Footshop Recenzje

1958

4,0

Z początku wahania bo jak się czyta tyle opinii negatywnych.. Koniec końców paczka z butami dojeżdża(w 2 dni) CAŁA Buty w środku w IDEALNYM stanie(rozmiar się zgadza bo też tak ludzie pisali że by... Zobacz więcej

Nie polecam zakupów w aplikacji, są problemy ze zwrotem, brak informacji o dostawie paczki to blokuje zwrot, dzwoniąc odpowiada bot i mówi że trzeba czekać na zmianę statusu, przez czat dowiaduję s... Zobacz więcej

Zamówiłem ciuchy za parę tysięcy zł po kilka rozmiarów tego samego modelu z zamiarem odesłania niepasujących . Czytając niektóre opinie wahałem się, ale niepotrzebnie bo zwrot poszedl sprawnie i bez... Zobacz więcej

Buty bardzo mi się podobają, są wygodne i ładne. Wybrałam tę markę i sklep kierując się poradą AI. Zapytałam chata, które buty będą najlepsze dla kręgosłupa podczas długiego chodzenia w gorące dni po... Zobacz więcej

1. Sklep z butami

Founded in Prague in 2011 by Peter Hajduček, Footshop has grown from a local sneaker shop into one of Central Europe's leading sneaker and streetwear retailers, delivering over 2.8 million orders to 2.2 million customers across 100 countries in 17 languages. Alongside its online store, it operates physical stores in Prague, Bratislava, Budapest and Bucharest, Paris and carries everything from mainstream sneakers to premium and boutique labels such as Rick Owens, Y-3, Comme des Garçons PLAY, BAPE and A-COLD-WALL*. Beyond retail, Footshop has built hundreds of exclusive collaborations with global brands and local artists, and consistently gives back to the culture it comes from - supporting emerging talent, sustainability and LGBTQ+ initiatives, and hosting community events and exhibitions.

Dobra

2 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

(1958)

Szybka i bezproblemowa realizacja…

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Produkt bezpiecznie zabezpieczony i zapakowany. Brak zastrzeżeń.

5 marca 2026

Odpowiedź od Footshop

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i bez problemów, a produkt był odpowiednio zabezpieczony. Zapraszamy ponownie do zakupów!
Footshop Team

Odesłałam przesyłkę i nie mam żadnej…

Odesłałam przesyłkę i nie mam żadnej odpowiedzi.

26 lutego 2026

Dear Customer,
we tried to follow up with you to locate your returned order, but unfortunately, we did not receive any response.
Please contact us so we can assist you and resolve this issue as quickly as possible.

Best regards,
Footshop Team

Niestety moje doświadczenie ze sklepem…

Niestety moje doświadczenie ze sklepem jest bardzo negatywne. Ze sklepem praktycznie nie ma żadnego kontaktu – niezależnie od pory dnia odpowiada wyłącznie bot, zarówno mailowo, jak i przez formularz na stronie.

Dwa razy zamawiałam tę samą parę butów i dwa razy musiałam je reklamować. Za pierwszym razem proces przebiegł sprawnie i nie miałam zastrzeżeń. Niestety przy drugiej reklamacji wszystko wyglądało zupełnie inaczej. Na rozpatrzenie czekałam dokładnie miesiąc, a w międzyczasie kontakt ze sklepem był praktycznie zerowy.

Od 11 lutego czekam na zwrot pieniędzy (dziś jest 3 marca). Do tej pory otrzymałam jedynie 27 zł zamiast 670 zł. Brak informacji, brak wyjaśnień i brak realnego wsparcia ze strony obsługi klienta. Na ten moment nie wiem co sie dzieje z moimi pieniędzmi i czy w ogole zostaną mi one zwrócone.
Bardzo nie polecam!!

3 marca 2026

Dear Customer,

We are very sorry to hear about your experience. We take all feedback seriously. Please note that we requested additional information from you to process your refund, but unfortunately, we have not received it.

By law, the processing time for a claim can take up to 30 days, as in some cases products must be sent directly to the manufacturer for inspection. We are committed to resolving this issue as soon as we receive the necessary information from you.

Thank you for your understanding.

Best regards,

Szybka realizacja

Szybka realizacja, mili koledzy w salonie (odbiór osobisty)

16 lutego 2026

Odpowiedź od Footshop

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia była szybka i że obsługa w salonie była miła.

Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa, produkt oryginalny

18 lutego 2026

Odpowiedź od Footshop

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka, a produkt spełnił oczekiwania.

Przesyłka szybka

Przesyłka szybka, towar zgodny z opisem . Serdecznie polecam;-)

6 lutego 2026

Odpowiedź od Footshop

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że przesyłka była szybka, a towar zgodny z opisem. Serdecznie zapraszamy ponownie!

Szybka dostawa

Szybka dostawa, łatwy zwrot. Czytelna strona internetowa.

18 lutego 2026

Odpowiedź od Footshop

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka, zwrot łatwy, a strona czytelna.

Sprawny zakup

Sprawny zakup, szybka dostawa

4 lutego 2026

Odpowiedź od Footshop

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zakup i dostawa przebiegły sprawnie.

Zamowienie przebiegło bardzo sprawnie

Zamowienie przebiegło bardzo sprawnie. Produkt zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona.

12 lutego 2026

Odpowiedź od Footshop

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie przebiegło sprawnie, a produkt spełnił Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Wszystko ok

Wszystko ok. Szybka dostawa. Bez zastrzeżeń.

13 lutego 2026

Odpowiedź od Footshop

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i dostawa była szybka. Zapraszamy ponownie!

Oceniam pozytywnie

Oceniam pozytywnie
Dostawa w wyznaczonym terminie
Produkty zgodne z opisem

7 lutego 2026

Odpowiedź od Footshop

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa i produkty spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Footshop team

Po ponad miesiącu używania plecaka…

Po ponad miesiącu używania plecaka Jordan Air przy suwakach zaczęła schodzić farba. Tragedia nie polecam.

5 lutego 2026

Cześć Natalia,
Bardzo przykro słyszeć nam, że napotkałaś problemy z otrzymanym produktem! Chętnie zlecimy za niego zwrot środków. Serdecznie prosimy o postępowanie zgodnie z procedurą reklamacji https://www.footshop.pl/pl/reklamacje. Zgłosimy zaistniałą sytuację do marki Nike!
W razie dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji pod adresem help@footshop.pl
Pozdrawiamy,
Footshop

Świętna obsługa

Świętna obsługa, asortyment towaru mega

27 stycznia 2026

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie. Buty biorę więc procesu zwrotu nie sprawdziłam.

26 stycznia 2026

Brak w magazynie

Niestety, czapka kupiona na prezent a po ponad 1,5 tygodnia od złożenia zamówienia i opłacenia go - dostałam maila ze zamówienie zostało anulowane (brak na magazynie), dwu gwiazdki że dostałam szybki zwrot pieniędzy

27 stycznia 2026

Hello,
thank you for sharing your experience. We’re very sorry that the item was out of stock and your order had to be canceled. We’re glad that your refund was processed quickly. If you have any questions or need assistance with future orders, please feel free to contact us via email or phone.

Nie polecam sklepu gdyż:

Nie polecam sklepu gdyż:
Nie ma z Nimi żadnego kontaktu

Przesylke otrzymalam 15.01 do tej pory ma status w trakcie dostawy a mamy 21.01.
Dobrze że etykieta zwrotną była dołączona bo tak nie mogłabym zrobić zwrotu .
Zwrot poszedł 16 ciekawe ile będę czekała na pieniądze.

16 stycznia 2026

Cześć Kasia,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Chciałabym zapewnić, że nasz Dział Obsługi Klienta jest dostępny codziennie w godzinach 8-18 :) Na każdego maila odpowiadamy w ciągu 24 godzin, mamy również dostępny czat, który działa 24/7.
Informacja o statusie zamówienia wyświetlająca się w profilu nie ma absolutnie żadnego wpływu na możliwość dokonania zwrotu, zwrotu nie trzeba również odnotowywać w swoim profilu - są to zupełnie niezależne rzeczy. Zwrot środków zlecany jest natychmiast po przyjęciu i sprawdzeniu zwrotu w naszym magazynie.

Polecam !

Wszystko w porządku , dobra cena i świetne buty

8 stycznia 2026