FirstGrade Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt sportstaske, drikke dunk og køletaske til min drengs fødselsdag, da jeg pakker det ud mangler der en klips til køletaske remmen, jeg sender en mail til dem med problemet, og glemmer at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et par Jas & Mika hjemmesko til min datter, som desværre viste sig at have en fejl kort efter brug. Jeg kontaktede kundeservice, og jeg må bare sige, at de leverer en service ud over det... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Nu har jeg handlet på firstgrade nogle gange, og jeg er lige positiv hver gang. Derudover har de den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, de er både imødekommende og yder mere hjælp og f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Mysteryboks er slet ikke som forventet, da det ikke engang kommer i en form for mystery boks, som kunne være spændene for barnet at åbne, men bare er smidt ned i forsendelsesposen. Det er ikke mulig... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sprzedaż odzieży

Napisane przez firmę

FirstGrade er et dansk tøjmærke som stræber efter at skille sig ud, og at have et unikt og enestående udtryk. Tøjet er altid produceret i højeste kvalitet, til priser som alle kan være med på. Virksomheden drives af de to unge entrepenører Jesper Mortensen & Eiqu Miller. Vi er bosat i Kolding - men man kan finde FirstGrade overalt i Danmark, hos vores mange forhandlere. Tag et kig på vores hjemmeside - vi har meget forskelligt slags tøj.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

672 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Har brugt 3 uger på at få mine penge…

Har brugt 3 uger på at få mine penge tilbage på retur varer. Mange mails er blevet skrevet og gang på gang bliver det lovet at de kommer retur. Først kan pakken ikke findes, efterfølgende kan de ikke overføre penge fordi der er noget galt med deres system. Har endnu ikke modtaget noget.

2 kwietnia 2024

Hej Maria,

Vores system tillader ikke, at jeg returnere pengene før, at vi har modtaget returvaren fra GLS 🚚💨

Jeg har refunderet penge i dag, da der nu er kommet styr på det hele igen efter påsken. 🐣

Jeg har spurgt om dine oplysninger, så vi kan finde en god løsning 🥰

Oceniono na 5 z 5

De har Danmarks skønneste kundeservice…

De har Danmarks skønneste kundeservice kvinde :-)

21 marca 2024

Hej Dennis,

Tusind tak for din mega dejlige anmeldelse, det er skønt at vide! 🤩

Vi håber, at du og dine nærmeste får en rigtig god påske 🌼🐣🍴

Mvh Laura 🦋

God og hurtig service.

God og hurtig service.

29 lutego 2024

Hej Christina,

Hvor er vi glade for din anmeldelse! 🔥

Vi bestræber os efter at gøre tingene hurtigt og nemt for både os og ikke mindst jer! 🤩

Vi håber du får et fortsat god dag 🥳

Fantastisk

4 marca 2024

Hej Lukas,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi bare kæmpe pris på! 🥳

Vi håber at du får en mega lækker dag 🚀

Kæmpe Thumbs up

God Kommunikation, Hurtig Levering
Top Personale, de er super flinke og giver en god kundeservice
Jeg er ny kunde men en kunde som er kommet for at blive! (det er datteren på 7år nok MEGET glad for)
Fede Produkter :D

1 marca 2024

Hej Mike,

TUSIND tak for din fine anmeldelse! 🚀

Vi sætter så meget pris på, at du syntes alt er i top 🔥

Vi håber at du får en femstjernet lækker dag! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oceniono na 3 z 5

God service fra Laura..

God service fra Laura..
Havde en hoodie det var i stykker efter en uge. Hun ville sørge for der blev sendt en ny..

26 lutego 2024

Hej Janni,

Jeg er bare så glad for, at vi fandt et løsning!

Tusind tak for en fin snak ♥️

Oceniono na 3 z 5

Manglende kundeservice

Var i går forbi jeres butik i Lyngby Storcenter. Her var jeg på udkig efter en Niki Topgaard Hoodie til min søn, som snart har fødselsdag. Jeg blev mødt af en mørkhåret pige, som stod fuldstændig begravet i sin telefon bag kassen. Hun sagde hverken hej eller tilbød sin hjælp, som jeg ellers havde brug for. Jeg endte med at forlade butikken tomhændet og kommer nok ikke igen.

9 lutego 2024

Hej Kristoffer,

Det lyder virkelig som en uheldig episode ☹️

Den skal vi helt sikkert have rettet op på! 🔥

Vil du enten sende mig en mail på lager@firstgrade.dk

Eller give mig et kald på 30 58 94 86

Vores telefontider er:
Mandag-Torsdag: 09:00-15:00
Fredag: 09:00-14:00
Weekend Lukket

Bedste hilsner Laura

mega god service

kan hel kart anbefale og købe her inde fra maget god service

2 lutego 2024

Hej Ida,

Hvor er vi bare mega glade for at høre, at du kan anbefale os til andre! 🚀

Vi vil kun have tilfredse kunder ♥️

Vi håber du får en fantastisk dag ☀️🥳

Lækker kvalitet

Ingen problemer ved ombytning, lækker kvalitet og hurtig levering.

24 stycznia 2024

Hej Sunie,

Hvor er det skønt at høre!

Vi bestræber os også på, at kunne gøre en evt. ombytningen så problemsfrit som muligt 🚀

Oceniono na 5 z 5

man for altid god servise og man kan…

man for altid god servise og man kan stole på ders medarbejder

27 stycznia 2024

Hej Kenny,

Juhuuu, hvor er det fedt at høre 🥳

Vi håber at du får den skønneste dag! 🚀

Oceniono na 5 z 5

Jeg ville takke jer for i var så…

Jeg ville takke jer for i var så hurtigt 😉

22 stycznia 2024

Kære ASMUSification,

Vi gør vores bedste for at svare vores kunder så hurtigt vi kan, så alle er glade og tilfredse 🥳

Tusind tak for din fine anmeldelse 🚀

Simpelthen top kundeservice

Simpelthen top kundeservice!
Havde problem med en fejl i et sæt tøj. Sendte billeder af fejlen til deres kundemail og derfra gik det meget hurtigt og glat med at modtage nyt sæt..

Ikk så meget fis og papirarbejde! Fantastisk!

25 stycznia 2024

Kære Mia Dam,

Sådan! Det er nemlig lige præcis sådan det skal være! Nemt og hurtigt 😎

Mange tak for din skønne anmeldelse! 🥳

Jeg er fan

Ekstrem lækker service og LYNHURTIG levering!!! 👍🏻
De bedste anbefalinger, herfra

23 stycznia 2024

Kære Jessie Priede Jespersen,

Mange tusinde tak for den virkelig gode anmeldelse! Den er vi bare så glade for 🥳🔥

Vi håber at din dag bliver skøn!

Oceniono na 5 z 5

Kundeservice svare ikke på mails. (Fejl kan ske og det må være sket i det her tilfælde)

Min søn fik i julegave en onesie, han var lykkelig - desværre gik der en uge og så var lynlåsen ødelagt - intet svar på mail fra kundeservice, så nu ligger den i skabet og har ikke engang nået en tur i vaskemaskinen.

- Dagen efter jeg skrev min anmeldelse her, fik jeg svar på mail, går derfor ud fra at min mail blot var blevet “glemt” hvilket kan ske.
Fik den fineste service og sønnen kan nu blive klædt fint på igen.

1 stycznia 2024

Kære Lotte Andersen Schultz,

Hvor er det fantastisk, at I fandt en løsning! 🥳

Og vi er sikre på at din søn ser super sej ud i hans nye tøj 🔥

Oceniono na 5 z 5

Mega hurtig og god levering og tingene…

Mega hurtig og god levering og tingene er i god stand og som de bliver vist på siden leveringen for mig har ca været 1-5 hverdage.

7 grudnia 2023

Kære Emma,

Tusind mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi mega stor pris på! 🌹

Oceniono na 5 z 5

Rigtig æv oplevelse. Der blev vendt så godt de kunne

Bestilte black friday en hoodie og dermed fik man en gratis musemåtte med. Skulle være julegave fra mormor til min datter.
27 november kom pakken kun med musemåtten. Jeg skrev til dem. Mikkel skrev hurtigt tilbage at han ville sende en ny.
Jeg fik corona osv og glemte alt om det, så juleaften var der ingen gave til min datter fra mormor. Så jeg var godt nok i bad standing. De havde ikke sendt den som lovet. Så mormor sad juleaften uden en gave til sit barnebarn.
Skrev til dem steaks og Mikkel sendte så et gavekort på beløbet. Efter meget lang ventetid i tlf kø kom jeg endelig igennem til Mikkel. Han beklagede og lovede at sende en ny. Den blev sendt hurtigt. MEN jeg syns godt nok det er dårligt at jeg skal bruge så meget tid på det og man så ikke en gang får noget kompensation eller i det mindste pakken sendt hjem til, så jeg ikke skulle bruge benzin og tid på at hente den på ny.
De har nu været så søde at sende en t shirt som min datter ønsker sig. Så kan mormor give hende den til hendes fødselsdag. Super sød kundeservice der virkelig er gode når der er sket fejl.

24 listopada 2023

Kære Dorte Larsen,

Hvor er det noget værre øv altså!

Jeg har anmodet/spurgt efter dine oplysninger, så vi kan få rettet op på denne mega uheldige episode. ☹️

Oceniono na 4 z 5

Har handlet i buikken, Lyngby, 3 gange,

Har handlet i buikken, Lyngby, 3 gange, og har kun haft positive oplevelser. Velmødt af de samme to piger hver gang. Den ene er altid smilende, men den anden virker ret mut og afbrydene. Men gode vilkår der handles under, og de er søde til at bytte tingene - også ved reklamation. Ingen problemer der!

28 grudnia 2023

Kære Kat,

Dejligt at du kun har haft positive oplevelser, det glæder os så meget at høre! 🥳

Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste kundservice🙂 havde købt…

Verdens bedste kundservice🙂 havde købt en Peepz figur i Bog og Ide, der var i stykker. Bog og Ide ville ikke tage den retur og give en ny. Snakkede med Firstgrade som sagde at det skulle Bog og Ide. Men de var søde helt uden beregning at sende os en nu figur. Kan kun give dem min bedste anbefalinger🙂👌

27 grudnia 2023

Kære Nanette,

Godt at der blev rettet op på tingene, det er nemlig sådan det skal være så I have en god oplevelse 🥳

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig service og venlige medarbejder.

Fantastisk service og gode produkter. Hjælp når man er i tvivl. God bytteservice.
Alt i alt godt stand at handle og gode produkter.

21 grudnia 2023

Kære Laila Louise Nyholm Christensen,

Tusind tak for de mange rosende ord, det betyder simpelthen bare så meget for os! 🌹

Vi glæder os til at handle med dig igen! 🥳

Oceniono na 5 z 5

Alt var i orden pakken kom i god tid…

Alt var i orden pakken kom i god tid til juleaften er meget tilfreds.

24 grudnia 2023

Kære Bente Dich,

Hvor er det fantastisk at du modtog pakken i god til, det er jo så fedt!🔥

Vi håber at I have en god til, for julen varer jo lige til påske 🫣🐰🥳

- Team FirstGrade 🐒

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej