Min handicappede kørestolsbruger bror har ofte brug for flexkørsel. Vi har oplevet, han ikke bliver afhentet som aftalt, så vi selv måtte fragte ham hjem. Vi har også oplevet, han bliver sat af uden... Zobacz więcej
Flextrafik pa[ fyn jeg er Melina Danielsen / jeg faldt I et gulvtaeppe og slog hovedet ind I dorkarmen og braekkede min skulder 4 steder Jeg var helt rystet / der kom en flextrafik og hentede... Zobacz więcej
Klagede den 1/4.26 til FlextrafikMidt over en utryg oplevelse i forbindelse med en kørsel til genoptræningssted. Jeg var nyopereret. FlexTrafik nægtede ved en kundeservicemedarbejder at modtage k... Zobacz więcej
Simpelthen den værste oplevelse nogensinde! Min veinde får opkald ved 21.30 tiden, og bliver fortalt de er der nu, men den var ikke bestilt til før om en time. Taxichaufføren siger “det gider jeg ik v... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Magen til ukompent kundeservice skal…
Magen til ukompent kundeservice skal man lede længe efter, i burde dreje nøglen med alle de dårlige anmeldser. Skod service, skod chauffør, havde man kunne give minus stjerne havde i fået så mange man kunne få
Total dårlig kundeservice
Total dårlig kundeservice.
Først får jeg en pris på 119 kr afvide i telefonen, og da han så kommer bliver det pludselig 238.
Sagde til hende jeg snakkede med at jeg ikke vidste hvordan det fungere, og alligeveæ oplyser hun mig ikke at jeg skal betale den inden vi køre.
god opførsel
Pas på deres vanvidskørsel.
Pas på deres vanvidskørsel.
Jeg holder for rødt på en knallert 45 med én af deres vogne bagved, en tesla med regnr. Cx31513, Da der bliver grønt køre han uden om med vanvittig fart og jeg bliver overhalet midt i krydset. Jeg indhenter ham ved næste kryds og jeg påtaler hans kørsel, hvorefter han siger ”hvad rager det mig” og giver mig fingeren. Det er flot når man har en kunde i bilen. Jeg ringer til flextrafik men de kan (VIL) ikke gøre noget uden et vognnr som chaufføren skal oplyse mig. Selvfølgelig kan de finde ham på registreringsnummeret men de vil intet gøre og siger at jeg skal politianmelde ham. Det er simpelthen toppen af ligegyldighed fra et firma. Føj
Det kan bare ikke være rigtigt at en…
Det kan bare ikke være rigtigt at en chauffør skal sidde med høj radio hele vejen? Og jeg blev hentet kl 1130 og kl er ku16:38 og er ikke hjemme endnu
Bad om en lav bil men både ud og hjem stor bil
Flextrafik kom ikke idag
Flextrafik kom ikke idag, da der var fejl i abonnement/bogholderiet for ture kørt d. 6. juni. Jeg har fået mit abonnement spærret uden at få besked og turen idag er aflyst, uden at jeg fik besked. Mit abonnement er nu åbnet igen, men turen er aflyst. Det koster mig penge at aflyse fysioterapi, og jeg må nu prøve at holde Movia ansvarlig ved at udfylde en klageformular. Det er ikke i orden, at jeres bogholderi er så langsomt og at I ikke giver kunderne besked.
Det er en ommer
Er ikke ovenud positiv.
Man får ingen sms på bestilte tidspunkt og tiden ændres 30 minutter, uden at vi fik besked.
Fik tilfældigvis beskeden, da jeg ringede og spurgte, hvor flextaxien blev af.
Lignende skete for en uge siden, da de ringede efter 25 minutter ‘nu er vi her’. Der sad vi en en hyret taxi.
(Der vidste vi ikke, at man kunne ringe efter kl 16)
Bruger ikke dette ‘system’ igen.
Nu prøver jeg så igen 4 år efter sidste…
Nu prøver jeg så igen 4 år efter sidste dårlige erfaring med Flextrafik appen.
Tænker nu må den da køre som en drøm ude problemer? :)
. Men NEJ!
jeg var færdig af grin over hvor tragisk en oplevelse det er.
Jeg oprettede en profil med password
som jeg verficere i min email,
også burde jeg være klar til at locke ind og komme igang.
Men nej hver gang jeg skriver mit password melder den fejl og til sidst blokere min konto.
Hvor langtid skal i bruge for at jeres app virker?
10 år?
Handicap flex er en smertefuld…
Handicap flex er en smertefuld oplevelse, lange omveje,har prøvet at blive hentet på Holbæk Sygehus og efter en time rundt omkring i Holbæk endte vi på sygehuset og kørte derefter til Fårevejle,tilbage til Jyderup og op til Hørve og derfra til Kalundborg hvor jeg skulle af ,i går fra Kalundborg til Sorø, derfra skulle vi til store Merløse hvor jeg skulle af ,det er egentlig ok med sådan en omvej, men chaufføren valgte at køre den vi havde samlet op i Sorø til Ringsted inden turen gik til store Merløse, det tog 2 timers tid at nå frem, kan så tilbringe de næste 3-4 dage i sengen med inflammation i lænden, der hvor min Spinal stenose og slidgigt sidder ,man skal have prøvet det på egen krop når det hæver op og trykker på rygmarven så man ikke kan være nogle steder, ringer man til deres kundeservice er de totalt kolde i r.... og man bliver sat på plads med sædvanlig hård dansk retorik, forfærdeligt selskab man er tvunget til at bruge da jeg ikke kan køre bil pgra mit dårlige syn
Hold jer væk for dem.
Bestilte en taxa fra Brugsen i Kerteminde til campingpladsen i samme by, blevet bilen ville komme om Ca 25 min.
EFTER at havde ventet i en 1 time, ringede jeg igen hvor til han svarede at vognen var brudt ned.
Men vi kunne ringe til Odense taxa, da de samarbejde med dem, de sagde det gjorde de IKKE.
Talte med nogle lokale de kunne sige dette ikke var første gang de gjorde dette nummer, de vil ikke køre til Kerteminde, efter en lokal tur.
Synes de skulle skamme dem og lyve over for turister, fy for den, de burde ikke have lov til at drive virksomhed.
Bogholderi hos opkræver beløb to gange…
Bogholderi hos opkræver beløb to gange men sender kun kvitteringer og vil ikke indrømme at de laver fejl - er kun flæbet i deres fejl - hvis de træt at arbejde hos flex gør noget deres arbejde miljø eller søge nye udfordringer
Det værste l… selskab jeg har kørt med…
Det værste l… selskab jeg har kært med håber der en dag kommer et bedere selskab
Det er måske Danmarks mest dårlig…
Det er måske Danmarks mest dårlig selskab nogensinde. i forhold til deres kundeservice, administration, online app Alt, det kan også tydelig ses på anmeldelserne her på siden.
Alle i deres kundeservice opfinder deres egen regler, den ene kan den anden kan ikke, det kommer an på deres humør, administration kan ikke løse noget, de giver problemet videre ja så står man der. Deres App er ubrugeligt.
Dårlig service
Jeg har fået nyt kort og skal på en tur sent aften .
Den er afmeldt så sent aften må jeg finde andet transport hjem fra Hørsholm.
Pga movia ikke har kunne trække beløbet pga kort .
Opdatere så kortet og tænker så trækker de det vell bare .
Næ nej man skal vente på en regning der kommer med post eller eboks den er så ikke kommet endnu .
Og først efter 2 dage åbner de op for yderligere flex kørsler.
Jeg havde nogen ture jeg ville booke pga svær transport dertil så nu bliver det mega bøvlet fordi jeg jo ikje kan bruge flex før jeg får den regning i eboks .
Da virkelig bøvlet .
Og jeg tænker det var da godt det ikke var en dement hvor i havde aflyst turen . For mailen var kommet i spam.
Tak for besværligheder og dårlig service .
Bestilt fra Ortopædkirurgisk Afdeling i…
Bestilt fra Ortopædkirurgisk Afdeling i Slagelse til hjemkørsel til Ruds Vedby, så ringer den imbecile chauffør fra min hjemadresse og siger han holder udenfor og venter. Det er simpelthen urimeligt når der i forvejen er halvanden times ventetid.
Nogle af deres chauffør opføre sig…
Nogle af deres chauffør opføre sig total sindsygt i trafikken og virker truende, de har åbenbart glemt de ikke længere er hjemme i kamelland
For mange der ikke fatter service faget
Hej jeg kører selv Flex og vil på borgernes, specielt de ældre gerne brokke mig over antallet af dårlige chauffører. Hvem har lukket folk ind der ikke kan tale dansk når den prøve jeg gik igennem var på hf niveau for at få mit taxa kort? Hvem er det der snyder dem igennem? Også spiller mange af dem bede musik i bilen mens de kører hvad ligner det lige? Det er ikke din stue det er dit job. Alt imens de har deres ven i øret på telefonen og den ældre dame bag i bilen spørg om noget der bare bliver ignoreret fordi de lader som om?? de ikke kan dansk. Og hvis der står SKAL HEENTES/FØLGES Så betyder det TIL DØREN, ikke at du skal sidde på din flade bagdel. Der er så mange derude der ødelægger det for os der gerne vil. Skrid et andet sted hen hvor der ingen mennesker er, du er gået forkert. OG FLEX tag nu de klager seriøst og gør noget. NU
GITTE BURDE FYRES
Bestilte flex med bagage
Bestilte flex med bagage, da chauffør kom ville han ikke tag mig med, han kunne ikke andet end sige nej og tale i telefon samtidig med, ville ikke kigge mig i øjnene da jeg prøvet at snakke med ham, han virket meget sur og uden intresse for sit erhverv og meget uprofessionelt at tale i telefon privat. Pengene vil han gerne have for kørsel. Har en oplevelse af at de har mange udlænding som ikke helt forstå dansk. Synd at der er nogen der skal trække servicen ned.