We hebben van meerdere merken de anti-zweet shirtjes, maar deze zijn echt het fijnst omdat ze als ondershirt gedragen worden en deze het zachtst en dunst zijn. Dat laatste doet overigens niks aan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
AMAZING The confidence these shirts give me is great. Can safely wear delicate and unwashable fabrics or blazers now without worry that they will get stained or smelly. Thin, high quality... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tshirt werkt perfect. Klein nadeel is dat een extra laag wel warmer is en dat hij bij bepaalde kleding zichtbaar is. De top voor vrouwen is helemaal niks. Die blijft niet goed op de plek zitten, waar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De zwarte korte mouw shirts zijn super fijn, het verdikte oksel gedeelte valt nauwelijks op en ze werken erg goed. Eindelijk mijn armen weer omhoog kunnen doen zonder zweetplekken. De witte zijn helaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
100% Bescherming tegen gênante momenten en gele zweetplekken! Ontdek onze T-shirts met speciaal ingenaaide okselpads tegen zweetplekken. Meer zelfvertrouwen? Kies voor Fibershirts!
Sterkenburg 26, 3401HS, IJsselstein, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Tot nu toe enkele keren gedragen en tot op heden erg tevreden met het resultaat. Ik zou het zeker aanraden!

Odpowiedź od Fibershirts
Ik wist niet zeker of de bestelling zou aankomen, omdat ik geen e-mail over de levering had ontvangen en het enkele dagen duurde voordat ik de bestelling kreeg. Maar het T-shirt is aangekomen, het zit comfortabel en het is zo ontworpen dat je het niet ziet onder andere kleding. De anti-zweetpads doen ook goed hun werk. Oh, en ik vond het leuk dat het bedrijf geen plastic verpakkingen gebruikt (hoewel ik hoop dat het karton/papier in het nieuwe type verpakking gerecycled is).

Odpowiedź od Fibershirts
De shirts zitten prettig onder bijvoorbeeld een trui en voorkomen dat een trui vaak gewassen moet worden en naar zweet gaat ruiken.

Odpowiedź od Fibershirts
Goede kwaliteit en prima en snelle service

Odpowiedź od Fibershirts
Mijn man draagt deze t-shirts al meerdere jaren. Hij is hier heel tevreden over.

Odpowiedź od Fibershirts
De eerste oplossing voor mijn zweet plekken / geur dat echt werkt ! Ik kan nu gewoon weer kleding dragen die ik eerst vermeed vanwege het matriaal

Odpowiedź od Fibershirts
Het zijn heerlijk dragende shirts en voelen aangenaam zacht aan, ze doen perfect waarvoor ze bedoeld zijn!

Odpowiedź od Fibershirts
Levering is niet de volgende dag, daar moet je wat langer op wachten. Maar hele fijne shirts. Ik vond het even wennen aan de okselstukken maar daarna is het erg fijn om altijd met droge oksels je werk te kunnen doen en je kleding mooi blijft.

Odpowiedź od Fibershirts
Nooit verwacht dat deze shirts zo goed zouden werken! Ik kan mijn blouses nu echt vaker aan zonder te wassen, geweldig! Ik heb inmiddels 6 fibershirts en ook na het wassen blijven ze goed!

Odpowiedź od Fibershirts
Heerlijk zacht shirt. Je blijft lang fris. Snel verzonden. Blijft prachtig in de was.

Odpowiedź od Fibershirts
Snelle reactie, nette afhandeling, persoonlijk contact, begripvol. In deze tijden van chatboxen erg prettig dat bij fibershirts er persoonlijk contact is en alles netjes afgehandeld wordt.

Odpowiedź od Fibershirts
superfijne oplossing om met een gerust hart strakke shirtjes te dragen of ook om jasjes mooi fris te houden. In de oksels blijft het lekker droog en geen geurtjes.

Odpowiedź od Fibershirts
De shirtjes zijn goed, ook fijne materiaal. Ze zijn verder best klein van formaat dus 1 maatje groter nemen zou beter zijn

Odpowiedź od Fibershirts
Top T-shirts! Inderdaad de beste ondershirts die er zijn. Zit lekker, ziet er goed uit en anti zweet werkt ook top. Zeer tevreden, aanrader.
Normaal heb ik maat L, maar in dit geval was maat XL beter. Ik ben ongeveer 186cm lang en weeg ongeveer 82kg.

Zit goed en beantwoord aan doel . Niet zweten

Odpowiedź od Fibershirts
Ik heb de dames shirts in 3 kleuren besteld. De shirts werken zoals de omschrijving zegt. Het werkt supergoed tegen zweet. Wel even goed het shirt op zijn plek "trekken" zodat de okselpads op de juiste plek zitten.
Ook na veelvuldig wassen blijft de werking behouden. Mijn blouses hebben geen zweetplekken meer en ik kan alles dragen zonder dat je ziet dat je zweet. Ik ben erg tevtreden en heb ook andere vergelijkbare merken geprobeerd. Fibershirts voldoet als enige aan mijn verwachting.
Ik heb de wastabletten nu voor het eerst ook besteld, hier kan ik nog niets over zeggen omdat ik ze nog maar 1 keer gebruikt heb.
De levering de volgende dag of na 2 dagen is supersnel.
Juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Zeker als je wat meer producten in één keer koopt, dan krijg je meer korting.
Ook de retourprocedure gaat simpel en gaat precies zoals op de website vermeldt wordt.
Ik ben erg tevreden over Fibershirts.

Odpowiedź od Fibershirts
Nooit meer zweetplekken onder de oksels, dit had ik 25 jaar geleden moeten weten en kunnen bestellen.

Odpowiedź od Fibershirts
De werking van de website is duidelijk, waardoor de bestelling vlot verliep. Ik heb 3 verschillende kleuren t-shirts gekocht, deze zitten erg goed en fijn. In het begin is het natuurlijk even wennen, maar zeer tevreden met het tegen houden van het zweet zodat dit niet te zien is in de kleren, ook geen geur die zich verspreidt omdat het product echt doet wat omschreven is.

Odpowiedź od Fibershirts
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.