Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nadat ik signalen vanuit mijn lijf en brein ontving heb ik hiervoor gezocht naar wat voor mij het beste zou passen. In het eerste kwartaal heb ik een coaching traject gevolgd waarbij Martin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fijne training die mij veel nieuwe inzichten en handvatten hebben gegeven voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wordt op de juiste manier overgebracht en aangepast naar de groep door Ela. Geen moment... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Review training De training had een duidelijke en logische opbouw: van het waarom tot wat het je oplevert en hoe je het in de praktijk kunt toepassen. Ashmay zorgde voor een prettige interactie en le... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De 2 daagse krachtig en zelfverzekerd trainig gevolgd onder leiding van Ela Grooteman. Ze heeft deze training met kennis en kunde gegeven waarbij ze het op een open en luchtige manier waarbij ze de a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum szkoleniowe
  2. Instytucja edukacyjna
  3. Szkoła treningowa

Napisane przez firmę

FocusXL helpt professionals en teams om slimmer én leuker te werken. Met meer dan 5000 deelnemers per jaar zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement, focus, persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven en AI-toepassingen op de werkvloer. Onze trainingen zijn praktisch, direct toepasbaar en meetbaar effectief. Geen theorie voor de bühne — wél blijvend resultaat. We bieden 1-op-1 trajecten, open trainingen, teamtrainingen en inspiratie-events.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Leidinggevende training bij Ashmay

Ik heb bij Ashmay een training voor leidinggeven gevolgd. Zij heeft mij hier heel netjes en duidelijk geholpen om mijn nieuwe rol als leidinggevende beter te kunnen vervullen. Ik mocht ook altijd vragen stellen en we hebben samen een aantal situaties kunnen oefenen. Dit alles heeft mij zeer veel geholpen, bedankt Ashmay!

16 czerwca 2025

Super om te horen Rob! Groetjes team FXL

Oceniono na 5 z 5

Ela en Margaret van FocusXL Super goed gedaan!

Ela en Margaret van FocusXL hebben een fantastische timemanagement cursus gegeven! Inhoudelijk heel sterk en veel tools en kennis wat ik kan meenemen in mijn werk en dagelijks leven

Odpowiedź od FocusXL

Hi Rutger! Wat top om te horen. Dank je wel voor je review en graag tot een volgende keer. Team FXL

Duidelijke uitleg:

Duidelijke uitleg, fijne rustige stem en aandacht voor iedereen zn vragen.

Odpowiedź od FocusXL

Hi Loes, wat fijn om te horen en dank je wel voor je berichtje. Groetjes Team FXL

Goed opgezette training

Goed opgezette training. Duidelijk gethematiseerd. Trainster hebben verstand van zaken en geven goede voorbeelden bijbrengen theoretische stof.

Odpowiedź od FocusXL

Wat tof om te horen Edward! Dank je wel voor je review en veel plezier met het toepassen. Team FXL

Oceniono na 5 z 5

Goeie training die je inzicht geeft in…

Goeie training die je inzicht geeft in de dagelijkse punten waar je tegenaan loopt.
Helpt je om de lastige situaties om te zetten met weerlegbare acties.

22 września 2025

Odpowiedź od FocusXL

Dank je wel Jeroen, echt top te horen! Graag tot een volgende keer. Groet, team FXL

De 2 daagse training 'Adviseren aan Tafel'

De 2 daagse training 'Adviseren aan Tafel' is goed opgebouwd. Alle aspecten die je nodig hebt om de klant te adviseren komen aanbod. Ook commerciële vaardigheden. Vooral deze laatste waren voor mij leerzaam. Ivo Duchateau legt de theorie goed uit aan de hand van vele voorbeelden. Daarnaast wordt er ruim aandacht aan oefenen besteed. Dat er een acteur je tegenspeler is helpt enorm om er een realistische oefengesprekken van te maken. De handige handout helpt om op een later moment de theorie nog een na te kunnen lezen. Als bij elkaar een leerzame training

10 września 2025

Wat fijn om te horen Peter! Dank je wel voor je review! Groet Team FXL

Oceniono na 5 z 5

Erg leuke en leerzame training!

Erg leuke en leerzame training!
Ela dankjewel voor de leuke dag!

Bedankt!

9 lipca 2025

Hi Joey! Wat leuk te horen en dank je wel! Groetjes team FXL

Timemanagement-training

Timemanagement-training. Door anders te leren kijken naar tijdsbesteding en prioriteiten, heb ik handvatten gekregen om efficiënter te werken zonder constant afgeleid te raken. Vooral het idee van je hoofd leegmaken en bewust keuzes maken in je planning was leerzaam. Was een leuke training, de tijd vloog voorbij.

19 czerwca 2025

Odpowiedź od FocusXL

Dank je wel voor je mooie review Ilse. Het was leuk je in de training te zien! Groetjes team FXL

Een leerzame dag

Een leerzame en leuke dag vol met praktische tips/tools.

10 czerwca 2025

Fijn te horen Marjolein, dank je wel voor de review! Team FXL

Oceniono na 5 z 5

Aanrader! Rust en controle.

Deze timemanagementcursus heeft me echt geholpen om meer gedaan te krijgen zonder stress. Duidelijke tips, praktische tools en fijne uitleg van Edward Preger. Dankzij wat aanpassingen in Outlook heb ik meer overzicht en controle over mijn dagtaken. Aanrader voor iedereen die meer tijd en rust wil winnen! Leuke combinatie tussen theorie en praktijk.

22 maja 2025

Wat top om te horen Lennart, dank je wel voor je review! Groetjes team FXL

Top training van Joeri!

Ik heb een training persoonlijk leiderschap gevolgd bij Joeri. Ik heb veel inzichten gekregen en heb er veel aan in de praktijk. Dankjewel!!

21 maja 2025

Super te horen Dian! Dank je wel voor je review. Groetjes team FXL

Oceniono na 4 z 5

Persoonlijk vond ik het een heel…handig, leuk en leerzaam

Persoonlijk vond ik het een heel prettige training.
Het werd duidelijk uitgelegd, er was ruimte voor het delen van ervaringen met elkaar ( b.v. door voorbeelden uit de praktijk zowel in privé situatie als thuis)
Leuke oefeningen én het allerbelangrijkste makkelijk toe te passen in je dagelijkse doen en laten.
Kortom , ik vind het een aanrader!!!

12 maja 2025

Odpowiedź od FocusXL

Hi Manon, dank je wel voor je review en fijn te horen dat de training goed is bevallen. Graag tot een volgende keer en keep up doing the good job! Team FXL

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej