Min datter fikk Luna floofers nylig. Den er med henne heletiden. Hun sliter med angst og har hatt god hjelp fra denne. Tyngden er beroligende og hjelper henne og roe ned på kveldstid. Varmeputer holde... Zobacz więcej
Vi har nu haft Kalle boende hos os i knap to uger, og han er allerede blevet en uadskillig del af familien og vores datters trivsel. Vi købte ham hos Floofers, og vi er utroligt glade for... Zobacz więcej
Kjøpte en floof pute, og det har abselutt hjulpet meg på søvn og når jeg trenger å få stresset ned. Den er blidt så populær her i huset at guttungen på 11 stjeler den hele tiden, og det fungerer super... Zobacz więcej
Guttene mine har en floofers hver og den er alltid i senga og med på reise. Den hjelper Guttene med å sove og for å roe ned på kvelden. I bilen på reise blir den med som noe kjent, den kan brukes som... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Har du eller dit barn brug for ekstra tryghed og ro? Så kan en tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe fra FLOOFERS® være løsningen for dig. FLOOFERS® er en effektiv hjælp til børn, unge, voksne og ældre, som oplever psykisk eller motorisk uro, søvnudfordringer, sanseforstyrrelser samt ved overbelastning eller angst. Når du vælger en FLOOFERS® tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe med “maven” fyld af kirsebærsten, får du et rigtig godt alternativ eller supplement til tyngde- og kugledyner🧡
Messingvej 34A, 8940, Randers SV, Dania
- info@floofers.dk
- floofers.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt fantastisk
Helt fantastisk. Vi købte Karla for 2 år siden og den har siden været min datters bedste soveven. Den skaber ro og tryghed.
Jeg skrev i dag om vi kunne købe en ny vægtpose, og jeg fik et hurtigt svar samme dag.
En fryd at åbne pakken med den bløde kanin
Hurtig levering og pakken var smukt og nænsomt pakket ind.
Det var en fryd at åbne pakken med den bløde kanin.
Luna gør allerede stor glæde og giver ro og tryg søvn for min datter, som uden tyngde kan have rigtig svært ved at finde roen og søvnen.
Fantastisk service
Fantastisk service - hurtigt tilbagemelding. Tyngdebamsen er vidunderlig, super blød og vores datter sover allerede med den. Carol svare hurtigt og hjalp med ombytning til en lettere tyngdepose. En varm anbefaling herfra.
Vi var på besøg og hørte om hvordan det…
Vi var på besøg og hørte om hvordan det startede god oplevelse. Og vi kan sige at Bamserne hjælper vores søn de giver ham en masse ro. I hans tankemylder.
Har i dag besøgt Floofers i Randers
Har i dag besøgt Floofers i Randers, det var en rigtig god oplevelse. Vi fik fortalt historien om hvordan tyngdebamserne opstod. Og vi fik hilst på nogle af de nye bamser. Vi købte Balder til vores søn for ca 3 år siden og den hjælper ham meget, når han bliver utryg og døjer med tankemylder.
Som mor til børn med autisme og adhd så…
Som mor til børn med autisme og adhd så fylder urolighed en del for os
Noget som har hjulpet er uden tvivl Floofers bamse. Ikke nok med at den giver tryghed, varme og ro så følger der også den fineste fortælling med som viser børn at man ikke er alene i verden om at føle sig anderledes eller havde mange tanker på en gang. En kæmpe tak for jer. Uden tvivl så skal vi have en mere i hjemmet til vores andet barn også. ❤️❤️❤️
Fantastisk produkt som giver ro både i…
Fantastisk produkt som giver ro både i hjemmet og på farten 🤩
Mormor til pige på 7 år
Jeg er mormor til en pige på 7 år som længe har haft udfordringer i hverdagen.
Har længe overvejet at købe en tyngdebamse til mit barnebarn som har svært ved at falde til ro om aftenen men tænkte nok som mange andre….hmm en bamse - kunne den virkelig gøre noget? Og jeg må sige at den har gjort noget godt.
Mit barnebarn har adopteret Luna d. 9/9 og ELSKER Luna allerede fra første dag. Luna giver mit barnebarn ro og tryghed til sengetid hvor hun hurtig falder i søvn efter kort tid, hvor hun før, ikke kunne finde ro før efter flere timer.
Så jeg vil helt klart anbefale en tyngdebamse til børn som har udfordringer, svært ved at falde til ro, mangler tryghed eller er overstimuleret fra dagens forløb.
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice. De svarer så hyggelig og raskt på mail når man trenger veiledning.
Enkel levering og nå bor en nydelig Floofer her 🐰
Tyngebamsen Ollie
Købte tyngdebamsen Ollie på 2,4kg. Bestilte en søndag og kunne hentes i pakkeshop onsdag. Datteren er så glad for ham. Varmepuden inden I er nem at tage ud og varme, dog kan der sidde noget fnuller på varmepuden fra bamsen som bliver overført til mikroovnen - det er det eneste "negative" jeg har at sige. Skrev til forhandler omkring dette problem og fik svar+råd med det samme.
Købte Bamsen på tilbud til 1054kr + forsendelse, så det er en investering men jeg har aldrig fortrudt vi har gjort det i forhold til vores datters søvn og ro på bil ture.
Er så glad for min Floofers.
Er så glad for min Floofers.
Den er helt utrolig blød, den vejer 2 kg, så den giver tyngde og samtidig kan man både varme den eller lægge den i fryseren.
Et af de bedste køb jeg har gjort!
Fantastisk
Fantastisk! Intet mindre. Vi er virkelig glade for vores floofers, som er uundværlige for vores barn i løbet af dagen og natten til, at få nervesystemet i ro og generelt bare for tryghed.
Jeg købte bamserne til min søn og min…
Jeg købte bamserne til min søn og min datter, og vi er helt vilde med dem her hjemme, specialt min datter da posen kan varmes så det hjælper med og gøre hende søvnig 😍
Nu står jeg 4 år senere og skal have mere vægt i, og skriver til Carol og hun svare prompte! Ig forklare mig hvordan de forskellige ting virker, og hvad hun anbefaler til min datter, så mega god service, og skal helt klart have fat i et tyngdetæppe, også bliver det nok en stor tung skildpadde til manden 😍
Virkelig glad for sin tyngdebamse.
Jeg har købt en tyngdebamse fra Floofers – og den er simpelthen så dejlig beroligende for min datter.
Den føles tryg at ligge med, og hun bruger den hver aften. Kan helt klart anbefales, hvis dit barn har brug for lidt ekstra ro og hygge.
Et helt vidunderligt tyngde tæppe
Et helt vidunderligt tyngde tæppe, til en pige der skal have tryghed om natten..
En god venn i hverdgaen!!
Heter Lise-Lotte Pedersen. Jeg kan ikke takke dere og rose dere nok for at dere er her og helper både meg og alle sammen. Tusen takk så masse! Har ikke ord. Kjøpte Kalle den 8 September 2024 og kan ikke klare meg uten han. Han hjelper hver dag og natt og sover med han hver kveld. Jeg har angst, uro og Post Dramatisk Stress og har problemer med å få ro og slappe av. Kalle har blitt en viktig del av livet mitt og jeg klarer meg ikke uten han. Han hjelper meg med å få ro og få det bedre. Skal være med på turer og reiser for uten han går det ikke. Han har nå blitt min beste venn. Tusen takk så masse for alt dere har gjort og gjør! Dere er engeler alle sammen. Har blitt så glad i dere og Floofers og Kalle sevlfølgelig. Så deres reklame på instagram en kveld før jeg måtte bare kjøpe Kalle og leste historiene og innleggene som haddet kommet inn. Ble så glad og rørt av alle som hadde skrevet inn og deres historie. At de hjelper. Tusen takk så masse igjen! Elsker Kalle og dere!!
med vennig hilsen
Lise-Lotte Pedersen
ELSKER sin Oliver (Ollie)
Min søn ELSKER sin Oliver (Ollie)
Den giver ham virkelig en tryghed til natten
En vidunderlig støtte!
Luna har fået en floofer-tyngdebamse, og den er hurtigt blevet en helt særlig del af hendes hverdag. Når hun har bamsen på skødet eller krammer den, bliver hun mere rolig og tryg, selv når der er mange indtryk omkring hende.
Som Luna selv siger: “Når jeg har min bamse, føles det som om min krop bliver stille indeni.”
Vi kan tydeligt mærke, at hun finder ro ved bamsen og selv vælger at tage den med, når hun har brug for den. For os betyder det meget, at hun nu har et redskab, der kan støtte hende i situationer, som ellers kan være svære.
Vi kan virkelig anbefale en floofer-tyngdebamse til andre børn, der har brug for ekstra tryghed og sansestimulering i hverdagen. For Luna er den blevet en fast følgesvend – og vi kan se, at den gør en stor forskel.
Har købt puden
Har købt puden. Den er så beroligende både for børn og voksne 🙏. Bløde og virkelig dejlig at sidde eller ligge med🙏👌. Kan klart anbefales. Får jeg et urolig barnebarn mere, så køber jeg gerne igen.🙏🥰
Anbefaler til barn med overveldende følelser
Upåklagelig handel og pakken ankom som forventet. Vår datter på 7 år elsket katten Felix øyeblikkelig, og han har vært med på godt og vondt siden. Fungert som støtte ved innsoving, som pute og ved vanskelige følelser.