FibershirtsRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hebben van meerdere merken de anti-zweet shirtjes, maar deze zijn echt het fijnst omdat ze als ondershirt gedragen worden en deze het zachtst en dunst zijn. Dat laatste doet overigens niks aan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

AMAZING The confidence these shirts give me is great. Can safely wear delicate and unwashable fabrics or blazers now without worry that they will get stained or smelly. Thin, high quality... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Tshirt werkt perfect. Klein nadeel is dat een extra laag wel warmer is en dat hij bij bepaalde kleding zichtbaar is. De top voor vrouwen is helemaal niks. Die blijft niet goed op de plek zitten, waar... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De zwarte korte mouw shirts zijn super fijn, het verdikte oksel gedeelte valt nauwelijks op en ze werken erg goed. Eindelijk mijn armen weer omhoog kunnen doen zonder zweetplekken. De witte zijn helaa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. T-shirty

Napisane przez firmę

100% Bescherming tegen gênante momenten en gele zweetplekken! Ontdek onze T-shirts met speciaal ingenaaide okselpads tegen zweetplekken. Meer zelfvertrouwen? Kies voor Fibershirts!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 69

Napisz recenzję

Prettige shirts, goede werking

Tot nu toe enkele keren gedragen en tot op heden erg tevreden met het resultaat. Ik zou het zeker aanraden!

28 stycznia 2026

Hai Hendrik,

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat je tot nu toe zo tevreden bent met de werking van de shirts. Super dat je ons ook aanbeveelt!

Veel draagplezier en hopelijk tot snel!

Doet wat het beloofd!

Doet wat het beloofd!

15 stycznia 2026

Hoi Marlin,

Bedankt voor je review! 😊
Super om te horen dat het product doet wat het belooft — precies waar we voor gaan.

Veel plezier ermee en hopelijk tot snel!

Oceniono na 4 z 5

Ik ben blij met mijn t-shirt

Ik wist niet zeker of de bestelling zou aankomen, omdat ik geen e-mail over de levering had ontvangen en het enkele dagen duurde voordat ik de bestelling kreeg. Maar het T-shirt is aangekomen, het zit comfortabel en het is zo ontworpen dat je het niet ziet onder andere kleding. De anti-zweetpads doen ook goed hun werk. Oh, en ik vond het leuk dat het bedrijf geen plastic verpakkingen gebruikt (hoewel ik hoop dat het karton/papier in het nieuwe type verpakking gerecycled is).

16 stycznia 2026

Hi Aleksandra Vovchenko,

Bedankt voor je uitgebreide review! 😊

Fijn om te horen dat je uiteindelijk je bestelling hebt ontvangen en dat het T-shirt comfortabel zit en onzichtbaar blijft onder andere kleding. Super ook dat de anti-zweetpads goed werken!

Dank je wel dat je ook onze plasticvrije verpakking waardeert. We nemen je opmerking over het karton/papier zeker mee — duurzaamheid blijft voor ons belangrijk.

Veel plezier met je T-shirt en hopelijk tot snel!

Oceniono na 5 z 5

De shirts zitten prettig onder…

De shirts zitten prettig onder bijvoorbeeld een trui en voorkomen dat een trui vaak gewassen moet worden en naar zweet gaat ruiken.

12 stycznia 2026

Hoi Anja,
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de shirts prettig zitten onder een trui en helpen om je kleding langer fris te houden. Precies waar ze voor bedoeld zijn 😊

Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit en prima en snelle…

Goede kwaliteit en prima en snelle service

2 stycznia 2026

Hi Douwe,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én onze snelle service. Daar doen we het voor 😊

We hopen je snel weer terug te zien!

Oceniono na 5 z 5

Mijn man draagt deze t-shirts al…

Mijn man draagt deze t-shirts al meerdere jaren. Hij is hier heel tevreden over.

20 grudnia 2025

Hi Customer,

Wat fijn om te horen — dankjewel voor je review! 😊
Super dat je man onze T-shirts al jarenlang draagt en er zo tevreden over is. Daar doen we het voor.
We hopen dat hij er nog lang plezier van heeft! 💙

Oceniono na 5 z 5

De eerste oplossing die werkt

De eerste oplossing voor mijn zweet plekken / geur dat echt werkt ! Ik kan nu gewoon weer kleding dragen die ik eerst vermeed vanwege het matriaal

1 grudnia 2025

Hi Tani,

Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat dit voor jou de eerste oplossing is die écht werkt tegen zweetplekken en geur, en dat je weer kleding kunt dragen die je eerder vermeed. 😊
Daar doen we het voor.

Nogmaals bedankt voor je review!

Gr. Hinke

Perfecte shirts

Het zijn heerlijk dragende shirts en voelen aangenaam zacht aan, ze doen perfect waarvoor ze bedoeld zijn!

15 grudnia 2025

Hi Anoniem,

Dankjewel! Geweldig dat je de shirts zo comfortabel en zacht vindt, en dat ze precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. Daar worden we blij van! 🙌

Hele fijne ondershirts

Levering is niet de volgende dag, daar moet je wat langer op wachten. Maar hele fijne shirts. Ik vond het even wennen aan de okselstukken maar daarna is het erg fijn om altijd met droge oksels je werk te kunnen doen en je kleding mooi blijft.

2 grudnia 2025

Hoi Rikkert,

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de shirts en dat je na even wennen altijd met droge oksels je dag door kunt — precies waar we het voor doen. 😊

Jammer dat de levering niet de volgende dag was, onze excuses daarvoor. Door de drukte rondom Cyber Monday en Sinterklaas duurde het helaas langer dan normaal. We streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en bij voorkeur de volgende dag te leveren.

Bedankt voor je begrip!

Heel blij mee!

Nooit verwacht dat deze shirts zo goed zouden werken! Ik kan mijn blouses nu echt vaker aan zonder te wassen, geweldig! Ik heb inmiddels 6 fibershirts en ook na het wassen blijven ze goed!

3 grudnia 2025

Hi Cindy,

Wauw, wat geweldig om te lezen! Super dat de shirts zo goed werken en dat je je blouses nu vaker kunt dragen zonder steeds te wassen. En helemaal top dat je al 6 shirts hebt en dat ze ook na het wassen mooi blijven.

Dankjewel voor je vertrouwen! 🙌

Oceniono na 5 z 5

Heerlijk zacht shirt, je blijft lang fris

Heerlijk zacht shirt. Je blijft lang fris. Snel verzonden. Blijft prachtig in de was.

11 grudnia 2025

Hoi Olga,

Dankjewel voor je fijne feedback! Heerlijk dat het shirt zacht aanvoelt, je lang fris blijft én dat het mooi blijft in de was. Fijn ook dat de verzending snel was. 😊

Persoonlijk en begripvol contact

Snelle reactie, nette afhandeling, persoonlijk contact, begripvol. In deze tijden van chatboxen erg prettig dat bij fibershirts er persoonlijk contact is en alles netjes afgehandeld wordt.

9 grudnia 2025

Hi Lieke,

Wat een lieve review, dankjewel! Heel fijn om te horen dat je ons persoonlijke en begripvolle contact zo waardeert. We vinden het belangrijk dat alles netjes en menselijk wordt afgehandeld—blij dat jij dat ook zo hebt ervaren. 🙏

Oceniono na 5 z 5

superfijne oplossing en houd je kleding mooi

superfijne oplossing om met een gerust hart strakke shirtjes te dragen of ook om jasjes mooi fris te houden. In de oksels blijft het lekker droog en geen geurtjes.

9 grudnia 2025

Hoi Jannie,

Dankjewel! Super om te lezen dat je met een gerust hart strakkere shirts en jasjes kunt dragen en dat alles droog en fris blijft zonder geurtjes. Precies waar we het voor doen. 😊

De shirtjes zijn goed

De shirtjes zijn goed, ook fijne materiaal. Ze zijn verder best klein van formaat dus 1 maatje groter nemen zou beter zijn

8 grudnia 2025

Hoi MK,

Dank je wel voor je review! 💛

Fijn om te horen dat je de shirtjes en het materiaal prettig vindt. En bedankt ook voor je opmerking over de maat – dat is waardevolle feedback voor ons én voor andere klanten.

Onze shirts kunnen inderdaad wat strakker/slimmer zitten, waardoor soms een maatje groter soms net wat comfortabeler zit.

Mocht je zelf nog willen ruilen voor een maat groter, stuur ons gerust een berichtje – we denken graag met je mee. 🙌

Top T-shirts

Top T-shirts! Inderdaad de beste ondershirts die er zijn. Zit lekker, ziet er goed uit en anti zweet werkt ook top. Zeer tevreden, aanrader.

Normaal heb ik maat L, maar in dit geval was maat XL beter. Ik ben ongeveer 186cm lang en weeg ongeveer 82kg.

Hi Maarten,

Thanks voor je positieve review! 🙌
Super om te horen dat je zo tevreden bent en dat de shirts lekker zitten, er goed uitzien én het anti-zweet zo goed werkt.

Geniet van je nieuwe ondershirts! 💛👕

groetjes,

Oceniono na 5 z 5

Zit goed en beantwoord aan doel

Zit goed en beantwoord aan doel . Niet zweten

Hi H. Smeets,

Dank je wel voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat het shirt goed zit en precies doet wat het moet doen.

Als je nog vragen hebt of iets anders wilt proberen, laat het gerust weten! 😊

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke shirts voor de juiste prijs

Ik heb de dames shirts in 3 kleuren besteld. De shirts werken zoals de omschrijving zegt. Het werkt supergoed tegen zweet. Wel even goed het shirt op zijn plek "trekken" zodat de okselpads op de juiste plek zitten.

Ook na veelvuldig wassen blijft de werking behouden. Mijn blouses hebben geen zweetplekken meer en ik kan alles dragen zonder dat je ziet dat je zweet. Ik ben erg tevtreden en heb ook andere vergelijkbare merken geprobeerd. Fibershirts voldoet als enige aan mijn verwachting.

Ik heb de wastabletten nu voor het eerst ook besteld, hier kan ik nog niets over zeggen omdat ik ze nog maar 1 keer gebruikt heb.

De levering de volgende dag of na 2 dagen is supersnel.
Juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Zeker als je wat meer producten in één keer koopt, dan krijg je meer korting.

Ook de retourprocedure gaat simpel en gaat precies zoals op de website vermeldt wordt.

Ik ben erg tevreden over Fibershirts.

Hoi Lianne,

Dank je wel voor je uitgebreide en superpositieve review! 🙌
Wat fijn om te lezen dat de dames shirts precies doen wat je nodig hebt. En top dat je aangeeft hoe belangrijk het is om de okselpads goed op hun plek te trekken; daar hebben andere klanten ook zeker iets aan.

Geweldig dat de kwaliteit, prijs en snelle levering je zo bevallen. En natuurlijk mooi om te horen dat onze shirts beter voldoen dan andere merken die je geprobeerd hebt, dat is precies waar we het voor doen!

Over de wastabletten: laat gerust weten hoe ze bevallen zodra je ze wat langer hebt gebruikt. We zijn benieuwd naar je ervaring!

Dank je wel voor je vertrouwen in Fibershirts. We waarderen het enorm! 💛

Oceniono na 5 z 5

Nooit meer zweetplekken onder de…

Nooit meer zweetplekken onder de oksels, dit had ik 25 jaar geleden moeten weten en kunnen bestellen.

5 grudnia 2025

Hallo Dhr. Haenen,

Dank je wel voor je geweldige review! 🙌
Wat goed om te horen dat je eindelijk van die zweetplekken af bent.

We zijn blij dat het zo goed voor je werkt. Mocht je nog iets nodig hebben of vragen hebben, laat het ons gerust weten. 😊

Groeten,

Erg goede shirts!

4 grudnia 2025

Hoi Rik,

Dankjewel voor je fijne review! 🙌
Super om te horen dat de shirts zo goed bevallen.

Tot de volgende keer!

Hinke Fibershirts

Zeer tevreden

De werking van de website is duidelijk, waardoor de bestelling vlot verliep. Ik heb 3 verschillende kleuren t-shirts gekocht, deze zitten erg goed en fijn. In het begin is het natuurlijk even wennen, maar zeer tevreden met het tegen houden van het zweet zodat dit niet te zien is in de kleren, ook geen geur die zich verspreidt omdat het product echt doet wat omschreven is.

24 listopada 2025

Hi Ine,

Wat een geweldige review, dank je wel dat je dit zo uitgebreid met ons deelt! 🙌

Fijn om te horen dat de website duidelijk was en je bestelling vlot verliep. En nog belangrijker: dat de drie verschillende kleuren T-shirts goed zitten en fijn aanvoelen. In het begin is het inderdaad even wennen aan een ondershirt, maar super dat je nu zo tevreden bent over het effect.

Heel bedankt voor je vertrouwen in ons product – we hopen dat je er nog lang plezier van hebt. 💛

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej