Slechte ervaring met "de nieuwe Fonq"... bestelde 10 placemats a 4,95 met wat staffelkorting. Na 2 dagen kreeg ik bericht dat er maar 4 op voorraad waren en dat de andere 6 er pas over 3 weken zouden... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
06-08-2026 besteld, 12-08-2026 product beschadigd ontvangen. Direct gemaild. Tot op heden (03-09) na meermaals contact geen retourlabel ontvangen. Deze firma is een grote nachtmerrie. Je wordt aan het... Zobacz więcej
Bezorgdienst heeft eerste pakje niet geleverd. Klantendienst heeft het nodige gedaan en correct gereageerd door een vervanging op te sturen. Alleen spijtig dat ik hierdoor wat langer heb moeten wa... Zobacz więcej
Het duurde vrij lang voordat de bestelling compleet was en geleverd kon worden. Onderweg is het pakket blijkbaar ook nog eens beschadigd geraakt en opnieuw verpakt. Gelukkig was de inhoud nog wel heel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep meblowy
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Dodatki do mebli
- Sklep z meblami kuchennymi
- Sklep z meblami do salonu
- Sklep z meblami zewnętrznymi
Napisane przez firmę
Een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie: fonQ is dé online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Geef je huis wat fonQ!
Dane kontaktowe
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holandia
- klantenservice@fonq.nl
- fonq.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Wil niet eens 1 ster geven.....
Wil niet eens 1 ster geven.....
Bankstel met ontbrekende poten geleverd... op moment van levering contact op genomen... 3 weken later nog geen poten gehad.. we zitten nu op met de bank op de grond.
Bizarre is dat die bank gewoon op voorraad daar staat maar de
Klantenservice is zo abnormaal slecht dat ze niet eens een andere poot van een bank kunnen/willen opsturen terwijl ze gewoon daar op voorraad zijn..
"dat is niet volgens onze werkwijze" krijg je dan te horen...
ik geef ze nog een week anders nemen ze maar mooi heel die bank terug... ik ben erg telleurgesteld in de werkwijze van dit bedrijf..
totale waanzin daar

Snel geleverd, kwaliteitsvol
Snel geleverd. Kwaliteitsvolle producten. Deze online shop heeft een uitgebreid aanbod, waarin je makkelijk kan zoeken met filters.
Fout van Fonq, probleem van de klant. Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken
Zeer teleurgesteld in de service van Fonq.
Wij ontvingen een kast waarbij de ladegeleiders volledig ontbraken. Een essentiële onderdeel, waardoor de kast simpelweg niet compleet en niet bruikbaar was. Je zou verwachten dat dit snel en netjes wordt opgelost, maar helaas is het tegenovergestelde waar.
In eerste instantie kregen we als 'oplossing' 50% korting en mochten we zelf maar uitzoeken welke ladegeleiders geschikt zouden zijn. Onbegrijpelijk. De fout ligt volledig bij Fonq, maar de verantwoordelijkheid werd bij ons neergelegd.
Toen wij aangaven dat dit geen acceptabele oplossing was, werd voorgesteld de complete kast retour te sturen. Pas nadat deze door Fonq is ontvangen, zouden wij een nieuwe kast krijgen. De kast was inmiddels al volledig gemonteerd en wij worden nu geacht deze volledig te demonteren vanwege een fout die niet door ons is gemaakt. Hierin wordt totaal niet meegedacht en enige vorm van compensatie voor alle extra tijd, moeite en frustratie blijft volledig uit.
Kortom: een fout van Fonq, een zeer trage afhandeling, geen enkele passende oplossing, geen compensatie en een totaal gebrek aan klantvriendelijkheid. Voor ons reden genoeg om hier nooit meer iets te bestellen.

Odpowiedź od fonQ
Envoie très rapide et conforme à la…
Envoie très rapide et conforme à la description. Je recommande
Geweldig dekbedhoes, mooie stof
Snelle levering, prachtig dekbedhoes. Mooie warme kleuren.
Tevreden! Foto's op website kunnen soms beter
De website en communicatie rondom bezorging was heel duidelijk. Van wat wij besteld hadden was 1 product exact zoals op de website, maar het andere product was in het echt wat anders dan op de foto's op de website. In het echt bleek het porseleinen bord een patroon te hebben waarvan de helft glom en de andere helft mat was, dat was op de foto's op de website niet zichtbaar (leek allemaal mat). Daardoor helaas die borden moeten terugsturen, wat overigens gemakkelijk ging.
Super snelle levering en kreeg product…
Super snelle levering en kreeg product tegen de laagste prijs :)
Dramatische klantenservice!!
Dramatische klantenservice!!
Wacht al 1,5 maand op een spiegel die wij voor een bruiloft hadden besteld. “Kwijt” bij dpd. Maar Fonq komt met geen enkele oplossing of tegemoetkoming. Reageren ontzettend traag op mailtjes en telefonisch al helemaal niet te bereiken. Het is echt schandalig!! We wachten nog steeds.

Odpowiedź od fonQ
Prachtig, degelijk en stabiel wasrek
Prachtig, wasrek en een mooi adapter inductie-plaatje. Beide van goede kwaliteit, dus erg blij mee.
Minder blij was ik met de plastic verpakking. Het zwarte folie zat zeer strak en meerdere keren om het pakket gewikkeld. Ik kon het, ook met een schaar, nauwelijks open krijgen. Ik denk ook dat gebruik van dit plastic niet echt goed is voor het milieu. Dus daar zou ik iets anders voor bedenken als ik jullie was.
Binnen de juiste tijd geleverd
Binnen de juiste tijd geleverd.
Zeer goed verpakt.
De stoel stelde ons niet teleur.
Direct nog 3 stoelen besteld.
Vlotte communicatie
Vlotte communicatie, snel geleverd in België! Artikel uitverkocht op website producent!
frustrerend
Mijn ervaring met fonQ is helaas erg teleurstellend verlopen.
Ik heb zes eetkamerstoelen geretourneerd. De retourzending werd uiteindelijk slechts gedeeltelijk verwerkt: ik ontving alleen een terugbetaling voor vijf van de zes stoelen. Vervolgens heb ik meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice om dit recht te laten zetten.
Ondanks verschillende e-mails en meerdere herinneringen heb ik wekenlang geen enkele inhoudelijke reactie ontvangen. Het gebrek aan communicatie is bijzonder frustrerend. Een fout kan altijd gebeuren, maar klanten volledig in het ongewisse laten is wat mij betreft onacceptabel.
Ik hoop dat dit probleem alsnog snel wordt opgelost, maar op basis van mijn huidige ervaring kan ik de klantenservice helaas niet aanbevelen.

Odpowiedź od fonQ
Snelle levering en mooie producten
Snelle levering!
Snelle levering en produkt conform…
Snelle levering en produkt conform verwachtingen
Doświadczenie Trustpilot