Zdecydowanie polecam sklep! Zamówiłam buty już 3 razy w tym sklepie. Wszystkie przyszły oryginalne w miarę szybkim terminie ( jedyny problem, że sklep współpracuje z UPS, koszmarny dostawca). Niestety... Zobacz więcej
Bardzo szybka przesyłka, możliwość jej rzetelnego śledzenia. Jestem bardzo mile zaskoczona. Pierwszy mail po zamówieniu, tylko numer konta. Trochę się zawahałam, ale potem wszystko poszło sprawnie i b... Zobacz więcej
To było moje pierwsze zamówienie z Footway i jestem pewna, że na tym się nie skończy :) Zastanawiała mnie dość niska cena butów, ale nie mam wątpliwości co do ich oryginalności. Przesyłka dotarła w 2... Zobacz więcej
wszystko super buty dotarły po 4 dniach oryginalne i nieuszkodzone bradzo polecam tą stronę. Następny zakup butów oczywiście z footway.
Footway supports e-commerce stores with logistics and customer service. With Footway, you can easily scale your business without investments and at low cost. The platform integrates seamlessly with your online store and handles warehouse management, distribution, returns, and customer support. We cover 40 markets in 18 languages through our shared infrastructure, reducing complexity and lowering costs. Whether you're a small e-retailer or a manufacturer looking to reach a wider audience, we offer a standardized solution for rapid expansion and continuous innovation.
Victoria Tower, våning 32, Nolsögatan 3 , Kista, Szwecja
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Wysyłka exspresowo w 3 dni doszło ze Szwecji .Polecam sklep

Odpowiedź od Footway
Szybko, sprawnie, buty, ktore znam i nie można ich już dostać w PL. Polecam

Odpowiedź od Footway
Wszystko ok,szybka i profesjonalna dostawa,buty swietne

Odpowiedź od Footway
Wszystko OK .Zamówienie zgodne i szybko dostarczone.

Odpowiedź od Footway
Jestem bardzo zadowolona z całego procesu dokonywania zakupu. Szybko, jasno i skutecznie. Bardzo dziękuję.

Odpowiedź od Footway
Nie polecam, nie ma jak się skontaktować z biurem. Nie udało mi się nadać zwrotu mimo aktualnej etykiety zwrotnej, w DHL Exprexx poproszono mnie jeszcze o numer klienta, którego nie ma wpisanego na etykiecie zwrotnej. Nie udało mi się odesłać butów.

Odpowiedź od Footway
dostawa ze Szwecji do Polski w niecałe 24 godziny, polecam!

Odpowiedź od Footway
Buty pierwsza klasa, oryginalne piękne i przystępna cena, to już 3 buty z waszego sklepu i napewno wrócę po więcej 😀Dziekuje i polecam

Odpowiedź od Footway
Początkowo miałam wątpliwości co do zamówienia z zagranicy, ale w końcu zaryzykowałam i to był strzał w 10! Nie ukrywam, że skusiły mnie ceny butów, które w stosunku do cen w Polsce, były bardzo atrakcyjne. Wybrałam dostawę expresową i faktycznie buty kolejnego dnia roboczego były już u mnie. Nie ma czego się bać! :)

Odpowiedź od Footway
Firma rzetelna , zamówienie zgodne z opisem , przesyłka idzie troszkę dłużej ale cały czas możemy ją monitorować. Buty zamówilam we wtore i w poniedziałek już były. Polecam

Odpowiedź od Footway
Przesyłka ze Szwecji doszła pod mój adres w lubuskie w 3 dni więc uważam, że szybko. Wszystko od początku zakupu od razu monitorowane i na bieżąco wprowadzane nowe informacje dotyczące wysyłki.
Adidasy super, wygodne, mięciutkie, porządne.
Polecam tą stronę jak najbardziej!

Odpowiedź od Footway
Polecam, towar przyszedł przed czasem, niestety rozmiar nie trafiłam ale zwrot sprawnie i kasa na drugi dzień. Super

Odpowiedź od Footway
Moje pierwsze zakupy i bardzo udane doświadczenie - wszystko poszło sprawnie, mail na każdym etapie zamówienia, buty w konkurencyjnej cenie.
Wzięłam dwa rozmiary jednego modelu obuwia i zwróciłam te za duże. Tak, jak obiecano, zwrot był bezpłatny (załączona etykieta zwrotu, możliwość zwrócenia w punkcie inmedio, żabka, itp) a zwrot kosztów nastąpił bardzo szybko (dzień po otrzymaniu maila potwierdzającego zwrócenie towaru). Polecam!

Odpowiedź od Footway
Świetny sklep internetowy, miły kontakt, expresowa wysyłka, buty zgodne z opisem i oryginalne. Polecam 💪