Oceniono na 5 z 5

Går aldrig tilbage til alm. bind/tamponer igen efter at have prøvet Flow. Den rareste følelse ikke at gå med bind, der glider rundt, og et meget flatterende og flot design. Selve vaske-delen vender ma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Menstruationstrusserne er skønne at have på, og jeg mærker meget lidt til at jeg faktisk bløder. Man kan mærke at det er lavet i god kvalitet og der er tænkt over materiale og design

Oceniono na 5 z 5

Jeg var en af dem, der tænkte at det lidt vildt, at sådan et par trusser skulle kunne "fange det hele" og sågar være en behagelig oplevelse. Åh, hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ud over Flow har jeg prøvet menstruationstrusser både fra Libresse, AllMatter og Victoria’s Secret PINK. Flow er klart de bedste! Man kan mærke kvaliteten i stoffet, pasformen og ikke mindst ift.... Zobacz więcej

1. Sklep z bielizną

Napisane przez firmę

Period wear for period people - Flow Intimates giver dig genanvendeligt undertøj til din menstruation. Menstruationsundertøj er en *game changer* - det blødeste, rareste alternativ til dem, vi kender så godt; bind og tamponer. Der er ikke noget, der skal op i underlivet, ikke noget der niver eller krøller sig sammen i trusserne. Undertøjet bliver hvor det skal, og det giver dig en stor tryghed i hverdagen. For os er det så vigtigt, at du føler dig godt tilpas, at du kan være den, du er, også når du menstruerer. Uden at gå på kompromis med hverken din stil eller komfort. Trusserne vil føles som et lille kærligt kram om underlivet. Du bløder blot direkte i trusserne, skyller dem i koldt vand ved endt brug, vasker dem sammen med resten af dit tøj, hænger dem til tørre - og så er de klar til brug igen. Det er så nemt, og du får hurtigt en god vane med trusserne. Vi designer trusserne på vores lille kontor i København og har en vidunderlig producent i Tyrkiet, som er GOTS-certificeret, dvs. de lever op til de allerhøjeste krav hvad angår arbejdsmiljø, ordentlige produktionsforhold og ansvar for både produkt, menneskene og miljøet. Selv om vi er en lille startup, så har vi store ambitioner for materialerne vi bruger, og vi går ikke på kompromis eller springer over hvor gærdet er lavest. Og det håber vi også, at du kan mærke.

4,6

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 4 z 5

Gode, men

Jeg har to forskellige slags flow-trusser: flow 4 og flow 1. Fælles for dem begge er, at de er rare at have på og de føles som et kram. Men… selvom jeg føler alle anbefalinger, så synes jeg, at de hurtigt kommer til at lugte.

8 maja 2025

Odpowiedź od flowintimates.com

Tak for din feedback Marendine! Der kan opstå lugt i dine trusser af flere forskellige grunde, som jeg lige lister op her:

- Ved en mindre grundig skylle- og vaskerutine af trusserne - husk at skyl blodet helt ud af trusserne efter brug.
- Hygiejne - husk at skifte dine trusser ofte, helt ligesom dit bind.
- Hormonelle forandringer - de kan betyde øget udflåd under din menstruation, og det kan give en særlig lugt.
- Menstruationsblodet i sig selv - dit menstruationsblod består ikke kun af blod men bl.a. også af livmoderslimhinde. Når menstruationsblodet kommer i kontakt med ilt, begynder det at nedbrydes, og det producerer en lugt.

Vi har ikke proppet noget kemi i vores trusser for at modvirke lugt - nanosølv og andre “stay fresh” behandlinger, som andre producenter tyer til, har ikke noget at lave i underlivet tæt på slimhinder, hvor kemien kan optages i kroppen. Derfor har vi i stedet sammen med Byoms Copenhagen udviklet et vaskemiddel, som tager lugten. Det er så effektivt, at man kun skal bruge en teske til en fuld vask. Du kan se det her: https://flowintimates.dk/products/bloody-clean-vaskemiddel.

Hvis lugten først har sat sig godt fast i fibrene, kan det godt være svært at komme til livs, men jeg vil anbefale dig at du lægger dine trusser i en balje med koldt vand sammen med en koncentreret mængde af vores Bloody Clean vaskemiddel (ca 2 tsk), og lader dem stå nogle timer. Derefter vasker du trusserne alene med vores vaskemiddel ved 40 grader. Det burde kunne tage lugten. Vores vaskemiddel er lavet med probiotika - hvilket lavpraktisk betyder, at der er gode bakterier i det, som formerer sig ved vask og går i kamp mod de dårlige bakterier. Dernæst er det blot at huske den gode skylle- og vaskerutine, og at skifte trusserne løbende.

Jeg håber, at dette kan hjælpe dig <3

Oceniono na 3 z 5

Bløder igennem og lugtgener

Jeg har flow 1 og 3 på og bløder igennem dem begge. Bruger dem derfor kun på de sidste par dage, hvor min blødning er let. Har aldrig oplevet at bløde igennem på Libresse, så var ret overrasket, da det skete med mine flows.
Derudover kom de virkelig hurtig til at lugte. Dette har jeg heller ikke oplevet ved hverken libresse eller all matters.
Pasformen er dog fin og marerialet lækkert.

9 lipca 2025

Odpowiedź od flowintimates.com

Tak for at dele din feedback med os, Ida – det er vi altid glade for! Jeg er selvfølgelig ked af at høre, at vores trusser ikke har levet op til dine forventninger.

Der kan være flere grunde til, at du har oplevet at bløde igennem. Det kan skyldes, at trusserne ikke passer dig helt ordentligt, hvilket kan betyde, at blodet ikke fordeles, som det skal. Det kan også være, at de har brug for at blive skiftet lidt oftere. For nogle kan de holde en hel arbejdsdag, mens andre skal skifte undervejs – helt ligesom med bind. Det varierer meget alt efter ens menstruation, og selvfølgelig hvilken dag i sin cyklus man er på.

Nogle oplever gener med lugt ved brug af menstruationstrusser. Den kan opstå af forskellige årsager, som fx:
- Hvis trusserne ikke skylles og vaskes grundigt nok efter brug – det er vigtigt at få skyllet blodet helt ud.
- Hvis man ikke får skiftet dem ofte nok – som med andre menstruationsprodukter.
- Hormonelle forandringer, som kan give øget udflåd og en anderledes lugt.
- Menstruationsblod i sig selv – som, udover blod, også består af slimhinde og andet væv. Når det kommer i kontakt med ilt, kan der opstå en lugt.

Nogle producenter modvirker lugt med nanosølv eller “stay fresh”-behandlinger, men det er kemi, vi bevidst fravælger – fordi vi ikke mener, det hører hjemme i undertøj, der sidder tæt på slimhinderne. I stedet har vi udviklet vores probiotiske vaskemiddel, Bloody Clean, som hjælper med at holde trusserne friske – uden brug af skadelig kemi.

Jeg håber, at du forsat kan glæde af vores trusser på dine lettere dage <3

Oceniono na 5 z 5

En vare af god kvalitet og hurtig…

En vare af god kvalitet og hurtig levering.
En god trusse ved urininkontinens.

8 kwietnia 2025

Odpowiedź od flowintimates.com

Tak for at dele din feedback med os Lykke! Vi er så glade for at høre, at Flow kan hjælpe dig <3

Oceniono na 5 z 5

Super kundeservice og gode produkter

Super god pasform og lækkert materiale. Der var desværre fejl i syningerne på de par, jeg fik, så jeg skrev til kundeservice og fik lynhurtigt svar og rigtig god hjælp. Kæmpe anbefaling herfra!

10 czerwca 2025

Odpowiedź od flowintimates.com

Tusind tak for at dele din feedback med os Ida! Vi er så glade for, at du kan anbefale Flow <3

Et must i trusseskuffen👌🏻

Jeg har lige bestilt mine par nr 3 og 4. Mine trusser er modellerne Flow 1 og Flow 4. Flow 1 elsker jeg, da den høje talje sidder godt over min fyldige mave, og jeg kan vælge en farve der fungerer som nude for mig under lyst tøj. Mit ene par Flow 1 er i farven ochre, og jeg har nu to par i sand på vej. Jeg synes især her om sommeren er de et must under de lyse kjoler, hvor de grundet farven gemmer sig diskret bag stoffet. Et ønske til fremtiden er (da jeg er ret taktil sensitiv) at jeg drømmer om Flow 1 i samme bløde stof som flow 4, idet mesh ikke føles så rart for mig at røre ved.
Flow 4 var bestilt med tanke på at bruge om natten. De er dejligt bløde i stoffet, og giver den der hygge-comfy følelse, som indbyder til en god nattesøvn. Pasformen ved benåbningen passer dog ikke helt til mig i forhold til til resten af trussen, da jeg er mere rund på maven og slank ved benene. Jeg kan godt lide følelsen af at stoffet sidder ind til over det hele, men grundet min kropsform sidder stoffet mere løst omkring benene. Men det handler jo om kropstype og præference i pasform, så det er ikke en klage, bare en observering som andre måske kan bruge. Det påvirker dog ikke sikkerheden i at bruge trussen om natten, jeg har ikke blødt igennem/ved siden af en eneste gang, selvom jeg ligger primært på maven som typisk skaber problemer. Det er også et positivt punkt på listen for Flow 1, at suge-stykket er tilpas langt både fortil og bagtil, så man er helt tryg ved at trussen nok skal fange det hele.
Jeg har kun prøvet trusser fra Allmatters til sammenligning, og deres trusser er mere en meget blød mormor trusse, som klart også er noget jeg vælger til nogle dage, mens Flow er mere en lækker “jeg gør noget ud af mig selv”-trusse. Giver det mening? Jeg elsker at jeg stadig kan føle mig put together med Flow-trusser selvom jeg bløder! Jeg forestiller mig at Flow 3 giver samme bløde comfy følelse som AllMatters, men de er ikke høje nok i taljen til at min mave ville kunne være i dem, så dem har jeg ikke prøvet. Jeg oplever at Allmatters moderat/high kan holde mig tør længere end Flow 1, som minder mere om light/moderat.

9 czerwca 2025

Kæreste Christina,

Tusind tak at give dig tid til at skrive en så fyldestgørende anmeldelse! Den er jeg sikker på, at mange andre kan få glæde af <3 Vi er så glade for at høre, at du ser Flow som et must i trusseskuffen! Uden at røbe for meget, kan jeg sige, at du ikke er den eneste, der drømmer om en blødere version af Flow 1 - så måske der venter noget godt forude!

Gen-bestilt flere gange

Gen-bestilt flere gange - er så glad for dem!

3 marca 2025

Det er vi bare så glade for at høre Natalia! Tak for at dele det <3

Oceniono na 1 z 5

Utroværdig

Købte 3 par trusser der efter reklamen skulle kunne håndtere efterfødsels flow. Så jeg tænkte jeg var godt dækket ind. Det tog under en time at bløde igennem dem da de ikke dækker ordentligt ud i kanterne.
Det er jo mega ærgerligt i sig selv men det er jo bare sådan det er. Mit problem opstår for alvor først da jeg prøver at skrive en anmeldelse på hjemmesiden så de der skal købe dem kan se hvilket problem jeg har haft og måske vælge en anden variant eller hvad ved jeg. Men! Min anmeldelse er aldrig kommet på hjemmesiden. No wonder de kun har flotte anmeldelser når de sletter dem der har kritik. Ikke til at stole på!

14 maja 2025

Kæreste Signe,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – selv om det selvfølgelig gør os ærgerlige at læse, at du både har haft en dårlig produktoplevelse og mistillid til os som brand. Det er det sidste, vi ønsker.

Vi er virkelig kede af, at trusserne ikke har levet op til dine forventninger – særligt når du havde købt dem til noget så sårbart og vigtigt som efterfødselsblødning. Trusserne er lavet til heavy flow, og en efterfødselsblødning vil hos mange være super heavy - særligt de første uger, og her vil en heavy flow-trusse komme til kort. Når din efterfødselsblødning ligner en menstruation i mængde, så vil trusserne være oplagte.

I forhold til din kommentar om vores review-funktion på sitet, så er systemet automatisk sat op til at autopublishe anmeldelser fra 4 stjerner og op fra leverandørens side. Alle andre anmeldelser skal gennemgås manuelt. Det er korrekt, at ikke alle anmeldelser udgives. Vi arbejder med et svært produkt og en vaneændring, og anmeldelserne er tiltænkt som en hjælpende hånd kunder imellem, de kan bruges som guide til størrelse, sugeevne og ‘proof of concept’, før de selv køber. Det er en standard praksis hos virksomheder, der bruger synlige on-site produkt-anmeldelser.

Når vi engang imellem får en lav rating på et produkt, så rækker vi normaltvis ud til kunderne og hjælper, så godt vi kan, da en dårlig oplevelse med vores produkt oftest handler om, at kunden enten er landet i den forkerte størrelse, eller at de har købt en sugeevne, der ikke er kraftig nok til deres cyklus. Oplever vi et gentagent kritikpunkt, så går vi tilbage til tegnebrættet og retter produktet til. Vi har ikke nået at række ud til dig, og det kan vi ærgre os over. Vi vil altid gerne have chancen for at løse udfordringer og hjælpe på vej.

Vi sætter pris på din ærlighed, og din feedback er uanset med til at gøre os bedre. Hvis vi må se på din produktoplevelse - finde en god løsning for dig - så send os en mail. Du kan altid fange os på loveletter@flowintimates.com.

Love this product

Love this product. It’s so comfy and easy to wear.

15 maja 2025

We're so happy to hear that! Thank you for sharing your feedback <3

All the best, Annika

Oceniono na 5 z 5

Virkelig de bedste trusser til de dage……

Virkelig de bedste trusser til de dage… Jeg bruger dem dog alle dage nu for de er de bedste jeg har 😄

13 maja 2025

Odpowiedź od flowintimates.com

Vi er så glade for at vi kan hjælpe dig trygt igennem hverdagen <3 Tusind tak for at dele din feedback!

Oceniono na 5 z 5

Elsker mine Flow trusser❤️ Jeg var lidt…

Elsker mine Flow trusser❤️ Jeg var lidt usikker på om jeg kunne ‘stole’ på trusserne til de dage, hvor jeg bløder meget. Men de er fantastiske og jeg er ikke blødt igennem en eneste gang i de knap to år jeg har brugt Flow.

6 maja 2025

Odpowiedź od flowintimates.com

Åh hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for at dele din oplevelse med os 🩸

Oceniono na 5 z 5

Behagelige og rart at have menstruation

Som kvinde på 41 med mange menstruationer bag sig, så er jeg SÅ glad for jeg fik købt flow trusser❤️

Kombinerer cup og flow trusser, aldrig har det været så rart under en menstruation. Trusserne sidder godt og er meget behagelige.
Jeg måtte sende en model retur, da den ikke sad godt. Nem, enkel og hurtig returproces👍🏼
Et ønske kunne være en pants model der er knap så højtaljet, som flow 4😊

7 marca 2025

Odpowiedź od flowintimates.com

Det er aldrig for sent med nye vaner! Hvor er vi bare glade for, at du fandt os Janni <3 Tak for at dele din feedback!

Elsker dem!

1 maja 2025

Odpowiedź od flowintimates.com

Det er vi bare glade for! ❤️

Oceniono na 1 z 5

“Slides alt for hurtigt”

“Slides alt for hurtigt”, ser kedelige ud, og samtidig ekstremt overpriced

3 kwietnia 2025

Kære Inger Marie,

Tak for din ærlige feedback, som vi til hver en tid vil tage alvorligt. Har du sendt os en mail med kvittering og billeder? I så fald vil vi hjælpe dig godt videre.
Din anmeldselde faldt på et tidspunkt med voldsom mediebevågenhed, og intet tyder på, at du reelt har været kunde hos os, og vi har derfor været i kontakt med Trustpilot om at fjerne din anmeldelse. Vi har ingen “Inger Marie” i vores systemer, men skulle du have købt vores trusser hos en forhandler, så vil vi råde dig til tage kontakt til dem.

Vi gør os virkelig umage med at løse alle udfordringer, så godt vi kan, og vi går ret langt for at give alle en god oplevelse. Hvis du har været en kunde hos os, så gælder det også dig, så giv os gerne chancen for at hjælpe dig. Hvis du ikke har købt vores produkt, men blot lægger en 1-stjernet anmeldelse “for sjov”, så vil vi ydmygt håbe, at du overvejer din adfærd en anden gang, for det betyder virkelig meget for virksomhederne, du gør det hos - det er skadeligt. Skulle du fortryde din handling, så vil vi blot minde dig, om at du sagtens kan fjerne dem igen.

Med ønsket om en rigtig god dag,

Elsker mine flow trusser

Elsker mine flow trusser. Ved ikke, hvordan jeg har levet uden

9 stycznia 2025

Kæreste Cathrine,

Åh hvor dejligt at høre - godt at vi har fundet hinanden! <3

Really nice to wear

Really nice to wear. Recommend them to all the girls and women in my life ☺️

27 stycznia 2025

Dear Carolina,

We're so happy to hear it! Thank you for sharing <3

Best wishes,

So soft and safe

Just coming back to my cycle after postpartum I've really enjoyed how comfy and leak proof my Flow underwear is. They are sort and safe. They are reducing waste and I love that I can reuse them again and again. And I also love that I don't have to put anything up my p**** just because I'm bleeding. So happy! First ordered three pairs of Flow 1 and now I just ordered three more (two Flow 1 and one Flow 3).
Thank you for a great product!

12 marca 2025

Odpowiedź od flowintimates.com

Thank you so much for taking the time to share your experience with us! We're thrilled that we've made a positive impact on your postpartum cycle <3

Best wishes,

Meget tilfreds

Jeg har haft en reklamation og fik efter lidt frem og tilbage god hjælp, som jeg er meget tilfreds med. Jeg er også rigtig glad for selve produkterne

1 grudnia 2024

Kæreste Louise,

Tusind tak for at give dig tid til at dele din oplevelse! Reklamationer kan vi desværre ikke undgå med vores håndsyede trusser, men vi gør vores allerbedste for at få rettet op på fejlen bedst og hurtigst muligt, når den en sjælden gang i mellem sker! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produkterne <3

:):):)

Fantastiske trusser! 🖤🖤🖤

1 grudnia 2024

Kæreste Sofi,

Det er vi SÅ glade for at høre, at du synes! Tak for at tage dig tid til at dele det <3

Kh Annika

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej