Oona Tolppanen - Strong me Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Tykkäsin todella paljon valmennuksesta. Oli mahtavaa, miten laaja paketti todella oli. Oona oli kokoajan läsnä osallistujille, eikä osallistuminen jäänyt pelkäksi pintapuoliseksi ”tässä nivaska ohjeit... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Reilu kuukausi takana Strong Me-valmennuksessa. Takana myös elämäni ensimmäiset viikot kuntosalilla ja liikkuvuusharjoitteiden tekoa. Ohjelma ollut tähän asti hyvin monipuolinen ja mukaansa tempaava... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ćwiczenia fitness

Napisane przez firmę

Liity mukaan Strong me- valmennukseen ja saavuta monipuolisesti vahvempi keho ja opi kokonaisvaltaisesti, miten pitää omasta hyvinvoinnista ja terveydestä huoli.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(27)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Toimiva valmennus, jota ei ole tarvetta vaihtaa

Olen ollut reilun vuoden Oonan valmennuksessa, eikä ole tarvetta lopettaa. Mahtavaa, kun joku suunnittelee ja ohjelmoi treenit, niin itse voi vaan keskittyä tekemiseen. Itseään pääsee haastamaan koko ajan uudelle tasolle ja motivoi treenaamaan. 💪
Oona on käytettävissä lähes koko ajan, jos tulee kysyttävää. Lämmin suositus! 🥰

27 lipca 2026

Tyytyväinen kotitreenaaja

Oonan valmennus on todella monipuolista ja sopii kaikenlaisiin tilanteisiin ja tasoihin. Valmentaja on koko ajan taustalla ja voit itse valita miten paljon olet yhteydessä niin valmentajaan kuin muuhun porukkaan. Oma semivirttynyt 50+ kroppani on saanut uutta voimaa, todella hyvää kuntoutusta vanhoihin vaivoihin ja jopa pientä muotoakin lihasten vahvistuessa.

Suosittelen!

5 maja 2026

Strong me valmennus

Oonan valmennus on todella hyvä ja monipuolinen. Olen oppinut pitämään liikkeistä, joita ennen inhosin (looking at you askelkyykky). Pidän erityisesti treenien vaihtelevuudesta ja siitä, että Oonalla on selvästi todella laaja oma lajipohja ja osaaminen, jonka kautta hän opastaa muita. Liikkeet ovat "mielikuvituksellisempia" esim. Bosun käyttö, kuin aiemmin käymissäni valmennuksissa ja niitä saa säädettyä sopivan haastavaksi itselle. Alkuun ehkä pelkäsin liikkeitä turhaan hieman, koska en ole urheilija, mutta nyt tämä on aidosti motivoivin ja kivoin valmennus, jossa olen koskaan ollut. Liikevideot ovat selkeitä ja myös tekstiohjeilla pääsee eteenpäin. Oona on mukana valmennuksessa ja vastailee aktiivisesti osallistujille. En voi kuin suositella.
Sovellus on kätevä ja toimii tarkoituksessaan hyvin!

22 marca 2026

Kiitos!

Monien nettivalmennusten jälkeen Oonan treenejä on nyt takana 9kk ja pois en vaihda! Sovellus on helppo käyttöinen ja selkeä, kotitreenaajat on erinomaisesti huomioitu ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastauksen saa nopeasti.
Voimaa on tullut lisää, sekä tasapaino ja liikkuvuus ovat parantuneet. Treenit ovat monipuolisia tarjoten onnistumisen kokemuksia 🩷

Todella monipuolinen

Vajaa kaks kuukautta valmennusta takana, ja todella tyytyväinen tähän mennessä. Monipuoliset ohjelmat ja mukana myös liikkuvuustreenit. Tarpeeksi vaihtoehtoja liikkeisiin ja sopii hyvin crossfit harjoituksen tueksi. Tarvittaessa saa kysyttyä neuvoa ja Oona vastannut nopeasti.

Erilainen verkkovalmennus

En ole ennen perustanut paljon verkkovalmennuksista, vaan ennemminkin face-to-face. Oonan valmennuksessa on vaihtuvat ohjelmat, selkeät videot ja mihin kiinnittää erityistä huomiota. Ja parasta on suora kontakti Oonaan, jos on jotain kysyttävää, huolia tai murheita.

Iso suositus

Olin 3kk mukana Oonan valmennuksessa ja nautin ohjelman monipuolisuudesta ja käytännöllisyydestä. Olen kiireinen pienen vauvan äiti ja minulle oli tärkeää, että voin harjoitella säännöllisesti joko kotona, työmatkalla tai kuntosalilla. Liikkeitä sai hyvin muokattua tarpeen mukaan ja niissä oli tarpeeksi haastetta. Iso suositus!

31 grudnia 2024

Kaikki mukaan 💪

Reilu kuukausi takana Strong Me-valmennuksessa. Takana myös elämäni ensimmäiset viikot kuntosalilla ja liikkuvuusharjoitteiden tekoa. Ohjelma ollut tähän asti hyvin monipuolinen ja mukaansa tempaava 😊
Valmentajaan saa tarvittaessa hyvin yhteyden jos jokin asia askarruttaa ja sovelluksessa runsaasti erilaista tietoa/infoa.

1 kwietnia 2025

Monipuolinen valmennus

Tosi monipuolisia ja mielenkiintoisia treenejä. Oma tavoite oli saada salitreenistä kiinni melkein kahden vuoden tauon jälkeen ja siinä onnistuin. Olo on taas vahvempi ja ketterämpi! Erityisesti olen pitänyt monipuolisista vaihtoehdoista liikkeille ja liikkuvuusharjoittelusta. Valmennus on tukenut myös omissa selän rajoitteissani, erityisesti edellä mainitut liikkuvuusharjoitteet ovat olleet hyödyllisiä. Valmentajan saa myös chatin kautta nopeasti yhteyden, jos/kun on kysyttävää! Voin suositella lämpimästi 😊

31 marca 2025

Loistavaa ja monipuolista valmennusta

Strong Me -valmennus on ollut erittäin positiivinen kokemus nettivalmennuksesta. Olen ollut Oonan face-to-face-valmennuksessa aikanaan noin viiden vuoden ajan ja nyt vuoden alusta lähtien Strong Me -valmennuksessa. Oona on alansa rautainen ammattilainen, ja loistava valmentaja. Oona ottaa asiakkaan lähtötason ja taustat huomioon, on ymmärtäväinen ja osaa innostaa/haastaa löytämään juuri sopivan tavan liikkua. Mielestäni Oonan valmennukset ovat paljon enemmän kuin vain saliohjelmia - niillä tähdätään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

4 lutego 2025

Monipuolinen kokonaisuus

Valitsin nettivalmennuksen, koska haluan itse määrittää päivän, ajan ja hetken viikossa jolloin treenaan. Saan siten sovitettua treenin itselleni sopivaan ajankohtaan. No joo, jos Oona olisi mun paikkakunnalla, ni tietty haluisin f2f-valmennuksen😁. Tykkään seurata omaa treeni"dataa" ja miten kehityn, ja tässä se toimii. Olen jopa innostunut käymään salilla, vaikka aiemmin ei oo ollu yhtää mun juttu. Oon aina ollu enemmän juoksija ja muiden nopeatempoisten lajien harrastaja, mutta nyt 49-vuotiaana oon "joutunut" huomaamaan kuinka paljon Oonan treenit on kehittänyt mua mm. juoksussa ja muissa lajeissani, joten voi kunpa olisin aloittanut aiemmin. Suuri kiitos myös Oonalle tsempeistä ja kannustavista sanoista silloin kun treenit ei kulje tai taukoaa esim. sairastumisen vuoksi♥️. Jos jotain kaipaisin enemmän, olisi kotitreenivaihtoehdot.

2 lutego 2025

Strong Me💪🏼

Olen saanut StrongMe ja Oonan kautta saliharjoittelusta irti enemmän kun koskaan ja olen myös alkanut tykkäämään salilla käynneistä! Kk vaihtuva saliohjelma tuo sopivasti säpinää salille. Ja valmentaja on aina ”langan” päässä tarvittaessa🥰 Suosittelen!👌🏼🏋🏼‍♀️

28 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Oonan valmennus on monipuolinen ja…

Oonan valmennus on monipuolinen ja nousujohteinen, jossa on hyvin vaihtoehtoja treeneille ja liikkeille sekä liikkumavaraa muiden harrastusten suhteen. Valmennuksessa on huomioitu hienosti koko kokonaisuus, eli ei pelkkää salitreeniä vaan erittäin tärkeää liikkuvuutta, aerobista ja kehonhuoltoa, jotta kehitys on mahdollisimman optimaalinen. Oona on hyvin läsnä valmennettaville ja vastaa nopeasti kysymyksiin ja kaikille saa varmasti sumplittua oman toimivan kokonaisuuden. Vaikka tämä onkin ryhmätyyppinen valmennus, saa silti yksilöllisiä ohjeita ja tärkeitä neuvoja. Oona on erittäin hyvä esimerkki ja motivaattori, että vaikka haasteita, loukkaantumisia tai vastoinkäymisiä tulee reenaamisen suhteen, ei pidä luovuttaa vaan aina voi jatkaa eteenpäin tavalla tai toisella ja tuloksia sekä kehitystä tulee. Hän tsemppaa, kannustaa ja neuvoo ja on rautainen ammattilainen, tietää mitä tekee! Suosittelen!

27 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Hyvät, vaihtelevat ja monipuoliset treenit

Hyvät, vaihtelevat ja monipuoliset treenit! Olen ollut Strong Me -valmennuksessa mukana alusta saakka ja se on tuonut uutta intoa treenaamiseen😊ohjelma on tuottanut tuloksia ja niiden näkeminen on antanut lisää motivaatiota. Oona on timanttinen ammattilainen ja voin lämpimästi suositella valmennusta!

25 listopada 2024

Kiitos treeneistä :)

Kiitos Oona sopivan haastavista ja kehittävistä treeneistä joilla salitreenaamiseen on tullut ihan uusi vaihde ja kehitystäkin on lähtenyt tapahtumaan jo lyhyessä ajassa!

24 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Ihana löytää uudelleen ilo liikkua…

Ihana löytää uudelleen ilo liikkua kannustavan valmennuksen myötä. Kehityksen huomasi nopeasti valmennuksen alettua ja saliharjoittelu tuntuu motivoivalta ohjelman ollessa monipuolinen ja muuttaessa säännöllisesti 😊

19 października 2024

Vahva suositus Oonan ammattitaidolle

Olen useamman vuoden ajan treenannut säännöllisesti Oonan kanssa livenä. Työkomennuksesta johtuen päätin liittyä etävalmennukseen ja olen ollut hyvin tyytyväinen sitä kautta saamaani palveluun ja ohjelmiin. Valmennus vastaa hyvin aiemmin treenaamaani Oonan kanssa, ohjeet ovat selkeät liikkeiden suorittamiseen samoin sovelluksen käyttöliittymä. Ennen kaikkea päätökseeni jatkaa etävalmennuksessa vaikutti Oonan raudan luja ammattitaito sekä kyky kuunnella asiakasta. Pidän Oonan treenifilosofiasta, jossa keskitytään ja painotetaan myös kehon suorituskykyä, toiminnallisuutta ja liikkuvuutta - pelkän raudan määrän ja lihasten kasvattamisen sijaan. Se tulee sivutuotteena :) Olen saanut treeneistä vahvistusta omalle lajiharjoittelulle, sekä lisäksi apua kuntoukseen, omien heikkouksien vahvistamiseksi ja kireyksien poistamiseksi sekä arvokkaita neuvoja omaan jaksamiseen arjessa. Oonan aito välittäminen asiakkaiden kehitystä kohtaan välittyy myös etävalmennuksen kautta, jonka lisäksi halutessaan saa myös yhteisön tuen ja mahdollisuuden jakaa ja kysyä itseä askarruttavia asioita. Suosittelen vahvasti Oonaa valmentajana, etänä tai livenä, mikäli haluat nousujohteisia tuloksia, parempaa vointia ja suorituskykyä sekä tietoon pohjautuvia treenimenetelmiä, jotka haastavat mieltä ja kehoa sopivassa suhteessa ja ovat jokaisen kuntotasoon nähden varioitavissa.

18 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej