Bestilte både briller og solbriller til uhørt lave priser. Bestilte brillerne lørdag eftermiddag kl 16, og de ankom med posten allerede torsdag. Jeg bestilte godt nok brillerne til designers marke... Zobacz więcej
foof.dk
Har lige modtaget 2 stk nye briller ved foof, og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse! Foof har en kombination af gode service, super lave priser og fede designs! Brillerne moftages... Zobacz więcej
Jeg opdagede Foof på "Finders Keepers". Jeg kendte ikke til mærket og har aldrig tidligere bestilt briller online. Derfor var jeg også noget forbeholden, men sprang ud i det da brillerne var fede og p... Zobacz więcej
Fandt endelig den brille jeg havde ledt efter i 2 år - og MÅTTE bare have den! Super flink sælger, nemt at bestille. Skulle selv sørge for at sende synstesten videre, og få dage efter var ønske-bri... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Prøv gratis. ALLE briller med styrke Kr. 995,- alt incl. Briller der typisk koster 3-5000 Kr for stel incl.glas. Men da foof.dk designer selv og sælger direkte til dig, kan dette lade sig gøre med denne store besparelse. Alle stellene monteres med glas af høj kvalitet - også med solglas. Husk, du kan altid spørge os til råds. Vi er dog nok bedst til emner omkring dit syn. 8-)
Postboks 54, 7100, Vejle
- 70 202 206
- help@foof.dk
- foof.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Lækre briller
dejlig service og rigtig lækker hjemmeside, det er nemt at bestille briller hjem til prøvning og nu glæder jeg mig til at modtage mine nye briller.
Kan klart anbefales og er man i tvivl, er det bare at spørge.
Altid god service
Dette er min anden gang jeg handler på foof.dk og begge gange har jeg fået service over alle forventninger, og er fuldt ud tilfreds med mine produkter.
Super service!
Fede briller og super service. Det er også her, de næste briller skal findes:)
Super service og lækkert design
Fik hurtigt og enkelt svar på mine spørgsmål før jeg bestilte, og da jeg efterfølgende modtog prøvebrillerne blev jeg positiv over kvaliteten!
Hurtigt og nemt!
Det var hurtigt og nemt at bestille prøvebriller fra foof.dk. Super med gratis fragt. Jeg ville bruge dem igen.
Rigtig god service!
Enormt god og professionel service.
Det er anden gang jeg køber briller hos Foof. - Begge gange har jeg været yderst tilfreds med deres service. Jeg elsker at foof, tilbyder at man kan låne 5 stel uden beregning, og at de få dage efter ligger i postkassen!
Genialt koncept!
Genialt koncept! Passer perfekt til min travle hverdag,- super service og så til den pris!
Bestilte søndag aften - fik pakken mandag eftermiddag
Det her er den bedste, nemmeste, hurtigste og billigste måde at pimpe sit udseende. Thumbs up til udvikleren af dette koncept - i'm in!
Fremragende koncept og service
Alt er foregået nemt og hurtigt. Jeg valgte 5 par prøvebriller, som var fremme i løbet af 2 dage og det gik nogenlunde lige så hurtigt med de 'rigtige' briller. Indpakningen af både prøvebriller og de rigtige briller er lige så lækker som selve brillerne, hvilket for mig giver en klar luksusoplevelse.
Alle mine spørgsmål er besvaret hurtigt og kompetent pr mail.
Mit eneste problem med processen har været at få tilrettet brillerne, så de sad ordentligt fast, men det har ikke noget med foof.dk direkte at gøre, men at købe briller online. Det er nu lykkedes efter at have bøjet på stængerne MANGE gange, og det er ikke sidste gang, jeg handler hos foof.dk.
Så: fremragende service, fede briller og virkelig lækkert koncept.
Super oplevelse.
Jeg prøvede deres "prøv hjemme" service. fantastisk mulighed, og hurtigt levering.
Fantastisk service - selv efter et år kan man få tilsendt reservedele til sin brille. Altid hurtig responce.
Super god service - yderst hjælpsomme
De gjorde alt hvad de kunne få at finde mit ønskede stel. Havde forelsket mit i et udgået stel og eftersom de kun laves i begrænset antal fik jeg at vide at de desværre ikke havde det på lager. Der gik lidt tid, men pludselig fik jeg en mail hvor der stod de havde fundet et og om det skulle være mit....JA tak! Super fedt de huskede jeg havde efterspurgt et - DET er god service!
Fine, billige, briller med hurtig levering
Godt koncept, hurtig levering, super service
Det fungerer optimalt - præcist som man ønsker det ift. convenience, pris og levering ved nethandel. Det holder!
Glad!
Super god service at man kan få briller hjem og prøve - og så helt gratis! Leveringen var hurtig, pakken var pænt pakket ind og virkede personlig, og brillerne var virkelig flotte. Nu skal jeg bare vælge hvilke briller der passer mig bedst... de får helt sikkert en bestilling fra mig.
Fantastisk!
Blev noget imponeret da jeg to dage efter bestilling havde fået mine nye briller. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber briller her :)
gode briller og god betjening!
Rigtig god idé at kunne prøve gratis prøvebriller derhjemme inden man bestiller. Jeg har oplevet god vejledning og service hos foof.
Jeg glæder mig nu til at modtage mine nye lækre kvalitetsbriller. Jeg er ret sikker på, at det ikke er det eneste par jeg skal have derindefra.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.