foof.dk

Oceniono na 5 z 5

Bestilte både briller og solbriller til uhørt lave priser. Bestilte brillerne lørdag eftermiddag kl 16, og de ankom med posten allerede torsdag. Jeg bestilte godt nok brillerne til designers marke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har lige modtaget 2 stk nye briller ved foof, og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse! Foof har en kombination af gode service, super lave priser og fede designs! Brillerne moftages... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg opdagede Foof på "Finders Keepers". Jeg kendte ikke til mærket og har aldrig tidligere bestilt briller online. Derfor var jeg også noget forbeholden, men sprang ud i det da brillerne var fede og p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fandt endelig den brille jeg havde ledt efter i 2 år - og MÅTTE bare have den! Super flink sælger, nemt at bestille. Skulle selv sørge for at sende synstesten videre, og få dage efter var ønske-bri... Zobacz więcej

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Prøv gratis. ALLE briller med styrke Kr. 995,- alt incl. Briller der typisk koster 3-5000 Kr for stel incl.glas. Men da foof.dk designer selv og sælger direkte til dig, kan dette lade sig gøre med denne store besparelse. Alle stellene monteres med glas af høj kvalitet - også med solglas. Husk, du kan altid spørge os til råds. Vi er dog nok bedst til emner omkring dit syn. 8-)

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Nemt og hurtig ekspedition

Havde test-brillerne 2 dage efter bestillingen. Og det var nemt og uden dikkedarer at sende dem retur.
Jeg fandt desværre ikke lige det stel, som jeg kunne tænke mig, men det vil ikke afholde mig fra at bruge foof igen.
4 stjerner fordi jeg ikke var igennem hele købsprocessen, så kan ikke udtale mig, om service, hvis man faktisk køber briller gennem foof.

Dejlige briller..

Super briller til overskuelig pris - det gør jo at man kan have lidt forskellige briller at skifte med efter tøj, humør osv.

Super tilfreds.

Brillekøb hos FOOF på en Livstilsmesse.
Der var god tid til at prøve flere stel, og gode argumenter for det endelige valg hos både mig og leverandøren.
Fremsendt med posten, og de sidder perfekt og passer i styrke.
Meget tilfreds med god brille, stilrent design og billigt oveni købet.

Oceniono na 5 z 5

Bedste betjening, service og ikke mindst super kvalitets produkt.

jeg var på messe en søndag havde ingen intention om at få nye briller. Men Tine som jeg tror hun hedder, var gribende. Vi kiggede på hende designer biller og var meget imponeret. Men jeg trængte ikke til briller. Lige inden vi skulle til at gå får hun mig til at prøve et par briller. Det var dem jeg ikke vidste jeg kunne leve uden. Og uden for meget omtanke købte jeg et par briller.

Ikke nok med at hun lavede alle målene men faktisk og selv designede brillerne var et kæmpe plus.

Jeg sendte dagen( mandag) efter ed relevante informationer til hende, og fik svar dagen efter (tirsdag).
Lørdag modtager jeg brillerne med posten.

Og glad var jeg.

Ikke sidste gang jeg handler her

Ikke nok med det, var en veninde til min kæreste med som også lige fik et par.

Jeg kommer til at promovere foof.dk til alle jeg kender med briller.

Jeg ser fantastik. Jeg har været ude og kører i mørket og anti refleks behandlingen er bedre ned louie Nielsens og på fuld højde med synoptiks top modeller til en million.

Tak for super vejledning og betjening

26 października 2014

Super smart system

Jeg vil helt klart anbefale mine venner at prøve foof.dk. Deres "prøv-hjemme-service" er super og brillerne er fede. Jeg er meget glad for mit køb.

23 października 2014

Super koncept og service

Modtog 5 par briller til prøvning, men ingen faldt i min smag. Er dog vild med muligheden for at prøve i virkeligheden, prislejet og de fine designs.

8 października 2014

perfekt!

Perfekt service. Fede briller med hurtig service!!

7 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Det er lige til! Der er Hurtig og effektiv arbejdsgang hos foof - fra du bestiller til brillerne er hos dig, går der få dage! Det bedste er dog den PERSONLIGE serviceydelse - selvom man ikk står i en fysisk forretning, så mærker man at der er mennesker bag (håndskrevne kort, gavebåndet på pakken, personlige emails ved korrespondance og ikke blot en standardiseret svar-mail!)!

30 września 2014

Det hele spiller bare.

Lækker brille til en meget fornuftig pris. God service, hurtig levering. Der er intet at komme efter hér. Min anbefaling er hermed givet videre.

27 września 2014

Supergodt koncept!

Fik hjem 5, par briller 2 dage efter min bestilling. Pæne fine briller i god kvalitet, nu skal jeg beslutte mig før hvilke jeg skal købe. Kun ros herfra!

24 września 2014

Perfekt forløb!

Bestilte brillerne tirsdag og modtog dem torsdag - det er meget, meget hurtig service! Havde desuden kontakt med foof.dk under prøveforløbet og bestillingsforløbet, og er hele vejen igennem blevet behandlet super godt! Alt i alt, virkelig god oplevelse, hurtig service og søde mennesker hos foof.dk! Mine varmeste anbefalinger til alle, som tror man skal ud og ofre en masse penge for et par super briller!

24 września 2014
Oceniono na 5 z 5

nemt, billigt go go* service

foof er mega serviceorienteret virksomhed .. og jeg har så mange gange fået komplimenter for mine briller (som nu er 2 år gammel). Mit syn skal nu opdateres… så nu skal jeg have nye briller….. YEAH!!!

22 września 2014

Super god service!

Jeg havde først 5 par briller hjemme at prøve inden jeg besluttede mig for hvilke briller jeg ville have. Undervejs benyttede jeg mig at deres chat funktion og de var super hurtige til at svare tilbage og meget behjælpelige!

21 września 2014
Oceniono na 5 z 5

Vanvittig god service selvom det kun er for en potentiel kunde.

God virksomhed der sender dig 5 par briller du kan prøve helt gratis også fragt. Leveringstid for mig var kun en dag. Deres briller er også i lækkert design med skuespiller navne. Det koster heller ikke ekstra for styrken, samme lave pris uanset. Super god service de tilbyder, selvom man kun er en potentiel kunde :)

19 września 2014
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej