end disse at bestille dine fotosager hos.

Odpowiedź od Foto.com
Fine billeder, dog lidt lang leveringstid
Bestilte en masse billeder lige inden juleferien, og fik dem alle leveret den 7/1-13.
Billederne er fine og flotte i farverne, giver 4 da der var lidt lang leveringstid!
Ingen kalendere efter en måned!
Lorte firma! Har bestilt julegaver en månede siden og har intet set til d tiltrods for at der står de er færdige men mangler at blive pakket. Det har de gjort siden D 20/12. Skod firma som heller ikke svarer på høflig spørgsmål om hvor længe de forventer der går. Og spøjst nok er den danske kundeservice altid syg og man kan ikke kontakte dem pr Tlf. Handl der aldrig !!!!!

HOLD JER FRA FOTO.COM
Lovet levering senest den 20/12-12 og har endnu ikke set skyggen af mine fotobøger. Jeg har skrevet utallige mails til kundeservice på engelsk men har endnu ikke modtaget noget svar fra dem. De er nogle fuskere der ikke overholder det de skriver på deres hjemmeside. HOLD JER LANGT VÆK FRA FOTO.COM.

Gør det ikke!
Samme problem her. Fotokalendere bestilt i god tid til julegaver er ikke afsendt til tiden på trods af lovet leveringstid på 2-3 dage. Kan se, jeg ikke er den eneste. ØV ØV ØV! Kæmpe skuffelse!
Kæmpe skuffelse
Åh nej, sidder nu her skuffet og ikke fået mine julegaver - og kan så se at jeg ikke er den eneste - hvor jeg dog ærger mig over at jeg lagde min ordre her.
Bestilte en fotokalender efter at kunne se på deres hjemmeside at de har 2-3 dages produktionstid og herefter 2-3 dages leveringstid. Da jeg i løbet af ugen hverken har hørt eller set noget til min kalender, går jeg ind på deres hjemmeside og kan se at varen stadig er i produktion - samme status som 7 dage tidligere. Herefter forsøger jeg at finde et nummer, jeg kan ringe på - men umuligt. Og de undskylder mange gange på hjemmesiden, at deres danske kundeservice er lukket pga. sygdom (kan læse i en anden anmeldelse at det har den været i 4 mdr), hvorefter jeg forsøger at sende en mail på engelsk via deres formular, men den formular var så ikke mulig at sende....Desperationen melder sig! Næste morgen får jeg dog så en leveringsbekræftelse fra dem, at nu er min vare færdigproduceret, og at den bliver sendt første hverdag efter d. 21-12-2012....hvilket altså vil sige, torsdag d. 27. december! Det er simpelthen humbug!!...og svindel og mangel på service. De kan sgu da FOR FANDEN regne ud, at de produkter man køber her i december, i 99% af tilfældene er julegaver. Jeg er simpelthen så skuffet - og SKAL ALDRIG benytte den virksomhed igen. Hold Jer væk og benyt hellere nogle af deres konkurrenter, omend det er et par kroner dyrere.
Glem dem her!
Hvis du forventer et produkt ud i den anden ende, til en overholdt deadline inden for en fornuftig tid. GLEM FOTO.com!!!
Deres Webside er for sig ret pæn og godt opbygget. Men det er også alt.
Du kan følge din order i fremstilling/forsendelses processen, og der sker ikke særlig meget i den her virksomhed!!
4dage efter uploadet order, står orderen stadig til afventer! "Analyzing file". - virkelig ubrugbart!
Ydermere bruger virksomheden alt for meget energi på at orientere om, hvorvidt man er fuldstændig passificeret iforhold til at kontakte kundeservice!!
- ikke mulighed for få svar inden for visse perioder.
- ikke mulighed for personlig håndtering af dine sager.
Har forsøgt kontakt, og skrevet dem 3 gange via kontakt formularer på deres side, intet svar på nogen måder!
Noget af det som står stort fremhævet på websiden i FAQ, "Annuller bestilling" - er heller ikke muligt, hvilket højst sansynligt har været et ret efterspurgt spørgsmål formoder jeg!!
Klam klam.. virksomheds kultur!
Forfærdelig "service"
Har bestilt julegaver på FOTO.com d. 7 december med leveringstid på 5-7 dage.
Pengene bliver trukket samme dag, og D. 10 december modtaget jeg mail om at der var fejl i produktet så der ville gå yderligere 5-7 dage.
Nu har vi D. 19 december og har INGEN varer modtaget og de er heller ikke sendt eller pakket fra deres lager!!
Deres såkaldte kunde"service" er nede pga sygdom??? Ingen mulighed for at komme i kontakt med dem og ingen mulighed for at nå at få gaverne inden jul!!!
Handler der ALDRIG mere!!