Nadat ik signalen vanuit mijn lijf en brein ontving heb ik hiervoor gezocht naar wat voor mij het beste zou passen. In het eerste kwartaal heb ik een coaching traject gevolgd waarbij Martin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijne training die mij veel nieuwe inzichten en handvatten hebben gegeven voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wordt op de juiste manier overgebracht en aangepast naar de groep door Ela. Geen moment... Zobacz więcej
Review training De training had een duidelijke en logische opbouw: van het waarom tot wat het je oplevert en hoe je het in de praktijk kunt toepassen. Ashmay zorgde voor een prettige interactie en le... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De 2 daagse krachtig en zelfverzekerd trainig gevolgd onder leiding van Ela Grooteman. Ze heeft deze training met kennis en kunde gegeven waarbij ze het op een open en luchtige manier waarbij ze de a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
FocusXL helpt professionals en teams om slimmer én leuker te werken. Met meer dan 5000 deelnemers per jaar zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement, focus, persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven en AI-toepassingen op de werkvloer. Onze trainingen zijn praktisch, direct toepasbaar en meetbaar effectief. Geen theorie voor de bühne — wél blijvend resultaat. We bieden 1-op-1 trajecten, open trainingen, teamtrainingen en inspiratie-events.
C.T. Storkstraat 29, 7553 AP, Hengelo, Holandia
Zeer goede training gericht op de situatie van ons bedrijf. Martin doet het super en weet de juiste punten aan te pakken.

Odpowiedź od FocusXL
Uitstekende uitleg met praktische en toepasbare tips, gebracht met voldoende luchtigheid/ humor.
Door de wijze waarop het is opgezet (2 dagen met voldoende, maar niet teveel tijd ertussen), kun je het geleerde in de praktijk brengen en er direct op reflecteren.
Ook ben ik een zoektocht gestart naar de doelen van mijn werk/functie, om beter te kunnen prioriteren. Omdat dat zo aan de basis ligt voor je timemanagement, zou daar nog wat extra aandacht en praktische tips voor kunnen komen

Odpowiedź od FocusXL
-Bekwame, geduldige trainer met veel kennis
-Zowel (psychologische) context als praktijk worden uitvoerig behandeld
-Praktische tips worden meteen tijdens de cursus toegepast en leiden direct tot verbetering in werkpatronen
-Uitstekende nazorg: je kan altijd terecht met vervolgvragen

Odpowiedź od FocusXL
Leuke leerzame cursus waarbij je in het middaggedeelte direct je mailbox gaat opschonen!
Zo breng je direct je nieuwe kennis in de praktijk.

Odpowiedź od FocusXL
Fijne training gehad Communicatie. Duidelijk verhelderend, en toepasbaar in de praktijk.

Odpowiedź od FocusXL
Leerzame training. Leuk dat je met je eigen werkplek mag oefenen. Nu een overzichtelijke werkplek!

Odpowiedź od FocusXL
Over hoe een saai onderwerp als time manangement iets wordt waar je graag bij wil zijn! Het was top!

Odpowiedź od FocusXL
De training werd rustig en duidelijk uitgelegd, er werd tijd genomen om evt vragen te beantwoorden, erg tevreden

Odpowiedź od FocusXL
Training Time Management gehad van Joery. Een leerzame training hetgeen mij nu in staat stelt efficiënter met mijn tijd om te gaan!
“Time flies, and you are the Piilot”
Hans

Odpowiedź od FocusXL
Heb de Training praktisch leiding geven gehad was leerzame training en de begeleiding was top!

Odpowiedź od FocusXL
Ik heb erg veel gehad aan deze training. Deze training heeft er voor gezorgt dat ik minder chaotisch te werk ga en daardoor mijn werktijd efficienter kan benutten.
De training is duidelijk van opzet. Geeft de cursist snel een beeld waar voordelen te behalen zijn. Vooral het doen tussen de trainingsdagen in geeft meer energie in het nieuwe werken.

Odpowiedź od FocusXL
Cursus is erg nuttig en geeft je handige tips waardoor je beter werk kunt afleveren.
De training van FocusXL geeft handige en effectieve handvaten om de werkdag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We hebben nu meer en meer grip op ons eigen werk. Dat klinkt raar, dat vonden wij ook. Het blijkt maar weer dat je zelf niet alles in de hand hebt terwijl we dat wel dachten. Aanrader!
Team Recreate
Goed voorbereide professionals die uiterst duidelijke uitleg en voorbeelden geven!
Zeker een aanrader.
Ze leggen alles zonder omweg uit en ook heel duidelijk. Als iets niet duidelijk is wordt het op een goede en adequate wijze uitgelegd.
Zeker een leerzame training, geeft veel praktisch inzichten. Ik kan mijn taken en werkzaamheden nu beter managen, het goede overzicht levert veel tijdswinst op. De persoonlijke begeleiding was voor mij echt waardevol! Ik kan het iedereen aanbevelen!
Niet wetende wat de cursus precies zou inhouden, ben ik er in gestapt. Ik merkte al gauw dat het een schot in de roos was. Ik ben er veel mee opgeschoten. veel praktische handreikingen werden aangereikt. Dat resulteerde voor mij in meer overzichtelijkheid in mijn werk, met name op het gebied van mail verwerking.
Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd!
Als notoire uitsteller én iemand die weinig stress kent, was ik niet direct enthousiast bij het idee een training time management te gaan volgen. Toch ben ik de training 'open' ingegaan en inmiddels ben ik om. De inhoud van de training en de manier van training geven hebben ervoor gezorgd dat ik nut en noodzaak van timemanagement (op de nieuwe manier) ben gaan inzien. Inmiddels werk ik volgens de methode van Focus XL en dat gaat goed! Een uitsteller ben ik nog steeds, maar ik vergeet veel minder en heb een beter overzicht van alles wat er nog moet gebeuren. Hierdoor kom ik ook toe aan activiteiten die normaal gesproken zouden blijven liggen, omdat ze niet direct belangrijk zijn. De persoonlijke aandacht en de wijze waarop vervolg wordt gegeven aan de training (wekelijkse tips en trucks in je mailbox) maken de training compleet.
Gelijk toegepast, heel erg zinvol!! Werk een stuk overzichtelijker nu!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.