Bra och hjälpsam begravningsentreprenör, som gjorde oss förberedda och visste vad som skulle hända. Hade varit jättebra om samma person hade varit närvarande i stället för en helt ny person. Bra om... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Valde att ta hjälp av Nils von Sydow på Fonus Nacka vid två tillfällen. Nils är förstående, trevlig och lugn. Han har varit så hjälpsam och tagit hand om allt genom hela processen. Man har känt sig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Nya Gatan 11, 131 04, Nacka, Nacka, Szwecja
Bra om man hade fått veta att man kan använda kyrkans kök och husgeråd gratis till minnesstunden efteråt.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Vi är så tacksamma för all hjälp och stöd till våran sons begravning. Våran son fick en sån fin begravning, den blev som vi ville återigen Tack.

Alla jobbar med hjärtat.
Förstår att vi anhöriga är sårbara och
Bär den tunga sorgen.
Empati och förståelse.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Bra bemötande, det som kändes så svårt blev så mycket enklare. Allt flöt på, snabba svar när jag hade frågor.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Allt var perfekt från första samtalet. Allt genomfördes med stor professionalitet. Ceremonin var ljus och vacker. Den finaste begravning jag närvarat vid. Prästen Göran flätade ihop min mosters liv på ett vackert sätt som jag vet att hon hade älskat. Minnesstunden var fin och med utsökt förtäring. Ett stort Tack till Fonus och framförallt Kristina! Tack för att du är den du är, för din enorma medkänsla, värme och för att du skapade ett sådant fint avsked för min moster.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Vi är mycket nöjda med den hjälp och det bemötande vi fick. Från första kontakten till dess att allt var avslutat möttes vi av professionalism, lugn och stor empati. Begravningsbyrån tog sig tid att lyssna, var tydliga i all information och såg till att allt genomfördes på ett värdigt och respektfullt sätt.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Ett fantastiskt bemötande där man kände sig trygg och vägledd i hela processen, från första samtal till begravningen med trevlig ceremonivärd. Att lätt kunna få kontakt vid frågor som dök upp under vägen.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Fonus är bra och kan möjligtvis bli ännu bättre.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Kontakten med Nils har varit bra rakt igenom. Han var engagerad och kunnig och visad delaktighet som kändes naturlig.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Allt var bra. Tydligt och mycket trevligt bemötande. Fantastisk service från Fonus i Nacka – professionella, omtänksamma och väldigt hjälpsamma genom hela processen. De tog sig tid att förklara allt på ett lugnt och respektfullt sätt, vilket gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Det märks att de verkligen bryr sig om både människor och detaljer, och deras stöd betydde mycket för oss i en svår stund. Vi är mycket tacksamma för deras värme, engagemang och professionalism.
Vår kontakt, Nils, var särskilt fantastisk – lugn, tydlig och med ett genuint engagemang som verkligen gjorde skillnad.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Att vi hade tänkt efter före blev grunden till en fin begravning. Vita arkivet är ett mycket bra hjälpmedel. Fint bemötande från personalen.
En svår stund underlättas av trevliga människor.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
The FONUS people have done this so often that they know what to do and when to do it. That's extremely useful, considering the state the grieving family is in at the time. It couldn't have been any easier. What a relief!

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Tack för ert trevliga och vänliga bemötande! Ert engagemang och snabba återkoppling.
Ett särskilt tack till Nils von Sydow på Fonus Nacka och vår officient Per Schröder
Vänligen My med familj

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Bra bemötande och engagemang från alla personer på Fonus.

Odpowiedź od Fonus - Nacka
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.