Telestore Recenzje 1724

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Enkelt och smidigt att välja och beställa telefon med snabb leveranstid. Skicket var också enligt beskrivning. Stora fördelen är specad batterihälsa! Stort plus för det. Det var främsta anledningen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Smidigt sätt att sälja sin mobil. Slipper allt krångel med privat försäljning. Värdering ok jämfört med andra. Riktigt snabb process. Skicka in Måndag kväll hade pengarna onsdag eftermiddag.

Oceniono na 5 z 5

Aldrig sålt en telefon till ett företag tidigare men av en slump såg jag företagsnamnet i en annan saluannons och kändes som bra betalt. Sagt och gjort, skicka iväg på Söndagen och betalning på Tisdag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det gick smidigt och professionellt bemötande. Min otur blev att det var strul med eran Swish utbetalning med driftstörningar men det löste sig snabbt ändå och varje gång jag ringde så fick jag väldig... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi
  2. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  3. Recykling i odblokowywanie telefonów komórkowych
  4. Sprzedaż internetowa
  5. Naprawa telefonów komórkowych

Informacje o Telestore

Napisane przez firmę

Enklare sätt att köpa och sälja mobiltelefon!

Köp din mobil här Sälj din mobil här Handla mobiltillbehör här Läs mer om oss
Telestore.se är stolt ägt av Telestore Sverige AB med organisationsnummer 559127-9889. Vårt företag grundades 2013 av tre barndomsvänner, en passionerad grupp med en gemensam kärlek för kundservice och kvalitet. Vi strävar efter att vara ditt självklara val när det gäller att köpa eller sälja begagnade mobiltelefoner. Varje enhet genomgår noggranna tester i ett certifierat datasystem för att säkerställa att alla funktioner är i perfekt skick. Alla våra telefoner är olåsta och kompatibla med valfri operatör. Vår verksamhet drivs med hjärtat av vårt team, där varje medlem är en viktig del av vårt företag. Vi engagerar oss alltid till max för att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår expertis och passion har vi vunnit förtroendet hos våra kunder. Läs gärna vad våra kunder säger om oss och vår service.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 84% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Smidigt sätt att sälja sin mobil

12 kwietnia 2026

Tjena Daniel!

Stort tack för din utförliga recension! 🙌

Vad kul att höra att du uppskattade hur smidigt det var att sälja mobilen hos oss och att slippa allt krångel med privat försäljning.

Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång det är dags att sälja eller köpa! 😊

Oceniono na 5 z 5

Allt gick så otroligt snabbt och…

Allt gick så otroligt snabbt och smidigt!

12 kwietnia 2026

Hej Queen!

Tack för att du tog dig tid att skriva! 🙏

Så kul att höra att allt gick både snabbt och smidigt, det är precis så vi vill att det ska kännas från start till mål.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra och snabb leverans. det tog endast två dagar, så kom telefonen via post nord

Väldigt bra och snabb service samt leveransen. Jag är hel nöjd.

9 kwietnia 2026

Tjenare Matts!

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad kul att höra att du är nöjd med både leveransen och servicen!

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver, och varmt välkommen tillbaka till oss på Telestore 🙌

Snabb och smidig affär!

Snabb och smidig affär!

8 kwietnia 2026

Hej Anna!

Tack snälla för din recension! 😊

Vad roligt att höra att du upplevde affären som både snabb och smidig, det är precis så vi vill att det ska kännas från start till mål!

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Telestore om det blir aktuellt igen!

Miljöåtgärd

Snabbt enkelt och prisvärt

10 kwietnia 2026

Tjena Thomas!

Stort tack för din recension! 🙌

Härligt att höra att du upplevde det som både snabbt, enkelt och prisvärt!

Otroligt snabb

Otroligt snabb, smidig och proffsig service 🙏🏼🙏🏼

13 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Telestore

Stort tack för din fina recension! 🙌

Härligt att höra att du upplevde servicen som både snabb, smidig och proffsig!

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen!

Skick bättre än väntat

Skick bättre än väntat. Snabb leverans. Dubbla skyddsglas. Toppen nöjd.

6 kwietnia 2026

Tjena Henrik!

Stort tack för din härliga recension! 😄

Vad kul att höra att skicket var bättre än du förväntade dig, det är alltid extra roligt att kunna överraska positivt! Och toppen att leveransen gick snabbt samt att du uppskattade de dubbla skyddsglasen 🙌

Du är varmt välkommen tillbaka till oss framöver!

Oceniono na 4 z 5

Bra butik!

Stora fördelen är specad batterihälsa! Stort plus för det. Det var främsta anledningen till att jag valde Telestore.
Priset kanske är något högt men ganska i nivå med övriga aktörer.

31 marca 2026

Hej Knut!

Vad roligt att höra att du upplevde både beställningen och leveransen som enkel och smidig, och att telefonens skick levde upp till beskrivningen!

Vi tar även med oss din feedback kring priset, vårt mål är alltid att ligga konkurrenskraftigt samtidigt som vi håller hög kvalitet och trygghet i varje affär.

Du är varmt välkommen tillbaka framöver, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något!

Supernöjd

Supernöjd. Perfekt båda att sälja och köpa. Snabbt och lätt. Litar på detta företag till 100 procent. Tack för att ni finns!

7 kwietnia 2026

Hallå där Camilla!

Stort tack för dina fantastiska ord! 🙏

Blir verkligen glad att läsa att du är supernöjd och att det har funkat lika bra både att sälja och köpa hos oss, precis så vi vill att det ska vara! Att du dessutom känner fullt förtroende för oss betyder otroligt mycket.

Tack för att du tog dig tid att skriva, och du är såklart alltid varmt välkommen tillbaka!

Genuin service rakt igenom

Snabb, smidig och bra service. använt mig av dem fyra gånger tidigare, har alltid hållit det dem lovat

3 kwietnia 2026

Tjena Kingen!

Stort tack för din fina recension och för att du återkommer till oss , det betyder verkligen mycket! 🙌

Att du har använt oss fyra gånger och upplever att vi alltid håller det vi lovar är precis det vi strävar efter varje dag. Och vad kul att höra att du tycker att allt varit snabbt, smidigt och med bra service!

Du är alltid varmt välkommen tillbaka, vi ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång 😊

Smidigt allt!

Allt gick smidigt, brukar ju ofta få sköta fraktsedel själv med att skriva ut och så men inte här. Pengarna in på kontot snabbt. Kändes tryggt hela vägen

6 kwietnia 2026

Hallå där Josefina!

Stort tack för din utförliga recension! 🙏

Vad roligt att höra att du uppskattade hur smidigt det fungerade, särskilt med frakten utan krångel med utskrifter. Precis så vill vi att det ska vara! Och extra kul att du kände dig trygg hela vägen samt att pengarna kom snabbt in på kontot.

Bra och smidigt affär

Bra och smidigt affär

3 kwietnia 2026

Hejsan Marie!

Tack så mycket för din recension!

Kul att höra att allt gick smidigt och fungerade som det skulle!

Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver, du är varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Bra betalt och snabb affär

Bra betalt och snabb affär. Speciellt tack till Alexander som hade MYCKET tålamod med mig som inte är så teknisk.
Kan verkligen rekommendera Telestore.

8 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Hallå Marie!

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både betalningen och hur smidig affären blev 🙌 Och extra kul att du lyfter Alexander, jag ska självklart föra vidare dina fina ord till honom!

Hallå där Mathias!

Tack snälla för din recension!

Riktigt kul att höra att du uppskattade både betalningen och hur snabbt pengarna kom fram.

Hej Alexandra!

Stort tack för din recension! 😃

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss, och tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver.

Ha en riktigt fin dag!

Snabb leverans fin telefon

Snabb leverans fin telefon

21 marca 2026

Hej Gösta!

Tack snälla för din recension!

Kul att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med telefonen!

Snabbt o enkelt

26 marca 2026

Odpowiedź od Telestore

Stort tack för din recension! 🙏

Kul att höra att du upplevde det som både snabbt och enkelt!

Hallå Peter!

Tack för din recension! ⭐

Riktigt kul att höra att allt funkade klockrent!

Du är varmt välkommen tillbaka till oss, och hör gärna av dig om det dyker upp något framöver!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej