Toll, eine Zufriedenheitsgarantie...auf das UNBENUTZTE Produkt? Ich habe die Scheibe in der Drogerie gekauft und sie funktioniert für mich leider nicht. Ich habe die selben Probleme wie mit der Menstr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god service da vi fredag eftermiddags stod med en pige som dagen inden tur til badeland fik sin menstruation for kun 2. gang. Gode råd var dyre, men vi fik lov at hente en menstruations bikini b... Zobacz więcej
Femieko har ændret mit liv med menstruationsdisken - fordi jeg altid plejede bløde igennem før (har prøvet alt andet). Nu bruger jeg disken sammen med menstruationstrusser - det kunne have reddet mege... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alle spørgsmål man måtte have bliver grundigt besvaret! Super god kommunikation samt visuel præsentation af produktet og dens egenskaber! Produktet i sig selv virker som det skal og har nu total ers... Zobacz więcej
Femi.Eko® er et bæredygtigt mærke inden for intimpleje, der skaber genanvendelige og miljøvenlige produkter til menstruation, daglig brug og efterfødsel. Vi tror på at styrke kvinder i alle aldre og baggrunde med innovative løsninger, der sætter sundhed, komfort og planeten i fokus. Fra menstruationstrusser med antibakteriel teknologi til vores patenterede menstruationsskiver kombinerer Femi.Eko® videnskab og omsorg for at levere pålidelige, overkommelige og miljøvenlige alternativer. Vores mission er enkel: en sund krop og en glad planet.
Bjerget 24, 6800, Varde, Dania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Super kundeservice og rigtig gode produkter. De bedste anbefalinger herfra.
En helt ny værten
Deres produkter kan ændre hvordan vi kvinder døger med vores minstrorthions det er en game changer tingende er godt designet vel produceret og der er tænkt på det hele
Det er en helt ny værten for os kvinder
Her en evaluering af de forskellige produkter jeg har prøvet fra Femiko.
Universal Disk hard - 3 stjerner
I brug:
Jeg har nu haft mulighed for at teste denne disk af i ca 5 perioder og jeg har stadig ikke fundet ud af at bruge den uden at det lækker.
kun 1 gang i 1 periode har jeg formået at sætte den på en måde, så der ingen læk har været. Dvs. at jeg hver gang har måtte supplere op med dobbeltbeskyttelse (bind eller trusseindlæg)
Udtagning:
8 ud af 10 gangen ligner badeværelset en episode fra Scream filmene
Konklusion
Jeg har et brændende ønske om at få produktet til at fungere, derfor bliver jeg ved...men oplevede aldrig at koppen var så svær at bruge (efter fødsel passer den desværre ikke længere)
Genanvendeligt bind str S - 2 stjerner
Igen er ideen god, men fungerer knap så godt for mig i praksis.
Dette bind er ret tykt og fungerer slet ikke til sport - særligt ikke ridning/cykling, hvor man sidder i en sadel.
Det rutscher rundt i trussen - medmindre man har meget stramtsiddende trusser og bukser på
Sterilisationskop - 3 stjerner
Den har ingen lufthuller, så når disken disinficeres sprøjter der kogende vand ud i hele microovnen.
Beskrivelsen siger klart "med låg for fuld kraft i 3 minutter" - men et er altså lidt noget rod.
Ellers en god ide.
Kommunikation med Femiko - 3 stjerner
Jeg har skrevet til Femiko og efterspurgt hjælp til at få produktet til at fungere.
Det er min oplevelse, at Femiko udtrykker et ønske om at hjælpe. Dog er det stoppet hver gang ved, at de efterspørger min ordrebekræftelse. Jeg kan finde ALLE andre mails fra Femiko, men ikke den med ordrebekræftelsen - på trods af at jeg sjældent sletter emails.
Jeg ved ikke om jeg som forbruger kan forvente hjælp til dette, men det bliver bare en frustrerende oplevelse, når man bliver stillet hjælp i udsigte og det så stopper hver gang uden at der sker mere.
Bestilte en menstruations badedragt.
Anvendte størrelses guide - grundet sving mellem to størrelser bestilte to stk og sendte en retur.
Intet problem at sende retur.
Badedragten er lækker i kvaliteten og fungerer som den skal.
Jeg har brugt en kop i mange år og ville prøve en disk. Det må siges at have været en succes! Den bløde disk fra femieko fungerer bare helt fantastisk. Vakuum fra koppen kan godt gøre ondt, og det slipper jeg nu for. Jeg er virkelig begejstret!
Super god menstruationsdisk, den skulle jeg da godt nok have fundet for mange år siden.
Det første jeg lå mærke til da jeg modtog varene var at de virkede som god kvalitet. Jeg købte deres genanvendelige stofbind i begge længder og så deres menstruations trusser (dem med den største sugeevne). Trusserne var størrelses svarene og virkede eminent. Havde dem på en hel dag under min periode og de holdte sig overraskende tørre. Det var kun allersidst på aftenen at jeg kunne mærke de skulle skiftes, så kan klart anbefales herfra. Deres genanvendelige stofbind er også lækre vil dog pointere at når man er på toilettet glider de ned på underbukserne, så man skal rette dem på plads. Jeg købte de stofbind der var knapper på og ikke de andre de har, så ved ikke om de har det samme "problem". Hvis ikke du er til at rette på dine bind vil jeg anbefale trusserne istedet.
Super bikini bukser som jeg glæder mig til at ha med på ferie. En fantastisk opfindelse når man som mig ELSKER at bade og ikke vil lade sig stoppe af noget.
God og hurtig levering
Jeg bestilte 2 trusser og en bikinitrusse fra Femieko - jeg fulgte størrelsesguiden ud fra mine egne mål, og synes godt nok størrelserne virkede lidt store, men prøvede alligevel, da det ikke er første gang en størrelsesguide lå en del over hvad jeg normalt bruger. Da jeg så (hurtigt efter) modtog pakken, viste de sig desværre at være alt for store, men jeg fik stor hjælp både per mail og telefon. Der var lidt bøvl med ombytnings systemet, da jeg udnyttede en 3 for 2 deal, men også her fik jeg god hjælp over telefonen, og endte med 3 par, der passer meget bedre end de originale. Jeg fik også at vide, at de ville prøve at forbedre størrelsesguiden, så det ville være nemmere at finde den rigtige størrelse fremover. Jeg har endnu ikke haft anledning til at anvende trusserne, så glæder mig til at teste dem på vandreferie.
Virkelig god service. Hurtig svar på mail og SMS. Fik to par menstruationsbikinitrusser frem fra dag til dag. Det reddede badeferien for min datter.
Jeg bestilte 2 par bikini trusser til min datter. Skrev inden og spurte om de kunne nå frem til fredag. Super hurtigt svar, at det ville de forsøge ellers skrev de igen. Jeg hørte intet og ordren kom ikke. Skrev at de gerne måtte annullere min orde igen. Hører intet. Skrev igen. Stadig intet svar. Ugen efter behandler de så min ordre og sender pakken. Har skrevet igen igen at vi ikke skal have pakken og heller ikke kan afhente den, da vi er på ferie. Stadig intet svar. Nu er jeg spændt på om jeg får mine penge retur. Kan ikke anbefale at handle her!!
Simpelthen verdens bedste kundeservice.
Narcisa var yderst hjælpsom med at få en akut ordre lavet inden vi rejser på ferie.Jeg kom i al hast til at bestille en forkert størrelse, som jeg først opdager ved afhentning på deres lager. Kontakter firmaet og Narcisa laver hurtigt en ny ordre for mig og den byttes med en smil.
Gode produkter og hurtig levering! Gode priser. Vil varmt anbefale andre at handle her
Jeg oplevede lang ventetid på pakken og valgte derfor at annullere min ordre.
FemiEco reagerede hurtigt og med fuld forståelse, de var godt klar over det da de var ved at flytte lager, de undskyldte og satte straks processen i gang.
Min datter ønsker sig badetøj som kan bruges under menstruation, så jeg tror at jeg vender tilbage senere. Hun er en str 146-152 og jeg har svært ved at finde noget som er småt nok, derfor var en blandet pakke fra FemiEco en super god idé.
Eneste kritik er, at pengene blev trukket i forbindelse med annulleringen og var først tilgængelige igen på min konto 4-5 dage senere. Det er det eneste sted jeg har oplevet dette.
Super god service! Jeg skrev en mail om, at jeg ikke kunne forstå, hvor produktet blev af. Jeg fik hurtigt en mail med løsning på problemet, og modtog produktet kort efter😊👍 og, så virker de menstruationsbukser altså bare👌
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.