Nadat ik signalen vanuit mijn lijf en brein ontving heb ik hiervoor gezocht naar wat voor mij het beste zou passen. In het eerste kwartaal heb ik een coaching traject gevolgd waarbij Martin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijne training die mij veel nieuwe inzichten en handvatten hebben gegeven voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wordt op de juiste manier overgebracht en aangepast naar de groep door Ela. Geen moment... Zobacz więcej
Review training De training had een duidelijke en logische opbouw: van het waarom tot wat het je oplevert en hoe je het in de praktijk kunt toepassen. Ashmay zorgde voor een prettige interactie en le... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De 2 daagse krachtig en zelfverzekerd trainig gevolgd onder leiding van Ela Grooteman. Ze heeft deze training met kennis en kunde gegeven waarbij ze het op een open en luchtige manier waarbij ze de a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
FocusXL helpt professionals en teams om slimmer én leuker te werken. Met meer dan 5000 deelnemers per jaar zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement, focus, persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven en AI-toepassingen op de werkvloer. Onze trainingen zijn praktisch, direct toepasbaar en meetbaar effectief. Geen theorie voor de bühne — wél blijvend resultaat. We bieden 1-op-1 trajecten, open trainingen, teamtrainingen en inspiratie-events.
C.T. Storkstraat 29, 7553 AP, Hengelo, Holandia
Fijne training, veel geleerd en de nieuwe werkwijze werk heel goed voor mij. Ik heb een beter overzicht en dat geeft ook meteen meer rust.

Goede aanpak!
De cursus is goed gestructureerd, maar flexibel genoeg om structuur los te laten indien dat nodig is of kan. Er is voldoende aandacht voor het individu en het is gezellig klassikaal. Daarnaast zijn de handvatten die worden aangereikt bruikbaar en snel te implementeren in de praktijk. Zelfs als je het idee hebt dat het allemaal al goed gaat, kun je hier zeker nog bruikbare tips uit halen.

Odpowiedź od FocusXL
Training New Time Management (incompany)
Een afwisselende tweedaagse training met humor gebracht. Waarbij focus werd gelegd op inzicht krijgen in hoe ons brein werkt in combinatie met oefenopdrachtjes. M.b.v. 5 stappen methode kan ik meer structuur aanbrengen in mijn dagelijkse werk en heb ik niet het gevoel alleen met mail bezig te zijn. Alleen al door simpele aanpassingen als werken met takenlijst en het uitzetten van meldingen ben ik gericht op wat ik moet doen en minder afgeleid. Eye opener is toch wel het Pareto principe en de minddump, heerlijk!

Odpowiedź od FocusXL
Er was tijdens de training een goede balans tussen de theoretische uitleg en de praktische invulling van die theorie. Margaret legde daarbij alles duidelijk uit. Daarnaast had ik een goede klik met haar, dus dat is altijd fijn!

Odpowiedź od FocusXL
Prettige trainer en goede handvaten waar je daadwerkelijk iets mee kan.

Odpowiedź od FocusXL
Wauw wat een leerzame maar ook super leuke "cursus" van FocusXL! Met enthousiaste trainers en veel info.

Odpowiedź od FocusXL
Ik heb veel van de cursus geleerd.
Mijn mailbox is nu altijd leeg, evenals mn hoofd.

Odpowiedź od FocusXL
Ik miste overzicht in mijn werk. Vele kladblokken volgeschreven en alles staat door elkaar. Met de hulp in outlook kan ik overzichtelijk werken en beter prioriteren. Daarnaast heb ik extra hulp gekregen hoe ik me beter kan concentreren tijdens mijn werkzaamheden.

Odpowiedź od FocusXL
De training is meteen toepasbaar, praktisch en realistisch. Er wordt goed geluisterd naar de leerbehoefte van de deelnemers en waar nodig wordt de training hierop aangepast. Er zit een goede afwisseling in theorie en praktijk gedurende de dag.

Een leervolle dag.
Tijdens de dag wordt er regelmatig gevraagd of er vragen zijn. De tijd wordt genomen om door alle stof te gaan.

Odpowiedź od FocusXL
I really learned a lot from this training. I am just an intern, however I had a lot of knowledge after the training for my current work and my future work.
Edward is very friendly and open to listen to us.

Odpowiedź od FocusXL
Mooie eye opener, praktische toepassingen met goede voorbeelden.

Odpowiedź od FocusXL
benadrukte nogmaals het belang van positief denken! en elementaire dingen als een glimlach en een bedankje kunnen grote vragen oplossen en helpen om gehoord te worden ;)
goed persoonlijke begeleiding in het opstellen van je taken / outlook om zo efficienter te werken.
Ik heb de cursus time management gedaan en de manier van werken met je mail vergt wat aanpassing maar als je er eenmaal mee werkt is het heel overzichtelijk
Leuke interessante cursus. Nieuwe inrichting van Outlook geeft mij rust.

Odpowiedź od FocusXL
Wij hebben als praktijkeigenaren met Joeri een coachsessie gehad.
Hij heeft ons weer op scherp gezet ten aanzien van onze doelen en we zijn bezig geweest met de positive reinforcement. Het was een hele gezellige en nuttige middag.

Odpowiedź od FocusXL
Nuttige, praktische tips en op een leuke manier gegeven!

Odpowiedź od FocusXL
APK training time management, leerzame training, de puntjes nog eens op de i gezet en ook weer nieuwe tips en tricks meegekregen.

Odpowiedź od FocusXL
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.