Vi hade planerat vår semesterresa, men tack vare Flightsearch hamnade vi i en dålig situation. De vägrar att hjälpa sina kunder eftersom betalningen redan har skett, och när det handlar om några kro... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Köp ej. Flyget blev cancelled men de erkänner inte det. Hos flygbolaget och överallt ståe det att det är cancelled men de säger att de inte har fått nåt info om det och hänvisar till flygbolag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag är väldigt nöjd med flightsearch och deras service. Jag hade några frågor om min bokning och fick snabbt och vänligt svar från kundtjänst. De var tålmodiga och förklarade allt tydligt för mig. Jag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bokade och betalade en resa som blev inställd så gott som genast. Jag hade aldrig hört talas om Flightsearch och var övertygad om att jag blivit lurad, jag hade ju inte heller köpt till extra servic... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
På Flightsearch.se söker och hittar du de bästa flygresorna med alla olika flygbolag. Du kan personalisera din flygresa och på så sätt påverka priset genom att lägga till eller ta bort olika tjänster så som bagage, sittplats, försäkringar osv. Flightsearch ingår i Travel Design AB som grundandes 1994. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromma och omsätter 300 miljoner kronor per år.
Dane kontaktowe
Upplandsgatan 38, 11328, Stockholm, Szwecja
- support@flightsearch.se
- flightsearch.se
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
You will be called a criminal by this company
We had suchhh a weird experience with this company. I am a non-european with an Dutch girlfriend. For the last 7 years she has booked flights for me since it is cheaper to pay in euro. We always go to Skyscanner and find a flight through there. This would be the final flight I would have to take alone since we finally got my visa approved. Therefore she booked a one-way ticket with her creditcard through skyscanner. But skyscanner bugged and to avoid losing the price, she used a VPN to book a ticket under my name. The payment was approved, ticket was booked. Some days later we get an email with all kinds of questions about who we are and who paid for this ticket etc. They asked to speak to my girlfriend on the phone but when she tried to call them they were unreachable. She then sent an email to them explaining what was the situation.
We got an email back that our situation was suspicious and they suspected fraud or a scam. They said they were even going to start an investigation against us. We were completely baffled, firstly by having a company ask us all these questions. It felt like a big invasion of privacy. Secondly, because we were being called scammers and it felt like we were some kind of criminals.
When asked if they could please explain more about why they were doing this, especially since the payment already went through- they got their money - they refused to give any more explanation and just cancelled it like that. I lost transfer costs of the bank to their bank because of it and we had to get a new, more expensive ticket. I lost money because of them for nothing.
Anyway, I would definitely never recommend using this company. Just avoid it if you see it on Skyscanner, especially if you book for someone else or the creditcard holder is going to be a different person than the person using the ticket.

Omöjliga att få tag i…
Jag har nu försökt maila flightsearch i två dagar både genom ”kontakta oss” på deras hemsida samt vanlig mejl.
Har bokat en resa genom dem men måste byta en bokstav i namnet som blev fel vid bokning. Alltså ingen överlåtelse utan ett litet stavfel på en bokstav.
Varit i kontakt med flygbolaget (KLM) och dom har sagt att det inte ska vara några problem alls men att det är flightsearch som måste göra ändringen. MEN dessa går ju inte att få tag i!
Riktigt dåligt måste jag säga.. när dom t.om säger att svarstiden är 24 timmar.

I booked a flight
I booked a flight, I then receive a mail the day after saying my flight was cancelled. I then mailed them to say why is my flight cancelled and why haven’t I received a refund. They then proceed to say I haven’t paid for my flight therefore my flight was cancelled? Make it make sense. I sent proof that my flight was paid and they still tell me that it wasn’t. Worst customer service. Don’t book a flight with them!

Bedrägeri
De sålde biljetter till mig som i princip inte existerade jag upptäckte detta på flygplatsen när jag såg att flygnumret och flygbolaget är felaktiga. Jag var tvungen att köpa nya biljetter direkt på plats och när jag kontaktar flightsearch då får jag massa konstiga påstående från dem. Jag har all bevis och kommer att stämma företaget.

Odpowiedź od Flightsearch
Helt värdelöst bokade en Biljett till…
Helt värdelöst bokade en Biljett till min morbror från Chile råkade skriva fel mail har skrivit till dom utan att få ett svar har betalat 17000 kr och kan knappt få ett svar vad är det för service

Worst travel agency
Worst travel agency, bad customer service so don't wast your time with them.

Odpowiedź od Flightsearch
Jag hade en extremt dålig upplevelse…
Jag hade en extremt dålig upplevelse med att boka flyg på denna hemsida. Först och främst är hemsidan väldigt dåligt designad och svår att navigera. Det är nästintill omöjligt att hitta den information man behöver, och när man väl hittar den är den ofta otydlig och förvirrande.När jag hade frågor eller stötte på problem, var kundtjänsten helt värdelös. De svarade inte på mina frågor och verkade inte ha någon aning om hur man löser grundläggande problem. Det var en frustrerande upplevelse att försöka få hjälp, och jag kände mig helt övergiven av deras supportteam.Dessutom är hemsidan otroligt dålig på att förklara olika villkor och priser. Det var väldigt svårt att förstå vad som ingick i priset och vilka extra kostnader som tillkom. Det kändes som att de medvetet försökte dölja viktig information för att lura kunderna på penga. Sammanfattningsvis, rekommenderar jag starkt att undvika denna hemsida för att boka flyg. Det är inte värt den frustration och de problem som uppstår. Välj istället en pålitlig och välrenommerad bokningstjänst som faktiskt bryr sig om sina kunder och erbjuder tydlig information.

Strul som löste sig
Tack för Andreas som hjälpte mig med de frågor jag hade och rätade ut misstag och föreslog en bättre hemresa med kortare väntetid.
Bra att ta deras servicepaket så man kan få hjälp när det strular till sig. Skulle kunna vara tydligare bokningsinstruktioner för de som inte är så vana att boka själva. Då hade det blivit en helt smärtfri bokning

Odpowiedź od Flightsearch
Lite inte på en bekräftad bokning
Efter att ha fått resan till USA bekräftad och betald tog det 2 timmar innan jag fick ett auto-genererat mail om att flightsearch hade avbokat allt pga något tekniskt fel (oklart var) och att de har rätt att göra så inom 24 timmar. Jag hade då redan hunnit boka andra delar av semester som passade med flyget. Jag frågade vad som blivit fel via kundtjänst och fick svar att det var något oklart fel med min dotters förnamn och istället för att föröka fixa det avbokade de oss. De föreslog att vi skulle boka igen med ett kortare namn men det skulle då dras 17.000 kr till. Vår dotters namn är vanligt och kortare än min sambos så det lät inte troligt. Otroligt slappt att boka av och be oss testa oss fram för att deras system inte fungerar som det ska. Vi bokade direkt via flygbolagens hemsida vilket jag rekommenderar alla att göra.

Lurendrejeri
Skulle boka resa och när jag fyllt i alla våra kontaktuppgifter stod det att resan sålt slut och fick erbjudande om samma resa fast mycket dyrare! Blir ingen bokning via dem!!!

Odpowiedź od Flightsearch
Ger ett medel då jag inte fullföljde…
Ger ett medel då jag inte fullföljde min bokning och inte fick någon upplevelse av dom. När man bokar en flygresa ska man alltid uppge alla samtliga namn som står på sitt pass, men här räckte det med tilltals namnet. Detta kändes suspekt så jag beställde min resa hos ett annat bolag

Odpowiedź od Flightsearch
Köp inte något av detta skamliga företag!
Vi köpte väldig dyra ändringsbara biljetter hos Flightsearch. Nu när vi behöver ändra datum på grund av sjukdom i familjen visar sig att de tar betald för ombokning, exact samma betal som Lufthamsa tar om vi bokar om dikekt hos de.
Det vill säga de lurar folk på pengar helt utan skam!
Vi fick betala 4500 kr extra för deras ombokningsbara billjetter typ en onödig försäkring som inte hjälper något! Fy för ohederliga företag som kan lura folk bora sådär!
Boka eller köp aldrig din billjett hos Flyghtsearch!
OBS: Pirater
Flavia-Cesar

Odpowiedź od Flightsearch
768 SEK ska ersätta mig och jag har…
768 SEK ska ersätta mig och jag har fått bara 110kr .
Kan ni inte räkna eller ?
Jag har skickat två kvittor tur och retur extra bagage

Odpowiedź od Flightsearch
Världen sämsta flygbolag som jag flugit…
Världen sämsta flygbolag som jag flugit , deras bilijjet är inte biligt man betalar ör även 20 kilo reseväska , de tar service paket utan att lyssna på dig , de har ingen telefonnummer , de ändrar tidererna men du har inte rätt att ändra, de serverar inte mat på flyget ,på retur resan för två kilo extra dem sa du måste betala 90 euro eller kasta ut dina extra saker, de säljer sina biljetter under turkisk airline men dem har sina egna regler, flightsearch måste skämmas , hoppas ni tror på mig

Lurendrejeri
Försökt boka flera gånger olika tider under 2v tid. Sökt via flygresor.se och då visas billigaste priset från flightsearch. Bokade 4 biljetter och fyllde i alla uppgifter. När man gjort allt o klickar på boka så kommer ett meddelande om att någon annan precis bokat och priset gått upp. Rent struntsnack. Jag valde annat datum till liknande väldigt lågt pris o gjorde om hela bokningen. Återigen lika när man väl gjort hela proceduren. Lurendrejeri att locka med ett pris som inte ens är tänkt att ni skulle sälja biljetter för. Avråder alla att boka här...

Hadde gitt 0 stjerner om det var mulig
Hadde gitt 0 stjerner om det var mulig. Useriøst selskap, for all del ikke bestill via de. Når du booker vil de trekke deg for penger før de har forsikret seg med flyselskapet at det er plass på flyet. Om prisen går opp i løpet av du bestiller og de registerer kansellerer de bestillingen din. Du har da betalt for en reise du ikke får og må vente i vårt tilfelle flere dager med å få pengene tilbake. De lover at du skal få tilbakebetalt summen neste bankdag, det gjenstår å se om vi får det.
Funkade bra
Kändes seriöst. När flyget ställdes in hörde de av sig för att kunna hjälpa till med ombokning. Svarade när vi skickat frågor.
Utmärkt kundservice och snabb…
Utmärkt kundservice och snabb återkoppling.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.