Nadat ik signalen vanuit mijn lijf en brein ontving heb ik hiervoor gezocht naar wat voor mij het beste zou passen. In het eerste kwartaal heb ik een coaching traject gevolgd waarbij Martin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Review training De training had een duidelijke en logische opbouw: van het waarom tot wat het je oplevert en hoe je het in de praktijk kunt toepassen. Ashmay zorgde voor een prettige interactie en le... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De 2 daagse krachtig en zelfverzekerd trainig gevolgd onder leiding van Ela Grooteman. Ze heeft deze training met kennis en kunde gegeven waarbij ze het op een open en luchtige manier waarbij ze de a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
FocusXL helpt professionals en teams om slimmer én leuker te werken. Met meer dan 5000 deelnemers per jaar zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement, focus, persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven en AI-toepassingen op de werkvloer. Onze trainingen zijn praktisch, direct toepasbaar en meetbaar effectief. Geen theorie voor de bühne — wél blijvend resultaat. We bieden 1-op-1 trajecten, open trainingen, teamtrainingen en inspiratie-events.
C.T. Storkstraat 29, 7553 AP, Hengelo, Holandia
In het eerste kwartaal heb ik een coaching traject gevolgd waarbij Martine Peters mij zeer goed heeft geholpen door haar manier van coaching.
In een groeiende organisatie verandert niet alleen het aantal collega's waarmee je samenwerkt. Invloedsferen veranderen, regelgeving verandert en je je krijgt meer mensen met ieder verschillende drijfveren en karakters.
Eigen verandert alles! Om daar bij aan te blijven haken is het juist goed om naar je innerlijke zelf te kijken. Want waar je misschien denkt dat je vastloopt hoeft dat niet te betekenen dat je een doodlopende weg bent ingeslagen. Voor de omgang met de verandering heb jij zelf als enige 100% invloed.
In dit traject heeft Martine mij door haar aanpak geholpen om weer vanuit mijn innerlijke zelf opnieuw naar de situatie te kijken en van daaruit weer vooruit te kijken. Ik weet nu nog beter wat belangrijk is voor mij om optimaal te kunnen renderen en vooral ook hoe ik ervoor kan zorgen dat ik die ruimte vind. Want ook bij verandering blijft er altijd ruimte.

Odpowiedź od FocusXL
Fijne training die mij veel nieuwe inzichten en handvatten hebben gegeven voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wordt op de juiste manier overgebracht en aangepast naar de groep door Ela. Geen moment van verveling ervaren en hoop dat ik hier een vervolg op kan krijgen!
Ik heb een zeer fijne training gehad van Ela, gericht op krachtig en zelfverzekerd communiceren.
De training was goed opgebouwd en werd in een prettig tempo gegeven. Hierdoor bleef het interessant en voelde het nergens saai of slaapverwekkend aan. Integendeel, de aandacht bleef continu goed vastgehouden.
Al met al een leerzame en motiverende ervaring die ik zeker kan aanbevelen!!!

Odpowiedź od FocusXL
Ze heeft deze training met kennis en kunde gegeven waarbij ze het op een open en luchtige manier waarbij ze de aandacht prima kon vasthouden. Leuke training die echt wat bijdraagt.

Odpowiedź od FocusXL
Training Praktisch leidinggeven gevolgd, gegeven door Ivo Duchateau.
De training gaf veel handvaten voor in de dagelijkse praktijk.
Ivo gaf de goed voorbereide training op een interactieve manier waardoor het leerzaam en leuk was om de training te doen.

Odpowiedź od FocusXL
Ivo zorgde goed voor ons, met goed voorbereid materiaal en veel aandacht voor onze persoonlijke verhalen. Plus een heerlijke lunch. Ik heb veel geleerd, over 'praktisch leidinggeven' maar, verassend, ook over mezelf.

Odpowiedź od FocusXL
Voor het team van Hulp Dichtbij en WonenPlus hebben wij van Ela Schooneman de training 'Creatief en Oplossingsgericht Communiceren' gehad.
De inhoud, energie, tools en mooie interacties die we met elkaar hadden maakte het voor iedereen een zeer waardevolle en leerzame training.
Wat voor mij ook een absolute plus is dat na de training er wekelijks een mail verstuurd werd waarin een deel van de training belicht werd waardoor het geleerd ook echt veel beter opgenomen wordt en we er met het team nog vaker over hebben.
Tijdens de terugkom/refresh bijeenkomst bleek uit de resultaatmeting dat de deelnemers zich bewuster zijn geworden van hun communicatie, een mooi resultaat dus!

Odpowiedź od FocusXL
Vandaag de terugkom ochtend gehad, wederom door Ela verzorgd. We gingen dieper in op de punten waar we als afdeling nog wat moeite mee hebben. In een fijne sfeer goede handvatten gekregen.

Odpowiedź od FocusXL
Heel fijn leren werken met time management, je leert goed hoe je je inbox moet indelen en hoe je het beste je taken kan verdelen, veel van geleerd en raad het zeker aan!

Odpowiedź od FocusXL
De NTM cursus die Ashmay gaf was heel interactief en bruikbaar en direct toepasbaar op mijn eigen situatie. Uit zo'n dag neem je mee wat je kan gebruiken, er zaten tips tussen die ik vandaag al heb kunnen inzetten. Ook tips die niet direct toepasbaar zijn voor mij maar alsnog wel wat inzicht opleverden. Tijdens de cursus was Ashmay duidelijk in haar communicatie, hield ruimte voor input van de groep maar de agenda werd tegelijk goed bewaakt. De inhoud werd leuk gebracht, het was daardoor eenvoudig en leuk een hele dag in deze cursus te zitten.

Odpowiedź od FocusXL
Vandaag heb ik een timemanagementtraining gevolgd bij Ashmay. De training gaf me nieuwe inzichten en concrete handvatten om verder te bouwen aan mijn toekomst. Heldere uitleg, veel interactie en een hele leuke dag. Absoluut een aanrader!

Odpowiedź od FocusXL
2 daagse training gehad van Ela Grooteman, duidelijke opbouw, voldoende interactie en zeker de focus op ieders persoonlijke behoefte. Al met al kan ik zeggen dat het een zeer geslaagde training was met houvast voor de toekomst

Odpowiedź od FocusXL
Ik heb een paar maanden geleden de communicatie training gehad van Ela Grooteman, het was een leerzame dag met veel interactie. Bedankt voor de training!

Training gehad van Ela,
Fijne training en ook mooi gepersonaliseerd op het werkveld, veel ruimte voor interactie en input vanuit de groep/ werkveld. Ze heeft een ontspannen maar inhoudelijk goede training. Ga zo door

Odpowiedź od FocusXL
Ik heb een hele veelzijdige baan en ik vind het lastig om hierin structuur aan te brengen. Veel mailverkeer is de norm binnen het bedrijf dat ik werk. Ik kwam daarom op een punt dat ik door de bomen het bos niet meer zag - tot ik de cursus van FocusXL Timemangement volgde. Een geheel nieuwe werkwijze en een heleboel tips die heel fijn zijn om structuur aan te brengen in je werk. In het begin is het even wennen aan deze nieuwe manier van werken, het kost tijd om deze manier voor jezelf logisch te maken - maar dat is natuurlijk met nieuwigheid. Ik merkte al zo snel rust en structuur in mijn werk, mijn mailbox leeg en maar 15 min om van mijn werkdag. Weg met de werkdagen dat je werkt uit je mail. Prioriteiten stellen in het werk en rust in het hoofd. Alleen maar pluspunten wat mij betreft, dus ik ga nooit meer terug naar mijn oude werkwijze.

Odpowiedź od FocusXL
Leuke training gehad over OGSM. Aanrader om doelmatig projecten de juiste kant op de krijgen,

Odpowiedź od FocusXL
Voorbereiding van de cursus was erg goed, Ela was erg enthousiast en prettig om voor de groep te hebben.

Odpowiedź od FocusXL
Duidelijke opbouw en uitleg van de les. Hierdoor was het goed te volgen en uit te voeren. Hoop verschillende punten geleerd die ik voor mijn dagelijkse werkzaamheden kan gebruiken om beter en overzichtelijker mijn dagen kan invullen en gestructureerd kan opslaan waar nodig.

Odpowiedź od FocusXL
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.