Uitstekende service! Goed geholpen en prettig contact gehad via e-mail. Na wat overleg en deskundig advies heb ik de juiste kettingkast ontvangen. Alles past perfect. Bedankt voor de goede servic... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een geweldige winkel! Het achterlicht van mijn 7 jaar oude Sparta e-bike was hier nergens meer te krijgen. Wat een verassing: Fietsleven in Blijham blijkt het gewoon binnen twee dagen te leveren.... Zobacz więcej
Dit bedrijf zorgde ervoor dat mijn 10 jaar oude Gazelle opnieuw elektrisch kan rijden!De kapotte bagage/accudrager kon door mijn fietshandelaar niet hersteld worden, noch bij Gazelle besteld...Fietsl... Zobacz więcej
In verband met verlichtingsproblemen met mijn E-bike via mail contact opgenomen met Fietsleven in Blijham. Ik had een technische vraag die niet 123 beantwoord kon worden. Er werd mij toegezegd e.e.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep rowerowy
- Naprawa rowerów
- Sklep z akcesoriami rowerowymi
- Kolarstwo szosowe
- Sklep z używanymi rowerami
Napisane przez firmę
Groot assortiment fietsonderdelen. Zeer gespecialiseerd in onderdelen van A-merken Gazelle, Batavus, Trek, Sparta en Cortina. Kun je het gewenste onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op en zorg dat je het merk, type en framenummer van de fiets bij de hand hebt! We gaan dan proberen het juiste onderdeel voor je te vinden.
Dane kontaktowe
Hoofdweg 94, 9697NN, Blijham, Holandia
- 0597 561292
- info@fietsleven.nl
- fietsleven.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Goed advies en top service.
Goed advies gekregen bij aanschaf kettingkast.Bij monteren bleek een klein onderdeel gebroken te zijn. Na telefonisch contact hierover heeft de leverancier meteen een nieuw exemplaar toegestuurd.
Klasse, top service.
Goede service en kundig advies
Voor een niet-al-te-nieuwe Gazelle-fiets zocht ik een remkabel; deze was gebroken. Een originele remkabel bleek niet meer leverbaar te zijn. Fietsleven.nl stelde voor om foto's van de fiets en van de rem te mailen om te kijken of er misschien een alternatief gevonden kon worden. Na de foto's te hebben opgestuurd kreeg ik snel een reactie; men kon een vervangende remkabel leveren voor een wat mij betreft zeer schappelijke prijs. De vervangende remkabel bleek zonder problemen gemonteerd te kunnen worden :-)
Fijne winkel
Fijne winkel, Tubus Cargo bagagedrager besteld en werd keurig gebeld dat de bestelling een dag later zou komen ( 2 dagen levertijd i.p.v 1). Super Service, heel persoonlijk!
Top service
Bij de eerste levering kreeg ik een defecte kettingkast toegezonden. Na een mail te hebben gestuurd heb ik zomaar een nieuwe gekregen. Top service!
Perfecte klantgerichtheid en oplossend vermogen bij Fietsleven Gerben Kroes!!!
Op zoek naar een onderdeel voor de fiets zo'n 8 bedrijven telefonisch gesproken vandaag n.a.v. hun websites, maar nergens trof ik zo'n perfecte klantgerichtheid en oplossend vermogen als bij Fietsleven Gerben Kroes! De persoonlijke, prettige en vriendelijke werkwijze van Gerben en Ineke, maakt dat je als klant volledig ontzorgd wordt, en dat is toch wat elke klant wil.
Display bediening Batavus / Koga / Sparta CU4 RECHTS met gashendel
thanks for the speed and seriousness at work
I've done a lot of shopping and I'm always surprised by this store
Eerst gebeld top geholpen aan de…
Eerst gebeld top geholpen aan de telefoon fijn,gelijk besteld nu al binnen.kunnen mijn man en ik weer vele veilige kilometers maken
Na telefonisch contact te hebben gehad…
Na telefonisch contact te hebben gehad met de vraag of mijn batterij van de fiets op voorraad is heb ik deze na 16.00 uur besteld en de volgende dag werd het al bezorgd.Prima top service!!!!
Fantastische service
Net voor Kerst twee handvatten besteld voor een Gazelle. Levering binnen twee dagen waardoor ze nog voor Kerst binnen waren! Helaas bleek één handvat verkeerd besteld, deze is zonder problemen door Fietsleven.nl geruild en gratis verzonden. Fijne communicatie, snelle levering en eerlijke bedrijfsvoering, TOP!
Eéntje voor in "mijn favorieten"....
Binnen een dag zelfs tijdens de…
Binnen een dag zelfs tijdens de feestdagen bestelde onderdeel binnen. En de Batavus elektrische fiets weer kunnen repareren. Daar waar de officiële dealer de fiets helaas niet meer te repareren noemde.
Nu dus toch weer veel fiets plezier.
Fietsleven heeft mij fantastisch…
Fietsleven heeft mij fantastisch geholpen. Ik dacht een niet passende bagagedrager besteld te hebben, maar door de zeer behulpzame mensen van fietsleven gewezen op de diverse bevestigings mogelijkheden. Drager past perfect, alle lof voor de zeer correcte en vlotte afhandeling. Top!
Na zelf verkeerd te hebben besteld ben…
Na zelf verkeerd te hebben besteld ben ik ontzettend goed geholpen om die fout te verhelpen, of ik in een winkel werd geholpen, dus 100% tevreden.
Na aankoop ook goede aftersales!
Had jasbeschermers besteld bij deze firma, 1 ervan zat een barst in wat kan gebeuren.
Een email naar hun met een foto als bijlage was genoeg dat er gelijk een nieuwe set werdt opgestuurd.
Deed totaal niet moeilijk, dus ook met aftersales zit je goed bij deze zaak.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Lage prijs, snel geleverd en geen extra verzendkosten.
Een ongelofelijke ervaring met Fietsleven
Een ongelofelijke ervaring op servicegebied gehad.
Voor een artikel van relatief geringe waarde heeft Fietsleven.nl zich geweldig ingezet,
Artikelen zijn heen en weer gestuurd omdat bij mij de maten niet klopten maar uiteindelijk is het juiste artikel gevonden.
En een extra vermelding geldt voor het feit dat het allemaal zonder kosten voor mij is gegaan.
Een aanrader die een dikke pluim verdient voor de geweldige inzet en service.
Ber Prevot, Maastricht.
Dit bedrijf verdient 5 sterren
Dit bedrijf verdient 5 sterren! Waarom? Bij de locale fietsenmaker gevraagd voor een nieuwe ketting beschermer en jas beschermer voor een dames Trek T600. Dit was de fietsenwinkel waar wij de fiets hadden aangeschaft (nieuw). Nee, hij kon dit niet meer bestellen en als hij ze kon vinden dan was de kettingbeschermer 45 Euro, zonder arbeidskosten......
Na wat zoeken op internet uitgekomen bij FIETSLEVEN en gevraagd of zij deze parts toevallig kenden. En ja hoor, redelijk snel het positieve bericht dat zij de originele nog gewoon konden leveren, en tegen een veel lagere prijs! Top service.
Snel besteld en na een dag goed verpakt ontvangen.
Super Fietsleven!! Dank voor de hulp en snelle levering.
Na via het internet gegoogeld te hebben…
Na via het internet gegoogeld te hebben op de site van Fietsleven.nl terecht gekomen en daar in de rubriek voor mijn type fiets 2 keer naar volle tevredenheid onderdelen besteld te hebben ging het toch de 3de keer mis en kwam deze bestelling helaas niet aan. DHL had het volgens het zendingstraject wel afgeleverd maar helaas niet bij mij. Na een paar dagen contact opgenomen met Gerben van Fietsleven.nl en hoe hij het opgelost heeft verdient alle lof!! Een paar dagen later heeft Gerben mij alsnog de bestelde items toegezonden waarvoor mijn dank!! Ga hier zeker nog meer in de toekomst bestellen.. Bij deze hartelijk bedankt Gerben!! Tienen zijn zeldzaam en vandaar geef ik je een dikke 9!!!
Vervanging bediening Batavus E-Bike
De bediening van de Batavus E-Bike van mijn vrouw was helaas defect geraakt. Na het internet te hebben afgezocht heb ik het te vervangen onderdeel op de website van Fietsleven.nl gevonden en besteld. Het product is snel geleverd.
Bij de montage liep ik tegen het probleem aan dat ik niet wist hoe de bedrading in het frame liep. Er was weinig beweging te krijgen in de kabels. Een telefoontje met Fietsleven.nl heeft het antwoord opgeleverd, duidelijke uitleg door Gerben, en was verder herstel een fluitje van een cent.
Na in Maart 2017 een acculader besteld …
Na in Maart 2017 een acculader besteld te hebben bleek deze in december niet meer te werken.
Na contact opname met Fietsenleven na uitwisseling van enige door Fietsenleven gevraagde info werd deze gratis vervangen!!
Dit noem ik SERVICE met hoofdletters
J.Ritzen.
Bestelling geleverd na 2 maanden
Ruim 2 maanden geleden een Gazelle display besteld eindeloos gemail heen en weer iedere keer wordt gezegd Gazelle levert niet maar over 3 weken gaan we ervan uit dat we het binnen krijgen en naar u toe zenden. Dit dus al meer dan 2 maanden geleden. Bestelling 11-11-2017 geplaatst nu 11-01-2018 bestelling pas verzonden. Ik begrijp dat Fietsleven hier weinig aan kan doen als Gazelle niet levert, feit blijft wel dat het een absurd lange levertijd is.

Odpowiedź od Fietsleven
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.