Fix My Phone Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fix my phone Nieuw Vennep. Al 3 x geweest, snelle service, zeer vriendelijk, bieden zo goedkoop mogelijke oplossing voor je probleem. Ook pakjes brengen en ophalen altijd goed. Echt 5 sterren waard.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besökte Fixmyphone på Väla i Helsingborg. Gick dit för ett batteribyte på en iPhone och efter besöket är skärmen pixlig, och det står i inställningar står det att kameran inte känns igen av telefone... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bytte batteri på min Samsung kl.16.00 skärtorsdagen hos Fixmyphone Stora Brogatan i Borås. På långfredagen var mobilen helt vit,inget fungerade och butiken var stängd. På påskafton hade de öppet,f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fått hjälp tre gånger. Tycker att personalen är mycket erfaren och kunnig när de bla. gjorde en reparation som andra reparatörer nekat att göra för de tyckte det var för svårt. Dessutom gick... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Naprawa telefonów komórkowych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Laga iPhone i Göteborg, Stockholm, Borås, Västra Frölunda, Varberg. Reparera iPad och Laga mobiltelefon. iPhone reparation billigt - Fix My Phone

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 134

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Lämnade in den då den glappade lite på…

Lämnade in den då den glappade lite på inputs, fick tillbaka den med bytt glas, som till synes var helt innan och den är numera helt obrukbar. Dom testade den framför mig och den fungerade inte alls, jaha det verkar inte fungera här, det blir 1000kr..

26 sierpnia 2025
Oceniono na 3 z 5

No response or mail after i gave my…

No response or mail after i gave my phone for repair.. fix my phone should call or send message.. went shop but no person present..i have no idea how to contact these people for my phone.. fix my phone brunsparken Gothenburg

16 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

De verkar seriösa när man kommer och…

De verkar seriösa när man kommer och ska lämna in sin telefon för att sälja den. Men otroligt oprofessionella när det gäller att betala det de sagt. En Swish skulle komma dagen efter på förmiddagen. Så skedde inte. Kontaktade dem och frågade vad som hänt. Ingen vet riktigt för den som ska swisha har fått all info. Inte heller dagen efter har de betalat. Kommer och frågar o butik vad som händer. Ingen vet riktigt. Vill ha tillbaka min telefon. Den kan De inte ge mig. Inte heller kan de betala för den de tagit av mig för att de för inte tag i den som kan swisha.
Riktigt oseriöst!!!

16 sierpnia 2025

VAAARNING!!!

VAAARNING!!!! Scammer företag, horibelt kundbemötande, vet inte vad de håller på med, gaslightar. Jag skulle byta glas men de fockade upp min telefon så hårt att de efter tre månader av no progress fick ersätta den. Den begagnade telefonen jag fick var sliten och överhettas rekord fort. VAAARNING!!! FLY SÅ FORT NI KAN LÄGGA BENEN PÅ RYGGEN!!!!! I min famlj kallar vi butiken ”Fock my phone”!!

16 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Min 80-åriga pappa blev övertalad att…

Min 80-åriga pappa blev övertalad att köpa en äldre telefonmodell som inte går att uppdatera och därför snabbt blir obrukbar. Vi upptäckte felet direkt, men butiken vägrade återköp eller någon form av kompensation.

För att vara tydlig: telefonen kan inte få nya säkerhetsuppdateringar eller appar eftersom operativsystemet är för gammalt. Det gör att den inte fungerar för många vanliga tjänster, och det är något en seriös säljare borde ha berättat innan försäljning – särskilt till en kund som inte är insatt i teknik.

Detta känns som ett medvetet försök att sälja värdelösa produkter till någon som inte kan tekniken, vilket enligt min mening är både oseriöst och oetiskt.
Jag rekommenderar starkt att undvika denna butik om ni vill ha ärlig service och produkter som fungerar som utlovat.

15 lipca 2025

VARNING!

Handla inte av detta företaget, dem lurar sina anställda på lönerna samt kunder på betalningar för deras tjänster ‼️‼️

Dem har flera aktiva anmälningar hos olika fackförbund från anställda samt kunder dem lurat ‼️ Dem har även anmärkningar hos Kronofogden.

25 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Vid byte av skärm på iPhone så lyckades…

Vid byte av skärm på iPhone så lyckades de ta sönder sensorn som känner när man pratar i telefonen.
Inga bekymmer vi beställer ny och byter på garanti.
Detta är 6 veckor sen de sa detta och otaliga påstötningar på plats bara att inse att de skitstövlarna aldrig kommer att fixa detta.
Trots kvitto på”garantibytet”
Detta gäller butiken på väla Helsingborg så håll er borta från dem

30 czerwca 2025

Varning

Varning, anlita inte detta företag.
Besökt butiken i Tanumshede.
Personalen har ingen erfarenhet av att reparera telefoner.
När jag skulle hämta min mobil var den ej klar utan låg i bitar, personalen säger att han gör sin andra arbetsdag.
Dom kan inte serviceinriktning eller kundbemötande. Personalen stirrar rakt fram och kan ej svara på frågor.
Sämsta servicen jag någonsin stött på.
La ut över 2000 kr på min IPhone, som blev sämre och inte ens går att prata i.
Ny del beställd, men leveranstiden kan dom ej se.

Oceniono na 2 z 5

Jag läste på Fix My Phones hemsida där…

Jag läste på Fix My Phones hemsida där de klargjorde att dom säljer originaldelar till telefoner. Likaså då jag tog fram ett batteri till min Samsung med bild på ett orginalbatteri som var signerat Samsung. Dessvärre när jag hämtade ut mitt batteri visade det sig vara ett OEM batteri. Jag anser det vara falsk marknadsföring, dock vet jag ännu inte hur prestandan på batteriet är men jag förväntar mig få den varan jag beställde.

Oceniono na 1 z 5

I ordered a package to turn in my iPad

I ordered a package to turn in my iPad. When the package arrived I did not have the opportunity to get the package. I was out of my town due to personal reasons. There was no way I could get the package. A few weeks later I received an invoice on 400sek. This information was no where to be seen when ordering. I tried emailing fixmyiphone and telling them that I was sorry but I didn’t have the chance to get the package in time. The answer I got was short and very unhelpful basically blaming me, telling me to pay.
So since fixmyiphone fails to inform you this, think twice before ordering.

28 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Sämsta handhavandet och kundbemötande…

Sämsta handhavandet och kundbemötande jag varit med om. Skulle byta batteri i min iPhone, lämnar in den, de säger det tar 1,5 timme, kommer tillbaks, nej den är inte färdig utan kom igen om 30 min, kommer tillbaka, nej inte färdig, jag kommer tillbaka efter 24 timmar, de säger de har sms:at mig men inte fått svar (konstigt då de ju hade telefonen 🙈)inte mailat mig. Kunde inte byta batteri. Aldrig mer detta företaget.

Thanks for Marcelino

I came from France to visit Sweden and I broke my phone then I went to fix my phone in väla Helsingborg there were a guy called Marcelino he was so helpful he fixed my phone in just 2 hours and now on solved .
Thanks Marcelino if u ever read my review

26 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Kass kundservice, långsam lagning!

Beställde en fixbox den 20 juni, för att byta skärm och batteri till en Iphone xs max.
Fick bekräftelse att boxen var på väg den 23:e.
Skickar in telefonen så de tar emot den den 30:e. (Var tvungen att hitta lånetelefon först)

Får mail samma dag som lyder ”På grund av ett högt tryck på nya Fix Boxar och reservdelar så har dessvärre din reparationsdel tagit slut men oroa dig inte, den är beställd och på väg. För att försäkra oss om att det går snabbt för just dig har vi lagt en individuell order på just din del i samband med att du bokade din order, reservdelen förväntas vara här när som helst. Så fort vi får leveransen så reparerar vi din telefon och skickar tillbaka den till dig med expressfart!”

Expressfart my ass. Fredagen den 4:e juli, efter flera obesvarade frågor på chatten, mailar jag och frågar hur det går. Skriver att de får skicka tillbaka den olagad för att jag måste ha den veckan efter (skulle resa iväg)
4 timmar senare får jag svar att telefonen är lagad och att fakturan är skickad och att telefonen skickas så snart fakturan är betalad.
Fakturan betalades i samma stund som den kom i mailen och jag svarade att de får kolla med en gång med fakturabolaget att den är betalad så de kan få iväg telefonen.

Måndag 7 juli får jag svar om att de ska kolla med ekonomiavdelningen -om- de fått betalningen. (Hade då även själv fått bekräftelse från fakturabolaget att betalningen var inne)

Torsdag 10 juli mailar jag igen och frågar om uppdatering. 20 minuter senare får jag svar om att de sett betalningen och jag får ett sändningsnummer.

Måndag 14 juli kommer telefonen i lådan.

3 VECKOR!! 24-48 timmar skulle det ta… OM delarna finns hemma visst jag förstår det, men att det skulle ta 17 dagar för dem att få delarna är ju sjukt!

Otroligt dåligt, och framförallt helt URUSELT dålig kundservice.

14 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Sämsta utförda arbetet man kan få

Sämsta utförda arbetet man kan få. Lämnade in mobilen för batteribyte som visade vara gammal. Gick tillbaka igen för att åtgärda problemet vilket resulterar att 🎤 inte fungerar när man ringer hörs ingenting. Trevlig bemötande men urdåliga på det det håller på med! Reservdelarna håller låg kvalitet rekommenderar ej företaget. Pajas företag!

17 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Om du vill att personalen ljuger och…

Om du vill att personalen ljuger och höjer rösten mot dig så gå dit. Ett fruktansvärt bemötande. De fixar inte telefoner de förstör dem. De plockar ut delar och lägger tillbaka skärmen så att det glappar och lätt går sönder. Kommer aldrig gå dit igen. Arkaden Göteborg.

16 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej