Hej Har i løbet af de sidste par måneder skrevet frem og tilbage med kundeservice. I december lavede jeg en fotobog (nogle er jer ved, hvor laaaaaang tid det tager). Efterfølgende kunne jeg ikke l... Zobacz więcej
Foto.com
Synes det var nemt og ligetil at oprette fotobogen. Havde ikke fået bekræftelse på mail efter bestillingen og henvendte mig til kundeservice, som var hurtig til at svare tilbage. Da bogen ankom var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg gav mit barnebarn et album i julegave, bestilt i oktober 2 måneder før juleaften. Da hun tage det i brug dur spiralen på albummet ikke. Da det er leveret til os allerede i oktober kan der ikke p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Foto.com
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Inni użytkownicy przeglądali również
mangler min bestilling !!!!!
Jeg bestilte to fotokalendere d. 4/12-13 jeg modtog en mail om at at min bestillig var bekræftet, og anden mail om at de var klargjort og ville blive sendt med posten. Men jeg har endnu ikke modtaget min bestilling, jeg skrev en mail til foto.com igår, men jeg har ikke modtaget nogen respon, det syns jeg er rigtig dårlig service!! Hvis jeg ikke modtager min bestilling inden jul, vil jeg godt have mine penge tilbage, da det var en julegave.
Hilsen anders holm

Odpowiedź od Foto.com
to bestillinger, kun en er kommet frem
jeg lavede to forskellige bestillinger den 25/11. jeg fik den 2. december en mail om at den ene bestilling ville blive sendt samme dag, men den anden bestilling var ikke printet ordentligt, så jeg måtte vente i yderligere 5-7 arbejdsdage. Den bestilling der blev afsendt, kom 6 dage senere. Den anden bestlilling har jeg endnu ikke set noget til, der står bare at den stadig er i produktion, nu her 10 arbejdsdage senere. jeg håber godt nok at den kommer snarest, da det er en julegave.
man skal som firma ikke love mere end man kan holde, og hvis man ved at det tager længere tid pga julen, så må man skrive det på hjemmesiden. jeg forventer at se min bog inden næste uge, ellers må jeg finde ud af at få mine penge tilbage.
Synes det er vildt dårlig service at man kun kan skrive via mail og ikke ringe, og at man så også skal gøre det på engelsk selv om siden er dansk, er ikke i orden.

Elendig service
Jeg har bestilt 3 kalendere til julegaver. Jeg har modtaget mailbekræftelser og senest i mandags en bekræftelse på at ordren er afsendt. Men nu er det lørdag og jeg har intet modtaget, så imorges gik jeg ind på foto.com hjemmesiden. Gennem kundeservice online får jeg krydset og oplyst kundenummer og at jeg ikke har modtaget min ordre. Derpå får jeg en mail om, at jeg skal bekræfte leveringsadressen. I mailen står den rigtige navn og adresse, men gadenavnet mangler. Inde på hjemmesiden popper et nyt vindue op, hvor der står, at hvis ikke det er den rigtige adresse, så er det min forsømmelse. Varene vil blive destruerede og jeg har ikke ret til at få mine penge retur.
Jeg har udfyldt alle felter ved bestilling, så det der med at det er min forsømmelse er helt ude i hampen. Kan det virkelig passe?? Jeg skriver her fordi jeg ikke kan komme i kontakt med Foto.com- der er intet nummer og kundeservice består kun af at afkrydse og få automatiske mails. Elendig service!

Odpowiedź od Foto.com
Mangler ordrenummer efter tre dage og har ikke fået svar på henvendelse
Jeg bestilte tirsdag to billeder på dibon, med forventning om at de kunne gives som julegave, jf. de forventede leveringstider. Men nu efter tre dage uden ordrenummer og ingen svar på den henvendelse, jeg har lavet til kundeservice i formiddags, så bliver jeg meget bekymret. Har tidligere fået lavet både billeder, bøger og kalendre uden andre problemer end sen levering, hvilket jeg også finder ret kritisk.
Vh Mona, Smørum

Odpowiedź od Foto.com
Manglende levering og efter 6 runder med support giver jeg op!!!
Efter at have lavet en simpel bestilling af et billede på 30x76cm med ramme til, på bestillingsarbejde.: 17177471. Da den skal bruges som gave vil jeg gerne have et til os selv også. Jeg bestiller derfor 2 sæt. Der er ikke nogen steder man kan vælge antal rammer, men tillægsprise. For rammen stiger fra 72 til 144kr, så jeg antager at denne er blevet fordoblet som led i antallet af rammer er fordoblet. Da jeg modtager forsendelse , er der 2 billeder med kun en ramme! Jeg skriver på dansk til supporter der kun fremstår på siden som værende dansk. Da det hele foregår via en mobil på en rejse er det noget omstændigt. Så da jeg får svar fra en engelsk skrivende supporter er det lidt dræbende at skulle skrive det hele igen. Da jeg derefter får svar om at de har kigget på fakturaen og spørger undrende om ikke jeg har fået 2 fotos som bestilt, er det tydeligt at vedkommende ikke havde forstået en ellers meget udførlig mail! Efter flere forsøg og tydeligt brug af standard-svar, da den videre dialog ender i franske standard-svar, bliver jeg irriteret og går ind på FOTO.com og skriver en klage. Herefter får jeg gudhjælpe mig svar fra samme supporter med samme standard-svar om ikke jeg kan uddybe for at han kan hjælpe. Da jeg så beder om direkte kontakt til en ansvarlig/leder høre jeg intet. Jeg har mildest talt givet op og bruger nu mine sidste kræfter på at advarer andre om denne labyrint af manglende kundeservice og support!
Da jeg tilmed kan se at en dansk skrivende Dida svare herinde er der måske tilmed chance for at få svar, og endnu bedre resten af min bestilling som jeg har betalt for. Ellers må jeg i bar princip bede banken tilbage trække dele af beløbet for den manglende levering!
Men hvis skulle være i tvivl er det første, eneste og sidste gang jeg handler hos FOTO.com!
Den opgivende!

Odpowiedź od Foto.com
Lang leveringstid, men super kvalitet
Jeg har bestilt mange Foto album hos FOTO.com, og de har somme tider ladet vente på sig, men er altid kommet i super fin kvalitet.
Jeg har været rigtig godt tilfreds.

perfekt
Det er nu fjerde år i træk vi bruger foto.com hvor vi laver en kalender til bedsteforældrene af deres børnebørn og som altid kører det bare. Godt stort udvalg af baggrunde, rammer osv. Husk endelig at vælge fuji/luksus udgaven da det giver det flotteste resultat. Kan kun anbefale foto.com på det varmeste.

Bektmret
Jeg bestilte i starten af december 4 billeder til bedste forældrene af lillemanden for at være i god tid, de står som afsendt d. 4/12 men jeg har endnu ikke modtaget noget fra dem.

Ingen problemer
Jeg tror dette er et eksempel på at dårlig omtale skaber dårlig omtale.
Efter at have lært det lidt sjove software at kende var det let at lave en flot kalender. Efter bestillingen modtog vi det printede resultat efter få dage. Vi er rigtig godt tilfredse.

super nemt og hurtigt
Da jeg havde bestilt så jeg anmelderserne her på trustpilot, og blev bekymret. MEN det havde jeg ingen grund til. for på under en uge, havde jeg min bestilling. og i SUPER kvalitet. ingen klager fra min side!

fra bekymret til glad
Jeg bestilte 3 kalendere , men fik ingen ordre bekræftelse og blev derfor meget bekymret. Men ingen grund til har modtaget dem og de er rigtig gode :)

Alt i alt okay
Jeg har her til aften bestilt 6 kalendere som vi skal bruge til julegaver og nu er jeg jo så yderst spændt på om jeg får dem inden efter at have læst anmeldeserne herinde. Jeg har bedømt udfra at dette er midt en i process og vil sige med samme at hvis Foto.com lever op til mine forventninger og de mine produkter kommer til tiden så får de helt sikkert også de sidste 2 stjerner. Jeg synes det var nemt og hurtigt at lave sine egne produkter på siden.
Håber virkelig i viser hvad i er værd nu FOTO.com ;)
Mvh Betinna Sørensen
Forsættelse på anmeldelse:
Jeg har nu modtaget mine 6 kalendere med posten,
Man må sige tiden omkring levering oversteg mine forventninger da jeg fik dem før beregnet så på dette punkt er jeg yderst tilfreds :)
Nu har jeg så kigget kalenderne igennem og der er et par billeder hvor kvaliteten er virkelig dårlig. De to billeder er MEGET grumset! Men ellers er resten fint..
Jeg vil dog sige trods den gode anmeldelse at jeg personligt ikke selv ville bestille mine fotogaver ved Foto.com igen pga den manglende kvalitet.
Glædelig jul :)
Mvh Betinna Sørensen

Odpowiedź od Foto.com
God brugergrænseflade og hurtig levering
Brugergrænsefladen er god, men man skal live vende sig til alle funktionerne.
De bestilte vare kom med posten på under en uge, og de var godt pakket ind.

poor quality
I can only find a Danish site, so I will leave my comments here. I ordered my photo's and calenders in Holland on Foto.com, and when I remember correctly, the photo's were sent from an address in France. The photo's and calenders were cheap compared to other websites. The quality looked okay on the screen, but when I received the shipment I found the quality very poor. My photo's were 5MB recent photo's and excellent, but especially the photo's used for calendars were pale and disappointing.

Odpowiedź od Foto.com
har bestilt flere gange hos foto.com, men...
Jeg har bestilt flere gange hos dem, kalender, billeder osv. Jeg har altid fået en god kvalitet, men leveringstiden er alt alt for lang og så synes jeg at de burde først trække pengene fra kontoen når man har fået en bekræftelse på at pakken er på vej til kunden...
mvh Steffi

Tilfreds kunde
Jeg bestilte nogle billeder på foto.com. Efter jeg havde bestilt, læste jeg anmeldelserne og blev en smule nervøs. MEN må sige jeg er super tilfreds. Fine billeder til små penge. Professionelt pakket ind.

Odpowiedź od Foto.com
Super flot proffessionelt og billigt resultat og sikker indpakning
Jeg bestilte 5 højkvalitets billeder af 20x30 cm , jeg havde heller ikke læst disse anmeldelser før jeg bestilte, og blev meget ked af det for jeg troede jeg blev snydt. Men DET GJORDE JEG IKKE ......
Jeg bestilte en tirsdag og der gik ganske vist hele 10 hverdage inkl. weekend de kom fredag ugen efter( som er noget længe).
Men de kom og i den vildeste flotte hardcase indpakning, ikke noget med de er rullet i et rør nej flot hård gennemsigtig plast kasse så det var umuligt at skade billederne, flot flot
Jeg har hele tiden kunne følge min bestilling med det tracking nr. jeg modtog i min mail. Så .. lidt lang vente tid men ret skal være ret , fantastisk resultat her hos mig.
Ja 59 kr inkl 40 kr i forsendelse syntes jeg er billigt.. ville ønske i kunne se det flotte resultat.
Med Venlig Hilsen Thomas U.

Odpowiedź od Foto.com
Mangler stadig billeder efter en måned.
Har 2/10 bestilt en del forstørrelser og nogle hundrede billeder i 10x15, d. 8/10 får jeg mail om at de er afsendt, samt tracking nummer så jeg kan følge dem. Nu skriver vi 7/11 og de er endnu ikke dukket op.Jeg har bestilt flere gange med svingende held, dog er billederne dukket op på et tidspunkt.. Sender jeg mail til firmaet, bliver den afvist...

Positivt overrasket!
Efter at have bestilt OG betalt lidt mere end 2500kr, 250stk. små billeder og 2stk. kæmpe print på plexiglas, valgte konen og jeg at tjekke Foto.com her på Trustpilot.dk.
Vi blev rigtig forskrækket og var bange for vi havde smidt penge ud af vinduet.
Det første vi gjorde var selvfølgelig at prøve at annullere vores ordre (det skete inden for en halv time efter bestillingen, hvor de i hvert fald ikke kan nå at begynde at printe)
Der gik en dag før vi fik svar om at det kan man ikke, da produkterne er special lavet til de enkelte bestillinger.
to dage senere kom de små billeder. Ret hurtigt tænkte vi, men havde ikke set eller hørt noget til de to store billeder.
min kone skrev til dem, ganske vidst på eng. men fik svar samme aften at de ville komme inden ikke alt for længe.
Der gik to uger uden vi hørte noget. Men så en dag, helt uventet, kom pakkeposten med vores store billeder, i lækker kvalitet.
Alt i alt vil jeg sige at de slet ikke fortjener den dårlige kritik de har fået her på sitet, vi har fået både god service og et godt produkt.
Med almindelige billeder er det oven i købet superbilligt og hurtigt fremstillet.
Utroligt dårlig service
Jeg har bestilt en fotobog, som endnu ikke er kommet - 10 dage efter, at bogen angiveligt skulle være sendt. Man modtager intet nummer på sin pakke, så man har ingen mulighed for at følge pakken, sådan som man kan hos mange andre internetfirmaer. Pengene er trukket for 20 dage siden - dvs. 10 dage før varen er klar til afsendelse! Muligheden for at kontakte kundeservice er utroligt ringe. Jeg handler ikke hos foto.com igen.