Zdecydowanie polecam sklep! Zamówiłam buty już 3 razy w tym sklepie. Wszystkie przyszły oryginalne w miarę szybkim terminie ( jedyny problem, że sklep współpracuje z UPS, koszmarny dostawca). Niestety... Zobacz więcej
Bardzo szybka przesyłka, możliwość jej rzetelnego śledzenia. Jestem bardzo mile zaskoczona. Pierwszy mail po zamówieniu, tylko numer konta. Trochę się zawahałam, ale potem wszystko poszło sprawnie i b... Zobacz więcej
To było moje pierwsze zamówienie z Footway i jestem pewna, że na tym się nie skończy :) Zastanawiała mnie dość niska cena butów, ale nie mam wątpliwości co do ich oryginalności. Przesyłka dotarła w 2... Zobacz więcej
wszystko super buty dotarły po 4 dniach oryginalne i nieuszkodzone bradzo polecam tą stronę. Następny zakup butów oczywiście z footway.
Footway supports e-commerce stores with logistics and customer service. With Footway, you can easily scale your business without investments and at low cost. The platform integrates seamlessly with your online store and handles warehouse management, distribution, returns, and customer support. We cover 40 markets in 18 languages through our shared infrastructure, reducing complexity and lowering costs. Whether you're a small e-retailer or a manufacturer looking to reach a wider audience, we offer a standardized solution for rapid expansion and continuous innovation.
Victoria Tower, våning 32, Nolsögatan 3 , Kista, Szwecja
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Bardzo czytelny sposób zamawiania dokonywania zapłaty szybko otrzymałam przesyłkę
Dziękuje jestem zadowolona polecam

Odpowiedź od Footway
Pierwszy raz zamawiałam w tym sklepie.
Wrażenia....wszystko super, dostawa szybką, butki idealne

Odpowiedź od Footway
Numer telefonu nie istnieje, firma nie odpowiada na @, brak możliwości zwrotu zamówienia, bo wszystkie numery z etykiety są nieprawidłowe. Absolutnie nie polecam!

Odpowiedź od Footway
Buty odesłałam. Rozmiarowka miała być niby mniejsza,a okazała się klasyczna,wprowadzono mnie w błąd rozm 42 miał mieć stopę 26 cm. Czyli duza 40 a wyszła lipa z tego jakaś.

Odpowiedź od Footway
Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.

Odpowiedź od Footway
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. polecam.

Odpowiedź od Footway
Wszystko OK. Paczka nie uszkodzona. Buty nowe nie widać śladów przymierzania,przez inne osoby. To bardzo doceniam-nie lubię jak są buty (spody) bruden i sklep to dalej sprzedaje. Kupiłem u nich 2 razy i będę kupował dalej.Ponieważ jest szybką dostawą i są nowe buty. Bardzo miła obsługa telefoniczna i uwaga w języku Polski.Bardzo to doceniam i dlatego doszło z mojej strony do kupna butów. Dobrze doradzają👍.
Mam nadzieję,że sklep dla stałych klientów może da jakiś rabat 🙂. Polecam sklep💪👍.
Kupujcie bez obaw,że coś będzie nie tak. Tylko nie wykupcie wszystkich butów 😉,zostawcie coś dla mnie.

Odpowiedź od Footway
Bardzo sprawna wysyłka, informacje o paczce na każdym kroku, produkty zgodne z opisem

Odpowiedź od Footway
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam zarówno sprzedawcę jak i buty, które w nim kupiłam. Zakupiłam je w tym miejscu ze względu na najniższą cenę. Był to pierwszy i napewno nie ostatni zakup w tym sklepie.

Odpowiedź od Footway
Wszystko zgodnie z ogłoszeniem. Informacje o przebiegu zamówienia na bieżąco. Polecam.

Odpowiedź od Footway
Zakup bezproblemowy. Informacje po zakupie przesyłane na maila. Czas oczekiwania nieco dłuższy niż u konkurencji. Produkt w 110 % zgodny z opisem Polecam

Odpowiedź od Footway
Bez zastrzeżeń. Na przesyłkę trzeba było chwilę poczekać, ale przyszła dobrze zapakowana. Wszystko ok.

Odpowiedź od Footway
Kolejny zakup w Footway,wszystko ok.

Odpowiedź od Footway
Błyskawiczna obsługa zamówienia, buty nowiutkie, świetnej jakości.

Odpowiedź od Footway
Zamówienie i wysyłka ekspresowa a czas się dla mnie bardzo liczył!! "Rolkobuty" genialne, siostrzenica zachwycona - tak więc wszystko na ogromny plus

Odpowiedź od Footway
Szybka przesyłka, dobra cena oraz szeroki wybór produktów i rozmiarów