Hektor mobil Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Det tog alldeles för lång tid att få svar på mina frågor till en början. Blev ett par gånger uppringd att personer som inte hade en aning om hur de kunde hjälpa mig. Men nu har jag fått proffsigt be... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Teckna INGET avtal Med Hektor. Den 16 mars i år tecknade jag ett avtal med Hektor. Men JAG HAR FORTFARANDE INTE FÅTT ETT SIMKORT!!! Jag har pratat med flera På Hektor och alla lovar at... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag blev uppringd igår em söndag ,av en som sa att han kunde sänka min mobilabonnemangs kostnad pg av min höga ålder, sk åldersrabatt. Det kunde han inte, Men det blev inte så, Erbjudandet var nyteck... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Operator sieci komórkowej

Napisane przez firmę

Hektor mobil är en mobiloperatör i Linköping som använder sig av Tele2s nät. Vår inriktning är att hjälpa både konsumenter samt företagskunder med sina mobila kommunikationslösningar.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 5% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 85

Napisz recenzję

Varning för Hektor AB Se upp med våra äldre

Varning för Hektor AB se upp med våra äldre!

Min 80-åriga svärmor blev uppringd av en mycket trevlig telefonförsäljare som gav henne intrycket att han representerade hennes nuvarande telefonbolag, där hon varit kund i många år. Han erbjöd henne ett billigare avtal, något hon självklart tyckte lät bra.

Det visade sig senare att det var Hektor AB som sålde abonnemanget.

Därefter kom fakturor från Hektor AB, men något SIM-kort har hon inte fått. Och utan SIM-kort kan hon naturligtvis inte använda det abonnemang hon faktureras för.

Ärendet är nu anmält och vidarebefordrat till Telekområdgivarna.

Det som gör oss extra upprörda är att vi efteråt har hittat många aktuella omdömen från andra kunder som beskriver mycket liknande upplevelser – inte minst äldre personer som uppfattat att säljaren ringt från deras befintliga operatör.

Är detta verkligen ett rimligt sätt att sälja telefoni till äldre människor?

Vi vill uppmana alla att vara vaksamma när någon ringer och erbjuder ett ”billigare avtal”. Be alltid att få veta exakt vilket företag som ringer, avsluta samtalet och kontrollera själv med den operatör ni redan har.

Och framför allt: hjälp era äldre anhöriga att vara försiktiga med telefonförsäljare.

Det här handlar inte bara om pengar. Det handlar om förtroende och om att skydda människor som kanske inte har samma möjlighet att genomskåda en påstridig eller otydlig försäljning.

29 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Teckna INGET avtal Med Hektor.

Teckna INGET avtal Med Hektor.
På Hektor och alla lovar att det ska komma ett simkort. MEN INGET HAR KOMMIT. Jag har bett dem skicka ett rekommenderat brev med kortet så jag får mitt kort någon gång.
Men inget händer!
Der har alltså gått fem och en halv månad men inget kort!!
Jag betalar 334 kronor i månaden.
Så det jag betalar närmare 2000 kronor för inget alls.
Jag är pensionär och har det inte så mycket pengar. Så allt detta gör mig så ledsen och förtvivlad .
Hur kan Hektor göra mig så illa.
Var är samvete och moral hos dem.
Så jag varnar alla att inte teckna avtal med dem.

16 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Så tråkigt att jag blivit lurad till…

Så tråkigt att jag blivit lurad till två abonnemang, när jag är ensam och har en mobil. Jag har inte kunnat äta eller sova. Jag kommer omöjligt kunna använda dessa abonnemang. De lurar äldre och ingen bör skaffa abonnemang hos detta företag.

Izak

Fick hjälp av Izak med router,funkar utmärkt. Professionellt och tack för hjälpen.

Mycket nöjd

Mycket bra service från izak, smidig hjälp. Bra bemötande och rekommenderar starkt!

Blev bra till slut

Men nu har jag fått proffsigt bemötande och perfekt hjälp av David på kundsupporten.

Lurendrejeri

Lurendrejeri. Skriver under på det som andra berättat. En mycket god vän har blivit lurad och sedan närapå hotad!! Ett sådant här företag borde verkligen granskas på riktigt av tex ARN, polisen m.fl.
skäms!!!

30 lipca 2026

Nej för Hektor

De lät mig skriva kontrakt under pågående samtal. Även en massa småmygel här och där. De är riktiga lurendrejare. De är också omöjliga att få tag på via telefon. Jag tror det var 13 mars men är inte hundra på datum.

13 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

De positiva betygen Hektor fått här har…

De positiva betygen Hektor fått här har de sannolikt skrivit själva.
Hektor ringer pensionärer och lurar på dem dyra abonnemang som de inte behöver.
Deras affärsidé verkar vara att vilseleda äldre personer. De vilseleder dem att tro att de ringer från deras ordinarie teleoperatör och erbjuder pensionärsrabatt. De äldre luras att skriva på ett digitalt kontrakt.

1 sierpnia 2026

Lurar äldre människor

Min 78 åriga mamma blev lurad att teckna ett längre avtal med Hektor mobil. Hon fick uppfattningen att hon fick en förbättring av det befintliga avtal hon har med en annan leverantör. Nu står hon med två telefonabonnemang och har folkpension. Företaget svarar inte, eller förhalar när hon försöker pausa abonnemanget, tills det andra befintliga går ut.

Detta är ett oseriöst bolag som inte är intresserad av nöjda kunder, bara tecknade abonnemang. Undvik Hektor mobil!

11 marca 2026

Fantastisk service av Izak

Jag är mycket nöjd med den service jag fick av Izak. Han var professionell, kunnig och väldigt tillmötesgående genom hela processen. Han tog sig tid att besvara alla mina frågor på ett tydligt och engagerat sätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Ett utmärkt bemötande och en service i toppklass.
Rekommenderas varmt!

29 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG.

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG.

Min 81-årige far har enligt vår uppfattning blivit vilseledd att teckna ett abonnemang som han inte var medveten om att han ingick. Säljsamtalet ägde rum den 19/5 och kort därefter levererades ett abonnemang som han inte anser sig ha beställt.

Vid kontakten fick han uppfattningen att samtalet gällde Tele2, men det visade sig senare att det handlade om Hektor AB. Vi anser att försäljningen genomfördes på ett oacceptabelt och otydligt sätt, där en äldre person inte fick en klar bild av vilket företag han hade kontakt med eller vilket avtal han förväntades godkänna.

Att använda telefonförsäljning på ett sätt som gör att en 81-årig kund inte förstår att han ingår ett nytt abonnemang är mycket allvarligt och skadar förtroendet för hela branschen.

Vi rekommenderar alla, särskilt äldre personer och deras anhöriga, att vara mycket försiktiga vid liknande säljsamtal och att aldrig acceptera ett erbjudande innan man säkert vet vilket företag som står bakom och vad avtalet innebär.

19 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Vill veta om någon haft ett inspelat…

Vill veta om någon haft ett inspelat avtal ,som avser att vi är överens ?
De läser upp kontaktuppgifter och ”jag” svarar bara ja om det stämmer.
Fick reda från juridiskt kunnig att man får inte begära kundens initialer under pågående samtal.
Kunden måste få tid att läsa igenom noga först.
Skulle vara intressant om någon svarade på detta.

6 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej