Fibershirts Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hebben van meerdere merken de anti-zweet shirtjes, maar deze zijn echt het fijnst omdat ze als ondershirt gedragen worden en deze het zachtst en dunst zijn. Dat laatste doet overigens niks aan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

AMAZING The confidence these shirts give me is great. Can safely wear delicate and unwashable fabrics or blazers now without worry that they will get stained or smelly. Thin, high quality... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Tshirt werkt perfect. Klein nadeel is dat een extra laag wel warmer is en dat hij bij bepaalde kleding zichtbaar is. De top voor vrouwen is helemaal niks. Die blijft niet goed op de plek zitten, waar... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De zwarte korte mouw shirts zijn super fijn, het verdikte oksel gedeelte valt nauwelijks op en ze werken erg goed. Eindelijk mijn armen weer omhoog kunnen doen zonder zweetplekken. De witte zijn helaa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. T-shirty

Napisane przez firmę

100% Bescherming tegen gênante momenten en gele zweetplekken! Ontdek onze T-shirts met speciaal ingenaaide okselpads tegen zweetplekken. Meer zelfvertrouwen? Kies voor Fibershirts!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 69

Napisz recenzję

Goede site

Goede site, fijne shirts. Snelle verzending

24 listopada 2025

Hi Ilona,

Dank je wel voor je mooie review! 🌟
Super om te horen dat je tevreden bent met onze website, de shirts én de snelle verzending. Daar doen we het voor!

We hopen je snel weer terug te zien. 🙌

Oceniono na 5 z 5

De oplossing tegen overmatig zweten.

De ondershirts van fibershirts zijn de oplossing tegen zweten. Ze houden mijn t-shirts, blousjes en truien droog.

Ik gebruik de ondershirts nu al 2 a 3 jaar, geweldige uitvinding. Na 1 jaar veel dragen zijn ze soms wel aan vervanging toe.

2 grudnia 2025

Hoi Tom,

Wat een fantastische review – dank je wel voor het delen!

Geweldig om te horen dat onze ondershirts je al 2 à 3 jaar helpen tegen overmatig zweten en dat je kleding daardoor droog blijft. Dat ze zo’n verschil maken in je dagelijkse comfort, daar doen we het voor!

Dank je wel voor je vertrouwen en voor het langdurige gebruik van onze producten. We waarderen het enorm! 🙌

Oceniono na 5 z 5

De kleding zorgt ervoor dat je ongestoord je dag kan doorstaan

De kleding zorgt ervoor dat je ongestoord je dag door kan. Je kan dragen wat je wil zonder je zorgen te maken

24 listopada 2025

Hi Julian,

Dank je wel voor je beoordeling!
Fijn om te horen dat de shirts snel geleverd zijn en goed voldoen aan het doel. Het is precies wat we willen: dat je je dag ontspannen en zonder zweetvlek-zorgen kunt doorkomen. Als je nog feedback of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Gr,

Shirts werken heel goed

Shirts werken goed.Na 1 geprobeerd te hebben gelijk 4 meer gekocht.

21 listopada 2025

Hi Joost,

Bedankt voor je fijne review! 🙏

Super om te horen dat de shirts zo goed bevallen dat je er direct vier extra hebt besteld. Ook mooi dat de levering snel is verlopen. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt.

Mocht je vragen hebben over maat, draagcomfort of wassen, laat het ons gerust weten!

Fibershirts het werkt echt

het werkt echt, voorkomt zweetplekken

16 listopada 2025

Hoi Regina,

Wat fijn om te lezen dat het echt voor je werkt en de zweetplekken voorkomt! 🙌

Dankjewel voor je 5-sterren review, dat waarderen we enorm.
Als je ooit vragen hebt over maat, model of wassen/onderhouden, laat het ons gerust weten – we denken graag met je mee.

Veel draagplezier! 💧🤍

Goede keuze in shirts

Goede keuze in shirts, beperkte kleuren keuze. Comfortabele shirts, erg zacht.Snelle verzending.

13 listopada 2025

Hoi E,

Bedankt voor je fijne review! 💚

Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de shirts, het comfort en de snelle verzending.
Je opmerking over de beperkte kleurkeuze geven we intern door. Mocht er meer vraag komen naar extra kleuren, dan kunnen we dit in de toekomst zeker aanpassen.

Nogmaals dank voor je feedback! 😊

Oceniono na 5 z 5

Erg blij met mijn shirts

Erg blij met mijn shirts! Door opvliegers altijd bang voor zweetokseltjes. Nu hoef ik me daar geen zorgen meer om te maken. Mijn man heeft er inmiddels ook eentje! Verder snelle levering. Blij mee!

29 października 2025

Hoi Rianne,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de shirts!
Super dat ze je helpen om je zekerder te voelen — precies waarvoor we ze hebben ontwikkeld. En leuk dat je man inmidd ook een heeft.

Bedankt voor je mooie feedback en het delen van je ervaring.

M.v.g.

Oceniono na 1 z 5

Zo geen fijne boxershort

Zo geen fijne boxershort
Zit plastic in, achterkant is plastic broek

22 października 2025

Hi AHV,

Bedankt voor je feedback.

Wat jammer om te horen dat de boxershort niet aan je verwachtingen voldoet. Dat klinkt alsof je mogelijk een defect exemplaar hebt ontvangen, want zo hoort het zeker niet te voelen.

Neem alsjeblieft even contact met ons op via support@mijncommerce.nl, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groeten,

Oceniono na 2 z 5

Het helpt een beetje

Het helpt wel een beetje, maar je ziet nog steeds zweet plekken.

22 października 2025

Hoi Bram,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het is jammer dat je nog steeds zweetplekken ziet.

Dat hoort niet zo te zijn, mogelijk is de maat of het model niet helemaal geschikt. Neem gerust contact met ons op via support@mijncommerce.nl, dan helpen we je graag om te kijken wat beter werkt.

Vriendelijke groet,

Shirts bevallen goed

Shirts bevallen goed. Geen zweetplekken meer op mijn andere shirts. Ook de zweetgeur is verdwenen. Enige minpunt is dat de shirts niet binnen de beloofde 24 uur geleverd worden. Mijn ervaring bij 2 bestellingen dat dit eerder 4 dagen is. Maar de shirts zijn het wachten waard.

11 października 2025

Hi Rick,

Wat fijn om te horen dat de shirts zo goed bevallen! Super dat je geen zweetplekken en -geur meer ervaart – daar doen we het voor 💪
Bedankt ook voor je eerlijke feedback over de levertijd. We beloven 24 uur en dan wil je daar natuurlijk op kunnen rekenen. We nemen dit intern mee zodat we dit in de toekomst beter kunnen waarmaken.

Dank je wel voor je vertrouwen en je geduld , we waarderen het enorm!

Vriendelijke groeten,
Hinke Fibershirts

Helemaal goed.

Zit lekker, werkt goed! Niks meer aan doen. Meteen wat bijbesteld.

9 października 2025

Hi Angela,

Wat geweldig om te horen!
Fijn dat het zo goed bevalt en dat je direct hebt bijbesteld, dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.
Bedankt voor je vertrouwen, en we staan altijd voor je klaar als je nog iets nodig hebt! 🙌

Oceniono na 5 z 5

Hele fijne shirts welke echt helpen om…

Hele fijne shirts welke echt helpen om natte plekken te voorkomen. Snelle levering en fijne feedback!

4 października 2025

Hoi Bart,

Wat fijn om te horen!
Super dat de shirts goed helpen tegen natte plekken en dat je tevreden bent over de levering en communicatie. Daar doen we het voor!

Oceniono na 5 z 5

Een mooi en eerlijk product

Het product is zoals beschreven en correcte levering

3 października 2025

Odpowiedź od Fibershirts

Bedankt voor je mooie woorden, José!
Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met het product en de levering.

Oceniono na 5 z 5

Fijne shirts.Voor mensen als ik die…

Fijne shirts.Voor mensen als ik die veel zweten onder de oksels is dit een fijne oplossing. Het geeft je een zeker gevoel.

2 października 2025

Hallo De heer Smink,

Wat leuk om te lezen, bedankt! 🙏
Heel fijn dat de shirts helpen en je daardoor met een zekerder gevoel de dag doorkomt, precies ons doel!

Oceniono na 5 z 5

Het topje is echt super!

Het topje is echt super! Geen last meer van zweet plekjes en nare geurtjes. Geeft daardoor meer zelfvertrouwen. Heel blij mee!

2 października 2025

Hoi D. Ploeg,

Wat een geweldige review, dank je wel! 🌸
Fantastisch dat het topje zo goed bevalt en je er meer zelfvertrouwen door krijgt, dat horen we heel graag.

Dikke aanrader!

Shirts zitten heerlijk, zelfs zacht zonder omhoog te kruipen.
Geen zweetvlekken én geen nare geur.
Heel erg blij mee!!!

29 września 2025

Hoi Karin,

Wat een compliment, dank je wel! 🙌
Super dat de shirts zo comfortabel zitten en effectief zijn tegen zweetvlekken én geurtjes. Geweldig om te horen dat je er zo blij mee bent!

Oceniono na 5 z 5

Draagt heel fijn en geen zweetplekken meer.

De laatste tijd had ik steeds vaker last van zweetvlekken onder mijn armen. Vorige week mijn eerste bestelling binnen gekregen van Fibershirts.
Het shirt draagt heel fijn én geen zweetvlekken meer! Ik ben heel erg blij met mijn eerste bestelling van Fibershirts en wil er zeker meer van gaan bestellen!

28 września 2025

Hoi Anique,

Wat een fantastische review, dank je wel! 🌟
Super om te horen dat het shirt zo fijn draagt en je geen last meer hebt van zweetplekken.
We waarderen het enorm dat je dit deelt en kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien voor je volgende bestelling.

Lieve groeten,

Fijn en modern ontwerp

Fijn en modern ontwerp, shirts werken echt goed.

19 września 2025

Hoi H.Kok,

Bedankt voor je positieve review, we zijn enorm blij om te horen dat je tevreden bent met onze shirts!

Vriendelijke groeten,

Goede shirts

Goede shirts, doen wat ze moeten doen

19 września 2025

Hi Linda,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de shirts goed bevallen en precies doen wat ze moeten doen. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt!

Top product!

Snelle levering en geen natte plekken meer in m'n kleding! Heel blij mee!

15 września 2025

Hoi Linda,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent.
Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej