Jeg har bestilt sportstaske, drikke dunk og køletaske til min drengs fødselsdag, da jeg pakker det ud mangler der en klips til køletaske remmen, jeg sender en mail til dem med problemet, og glemmer at... Zobacz więcej
Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu har jeg handlet på firstgrade nogle gange, og jeg er lige positiv hver gang. Derudover har de den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, de er både imødekommende og yder mere hjælp og f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mysteryboks er slet ikke som forventet, da det ikke engang kommer i en form for mystery boks, som kunne være spændene for barnet at åbne, men bare er smidt ned i forsendelsesposen. Det er ikke mulig... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.
Niels Bohrs Vej 12a TH, 6000, Kolding, Dania
- 30 58 94 86
- lager@firstgrade.dk
- firstgrade.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Har brugt 3 uger på at få mine penge…
Har brugt 3 uger på at få mine penge tilbage på retur varer. Mange mails er blevet skrevet og gang på gang bliver det lovet at de kommer retur. Først kan pakken ikke findes, efterfølgende kan de ikke overføre penge fordi der er noget galt med deres system. Har endnu ikke modtaget noget.

Odpowiedź od FirstGrade
De har Danmarks skønneste kundeservice…
De har Danmarks skønneste kundeservice kvinde :-)

Kæmpe Thumbs up
God Kommunikation, Hurtig Levering
Top Personale, de er super flinke og giver en god kundeservice
Jeg er ny kunde men en kunde som er kommet for at blive! (det er datteren på 7år nok MEGET glad for)
Fede Produkter :D

God service fra Laura..
God service fra Laura..
Havde en hoodie det var i stykker efter en uge. Hun ville sørge for der blev sendt en ny..

Manglende kundeservice
Var i går forbi jeres butik i Lyngby Storcenter. Her var jeg på udkig efter en Niki Topgaard Hoodie til min søn, som snart har fødselsdag. Jeg blev mødt af en mørkhåret pige, som stod fuldstændig begravet i sin telefon bag kassen. Hun sagde hverken hej eller tilbød sin hjælp, som jeg ellers havde brug for. Jeg endte med at forlade butikken tomhændet og kommer nok ikke igen.

mega god service
kan hel kart anbefale og købe her inde fra maget god service

Lækker kvalitet
Ingen problemer ved ombytning, lækker kvalitet og hurtig levering.

Odpowiedź od FirstGrade
man for altid god servise og man kan…
man for altid god servise og man kan stole på ders medarbejder

Odpowiedź od FirstGrade
Jeg ville takke jer for i var så…
Jeg ville takke jer for i var så hurtigt 😉

Simpelthen top kundeservice
Simpelthen top kundeservice!
Havde problem med en fejl i et sæt tøj. Sendte billeder af fejlen til deres kundemail og derfra gik det meget hurtigt og glat med at modtage nyt sæt..
Ikk så meget fis og papirarbejde! Fantastisk!

Jeg er fan
Ekstrem lækker service og LYNHURTIG levering!!! 👍🏻
De bedste anbefalinger, herfra

Odpowiedź od FirstGrade
Kundeservice svare ikke på mails. (Fejl kan ske og det må være sket i det her tilfælde)
Min søn fik i julegave en onesie, han var lykkelig - desværre gik der en uge og så var lynlåsen ødelagt - intet svar på mail fra kundeservice, så nu ligger den i skabet og har ikke engang nået en tur i vaskemaskinen.
- Dagen efter jeg skrev min anmeldelse her, fik jeg svar på mail, går derfor ud fra at min mail blot var blevet “glemt” hvilket kan ske.
Fik den fineste service og sønnen kan nu blive klædt fint på igen.

Odpowiedź od FirstGrade
Mega hurtig og god levering og tingene…
Mega hurtig og god levering og tingene er i god stand og som de bliver vist på siden leveringen for mig har ca været 1-5 hverdage.

Odpowiedź od FirstGrade
Rigtig æv oplevelse. Der blev vendt så godt de kunne
Bestilte black friday en hoodie og dermed fik man en gratis musemåtte med. Skulle være julegave fra mormor til min datter.
27 november kom pakken kun med musemåtten. Jeg skrev til dem. Mikkel skrev hurtigt tilbage at han ville sende en ny.
Jeg fik corona osv og glemte alt om det, så juleaften var der ingen gave til min datter fra mormor. Så jeg var godt nok i bad standing. De havde ikke sendt den som lovet. Så mormor sad juleaften uden en gave til sit barnebarn.
Skrev til dem steaks og Mikkel sendte så et gavekort på beløbet. Efter meget lang ventetid i tlf kø kom jeg endelig igennem til Mikkel. Han beklagede og lovede at sende en ny. Den blev sendt hurtigt. MEN jeg syns godt nok det er dårligt at jeg skal bruge så meget tid på det og man så ikke en gang får noget kompensation eller i det mindste pakken sendt hjem til, så jeg ikke skulle bruge benzin og tid på at hente den på ny.
De har nu været så søde at sende en t shirt som min datter ønsker sig. Så kan mormor give hende den til hendes fødselsdag. Super sød kundeservice der virkelig er gode når der er sket fejl.

Har handlet i buikken, Lyngby, 3 gange,
Har handlet i buikken, Lyngby, 3 gange, og har kun haft positive oplevelser. Velmødt af de samme to piger hver gang. Den ene er altid smilende, men den anden virker ret mut og afbrydene. Men gode vilkår der handles under, og de er søde til at bytte tingene - også ved reklamation. Ingen problemer der!

Odpowiedź od FirstGrade
Verdens bedste kundservice🙂 havde købt…
Verdens bedste kundservice🙂 havde købt en Peepz figur i Bog og Ide, der var i stykker. Bog og Ide ville ikke tage den retur og give en ny. Snakkede med Firstgrade som sagde at det skulle Bog og Ide. Men de var søde helt uden beregning at sende os en nu figur. Kan kun give dem min bedste anbefalinger🙂👌

Odpowiedź od FirstGrade
God og hurtig service og venlige medarbejder.
Fantastisk service og gode produkter. Hjælp når man er i tvivl. God bytteservice.
Alt i alt godt stand at handle og gode produkter.

Odpowiedź od FirstGrade
Alt var i orden pakken kom i god tid…
Alt var i orden pakken kom i god tid til juleaften er meget tilfreds.