Nadat ik signalen vanuit mijn lijf en brein ontving heb ik hiervoor gezocht naar wat voor mij het beste zou passen. In het eerste kwartaal heb ik een coaching traject gevolgd waarbij Martin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijne training die mij veel nieuwe inzichten en handvatten hebben gegeven voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wordt op de juiste manier overgebracht en aangepast naar de groep door Ela. Geen moment... Zobacz więcej
Review training De training had een duidelijke en logische opbouw: van het waarom tot wat het je oplevert en hoe je het in de praktijk kunt toepassen. Ashmay zorgde voor een prettige interactie en le... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De 2 daagse krachtig en zelfverzekerd trainig gevolgd onder leiding van Ela Grooteman. Ze heeft deze training met kennis en kunde gegeven waarbij ze het op een open en luchtige manier waarbij ze de a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
FocusXL helpt professionals en teams om slimmer én leuker te werken. Met meer dan 5000 deelnemers per jaar zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement, focus, persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven en AI-toepassingen op de werkvloer. Onze trainingen zijn praktisch, direct toepasbaar en meetbaar effectief. Geen theorie voor de bühne — wél blijvend resultaat. We bieden 1-op-1 trajecten, open trainingen, teamtrainingen en inspiratie-events.
C.T. Storkstraat 29, 7553 AP, Hengelo, Holandia
Super fijne en behulpzame training. Heeft je meer tijd en ruimte.
Edward als een prettige en kundige trainer ervaren

Odpowiedź od FocusXL
De communicatietraining was waardevol en effectief. Een belangrijk pluspunt was de trainer, Edward. Hij is een rustige en prettige persoonlijkheid die goed kan luisteren en scherpe, bruikbare feedback geeft. Wat ik bijzonder sterk vond, is dat hij zijn feedback steeds koppelde aan de theorie die eerder was behandeld. Dit maakte de uitleg concreet, herkenbaar en direct toepasbaar op de praktijk.
Daarnaast was de oefening met de trainingsacteur een groot meerwaarde. De acteur was zeer professioneel en wist realistische situaties neer te zetten. Voor de deelnemers was het prettig dat er verschillende gesprekstechnieken en insteken uitgeprobeerd konden worden. Hierdoor werd goed zichtbaar welke aanpak het meest effectief en passend voelde. Het oefenen in een veilige, realistische setting zorgde voor waardevolle inzichten en direct toepasbare leerervaringen.
Feedback voor FocusXL:
• Het inzetten van een kundige en rustige trainer die theorie en praktijk effectief weet te verbinden.
• Het aanbieden van een realistische oefening met een ervaren trainingsacteur, waardoor deelnemers direct konden oefenen met lastige gesprekken.
• Het creëren van een veilige, professionele leeromgeving waarin experimenteren en reflectie centraal stonden.

Odpowiedź od FocusXL
Wij hebben onder leiding van Ivo Duchateau een mooie teamontwikkelingsdag gehad.
Met verschillende werkvormen en de juiste tools hebben wij met elkaar kunnen bepalen welke kant we op willen met het bedrijf.
Een betere start hadden we ons niet kunnen voorstellen.

Odpowiedź od FocusXL
De FocusXL-opleiding/cursus was bijzonder leerzaam en relevant voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Naast praktische tips, zoals handige snelkoppelingen, bood de training vooral waardevolle inzichten in hoe ik gestructureerder, efficiënter en zorgvuldiger kan werken. Dit draagt bij aan een betere werkorganisatie, waardoor ik mijn werkdruk beter kan beheersen en meer rust en overzicht behoud.

Odpowiedź od FocusXL
Open en prettige training. Het deel voor de pauze had korter/sneller gekund. Het deel na de pauze zou misschien wat dieper kunnen. Er werd veel individueel gestoeid met copilot maar weinig ervaringen gedeeld.

Odpowiedź od FocusXL
prima opgezet duidelijk verhaal en goeie punten.
leerzaam uitgelegd met duidelijke feedback en aftersales hier kan ik wat mee.

Review training
De training had een duidelijke en logische opbouw: van het waarom tot wat het je oplevert en hoe je het in de praktijk kunt toepassen. Ashmay zorgde voor een prettige interactie en legde de onderwerpen helder uit. De tips & tricks over Outlook, agenda en taken zijn direct toepasbaar in het dagelijks werk. Een waardevolle en praktische training!

Odpowiedź od FocusXL
Voor mij persoonlijk zit ik redelijk goed in de wedstrijd echter positieve feedback is prima. Ashmay heeft mij aanvullende Tips voor o.a. Outlook gegeven die ik nu ga gebruiken. Dank je wel daarvoor. Het is een super informatieve en duidelijke uitgelegde Training geweest.

Odpowiedź od FocusXL
De cursusleidster leidde op een prettige manier de cursus en liet ons als groep van 8 vrouwen veel aan het woord door onze verhalen te laten vertellen. Ontspannen sfeer, gezellige sfeer en het was zomaar weer 16.30 uur. Bedankt Ela, voor deze leerzame dag!

Odpowiedź od FocusXL
Interessant, wetenswaardig, veel geleerd. Op laagdrempelige wijze gebracht door Oscar.
A.I. kan meer dan ik dacht - en is niet eng. Al moet je er bewust gebruik van maken en ook zelf blijven nadenken.

Odpowiedź od FocusXL
Er werd goed uitgelegd wat AI is en er zijn veel voorbeelden behandeld

Odpowiedź od FocusXL
Toegankelijk voor elk niveau. Neemt de tijd en beantwoordt alle vragen!

Odpowiedź od FocusXL
Heel leerzaam, opent mogelijkheden in korte tijd. Fijne instructie.

Odpowiedź od FocusXL
Goede interactie was mogelijk en dit is heel belangrijk in een communicatie cursus.

Odpowiedź od FocusXL
Ik heb de training Focus op communicatie gevolgd. De training werd gegeven door Ela Grooteman. Ela heeft ons deze dag professioneel met enthousiasme en bevlogenheid begeleid. Het werd een leerzame dag, waarbij je weer eens extra bewust bezig bent met tools en tips om effectiever te communiceren.

Odpowiedź od FocusXL
Veel tips gekregen hoe meer overzicht te houden in mijn werkzaamheden en taken

Odpowiedź od FocusXL
Enorm handige tips en Margaret geeft de training op een natuurlijke manier waardoor er meer inzicht en duidelijkheid komt in je patronen.

Odpowiedź od FocusXL
Ashmay als trainer gehad. Was erg leerzaam en ze vertelde alles heel enthousiast. Top!

Odpowiedź od FocusXL
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.