Min datter fikk Luna floofers nylig. Den er med henne heletiden. Hun sliter med angst og har hatt god hjelp fra denne. Tyngden er beroligende og hjelper henne og roe ned på kveldstid. Varmeputer holde... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi har nu haft Kalle boende hos os i knap to uger, og han er allerede blevet en uadskillig del af familien og vores datters trivsel. Vi købte ham hos Floofers, og vi er utroligt glade for... Zobacz więcej
Kjøpte en floof pute, og det har abselutt hjulpet meg på søvn og når jeg trenger å få stresset ned. Den er blidt så populær her i huset at guttungen på 11 stjeler den hele tiden, og det fungerer super... Zobacz więcej
Guttene mine har en floofers hver og den er alltid i senga og med på reise. Den hjelper Guttene med å sove og for å roe ned på kvelden. I bilen på reise blir den med som noe kjent, den kan brukes som... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Har du eller dit barn brug for ekstra tryghed og ro? Så kan en tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe fra FLOOFERS® være løsningen for dig. FLOOFERS® er en effektiv hjælp til børn, unge, voksne og ældre, som oplever psykisk eller motorisk uro, søvnudfordringer, sanseforstyrrelser samt ved overbelastning eller angst. Når du vælger en FLOOFERS® tyngdebamse, tyngdepude eller tyngdetæppe med “maven” fyld af kirsebærsten, får du et rigtig godt alternativ eller supplement til tyngde- og kugledyner🧡
Dane kontaktowe
Messingvej 34A, 8940, Randers SV, Dania
- info@floofers.dk
- floofers.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Min søn er så glad for Sofus Kanin
Min søn er så glad for Sofus Kanin. Virkelig godt koncept med historie og adoptionspapirer.
Tyngde til alle der trænger til ro og tryghed.
Jeg ejer flere af deres tyngdebamser og har selv personlig stor glæde af dem da de hjælper mig med at falde i søvn med deres tyngde der får mig til at føle mig tryg i en uforudsigelig verden.
Derfor har jeg jeg et hver sted jeg har en dyne og dermed føles hvert sted som hjemme for mig.
KÆMPE anbefaling hvis man har angst
Jeg er 19 år og nok lidt udenfor Floofers’ typiske målgruppe, men jeg er seriøst overrasket over hvor meget jeg elsker min bamse. Jeg valgte 2 kg fyld og en lavendelpose, og jeg havde ærligt ikke forventet at den ville gøre så stor en forskel.
Jeg har angst, og den hjælper mig næsten med det samme, når jeg skal falde i søvn. Der er bare noget mega beroligende ved vægten og duften sammen. Jeg har helt seriøst aldrig sovet bedre end med den, og den giver en virkelig tryg følelse.
Jeg troede først, at det måske bare ville være en sød bamse, men den er blevet sådan en ting, jeg automatisk tager med i seng hver aften nu 😋 Kæmpe anbefaling herfra!
Super dårlig oplevelse med både produkt og kundeservice.
Super dårlig oplevelse med både produkt og kundeservice.
Jeg købte 2 bamser med tilhørende sansehjerter til mine børn. Jeg opvarmede det ene hjerte efter den vedlagte instruktion om 2 minutter i mikroovn. Under opvarmningen udviklede hjertet kraftig røg og blev brændt. Heldigvis var jeg i nærheden, så der skete ikke yderligere skade.
Jeg kontaktede efterfølgende kundeservice, primært fordi hjertet var udsolgt, og jeg gerne hurtigt ville købe et nyt til min søn. Her fik jeg at vide, at hjertet kun måtte opvarmes i maks. 10 sekunder, og at de 2 minutter gjaldt tyngdeposen.
Problemet var bare, at denne information ikke fremgik tydeligt, da jeg tjekkede produktet. Da jeg efterfølgende gik ind igen, stod der pludselig “maks. 10 sekunder i mikroovn”, hvilket jeg undrede mig over.
Det mest skuffende var egentlig håndteringen. Jeg havde forventet lidt forståelse eller måske tilbud om et nyt hjerte, især når produktet havde udviklet røg ved almindelig brug efter vejledningen.
Heldigvis skete der ikke mere alvorligt.

Odpowiedź od Floofers
Produktet er som forventet og brugt til…
Produktet er som forventet og brugt til en fødselsdag. Den dårlige rating skyldes at produktet blev sat ned 2 dage efter bestilling og firmaet ikke svarede på min mail.
Hvis det ikke havde været til en gave var produktet returneret

Odpowiedź od Floofers
Super fin og meget populær hos min…
Super fin og meget populær hos min datter på 15 år. Meget blød og virkelig en god ven at sove sammen med.
Jeg købte min floofers og jeg ville…
Jeg købte min floofers og jeg ville sige at jeg har aldrig troet at sådan et redskab ville gøre så stor gavn. På de udfordringer jeg selv kæmper med. Den gøre mig tryg. Beroligede mig. Og jeg sover så trygt og godt om natten. Det er blevet en kæmpe selvhjælp. ❤️❤️ jeg siger tak for hjælpen til floofers og håber at andre med udfordringer også kan få ligeså meget gavn af en floofers som mig.😊
Floopers
Hej jeg købte en floopers for en uge siden. Den har givet mig mere ro i kroppen og jeg har også fået lettere ved at falde i søvn om aften.
Kh Anette Jensen smed
Årets bedste investering 🤍
Årets bedste investering 🤍
Vi har haft en virkelig god oplevelse med tyngdeprodukterne – de virker faktisk og giver den ro og tryghed, de lover.
Min søn falder hurtigere i søvn, og “Kalle Kanin” er hurtigt blevet en fast og tryg del af putterutinen.
Kundeservicen har været i top, og leveringen var både hurtig og problemfri.
Kan varmt anbefales!
God bamse god kvalitet kom hurtigt
Køb en duftpose
Bamsen er dejligt blød og i rigtig god kvalitet. Men posen med fyld lugter utroligt grimt, når den varmes op. Vi skulle nok have anet at der var en årsag til at den blev tilbudt med duftpose.

Skøn kanin
Så blød og skøn kanin. Vores datter finder ro med den, både oven på sig og halvt på sig. Hurtig levering i god indpakning.
Fantastisk🤩
Fantastisk🤩
Fra det øjeblik katten Felix kom hjem til mit barnebarn, har den sovet og siddet hos han.
Det er et skøn produkt som lever til fulde op til forventningerne, og tyngden giver både ro og tryghed.
Jeg har haft en meget…
Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med Floofers og deres håndtering af en reklamation.
Jeg købte to tyngdetæpper i samme farve (blå), men modtog tæpper med tydelig farveforskel, hvor det ene var markant mere gråblåt. Dette er ikke en mindre nuanceforskel, men en synlig afvigelse. Fejlen blev anerkendt af virksomheden, som tilbød ombytning.
Vi havde efterfølgende en telefonisk samtale om sagen (ca. 8 minutter), hvor det blev bekræftet, at tæppet skulle ombyttes. Under denne samtale blev jeg ikke informeret om, at jeg skulle give et skriftligt svar, før sagen kunne behandles videre. Efterfølgende har virksomheden dog oplyst, at de ikke kan huske samtalen og derfor ikke anerkender den.
På trods af dette er ombytningen aldrig blevet gennemført.
Jeg har siden forsøgt at følge op flere gange. Jeg har desværre ikke kunnet fremskaffe al tidligere mailkorrespondance, da jeg for nyligt har ryddet op i over 2500 mails for at frigøre plads på min iCloud. Jeg har dog dokumentation for telefonisk kontakt via opkaldsoversigt.
Der er nu gået flere måneder uden nogen reel løsning. I stedet forsøger virksomheden at afvise sagen med henvisning til manglende skriftligt svar, selvom manglen er erkendt, og der har været dialog.
Jeg er efterfølgende blevet tilbudt delvise løsninger (fx 50% refusion eller kun retur af ét tæppe), hvilket jeg ikke finder rimeligt, da problemet netop omhandlede helhedsindtrykket af begge tæpper.
Jeg har derfor været nødt til at ophæve købet og gå videre med sagen via klageinstans.
Min oplevelse er, at reklamationer ikke bliver håndteret effektivt, og at ansvaret forsøges flyttet over på kunden.
Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her, hvis man forventer en fair og professionel håndtering af fejl og reklamationer.

Den virker!
Min søn er 9 og har haft svært ved at falde i søvn, siden han blev født. Vi har købt utallige hjælpemidler fra bevægelige vugge til kugledyner til syngende vibrerende puder🙄 uden succes. Jeg prøvede selv en Floofer bamse hos en veninde og kunne mærke hvor beroligende den var, så jeg købte en og tænkte, jeg selv kunne bruge den, hvis den ikke virke for sønnen😊 Den virker! Han falder i søvn indenfor 20 min og vigtigst er han ikke længere bekymret eller bange for at sove♥️ han har husstøvmideallergi, så det er fedt, den kan vaskes på 60 grader.
Ekstra vægtpose
Jeg har købt en brugt Floofers med en lille vægtpose. Efter kontakt, fik jeg lov til at bestille en tungere vægtpose til den. Det er dejligt 😊 og jeg (og min søn) er rigtig glad for min/vores Floofers kanin 😎
Klar anbefaling herfra. Jeg har andre tyngdebamser, men denne Floofers er klart min favorit ❤️ Den er så dejlig blød, og så med de to vægtposer kan den nemt bruges af både mig og min søn på 4 år.
Nydelig🌸
Min datters Kalle er varm, lun, myk, tung og forstår alt. Om dagen, men spesielt om kvelden og natten.
TIL ALLE SOM SLITER (og de som skal hjelpe dem)
Jeg har mottatt min Berta (5kg- som er omdøpt til Cassiopeia) og Daisy (2,4kg - som nå heter Andromeda). Jeg har sovet med Berta bare én natt enda. Men jeg skal sende deg et par-tre screenshots av Apple Watch søvndata-registrering av natta før jeg mottok pakken og prøvde å sovne vanlig, samt screenshot av gjennomsnittsøvn siste uka (egentlig siste året) og et screenshot av natta jeg sov med Berta oppå meg. For en forskjell! Fra å sove alt fra 1,5 timer-4,5 timer til over 10 timer med Berta. Kraftig underskudd på søvn over lang tid og veldig motorisk stress som antakelig har søvndeprivert meg for å klare å sove så lenge.
Daisy har vært min go to trøst på dagtid når jeg har slitt med kroniske smerter som hortons hodepine (clusterhodepine), kroniske smerter (utredes for Chrons eller autoimmun sykdom i lever eller pankreas) og generelt sorgen og angsten over livet som ikke ble og et veldig isolert og ensomt liv med mye tid til grubling. Jeg er ufør, og har derfor ikke mange penger. Men jeg ser på dette som medisinsk utstyr og nødvendig, og det har hittil vært en veldig god investering. Sammenlignet med mine vektbamser fra Pulse of Potential som bare har vekt i armene sine og fungerer for en klem de også, så er det stor kvalitetsforskjell, og du er den eneste på markedet som har en pose som kan varmes/kjøles for så å putte inni bamsen. Jeg er 35 år, men er mye på sykehus og gjennom mange traumatiske og akutte operasjoner der jeg ofte får lange forløp med sepsis og ekstra smerter og div problemer, og jeg skal definitivt ta med Daisy hver gang, hvor jeg hittil har hatt med et vekt-dovendyr som fyllet i armene har blitt slapt.
Søvn-snittet mitt de tre siste årene har konsekvent vært ca 3-4 timer per natt med 1-2 oppvåkninger per time. Men natta med Berta liggende på bein/mage og Daisy i armkroken sov jeg 10t og 3min, på tross av en lang oppvåkning kl 23.44-01.02 og noen små korte oppvåkninger. Jeg våknet av meg selv 6.30, uthvilt for første gang på lenge og uten hjertebank pga mareritt. Det hjalp stort å sove. Med dem❤️🐨🐢 de burde eksistere på alle sykehus, rehab, sykehjem, institusjoner og kontorer hvor spesielt folk sliter med noe man ikke bare kan fjerne med en medisin eller en «motiverende» tale. Alt fra hospits til barnepsykiatri, og bør også anerkjennes og anbefales av profesjonelle på et tidlig stadie når man oppsøker hjelp. Så kanskje ting ikke trenger å bli så ille som det har rukket å bli til meg. Man takler hverdagen med dens krav og utfordringer bedre hvis man klarer å trekke pusten, slappe av litt, sove ordentlig og restituere. Noe jeg ikke har klart på flere år før nå. Takk for oppfinnelsen 🫶👏
Marsvinet Marvin
Min sønn elsker Marvin! Han sovner fortere og sover bedre. Og så er Marvin veldig veldig søt❤️
Utrolig gode og myke bamser
Utrolig gode og myke bamser. Jentene elsker dem. Gir dem trygghet både på dagen og natten. Hjelper veldig❤️
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.