Fonia är en operatör som verkligen bryr sig om sina kunder. Jag och min väninna blev kunder hos Fonia för ca 6 månader sedan och vi fick ner våra telefon kostnader med ungefär hälften av vad vi hade t... Zobacz więcej

Fonia i Uppsala / Stockholm ska man akta sig för . Lurar äldre på dyra och väldigt dåliga mobil abonnemang. Låser folk i 24 månader . Hänvisar till kontrakt brott och åter betalning ,om man vill slip... Zobacz więcej

Alla ni som läser Fonias omdömen så tycker jag personligen att många av dem "dåliga" omdömena är obefogade. Dem saknar totalt substans. Jag har själv varit kund hos Fonia i snart 8år och under den t... Zobacz więcej

Det som är fantastiskt är lätt att få kontakt med Fonia och de är väldigt trevliga och hjälper till vid problem som kan uppstå. Har haft detta sedan 2022 Sedan måste man komma ihåg att idag så har... Zobacz więcej

1. Operator sieci komórkowej

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi utmanar den svenska tele- och bredbandsmarknaden med smidiga lösningar för mobiltelefoni, fast & mobil kontorstelefoni, mobilt bredband och IP-telefoni.

3,5

Średnia

3,5

BLUFFFÖRETAG

BLUFFFÖRETAG
Försökte bluffa mig och säga att Tele2 erbjuder de som fyllt 75-år ett billigare avtal. FONIA har inget samarbete med andra bolag, de försöker sno kunder!!

25 czerwca 2026

Fonia, Firma Fiffel och Båg

En trevlig dam, Klara, ringde min fråga direkt var...Är du ute efter att jag ska byta operatör? Svaret...Nej, jag representerar Telia och vill bara säkerställa att du har rätt pensionärsrabatt. Lögn. Hon kom fram till att jag kunde få 100,- billigare abonnemang mot att jag gick ner från 15 till 5 GB. OK för mig. Innan vi avslutade samtalet frågade jag igen.....Är det fortfarande Telia? Svar...Ja, det är Telia.Lögn. Det här var när jag var i bilen under körning. När jag kom hem och läste sms hon skickat förstod jag att jag blivit lurad. Försökte ringa inget svar, skickade ett ganska argt mail till deras kundtjänst med krav på omedelbar uppsägning. Kollade med Telia att inget hänt där. Nästa morgon ringde jag igen till Fonia, en man lovade att jag ska få uppsägningen skriftligt. (Den kom senare som ett svar på mitt mail). Han försökte bortförklara med att säljarna ibland blir lite väl entusiastiska och att de var experter på att prata på ett sätt som får människor att inte förstå vad som håller på att hända. Han erkände praktiskt taget att säljarnas jobb var att lura eventuella kunder. Tack och lov för ångerrätten.

9 czerwca 2026

Lurade mina 70+ föräldrar

Lurade mina 70+ föräldrar. Som tur han jag fixa till det efter ett argt samtal 😪🤬
Helt sjukt som min pappa ringer för 500 kr per år på sitt kontantkort tyckte fonia skulle ha ett abonnemang för 299kr/månad 🤬

1 czerwca 2026