fonQ Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Slechte ervaring met "de nieuwe Fonq"... bestelde 10 placemats a 4,95 met wat staffelkorting. Na 2 dagen kreeg ik bericht dat er maar 4 op voorraad waren en dat de andere 6 er pas over 3 weken zouden... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

06-08-2026 besteld, 12-08-2026 product beschadigd ontvangen. Direct gemaild. Tot op heden (03-09) na meermaals contact geen retourlabel ontvangen. Deze firma is een grote nachtmerrie. Je wordt aan het... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bezorgdienst heeft eerste pakje niet geleverd. Klantendienst heeft het nodige gedaan en correct gereageerd door een vervanging op te sturen. Alleen spijtig dat ik hierdoor wat langer heb moeten wa... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het duurde vrij lang voordat de bestelling compleet was en geleverd kon worden. Onderweg is het pakket blijkbaar ook nog eens beschadigd geraakt en opnieuw verpakt. Gelukkig was de inhoud nog wel heel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Sklep z meblami kuchennymi
  5. Sklep z meblami do salonu
  6. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

Een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie: fonQ is dé online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Geef je huis wat fonQ!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1528

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Ik heb op 25 februari 2026 een…

Ik heb op 25 februari 2026 een bestelling geplaatst. Tot op heden is er geen zicht op levering. Ik heb inmiddels al drie verschillende mails verstuurd en nog geen reactie erop mogen ontvangen. Ook heb ik geprobeerd te bellen maar ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Daarnaast heb vernomen dat z mogelijk failliet zijn en de vraag is of ik de bestelling kan ontvangen of het geld terug kan krijgen..

25 lutego 2026

Fonq / verkoop partner woood

Op 30 januari 2 nachtkastjes op fonq besteld €160 samen.
Er zit 8-10 weken levertijd op.
De verkoop partner is het bedrijf woood.
In de mail van de bestelbevestiging staat dat alle contact via woood gaat.
Ook het verzenden.
Vandaag contact daarmee opgenomen.
Hopelijk ontvang ik via hun gewoon mijn bestelling.

Oceniono na 1 z 5

Onvolledige levering en geen reactie

Ik heb recent een bank besteld (bestelling 500001833689), maar deze is helaas incompleet geleverd. Het montagemateriaal ontbreekt en mogelijk ook een rugleuning, waardoor de bank niet monteerbaar en dus niet bruikbaar is.

Ik heb inmiddels meerdere keren contact opgenomen via e-mail, het contactformulier en telefonisch, maar heb tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Telefonisch kom ik er ook niet doorheen.

Gezien de situatie vind ik het zorgelijk dat er geen enkele vorm van communicatie plaatsvindt. Ik hoop dat dit bericht wordt opgepakt en dat er op korte termijn een passende oplossing komt.

Ik hoor graag alsnog van jullie.

Oceniono na 2 z 5

Tafel nog steeds niet geleverd

Ik heb 31 januari een bestelling geplaatst van een tafel. Die had 6 weken levertijd en ging vorige week geleverd worden. De tafel is nog steeds niet geleverd en ik heb al contact genomen met Fonq met de vraag wanneer de tafel komt. Maar nog steeds geen antwoord. Nu lees ik ook berichten over faillissement bij Fonq, dus ik hoop dat mijn tafel nog geleverd kan worden? Of dat ik mijn geld terugkrijg?

Salontafel niet geleverd

Ik heb onlangs een salontafel besteld die volgens de website direct leverbaar was en begin deze week bezorgd zou worden. Helaas is de bestelstatus sindsdien geen enkele keer veranderd en heb ik nog steeds niets ontvangen.

Wat vooral frustrerend is, is de bereikbaarheid van de klantenservice. Telefonisch kom ik niet verder dan een bandje waarna de verbinding wordt verbroken. De chatfunctie, die volgens de website beschikbaar zou moeten zijn, werkt niet of staat simpelweg uit. Uiteindelijk heb ik via e-mail contact gezocht, maar daar moet je minimaal een week wachten op een reactie.

In de tussentijd heb ik nog steeds geen enkele update ontvangen over mijn bestelling, terwijl op de website staat dat je geïnformeerd wordt als er vertraging is. Dat maakt de ervaring extra teleurstellend.

In het verleden was ik altijd erg tevreden over Fonq, maar deze keer laat de service echt te wensen over. Hopelijk wordt dit snel opgelost, maar voor nu ben ik helaas behoorlijk teleurgesteld.

Mocht @Fonq nog deze review tot een positieve ervaring willen omdraaien; dit is het ordernummer: 500001858532

Oceniono na 1 z 5

2 lampen besteld gekregen helaas…

2 lampen besteld gekregen helaas stonden ze hier niet dus retour gedaan kreeg maar 1 retour ticket bij 2 zeer grote dozen dus 1 retour zelf betaald €18.95 omdat ik geen reactie kreeg op mails de chat het niet begreep en telefonisch dagen lang een recorder erachter ze waren niet bereikbaar!

Nu blijkt Fonq failliet en nog steeds geen geld vande lampen terug!!
Dus gewoon €400 weg!
Kan toch niet waar zijn, ik wil mijn geld terug

Retour verwerken bij Klarna

Ik heb bij Fonq 2 keer een bloempot van SERAX besteld en beide keren kapot, de ene keer retour via PostNL en de tweede keer geweigerd bij DPD. Beide bloempotten zijn retour gekomen en bevestigd door Fonq zie retouraanvragen RMA1020134 & RMA1020568.
Nu moet Fonq doorgeven aan Klarna dat de bloempotten retour zijn en moeten zij Klarna terugbetalen zodat de betaling uit mijn Klarna-account gaat.

Beste Fonq willen jullie dit per omgaande met Klarna afhandelen!

Antwoord van fonQ op 11 mrt 2026
Hi! Wat jammer om te horen dat je retourzendingen nog niet goed waren verwerkt. Ik zie dat wij de terugstorting inmiddels voor je hebben aangevraagd. Wij zullen dit zo snel mogelijk verder voor je verwerken.

Groetjes,
fonQ

Helaas nog steeds niet opgelost!!!

20 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

We hebben op 6/3 een zetel besteld bij…

We hebben op 6/3 een zetel besteld bij Fonq voor een bedrag van €1080,51. We hebben dit bedrag reeds volledig betaald. We hebben nooit een mail ontvangen wanneer deze zou geleverd worden. Nu lees ik dat Fonq uitstel van betaling heeft gekregen en alles dus bij een bewindvoerder zit …
Dit is echt pijnlijk voor zo’n bedrag.
Ik mag hopen dat het bedrag wordt terugbetaald.
Ordernummer 500001855059

6 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Ordered a book rack for almost a month and did not receive any information

Ordered a book rack on the 26th Feb Paid €287 for it, only received confirmation email that order is received, but no estimated delivery date--despite it being Fonq owned brand. No customer service number, no reply on the email, no reply on Instagram DM and their comment section are also limited. Very dissapointed on how they steal customer's money like this.

Waar is Fonq? 💸

Waar is Fonq?

Bank besteld in februari, nu geen contact mogelijk - geen bank geleverd - geen geld terug en Dynalogic geeft aan dat de bestelling "beschadigd" is dus niet wordt geleverd volgens afspraak... right. €1200 weg. @Fonq een mailtje ter info over jullie uitstel van betaling had wel zo chique geweest lijkt mij? In plaats van alle kanalen afsluiten en schuilen.

Oceniono na 1 z 5

Ik kan fluiten naar mijn € 895,00…

Ik kan fluiten naar mijn € 895,00 betaalde bank! Onmogelijk om Fonq te bereiken. Misschien moeten alle gedupeerden de eigenaar van Fonq, de schatrijke meneer Scheepbouwer maar persoonlijk aansprakelijk gaan stellen?

Fonq is bijna failliet

Op 4 maart jl. een bank bestelt en betaalt. 2 weken later lees ik in het nieuws dat Fonq uitstel van betaling heeft aangevraagd. Waarom is de website niet eerder offline gehaald? Dit wist Fonq in januari ook al wel.
Ordernummer 500001853954.

Oceniono na 1 z 5

Wat moet ik nog in vredesnaam doen om…

Wat moet ik nog in vredesnaam doen om…
Wat moet ik nog in vredesnaam doen om aandacht te krijgen van Fonq?!
Ik heb eind januari een kast besteld en nog steeds niet binnen.
Jullie nemen je telefoon niet op en geven aan te moeten mailen of chatten. Want dat gaat sneller. Nou ik zal jullie iets nieuws vertellen want blijkbaar weten jullie dit zelf niet maar de 'chat' die jullie zeggen te hebben op jullie website is gewoon niet aanwezig op de website... Daarnaast worden al mijn mailtje genegeerd en heb ik nog steeds geen kast binnen.

Dan maar hier een slechte review neerzetten want ik zie dat jullie hier tenminste wel op reageren. Dus kom maar op met die reactie! Graag met duidelijke instructies hoe ik een levend persoon van Fonq kan spreken.

Levering met 13 weken vertraagd

Levering met 13 weken vertraagd. Zelf elke keer achteraan moeten gaan. €50 euro van de €385 betaald met een cadeaukaart en zelfs dat hebben ze niet terug kunnen betalen. Ook geen reactie op de mail erover teruggehad. De reactie die hieronder door ze wordt geplaatst heb je ook niks aan want ook dan reageren ze niet en word je er niet mee geholpen. Ik koop hier niks meer.

Bestelling 500001854357 Geen communicatie mogelijk

Geen communicatie mogelijk.
Mijn bestelling 500001854357 ging er binnen de week zijn, maar nu 2 weken later geen nieuws of updates. Telefonisch en via chat niet bereikbaar. Annuleren is ook niet meer mogelijk. Dit is geen manier van werken, iets kan vertraagd zijn maar dan laat je dit aan de klant weten. Of ben je bereikbaar!

7 weken wachten en nog niets

Ik wacht al 7 weken op de levering van een pannenset. Diverse keren gebeld, maar geen nieuws over eventuele levering en geen alternatieven of compensatie geboden (nou ja, 10 euro korting bij een volgende bestelling maar eerst maar eens deze afhandelen fonq). Vorige week klacht ingediend, met weer reactie dat ze niet weten hoe of wat. Als antwoord gegeven dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terugwil, maar ook hier geen reactie op en de klantenservice is onbereikbaar.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej