FirstGrade Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt sportstaske, drikke dunk og køletaske til min drengs fødselsdag, da jeg pakker det ud mangler der en klips til køletaske remmen, jeg sender en mail til dem med problemet, og glemmer at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Nu har jeg handlet på firstgrade nogle gange, og jeg er lige positiv hver gang. Derudover har de den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, de er både imødekommende og yder mere hjælp og f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Mysteryboks er slet ikke som forventet, da det ikke engang kommer i en form for mystery boks, som kunne være spændene for barnet at åbne, men bare er smidt ned i forsendelsesposen. Det er ikke mulig... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sprzedaż odzieży

Napisane przez firmę

FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

672 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Fantastisk service…

Fantastisk service…

Jeg har kun gode oplevelser med at handle på FirstGrade.dk…
Vil gerne fremhæve min seneste oplevelse: jeg har haft noget tøj til at ligge og vente på min søn voksede lidt - det passer nu, og så finder jeg ud af at det ikke er helt som ventet… Jeg skriver til kundeservice, som allerede fra første mail vil hjælpe og er utrolig imødekommende… Laura (hende der svarer på mailen) finder en løsning - som helt klart er til min fordel… Jeg kommer helt sikkert til at handle ved FirstGrade.dk igen… 👏👏👏

16 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Det er meget god kvalitet og de er så…

Det er meget god kvalitet og de er så søde

30 stycznia 2024

Hej Marcus,

Mange tak for din anmeldelse 🙏🏽

Vi er glade for, at du er glad for kvaliteten og at du syntes vi er søde, det sætter vi virkelig pris på ⭐️

Jeg ønsker dig en mega lækker sommer 🥳

Oceniono na 4 z 5

Bestilte tilbage i april en ordre

Bestilte tilbage i april en ordre, der først blev givet i dag til min datter, der fylder 9 år. Desværre var det ene produkt i stykker. Skrev til First Grade og Laura skrev super hurtigt tilbage at det var meget uheldigt og at en ny varer var på vej... desuden måtte vi beholde det produkt der var ibstykker og se om vi kunne reparere varen. SUPER FLOT og hurtig SERVICE.

8 lipca 2024

Hej Louise,

Jeg takker mange gange for din anmeldelse 🤩

Fornøjelsen var på min side og tøv ikke med at skriv igen, hvis der bliver det mindste! 🙏🏽

Jeg ønsker dig og dine nærmeste en rigtig dejlig sommer ☀️

Oceniono na 5 z 5

Det her er en giga shoutout til Laura…

Det her er en giga shoutout til Laura på lageret som er gået above and beyond for at hjælpe mig med at skaffe en jakke til min søn i den rigtige størrelse.

Tusind tak! Det betyder bare så meget for børnene at kunne støtte deres idoler.

4 lipca 2024

Hej Mette,

TUSIND TAK!! For den anmeldelse, selvom det er et fattigt ord! 🙏🏽

Det var mig en fornøjelse at hjælpe dig i vores lille ''projekt'' 🤩

Jeg ønsker jer en fantastisk ferie og at sønnemand bliver glad for jakken ❤️

Elsker at handle i FirstGrade

Elsker at handle i FirstGrade! Ikke kun til min søn, men også mig selv. Deres tøj er i den lækreste kvalit! Og så gør de noget unikt for kunde oplevelsen!

28 czerwca 2024

Hej Tobias,

Vi takker og bukker for din anmeldelse, den betyder mere end du tror! 🤩

Kunder som dig kan man kun holde af ❤️

Jeg ønsker dig og dine nærmeste en fantastisk sommer! ☀️

Oceniono na 3 z 5

Underbukser

Underbukser
Vi har flere gange/flere år købt underbukser.
Nu ville drengen afprøve de nye- antisimp- det var en yderst dårlig ide. De lever på ingen måde op til billedet eller tekst.

Efter snak med kundeservice, modtog jeg en retur label, og kan sende det retur.

27 czerwca 2024

Hej Katarina,

Det lyder virkelig som en uheldig oplevelse, at du ikke føler at kvaliteten lever op til dine forventninger ☀️

Vi yder en kæmpe kunde tilfredshed, hvis man skriver til vores kundeservice og jeg kan desværre ikke se nogen henvendelser fra dig på vores mail eller webside, så vi har kunne hjælpe dig, som vi rigtig gerne vil.

Jeg har spurgt efter dine oplysninger, så vi kan finde en løsning der gør begge parter tilfredse og derefter vil jeg sende dig en mail 😊

God kunde service…

Bestilte en varer som blev leveret hurtigt. Der var fejl på varen og de sendte hurtigt en ny varer. Dette gentog sig 3 gange, vi var åbenbart meget uheldige med fejl på varen. Da vi til sidst opgav at få en varer uden fejl, insisterede kundeservice på at sende én sidste gang og med ekstra ting som kompensation. Har sjældent oplevet så god og hurtig service ved fejl på varer og det lykkedes til sidst 🙂 tak for indsatsen

24 maja 2024

Hej Maria,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩🤩

Det var mig en fornøjelse at hjælpe dig i mål, selvom det var en virkelig uheldig situation 🤭

Du er altid velkommen til at skrive igen, hvis der nogensinde bliver det mindste! 🐒

Jeg ønsker dig og dine nærmeste en fantastisk sommer ⛱☀️

JEG ELSKER ALLE DERES TØJ

14 czerwca 2024

TUSIND TAK! DET ER VI SÅ GLADE FOR AT HØRE! 🤩🤩🤩🤩

Vi ønsker dig en mega skøn sommer ☀️😎⛱

Oceniono na 5 z 5

Købte for næsten 1 år siden et…

Købte for næsten 1 år siden et taske/skolesæt i jeres butik i city2. Men lynlåsen er nu gået i stykker. Og butikken er nu lukket, men kommer ikke lige forbi Kolding. Så prøvede at skrive til jer, og har hele vejen igennem skrevet med en som hedder Laura. Super sød.
Samme taske er så desværre ikke på lager lige nu, aftaler så en anden taske, men da knægten jo havde købt et fyldt sæt, var det jo nu ærgeligt ikke at have sådan et komplet sæt mere.. men søde Laura valgte og sende et komplet nyt sæt, tiltrods for at det jo kun var skoletasken som var i stykker…

Tusind tak for en kæmpe stor service.

17 czerwca 2024

Hej Vibeke,

Tusind tak for din helt igennem super søde anmeldelse! 🤩

Jeg er så glad for at jeg har kunne hjælpe dig igennem til målstregen og det vigtigste er, at både du og din dreng blev tilfredse! 🎒🤩

Jeg ønsker jer en mega lækker sommer og vi hos FirstGrade glæder os til, at servicere jer igen 🤩❤️

Oceniono na 5 z 5

Fed butik og rigtig god service i deres…

Fed butik og rigtig god service i deres netbutik 🤩 bedre service findes ikke.

28 maja 2024

Hej Anne,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse, den sætter vi virkelig pris på! 🤩❤️

Vi er så glade for, at have jer kom kunder - det er en sand fornøjelse 🔥

Oceniono na 5 z 5

Var det muligt at give flere stjerner…

Var det muligt at give flere stjerner end de 5, så havde de så absolut fået det⭐️👏🏻
Sjældent har jeg oplevet SÅ fantastisk kundeservice.🤩🤩🤩🤩🙏🏻
Helt igennem fantastisk oplevelse, både vedr kunde kontakt og salg. Og ordren jeg smed igår, er allerede klar til afhentning i vores dagligbrugs wauuuuw 🤩🤩👌🏻
Jeg vil klart anbefale FIRSTGRADE til hver en tid.
Tusind tak for jer 🙏🏻🙏🏻☀️☀️☀️☀️
Ha’ en skøn sommer
Venligst Rikke

6 maja 2024

Hej Rikke,

Virkelig mange gange tak for din skønne anmeldelse! Jeg sætter SÅ meget pris på det!
Jeg er så glad for at kunne hjælpe dig 🤩

Jeg ønsker dig og dine kære en mega lækker weekend og vi glæder os til at tage hånd om en ordre fra dig igen ☀️

Top sted at handle!

Fantastisk kvalitet på tøjet! Hurtig levering, service i top. Fede konkurrencer, live shopping og meget mere. Handler helt sikkert hos Firstgrade.dk igen 🔥

22 kwietnia 2024

Hej Kayz,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi mega stor pris på! 😃

Vi glæder os SÅ meget til at sende flere lækre ting i din retning og holde en masse fede lives 🚀

Må du have en fantastisk dag ☀️

Fin og hurtig levering

27 kwietnia 2024

Hej Svend Åge,

Jeg håber at du og dine nærmeste har haft en fantastisk weekend! ☀️

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi glæder os til at sende dig flere pakker i fremtiden 🚀

Super god kundeservice

Super god kundeservice! Fik købt en vare som et par uger efter blev sat ned til halv pris. Jeg skrev til kundeservice og vi fandt en god løsning. Jeg er en tilfreds kunde :-)

22 kwietnia 2024

Hej Carina,

Jeg er så glad for at du skrev til os og at vi fandt en løsning 🫶🏽

Tusind tak for din skønne anmeldelse, den sætter jeg virkelig meget pris på 🤩

Super god kundeservice!

Super god kundeservice!!
Vi havde købt nogle strømper, som blev slidt hurtigt ift de tidligere købte strømper. Dette skriver jeg til First Grade og spørger om de har et bud på hvorfor?? Vupti får vi en mail om, at der er nye strømper på vej til os, og dem modtager vi indenfor et døgn.
Klasse kundeservice!!!!
Og altid god service og hurtig levering!!

9 kwietnia 2024

Hej Susanne,

Når kunderne er glade er vi glade! 😍
Hvor er det skønt, at du har deler din gode oplevelse med os 🧦

Vi håber at du får en fantastisk dag med dine nærmeste ☀️

29 marca 2024

Hej Ole,

Super skønt at høre, at du har haft en god oplevelse! 🤩

Vi glæder os til, at give dig mange flere 🔥

- Team FirstGrade 🐒

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej