Fietsleven Recenzje 205

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service! Goed geholpen en prettig contact gehad via e-mail. Na wat overleg en deskundig advies heb ik de juiste kettingkast ontvangen. Alles past perfect. Bedankt voor de goede servic... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldige winkel! Het achterlicht van mijn 7 jaar oude Sparta e-bike was hier nergens meer te krijgen. Wat een verassing: Fietsleven in Blijham blijkt het gewoon binnen twee dagen te leveren.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dit bedrijf zorgde ervoor dat mijn 10 jaar oude Gazelle opnieuw elektrisch kan rijden!De kapotte bagage/accudrager kon door mijn fietshandelaar niet hersteld worden, noch bij Gazelle besteld...Fietsl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In verband met verlichtingsproblemen met mijn E-bike via mail contact opgenomen met Fietsleven in Blijham. Ik had een technische vraag die niet 123 beantwoord kon worden. Er werd mij toegezegd e.e.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rowerowy
  2. Naprawa rowerów
  3. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  4. Kolarstwo szosowe
  5. Sklep z używanymi rowerami

Napisane przez firmę

Groot assortiment fietsonderdelen. Zeer gespecialiseerd in onderdelen van A-merken Gazelle, Batavus, Trek, Sparta en Cortina. Kun je het gewenste onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op en zorg dat je het merk, type en framenummer van de fiets bij de hand hebt! We gaan dan proberen het juiste onderdeel voor je te vinden.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

veel te lange levertermijn

Ik heb vorige week woensdag onderdeel besteld voor mijn fiets. Tot op heden nog steeds niet geleverd gekregen.
Waarom dan op de site leverdag van 1 werkdag???
Groetjes
Saskia

31 marca 2021

Beste Saskia,
Natuurlijk vervelend dat je bestelling later komt dan de bedoeling.
Wil je even contact opnemen dan kunnen we met je ordernummer erbij even uitzoeken wat er aan de hand is. Dat gaat sneller dan het schrijven van deze review. Bel ons even op 0597-561292, dan kunnen we verder zoeken!
Groet, Fietsleven

Oceniono na 5 z 5

Door “Googelen” kwam ik op deze site.

Door “Googelen” kwam ik op deze site, vond de producten die ik nodig had voor een aantrekkelijke prijs, bestelling gedaan en met iDeal betaald.
Een paar uur later bedacht ik me dat ik nog 4 kleine onderdelen nodig had, om niet 2 x verzendkosten te moeten betalen een email gestuurd naar Fietsleven met het verzoek om deze onderdelen alsnog toe te voegen aan mijn bestelling en mij een “tikkie” te sturen voor het bedrag.
Kreeg de volgende dag een email dat het pakket al klaar stond voor verzending, maar dat de onderdelen alsnog in de doos werden gedaan.
En het geld dan? Antwoord: “Het is wel oké zo”
En weer blijkt dat juist de “kleintjes” een grote service geven!
Fietsleven.nl staat nu in mijn browser onder de favorieten!

8 marca 2021

Snel een balhoofdstel nodig

2 weken geleden had ik met enige spoed een nieuw balhoofd nodig voor een Gazelle transportfiets. Het model wat ik nodig had vond ik op basis van het typenummer direct. Toch maar even bellen of het op voorraad is en (hopelijk) morgen in huis. Kreeg direct een aardige dame aan de lijn die precies wist waar het om ging. Het was op voorraad en na bestelling kon ik het (wellicht) de volgende dag in huis hebben. En ja hoor! Keurig de volgende dag bezorgd door DHL. Supergoed geregeld. De zelfde dag nog het onderdeel gemonteerd en mijn schoondochter kon weer normaal sturen!

5 marca 2021

Kundige, aardige, vriendelijke mensen

Eerst een medewerker gebeld die me super aardig geholpen heeft. Ik heb met haar advies een gashendel besteld en deze werd super snel geleverd. . Zo kon ik toch nog aankomende week tijdens mijn vakantie genieten van mijn fiets. Super service. Als ik weer iets heb, weet ik jullie te vinden.

1 marca 2021
Oceniono na 2 z 5

Trappers voor een sparta besteld

Trappers voor een sparta besteld, deze liepen zo stroef, dat ik zelf beide trappers uit elkaar heb moeten halen. Vet wat erin zat, leek wel kauwgom. Complete remkabel besteld, maar hier ontbreken onderdelen om de kabel vast te klemmen.

9 stycznia 2021

Beste Marco,
Jammer dat je deze review schrijft zonder eerst contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we het niet oplossen.
Zoek even je ordernummer op en wil je contact met ons opnemen zodat we dit netjes op kunnen lossen?
Groet, Fietsleven Gerben Kroes

TOP-winkel

23/12 nieuwe oplader voor fiets besteld. 24/12 binnen.
Super vlot geleverd tegen een scherpe prijs. Top... meer dan tevreden

24 grudnia 2020

Beste Ziem,
Dank je wel voor je reactie en kun je weer met een geladen accu op pad!
Groet, Fietsleven.nl

Perfect en snel geleverd

Perfect en snel geleverd. Goed product netjes verpakt. Vrezend en retour proces hebben ze goed op op orde. Toppers!

23 grudnia 2020

Beste Marc,
Dank voor de review. We doen ons uiterste best alles zo goed mogelijk te organiseren!
Graag tot ziens in onze shop!
Groet, Fietsleven.nl

Oceniono na 1 z 5

Besteld, maar nooit iets ontvangen

Heb iets besteld op 06 oktober 2020, maar tot op heden geen pakketje ontvangen. Ze reageren niet telefonisch of per email. Echt een slechte zaak! Nooit meer hier bestellen.

2 listopada 2020

Beste Jaffang,
Jammer dat je problemen ondervind met een levering, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.
We kunnen op deze naam geen enkele bestelling of mail vinden.
Aangezien wij op maandag niet telefonisch te bereiken zijn (zie contactgegevens) willen we je dan ook graag verzoeken morgenochtend met ons telefonisch contact op te nemen via 0597-561292. We gaan dit dan uiteraard zo spoedig mogelijk voor je oplossen!
Fietsleven.nl

Oceniono na 5 z 5

Sram s7 versteller met kabel en…

Sram s7 versteller met kabel en clickbox besteld voor Batavia Comfort.
Fietsleven is één van de weinige winkels die dit product nog kon leveren voor een nette prijs. Super snel verzonden.
Inmiddels gemonteerd en de fiets schakelt weer helemaal goed.
Dank jullie wel. Jan uit Rijswijk

22 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Verkoopt 8 jaar oude olie als nieuw.

Snelle verzending en reacties op opmerkingen. Maar vindt olie die ruim 8 jaar op de plank staat gewoon bruikbaar. De gemiddelde levensduur van olie op de plank volgens de producent is 2 a 3 jaar.

Product kan retour maar verzendkosten zijn voor mij. Dat is vreemd want ik wil niet onder de wet koop of afstand retourneren. Ik wil retourneren omdat ik niet geleverd heb gekregen wat ik besteld heb. Namelijk bruikbare olie.

11 sierpnia 2020

Odpowiedź od Fietsleven

We hebben je 12 augustus een mail gestuurd om dit alsnog correct op te lossen. Zou je daar nog op willen reageren? Alvast bedankt.
Fietsleven.nl

handvat

Ik had handvaten nodig. En was eigenlijk wat laat met bestellen. Dankzij de super snelle reakties via mailcontact met de medewerkers is alles goed gekomen. Team, een pluim verdiend. Top. Gerri.

11 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Ik schrijf hier een zeer positieve…

Ik schrijf hier een zeer positieve review omdat ik zeer tevreden in de afhandeling van mijn probleem.
Ik stuurde mijn fietsbatterij op voor een revisie, enkele dagen later kreeg ik mijn batterij terug, na ze op de fiets geplaatst te hebben was er geen resultaat, ik heb dus aan de polen gemeten en Geen spanning, ik nam terug contact op met de firma, ze hebben me vriendelijk geantwoord dat men de spanning van die batterij niet kan meten wegens de elektronische componenten in de batterij en dat ik de batterij terug mocht opsturen voor een controle.
De batterij werd terug door de firma getest en was intact.
Gratis terug opgestuurd, gratis terug afgestuurd en heel vriendelijk in omgang niettegenstaande dat het een fout in het display van de fiets was, onze fout dus, echt super.
mvg
Vanderlinden

1 sierpnia 2020

Uitstekend bedrijf

Kort:
Snelle reacties op email, snelle verzending en uitstekend product.

Lang:
Ik heb hier een nieuwe stuurbediening gekocht voor mijn electrische fiets. Deze werd snel geleverd en werkt uitstekend. Mijn electrische fiets is hiermee weer gerepareerd.

16 lipca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej