Hej Har i løbet af de sidste par måneder skrevet frem og tilbage med kundeservice. I december lavede jeg en fotobog (nogle er jer ved, hvor laaaaaang tid det tager). Efterfølgende kunne jeg ikke l... Zobacz więcej
Foto.com
Synes det var nemt og ligetil at oprette fotobogen. Havde ikke fået bekræftelse på mail efter bestillingen og henvendte mig til kundeservice, som var hurtig til at svare tilbage. Da bogen ankom var... Zobacz więcej
Jeg har bestilt en fotobog, som endnu ikke er kommet - 10 dage efter, at bogen angiveligt skulle være sendt. Man modtager intet nummer på sin pakke, så man har ingen mulighed for at følge pakken, såda... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg gav mit barnebarn et album i julegave, bestilt i oktober 2 måneder før juleaften. Da hun tage det i brug dur spiralen på albummet ikke. Da det er leveret til os allerede i oktober kan der ikke p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Foto.com
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Inni użytkownicy przeglądali również
JEG VIL HAVE MINE PENGE TILBAGE!
Jeg bestilte for næsten en måned siden nogle billeder fra Foto.com Og for præcis 20 dage siden fik jeg en besked om at de var afsendt. På hjemmesiden står der at leveringstiden er på 2-3 dage i Danmark og jeg kontakter derfor kundeservice op til flere gange. Men jeg får bare standard svar tilbage! Ingen hjælp at hente. Billederne var en gave til min kæreste og han skulle have haft dem i dag, så jeg kunne ikke vente mere, så jeg bad om at få pengene tilbage, hvis de ikke var dukket op inden i dag.. Men han bad bare om min adresse for at tjekke den, selvom jeg havde gjort det selv. Og har da fået svar på at adressen passer og det er det eneste! Ikke ét ord omkring at få mine penge tilbage. Jeg er foraget over at der kan gå 20 dage og at jeg stadig intet har modtaget og jeg ikke engang kan få et ordenligt svar fra kundeservice. Jeg handler der aldrig igen...

Føj for pokker!
Pengene er trukket, men jeg modtog aldrig en bekræftelse. Jeg kontaktede firmaet på mail og via deres kontaktformular på hjemmesiden. Intet svar. Pengene er stadig trukket. Det lugter af et træls firma. Læste desværre først jeres anmeldelser efter jeg havde bestilt. ØV ØV ØV.

Som sædvanlig super handel
Handler her tit og vil gør det igen. God hjemmeside og programmet til fotobøgerne er godt.
Øv øv
Jeg har bøvlet rigtig længe for at få lov til at betale min fotobog. Det lader sig bare ikke gøre. Jeg bruger MAC og finder efterfølgende ud af, at det nok ikke er det smarteste - så derfor er jeg nok nødt til at skifte over til PC og begynde forfra. Jeg havde kontaktet "kundeservice" - men her var hjælpen ikke stor. Mit projekt ville jeg så færdiggøre da jeg er kommet hjem fra ferie- men nu gælder rabatten (50%) ikke længere. Det er jeg noget ærgelig over. Jeg synes ikke det er godt nok, at jeg dels skal lave hele mit projekt forfra og ikke få min rabat. Det er trods alt 3 fotobøger. Mit bestillings nr var 318056412. Håber at høre fra jer med en god løsning

Nemt og hurtigt
Når vi fremkalder billeder bruger vi Foto.com fordi det er nemt og hurtigt. Vi har ikke haft noget at klage over på noget tidspunkt.
Uprofessionelt firma - kan ikke anbefales
Jeg bestilte i december 13 nogle fotokalendere hos foto.com. Da de ikke blev leveret som lovet kontaktede jeg flere gange firmaet (på mail, via kontaktformularer mv.). Det tog 1½ mdr. og utallige forsøg på at komme i kontakt med foto.com inden jeg hørte fra dem.
Det viser sig så, at min pakke - ifølge postfirmaets track and trace nummer - er blevet returneret uden den har været forsøgt leveret til mig. Foto.com skriver, at de må reproducere min bestilling, for den er åbenbart heller ikke hos dem. Gad vide hvem der nu har mine fotokalendere!!
Det er uforståeligt og virkeligt uprofessionelt, at det skal tage 1½ måned med gentagne henvendelser inden jeg får et svar. Det virker som om, at de bevist undlader at svare og venter på at man opgiver!!
Det endte med, at jeg måneder efter min bestilling modtog det bestilte - på nær en kalender.

Odpowiedź od Foto.com
Elendig kundeservice holder ikke hvad de lover
Har brugt firmaet meget, men holdt en pause. Efter at have genoptaget brug af firmaet er det som forvandlet.
Har aldrig haft brug for kundeservice før, men nu er der ingen service. Man får intet svar, før efter lang tid, hvor man så får oplyst, at de mangler svar fra mig!!!
Der kommer ikke ordrebekræftigelser når man bestiller, og annonceret rabat fratrækkes ikke, selvom kundeservice lover det.
Jeg giver en stjerne, fordi de varer der leveres som forventes, faktisk er flotte, men på trods af dette vil jeg fremadrettet vælge en anden leverandør. FOTO.com er blevet for tidkrævende og skuffende.

Fine produkter
Så længe alt er som det skal være, så fungerer det helt fint, men har man et problem, er der lange svartider, og jeg har haft en sag med et produkt, der var klippet skævt, som tog 9 mdr. før jeg fik pengene tilbage. Generelt får jeg dog fine produkter herfra

BESVÆR.
De sidste par gange, hvor jeg har prøvet at bestille billeder, er det ikke lykkedes mig at få mere end halvdelen overført. Og har derfor opgivet.
Jeg har fået lavet billederne andet sted - uden overførselsproblemer.
Det er jeg lidt ked af, da jeg ellers har været tilfreds med Jeres billeder tidligere.
Måske det vil lykkes engang igen

Takker
Takker for den hurtige respons da jeg havde brug for hjælp, har modtaget mine fotos de var forsinket.
hilsen kim

Odpowiedź od Foto.com
Tragisk at man kan være så uproffesionel!
Overskriften siger alt - LAD VÆR MED AT LIGGE PENGE DER!

Helt igennem elendig servive
elendig service.. ingen dansk talene så man skal skrive på engelsk. de har ingen interesse i at hjælpe med selv helt små ting.
Skrev til dem max 5 min efter jeg havde betalt en fotobog at jeg også gerne ville have alm fotoremakaldelse med i ordren. de svare hurtigt men på noget helt andet. jeg skriver igen og får at vide at det er bare for sent. :-/
Har købt alle mine foto bøger hos dem dvs lagt rigtig mange penge igennem de sidste 3 år.
Det er ærgerligt at deres service niveau er så lavt for de har gode kampagne tilbud og kvaliteten er god.
Jeg finder helt sikkert et andet sted at købe fotobøger

Elendig hjemmeside og service - ALDRIG MERE
Min kone og jeg bestilte i.f.m. vores søns konfirmation et kort hvorpå vi, via hjemmesiden, påførte flere fotos.
Kort leveringstid som lovet MEN da vi modtog kunne vi konstatere, at det ene foto var vendt på hovedet. Resten af kortet var ok
Vi var sammen om at lave bestillingen så jeg tør godt forsikre om, at vi ikke lavede fejlen selv.
Vi kontaktede herefter foto.com pr mail der blot oplyste, at når vi bekræftede ordren, i.f.m. bestilling, kunne de ikke gøre noget. - læs - fejlen var vores egen......
Prøvede i ny mail at forklare fejlen og bad om at billedet blev vendt og om man ikke blot kunne bruge samme bestilling da vi nu var i tidsnød.
Herefter et nyt svar fra Adam ved HelpDesk - en gentagelse af tidligere svar - Vi kan intet gøre når I har bekræftet bestillingen.
Herefter bestiller vi igen (og betaler igen) samme sæt.
Tro mig - alle billeder vendte korrekt.
Samtidig en mail til Adam i "Help"Desk om han ville gøre sit til, at vi fik den nye sending hurtigst muligt samt at der blev foretaget kvalitetskontrol inden de blev printet.
Adam meldte nu, at han havde været i kontakt med dem der lavede billederne - ja, vores billeder var på vej til os - MEN - de havde ikke mulighed for at ændre på ordren efter vores bestilling.
FOR HEL.... -
de vil gerne have vores ca. 800 kr. men hjælpe når deres elendige hjemmeside vender billederne forkert så er der ingen hjælp at hente.
Man kan for pokker ikke bestille uden at bekræfte og så fanger bordet tydeligvis.
Vi bruger ALDRIG foto.com igen

Odpowiedź od Foto.com
Elendig kvalitet, langsom ekspedition og urimelig dårlig service
Til jul bestilte jeg 5 fotobøger som gaver til venner og familie. Der blev lagt en del energi i at lave bøgerne flotte via FOTO.com's eget værktøj og bøgerne så også perfekte ud i det preview som jeg fik tilsendt. Men, da jeg modtog bøgerne var det som om at alle de opsætninger, jeg havde lavet var forkastet og billederne var bare smidt ind i albummerne. Det så elendigt ud!
Jeg modtog bøger uger efter nytår selv om de var bestilt den 15. Dec. Som plaster på såret gav FOTO.com mig 15% rabat på den næste bestilling. Tror de virkelig at der kommer en ny bestilling fra mig?
Så jeg er endt op med 5 ubrugelige fotobøger og ingen kompensation. FOTO.com holdt også op med at besvare mine henvendelser. Øv!

NEJ TAK!!!
Jeg modtager løbende mails fra foto.com om en bestilling jeg aldrig har foretaget. Navnet på personen som skulle have bestilt er ikke mit, og da jeg aldrig har haft noget med foto.com at gøre, er mig gåde hvorfor foto.com henvender sig til mig på min mail!
De første to mails var på engelsk mens de andre er på dansk.
Da jeg ikke kan komme i kontakt med foto.com, der tilsyneladende ligger inde med oplysninger om mig og som jeg ikke har overdraget, og som betyder at jeg bliver faktureret noget jeg aldrig har bestilt, ser jeg ingen anden udvej end at politianmelde foto.com
Nej tak - jeg ønsker ikke at modtage fakturaer o.a. fra foto.com. Kan kun anbefale at man viser agtpågivenhed overfor foto.com!
Sune

Odpowiedź od Foto.com
HelpDesk hos Foto.com er meget aktiv, men...
Jeg havde et problem med en ordre, der ikke gik igennem til Foto.com, og sendte en mail til HelpDesk med anmodning om bistand. Efter tre uger har jeg modtaget 13 mails fra Thomas/HelpDesk. I starten relevante mails for at afklare problemet. Derefter har det udviklet sig til en farce. Jeg bliver spurgt om ordrenummer, som hele tiden har figureret i emnefeltet, jeg modtager franske mails og jeg bliver forespurgt om det samme igen og igen. Men jeg har aldrig modtaget et svar.

God kvalitet for pengene
Bestilte 60 siders fotobog d. 20 feb. og modtog bogen d.27. feb. Alt var iorden og kvaliteten i top. Kan anbefales.

Nemt, hurtigt og billigt,
Modtog mine billeder hurtigt efter bestillingen, gode priser og god kvalitet.

Belgisk Firma
Ikke særlig godt firma..
Firmaet ligger i Belgien, derfor man ikke kan komme i kontakt med dem. Fandt dog et telefonnummer man kunne ringe til, og den blev taget, alt bliver lavet i Belgien, og bliver derefter sendt med flyver til Danmark. Nok derfor den lange ventetid, men håber nu på at mine billeder bliver gode :-)

Odpowiedź od Foto.com
Manglende service, lang leveringstid, dårlig kvalitet
Bestilte 31 billeder, efter ca. en uge fik jeg besked om at de var sendt, men efter yderlig over en uge havde jeg stadig ikke modtaget billederne og skrev derfor til kundeservice, denne besked fik jeg aldrig svar på, billederne kom dog efter 16 dage, hvor 2 af billederne lignede noget der var smidt vådt grus hen over.
Så konklusionen er at kvaliteten er dårlig, leveringstiden er meget lang og kundeservice er der åbenbart ikke noget af.
Ole Rasmussen