foof.dk

Oceniono na 5 z 5

Bestilte både briller og solbriller til uhørt lave priser. Bestilte brillerne lørdag eftermiddag kl 16, og de ankom med posten allerede torsdag. Jeg bestilte godt nok brillerne til designers marke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har lige modtaget 2 stk nye briller ved foof, og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse! Foof har en kombination af gode service, super lave priser og fede designs! Brillerne moftages... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg opdagede Foof på "Finders Keepers". Jeg kendte ikke til mærket og har aldrig tidligere bestilt briller online. Derfor var jeg også noget forbeholden, men sprang ud i det da brillerne var fede og p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fandt endelig den brille jeg havde ledt efter i 2 år - og MÅTTE bare have den! Super flink sælger, nemt at bestille. Skulle selv sørge for at sende synstesten videre, og få dage efter var ønske-bri... Zobacz więcej

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Prøv gratis. ALLE briller med styrke Kr. 995,- alt incl. Briller der typisk koster 3-5000 Kr for stel incl.glas. Men da foof.dk designer selv og sælger direkte til dig, kan dette lade sig gøre med denne store besparelse. Alle stellene monteres med glas af høj kvalitet - også med solglas. Husk, du kan altid spørge os til råds. Vi er dog nok bedst til emner omkring dit syn. 8-)

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Helt igennem fantastisk!

Jeg er imponeret - både over udvalget af brillestel, design, kvalitet, de utroligt lave priser og den søde, hurtige og velkommende service.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos foof.dk

20 stycznia 2015
Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk - uden sammenligning

Jeg bestilte briller mandag og skrev at det var en hastesag grundet hornhindebetændelse. Brillerne lå i min postkasse i dag (onsdag) og resten af min uge er reddet.
Brillerne er utrolig lækre og lever helt og aldeles op til mine forventninger.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale jer til andre.

Mange venlige hilsner til alle bag foof.dk

14 stycznia 2015

Lige i skabet ..!!!

Foof.
: Hun designer selv sine briller
: Hendes design er Super Sprøde.
: Hun levere til den aftalte tid
: Hun har nogle yderst fornuftige priser
: Hun følger op på sine kunder
: Brillerne samt glas var tip top iorden
: Absolut ikke sidste gang der bliver handlet briller her.!

Tak for god service.!
Mvh. Morten Grundsøe.

19 grudnia 2014

Hi five til foof :)

Stødte på foof til et designers julemarked på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg, hvor jeg var så heldig at have alle brillerne til rådighed og samtidig mødte foofs designer Tina.
Jeg kunne ha' købt hele pivtøjet men blev dog holdt i skak af førnævnte. Jeg bestilte to par via hjemmesiden og to dage efter havde jeg briller og en dejlig fornemmelse i maven.
Det bliver ikke sidste gang jeg køber briller her :-D

14 grudnia 2014

Super hurtig levering!

Det er mit brillepar nummer 2 fra foof.dk, og jeg er igen overordentlig tilfreds. Mit første par fra foof kører på 4. år uden det viser tegn på at skulle skiftes, og nu har jeg så fået et ekstra par, så jeg kan variere brillelooket lidt.
Jeg betalte for brillerne en lørdag og modtog dem én uge efter.

Varm anbefaling herfra.

7 grudnia 2014
Oceniono na 4 z 5

God service!!

Jeg var meget glad ved at kunne prøve 5 brillestel hjemme... gratis! Med gratis returforsendelse:) Det er super dejlig service!
Det eneste jeg kan ønske mig er, at prøv-hjemme-perioden var lidt længere end 5 dage.

2 grudnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Hurtig og virkelig venlig og fantastisk service.. Svarer på mail hurtigt og hjælpsomt. Varmeste anbefaling herfra

24 listopada 2014

Super service! :)

Jeg er yderst tilfreds. Der er hurtig levering og hurtig svar på spørgsmål. Hvilket gør at det virker meget personlig, selv om det er nethandel. Mine næste briller skal helt klart købes hos Foof igen! Alt i alt en super service! Kan varmt anbefales.

21 listopada 2014
Oceniono na 5 z 5

Cool briller og supergod service

Det er superlet: Jeg valgte 5 par briller ud, fik dem tilsendt lynhurtigt, havde god tid til at prøve dem. Da jeg havde besluttet mig og brillerne skulle retur, var det nemt, for i æsken er der en returseddel med foofs adresse - og foof betaler portoen!

10 listopada 2014
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice, design og kvalitet

Selvom jeg var noget omstændig med lånestel ad flere omgange, endelig bestille en brille og så alligevel returnere den for at få an anden model, var kommunikationen kun positiv.
Brillen, som skal supplere min alt for dyre "kæde-optikker brille", er absolut i super kvalitet og deres design rammer både tidens mode, morfar brillen og det lidt anderledes.
Fedt at skifte stil med kvalitet for så få penge.

5 listopada 2014
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej