Floofers Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har nu haft Kalle boende hos os i knap to uger, og han er allerede blevet en uadskillig del af familien og vores datters trivsel. Vi købte ham hos Floofers, og vi er utroligt glade for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kjøpte en floof pute, og det har abselutt hjulpet meg på søvn og når jeg trenger å få stresset ned. Den er blidt så populær her i huset at guttungen på 11 stjeler den hele tiden, og det fungerer super... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Guttene mine har en floofers hver og den er alltid i senga og med på reise. Den hjelper Guttene med å sove og for å roe ned på kvelden. I bilen på reise blir den med som noe kjent, den kan brukes som... Zobacz więcej

1. Sprzęt medyczny
  2. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością

Napisane przez firmę

Har du eller dit barn brug for ekstra tryghed og ro? Så kan en tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe fra FLOOFERS® være løsningen for dig. FLOOFERS® er en effektiv hjælp til børn, unge, voksne og ældre, som oplever psykisk eller motorisk uro, søvnudfordringer, sanseforstyrrelser samt ved overbelastning eller angst. Når du vælger en FLOOFERS® tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe med “maven” fyld af kirsebærsten, får du et rigtig godt alternativ eller supplement til tyngde- og kugledyner🧡

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

260 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 98

Napisz recenzję

Anbefalelsesværdigt firma

Fantastisk produkt og service. Jeg bestilte først en tyngdepude, men fortrød og bestilte en tyngdebamse i stedet for. Da jeg skrev til kundeservice for at sikre mig, at alt var ok mht. at ændre i ordren, fik jeg en sød og imødekommende service. Bamsen blev leveret meget hurtigt og problemfrit. Den er helt perfekt og virkede med det samme beroligende på mit nervesystem. Kan bestemt kun anbefale dette firma!

21 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk – Kaninen Kalle er blevet en uundværlig ven og tryghed for vores datter ❤️

Vi købte ham hos Floofers, og vi er utroligt glade for hele oplevelsen.

Vi har kunne få en fantastisk vejledning via Floofers’ hjemmeside. Den var så grundig og beskrivende, at vi følte os helt trygge i at vælge det helt rigtige match til vores datter, som har ADHD. Det, de beskriver på siden, stemmer perfekt overens med virkeligheden.

Kalle er en fantastisk støtte for vores datter.

Selvom han ikke er en levende kanin, er han for hende en levende og kærlig bedste ven i hendes fantasi. Hun bruger ham aktivt til regulering; hun placerer ham med hans gode tyngde på sine ben eller ind til sig, når hun ligger ned. Det hjælper hende til at mærke sig selv, falde til ro og finde tryghed, præcis som vi havde håbet på.

Vi er så taknemmelige for, at vi fandt Kalle hos jer – han har allerede gjort en kæmpe forskel.

De varmeste anbefalinger herfra!

24 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg valgte at prøve en Floofer

Jeg valgte at prøve en Floofer, da jeg stod i den uheldige situation, at jeg var nødt til at sende min højt elskede hund på hendes sidste rejse her i starten af sommeren.

Nu føles huset bare så tomt, og da jeg allerede har sendt tre hunde på deres sidste rejse i løbet af mit liv, er jeg bare ikke klar til at få en ny hund lige nu.

Derfor faldt valget på at give Floofer en chance. Ikke fordi den kunne erstatte mine hunde, men fordi den måske kunne give mig noget af det, som mine hunde har givet mig gennem tiden.

Nærvær, når ensomheden eller angsten satte ind. At have noget at røre ved, som bare minder lidt om dem. Og det må jeg sige, at den gør. Den hjælper, og den gør det hele lidt lettere, når savnet bliver for stort.

Selvom jeg måske får en ny hund i fremtiden, vil Floofer stadig være der, da et dyr ikke altid kan give 100 % af det, du har brug for.

Jeg oplevede selv, at min hund nogle gange fik nok, så det ville også kunne give et rigtigt dyr en pause, hvis man stadig har behov for mere nærvær.

Derfor vil jeg også sige, at Floofer er til folk, som måske har brug for lidt ekstra, når andre har fået nok.

17 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Virkelig god tyngdebamse, der giver tryghed

Jeg må indrømme, at jeg som voksen synes, at det er en smule pinligt, at jeg har købt en tyngdebamse til mig selv. Men jeg har ikke fortrudt købet et øjeblik, da jeg synes, at Floofersdyret, jeg har valgt, giver meget tryghed, "nærhed" og varme.
Hunden, jeg har valgt, er virkelig blød, og selvom jeg har valgt en på 2,4 kg., føles det på ingen måde ubehageligt at have den liggende på mig.
Jeg kan virkelig anbefale Floofers, da der er lagt meget omtanke, omhu og omsorg i hvert eneste produkt, og det kan mærkes :-) !

26 lipca 2026

Så fin en kanin 🐰

Så fin en kanin, vores dreng har fået sig. Han er meget glad for at putte med den. Og her i varmen kommer vægtposen en tur i fryseren, så den er dejlig kølig at ligge med i sengen. Vi er meget glade og tilfreds med den!

7 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Min datter fikk Luna floofers nylig

Min datter fikk Luna floofers nylig. Den er med henne heletiden. Hun sliter med angst og har hatt god hjelp fra denne. Tyngden er beroligende og hjelper henne og roe ned på kveldstid. Varmeputer holder godt på både varme og kulde. Kjempeflott på varme bilturer da den også er avkjølende og minsker reisesyken hennes.

1 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

svært at finde noget negativt

jeg vil starte med at sige at det er svært at finde noget at brokke sig over ved floofers. 1 bamsen er mega lækker blød og polstret super godt og så man stadig kan mærke stenene, den er dejlig beroligende at ligge/sidde med. jeg fik en sødt hjerte med som gjorde mig meget rørt da bamsen minder om mine afdøde marsvin. duftposen dufter lækker frisk , bamsen har en god stor størrelse og vægten 2,4 kg til en voksen er lige i øjet . 2 kundeservice er simpelthen så søde og forstående, da jeg har autisme og angst så jeg stiller mange spørgsmål hehe. 3 pakken kom dagen efter jeg bestilte den så det kan ikke blive bedre. 4 pakken var super sød med hjerte stickers og ingen unødvendig emballage og er komposterbart, kun lidt tape og stickers er ikke.5 super sødt adoptions bevis og 10 % rabat på næste køb. 6 bamserne er lidt dyre det er vidst det eneste jeg kan brokke mig lidt over men de er alle pengene værd og jeg har fået en tro følgesvend som skal med mig alle steder hvor jeg føler mig utryg. jeg er super tilfreds og vil vise min bamse til alle der vil høre om det og jeg vil med sikkerhed komme tilbage efter flere produkter

2 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Rigtigt fine tyngdebamser som bringer…

Rigtigt fine tyngdebamser som bringer ro til familen, både en til den unge på 9 og den voksne på 41 har stor gavn af dem.
En kanin og en hund blev det til.

Handlen er gået som forventet, alt forløbet godt.

10 czerwca 2026

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, rigtig go kvalitet. & så er det bare luksus man kan fryse & varme posen med kirsebær stenene i. Jeg elsker min bamse! & jeg er voksen, men har brug for noget der kan skabe noget ro omkring mig & det kan den. 🩷

22 czerwca 2026

Min datter er lykkelig

Der var rigtig god service,og hurtig levering,og jeg har den lykkeligste datter som bare sover som en sten efter hun fik sin tyngde bamse👍. Kan klart anbefales herfra.

12 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Den bedste investering og en super rådgivning

Inden jeg købte bamser til vores tre drenge læste jeg “mød din Floofer” og jeg sad ærlig talt og græd over hvor godt de matchede vores børn. Det endte med Kalle, Karla og Theo og de er allerede en vigtig del af vores familie. Jeg har selvfølgelig også læst bamsernes historier for børnene og selvom deres følelsessprog ikke er så veludviklet sagde de hver især “det er ligesom mig”. Tusind tusind tak. PS. Lige så snart jeg ser mit snit til det, så sidder jeg også med en af bamse-vennerne 🥰

15 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

God kvalitet, gode fremskridt med at falde i søvn.

Mine piger har kun haft deres bamser en uge. De havde svært ved at falde i søvn, det har hjulpet lidt med floofers. Det bliver bedre for hver aften, vi skal lige lære hvordan de kan bruges og pigerne skal lige finde ud af hvad der giver mest ro. Vi er alle 4 super glade for købet og pigerne vil gerne have dem med alle vejen. De er lækre bløde og god kvalitet. Og så kom de hurtigt.👏

1 czerwca 2026

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og skøn beskrivelse, som fulgte med.

Hunden gik fra at være en bamse til at blive helt personlig med adoptionsbevis og tilhørsforhold.

15 maja 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej