Fonus - Nacka Recenzje 88

4,7

Nya Gatan 11, 131 04 Nacka, Nacka, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Bra och hjälpsam begravningsentreprenör, som gjorde oss förberedda och visste vad som skulle hända. Hade varit jättebra om samma person hade varit närvarande i stället för en helt ny person. Bra om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Allt var perfekt från första samtalet. Allt genomfördes med stor professionalitet. Ceremonin var ljus och vacker. Den finaste begravning jag närvarat vid. Prästen Göran flätade ihop min mosters liv på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi är mycket nöjda med den hjälp och det bemötande vi fick. Från första kontakten till dess att allt var avslutat möttes vi av professionalism, lugn och stor empati. Begravningsbyrån tog sig tid att l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Valde att ta hjälp av Nils von Sydow på Fonus Nacka vid två tillfällen. Nils är förstående, trevlig och lugn. Han har varit så hjälpsam och tagit hand om allt genom hela processen. Man har känt sig... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Vår kontaktperson Nils von Sydow var…

Vår kontaktperson Nils von Sydow var helt suverän.

27 kwietnia 2025

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Gunilla, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Kompetens i sorgen

min upplevelse bygger på följande variabler: öppenhet, kompetens, vanlighet, snabbhet.

13 kwietnia 2025

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Martti och varmt tack för ditt fina omdöme.
Vi tackar för ditt förtroende och är väldigt glada att vi kunnat vara dig till så god hjälp.

Tack!

TACK FÖR ALL HJÄLP!

20 lutego 2025

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Jan. Tack för ditt fina omdöme.
Vi är så tacksamma för ditt förtroende och att vi kunnat vara dig till hjälp i en svår stund.

Nils von Sydow

20 lutego 2025

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Lennart, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt rekommendera Nils von Sydow

Valde att ta hjälp av Nils von Sydow på Fonus Nacka vid två tillfällen. Nils är förstående, trevlig och lugn. Han har varit så hjälpsam och tagit hand om allt genom hela processen. Man har känt sig trygg och lugn.
Kan varmt rekommendera Fonus Nacka och särskilt Nils!
Stort TACK till dig!

22 grudnia 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Magnus och tack för ditt omdöme.
Vad fint att höra att du är så nöjd med Nils hjälp. Det värmer verkligen att ni känt er trygga och väl omhändertagna. Jag ska hälsa det till Nils.

Proffsigt

Proffsigt
Bra stämning
Tillåtande

3 listopada 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Allt var bra förutom denna undersökning…

Allt var bra förutom denna undersökning som är alldeles för lång

28 października 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Håkan, vad snällt att du tar dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Mycket fint och bra omhändertagande och…

Mycket fint och bra omhändertagande och bra kontakt

28 października 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Marie, tack för ditt omdöme. Så fint att du känt dig väl omhändertagen och bemött i kontakterna med oss. Det betyder mycket för oss att höra det.

Oceniono na 4 z 5

Proffesionellt bemötande.

Proffesionellt bemötande.

26 sierpnia 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Birgitta, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt bemötande och mycket…

Fantastiskt bemötande och mycket hjälpsamma. Stämde av under resans gång och checkade om jag hade några frågor. De bemödade sig verkligen att allt skulle bli så som man tänkt sig.

26 sierpnia 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Berit, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Fint stöd

Fonus fanns där när vi behövde hjälp och stöd

21 lipca 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Lotta! Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande

11 sierpnia 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Tina, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Värdigt & professionellt bemötande

Värdigt & professionellt bemötande. Allt blev som utlovat.

15 lipca 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Ove. Tack för ditt omdöme, så fint att läsa det du skriver. Vi är så tacksamma att vi kunde hjälpa till.

Oceniono na 5 z 5

Nils från Fonus Nacka var mitt stöd…

Nils från Fonus Nacka var mitt stöd under hela processen. Det uppskattar jag mer än allt annat.

2 lipca 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Kristina, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Jag ska hälsa det till Nils från Fonus Nacka . Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Oceniono na 5 z 5

Omhändertagande och att man sätter sig…

Omhändertagande och att man sätter sig in i ens situation. Inga frågor var för dumma utan allt gick bra. Om det var något som inte gick var det inte felet från Fonus utan mer från de som skulle gräva upp graven.

27 maja 2024

Odpowiedź od Fonus - Nacka

Hej Heidrun, tack så mycket för ditt fina omdöme! Fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej