Floofers Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Min datter fikk Luna floofers nylig. Den er med henne heletiden. Hun sliter med angst og har hatt god hjelp fra denne. Tyngden er beroligende og hjelper henne og roe ned på kveldstid. Varmeputer holde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har nu haft Kalle boende hos os i knap to uger, og han er allerede blevet en uadskillig del af familien og vores datters trivsel. Vi købte ham hos Floofers, og vi er utroligt glade for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kjøpte en floof pute, og det har abselutt hjulpet meg på søvn og når jeg trenger å få stresset ned. Den er blidt så populær her i huset at guttungen på 11 stjeler den hele tiden, og det fungerer super... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Guttene mine har en floofers hver og den er alltid i senga og med på reise. Den hjelper Guttene med å sove og for å roe ned på kvelden. I bilen på reise blir den med som noe kjent, den kan brukes som... Zobacz więcej

1. Sprzęt medyczny
  2. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością

Napisane przez firmę

Har du eller dit barn brug for ekstra tryghed og ro? Så kan en tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe fra FLOOFERS® være løsningen for dig. FLOOFERS® er en effektiv hjælp til børn, unge, voksne og ældre, som oplever psykisk eller motorisk uro, søvnudfordringer, sanseforstyrrelser samt ved overbelastning eller angst. Når du vælger en FLOOFERS® tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe med “maven” fyld af kirsebærsten, får du et rigtig godt alternativ eller supplement til tyngde- og kugledyner🧡

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

260 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 98

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Min søn elsker sin floofer

Min søn elsker sin floofer.
Han synes den tyngende følelse på sin brystkasse er rar og at den er meget blød. Det er godt med selskab når man synes det er svært at falde i søvn. Det eneste jeg ville ønske anderledes, det var hvis man på en eller anden måde kunne vælge lige den floofer man synes er allersødest uden at skulle tænke på om deres historie passer godt sammen med ens barn.

29 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun rosende ting at sige om…

Jeg har kun rosende ting at sige om denne virksomhed, deres produkt virker vanvitttig godt for min søn med adhd og for min datter når hun skal finde ro.
Servicen i deres lille hyggelige butik er i top.
Kan kun rose personalets, produktet og virksomheden
De 5 stjerner er ikke nok

15 grudnia 2025

Dybere og længere søvn

Min søn elskede sin Floofers hund Balder fra første øjeblik og den giver ham SÅ meget mere ro om natten at han sover en god time mere. En sej kamp for mere søvn gennem flere år forsvandt da han fik de 2,4 kg at putte sammen med.

6 grudnia 2025

Verdens bedste gave!

Verdens bedste gave!

Jeg fik Ludvig i fødselsdagsgave da jeg blev 22, og jeg elsker ham!

Jeg har altid haft svært ved at sidde stille og læse, og nu hvor jeg er startet på universitetet, er det blevet endnu sværere. Men når jeg har Ludvig på skødet, har jeg meget nemmere ved at finde ro, og bare sidde.

Tusind tak for jeres arbejde!

8 września 2025

Fantastisk 🌸

Ingen problemer, man modtager sin ordre hurtigt. Er super tilfreds 😊
De er simpelthen bare så fine!
Min datter har Sally, som hun er meget glad for. Min søn låner den indimellem, og ønsker sig en. så nu har jeg bestilt Theo, som skal ligge under træet til jul. Jeg glæder mig til at se hans reaktion når han får sin egen ❤️

17 listopada 2025

Tak, I gjorde en forskel

Jeg har fornyligt "investeret" i et tyngdetæppe fra FLOOFERS = +4kg ren nydelse, jeg var frygtelig meget i tvivl da jeg skulle beslutte hvad jeg skulle have, tror jeg blev lidt overvældet af udvalget derude, men kundeservice hos FLOOFERS var klar med fantastisk god information og vejledning om hvorfor et tæppe var bedst for netop mit behov - det virkede lidt som om de allerede kendte mine udfordringer. Derud over fik jeg masser af gode råd om f.eks. hvordan jeg opvarmer den for at give mig endnu mere ro i kroppen - og jeg lover jer 15 minutter med denne "kæmpe-varmepude", en kop kaffe og en bog og du er igen klar til hverdagen ;-)

Tak til FLOOFERS for et super produkt, og for fantastisk oprigtig service - jeg vender tilbage - min niece skal da have en af de skønne bløde, tyngdebamse.

Tak, I gjorde en forskel.

3 grudnia 2025

Myke og søte

Vi bestilte en til hvert barn. De var akkurat så søte og myke i pelsen som vi hadde inntrykk av på bildene. Virker som veldig god kvalitet.

Angående nettbutikken, så fikk vi raskt svar på epost på ting vi lurte på før vi bestemte oss.
Pakken med floofersene ble raskt sendt, med kort leveringstid. Levert på døren.

Èn negativ ting som kan være greit for andre å vite: Det sto at man kunne velge en annen historie, og det gjorde vi. Men den kom på et kort med bilde av en annen Floofers. Hadde jeg visst at det var bilde av floofersen sammen med historien, som da ikke stemte med den vi har bestilt, hadde jeg ikke valgt en annen historie.

2 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Sikke et fantastisk firma og…

Sikke et fantastisk firma og opfindelse, jeg fik inspiration via mit arbejde i social psykiatrien og købte et produkt til min søn, som blev virkelig glad. Han er så glad for sit tyngdetæppe at jeg overvejer om han skal have en tyngde bamse også. Skøn service.

7 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

I love the purchase of the koala

I love the purchase of the koala. It is good and soft. But it sheds a lot and it is a bit frustrating as I get very white

23 listopada 2025
Logo Floofers

Odpowiedź od Floofers

Hi Logan,

Thank you very much for your feed-back.

My weighted plushies are all handmade and can sometimes shed from exccess fur.

However, we have just recently have got a new supplier that uses industrial vacuum cleaning so excces fur will no longer be an issue. 😊

If needed, you can easily use a lint roller.

Please contact me at info@floofers.no if you need any further help. 🧡

I wish you a Merry Christmas.

Kind regards
Carol

Oceniono na 5 z 5

Floofers kan noget helt specielt for børn, unge og voksne med uro, stress eller bare gerne vil have tyngde produkter.

Vi har nu 3 Floofers til vores 3 plejebørn, fordi de virkelig er gode for børnene. De elsker den bløde pels og duften af lavendel.
Floofers er gode at sove med, men også at sidde og hygge med.
Hvis man har mulighed for det er det en oplevelse i sig selv at komme i butikken i Randers.
At handle med Carol fra Floofers gør at man føler sig tryg og ved at man får en fantastisk købsoplevelse hver gang man handler der.

28 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Maggie har gjort en kæmpe forskel i vores putterutine

Jeg bestilte Maggie tyngdebamsen fra FLOOFERS®, fordi min datter altid har haft svært ved at falde i søvn og finde ro om aftenen. Allerede fra første dag kunne vi mærke en forskel. Hun falder hurtigere til ro, og hendes nætter er blevet meget mere trygge og stabile.

Kvaliteten er virkelig god, og man kan mærke, at den er lavet med omtanke. Jeg elsker, at produkterne er CE-godkendte og opfylder EU-standarder det giver tryghed som forælder.

Derudover kom pakken hurtigt, og kundeservicen var super hjælpsom.
Jeg er SÅ glad for vores Maggie , den har gjort sengetiden langt lettere hos os. Kan varmt anbefales til andre forældre, der ønsker mere ro ved puttetid. 💛🧸

25 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Super fin service og fik sendt min…

Super fin service og fik sendt min bamse samme dag jeg lagde bestillingen.

Og der gik noget galt i min Black Friday rabat men det bliv klaret super hurtig og professionelt.

Så har kun rosende ord at sige om deres produkter og service.

😊

6 listopada 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej