Høflig og vennlig mannskap, jeg tar vanligvis billetter på flyet for å bedre kontakt med disse fanstastiske menneskene og få den hjelpen jeg trenger. Takk og alltid en myk landing!
Zobacz, co mówią recenzenci
Fra innsjekk på Gardermoen til ombordstigning ved avreise møtes man av vennlighet og service. Ombord er stemningen mellom de ansatte helt fantastisk. Vi sitter som regel helt foran i flyet, og oppfatt... Zobacz więcej
Har til nå bestilt 3 ulike reiser med Flyr. Var tidlig ute for å få meg billige billetter. Nå - to uker før avreise - kanselleres alle sammen. TAKK FOR HJELPEN FLYR. Blir tog fra nå av. Enda g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kansellerte hjemreisen ett par timer før avreise. Ble bedt om å kjøpe billetter med et annet selskap i stedet, og skulle så få denne billetten refundert. Dette var i November 2021, det er nå oktober 2... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Flyr er det enkle, ansvarlige flyselskapet. Vi flyr deg mellom norske byer og til populære reisemål i Europa.
Dane kontaktowe
Norwegia
- flyr.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastiske ansatte
Utrolig hyggelig og dyktige ansatte som kunne betrygge meg. (Flyskrekk). Fine og freshe fly. Flyr kun med flyr om det går.

Flott tur hjemover fra Alicante
Flott tur hjemover fra Alicante, selv om det var en times forsinkelse pga. snøvær på Gardermoen da flyet skulle til Alicante. Flyr veldig gjerne med Flyr igjen

Et fantastisk flyselskap
Et fantastisk flyselskap! God kundeservice i forkant av reisen, og en behagelig flytur i moderne fly med strålende besetning. Norges beste flyselskap!

Fløy med Flyr for 5 gang mandag
Fløy med Flyr for 5 gang mandag. En glede fra A til Å,som de 4 andre gangene. Fantastisk crew🤩. Landet i god tid,før oppsatt tid. Det har vi gjort hver gang. Anbefales på det varmeste. Måtte de bestå, for evig.
For noen hyggelige ansatte ombord
For noen hyggelige ansatte ombord! Flott fly gode seter. Kaffe og vann servert . Veldig fornøyd!
Har hatt andre tur til Malaga
Har hatt andre tur til Malaga, og må bare si at dette selskapet har skjønt hva service er.
Fantastisk opplevelse, så lenge de flyr dit jeg skal velger jeg Flyr 👍👍😊
Nok en gang har Flyr vist at de er det…
Nok en gang har Flyr vist at de er det beste flyselskapet.
Verdens enkleste booking, og med flyr-appen går jo det meste av seg selv.
Helt nydelig med fleks som har inkludert midtsete, veldig hyggelig å bli (igjen) ønsket velkommen om bord med varme smil og iskald flaske vann!
Cabin crew er helt unike, maken til varm og hyggelig service, helt nydelig. Og til tider veldig morsomme, skaper Lun og god stemning om bord.
Og kapteinen da, som holder oss oppdatert på en morsom, hyggelig og informativ måte.
Jeg har bare positive erfaringer med Flyr. Fire turer så langt, men det blir definitivt mitt førstevalg på fremtidige reiser, når de er et alternativ.
Eneste jeg kanskje kunne ønske på langreiser(+5t), er om de kunne jazze opp maten om bord bittelitt. Tapasen er helt grei, men sandwichene kunne nok ha trengt litt mer smak/bedre brød.
Men altså, details😅, vi flyr ikke for gourmet, men siden de for meg scorer 10/10 på alt, så er det deg eneste🤩.
Ps må også nevne at toalettene var rene og freshe på hele flyvningen i seks timer, det er det ikke alle flyselskaper som prioriterer.
Jeg gir Flyr fem av fem⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
flyr First Flight
Har fløyet med flyr ved 2 reiser nå og er utrolig fornøyd, (ønsker nå helst ikke å reise med andre flyselskap lenger). Fantastiske ansatte, veldig vennlige og hjelpsomme, både flypersonalet og kundeservice. Kjempelett å komme igjennom på telefon til kundeservice og veldig enkelt å få hjelp til både spesialbagasje og endring av flybilletter.
Tusen takk Flyr 🥰👍
Klapper for Flyr.
Klapper for Flyr og håper dere flyr i framtiden. Erfaring fra 5 turer, og Flyr var helt presise, både avgang og ankomst. Nydelige uniformer. Personalet er litt løsere i snippen 🙏🙋♀️
Veldig bra flyselskap
Veldig bra flyselskap. Jeg anbefaler alle å fly med Flyr. Ekstra hyggelige ansatte, ekstra service ombord og gratis kaffe, te og vann. Gleder meg allerede til neste tur med dere! 👏🏼👏🏼👍🏼🌟
Kjempegod service
Kjempegod service. Reist med en del forskjellige flyselskap rundt om, men ingen med så god service. Blide, hyggelige personale. Sendt Mail med div spørsmål, og fått svar i løpet av få timer. Kommer til å bli «fast kunde» 😀😀
God benplass
God benplass, service innstilte ansatte, ontime, gratis vann og kaffe 😃👍
Super opplevelse.
Hyggelig personale
Hyggelig personale, holdt rutetiden, nytt fint fly. Til og med kaptein som jeg kunne høre, og hadde en sakelig melding.
Enkel bestilling hyggelig…
Enkel bestilling hyggelig kabinpersonell og god service
Utrolig serviceminded crew
Utrolig serviceminded crew - blide og hyggelige. De hjalp også til da mannen min skulle fra rullestol og inn og ut av flyet.
Topp service!!
Pene og rene fly
Pene og rene fly!
Hyggelige cabin ansatte, slik det også er hos de andre norske flyselskapene.

Bare positive opplevelser.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.