Festlastbiler.dk studenterkørsel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi havde to super søde chauffører, der var utrolig hjælpsomme og i super godt humør. De var klar på at have en super fed kørsel sammen med os, og var i vildt godt humør under hele turen. Vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Festlastbilers chauffør DAVID kørte for 3.j. fra Gefion Gymnasium 27/6-26. David forstod at fejre dagen med eleverne. Han var med til at sætte gang i festen på vognen. Og studenterne elskede ham: Dav... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde en vogntur med min klasse d. 27/6, med de bedste vognmænd nogensinde. Fra start af var der styr på alt sikkerhed, og alt det praktiske, som det blev holdt styr på gennem hele dagen. Derudover va... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den Aller bedste vogntur man kunne ønske sig, var r frisk på det hele og stresset ikke overhovede. Virkeigt god oplevelse. Når i booker skal I spørger efter MARCUS. Han er en kæmpe legende. Giv Mar... Zobacz więcej

1. Organizator imprez
  2. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji

Napisane przez firmę

Hos Festlastbiler.dk lejer I lækre studentervogne til jeres studenterkørsel til faste priser. Der er ingen ekstra gebyrer, og I betaler ikke ekstra for brændstof, tilladelser, miljøfilter eller forsikringer. Vores Festlastbiler har stort musikanlæg, LED lysshow, køleboks, sikkerhedskameraer og sjove og gode chauffører som bringer jer sikkert rundt på studenterturen. Få en vogntur ud over det sædvanlige. Book jeres studenterkørsel hos Festlastbiler.dk.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

184 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

En ubeskrivelig dag

Først og fremmest vil jeg gerne takke festlastbiler for den fantastiske dag de gav os. Min klasse og jeg (Køge gymnasium 3.D) havde købt/lejet en DJ-vogn, hvilken var langt over forventning. Der rullede en stor ældre militær lastbil frem, med 2 højtalere af 1000W pr styk og en subwoofer på 2400W - Vi blev blæst væk ;-)

Ikke kun lastbilen var i top... De 2 chauffører og ikke mindst DJ'en gjorde alt for at gøre vores dag perfekt, og det lykkedes - de 2 chauffører var serviceminded og virkelig omsorgfulde når vi havde fået en øl eller to... DJ'en var en klasse for sig selv... Han spillede det vi ønskede og var i det hele taget med til at skabe en fest.

Alt i alt, en super oplevelse, både tiden op til, ved en masse fyldestgørende mails med Bengt, og ikke mindst på dagen som beskrevet over.

Er ærgelig over ikke at kunne huske navnet på chaufførerne, men DJ'en hed Nikolaj Timm - så festlastbiler, i må endeligt sige stort tak til hele teamet.

Hilsen Magnus på vejene af Køge Gymnasium 3D

3 lipca 2016

Fantastisk og uforglemmelig tur

Vi havde bestilt vognen 1 år før vi skulle ud og køre, og de var så gode til at svare på vores mange tusind spørgsmål lynhurtigt. Vi oplevede en fantastisk service over mail, og vi fik alle detaljer med til punkt og prikke.
Da det så blev lørdag den 25.6-2016 kom dagen hvor vi endelig skulle køre. Vognen mødte op til aftalt tid, og så fik vi ellers lov til at pynte vognen præcis som vi ville. Festlastbiler havde sørget for alle de praktiske ting som snor, strips osv, så intet manglede. Jeg som var hovedansvarlig havde glemt resten af penge derhjemme, men det tog chaufføren helt roligt, og vi aftalte at han fik pengene på mit stop klokken 8 om aftenen. Han var fuld at godt humør og var med til at gøre vores dag endnu bedre.

3.F og Y fra Københavns Åbne Gymnasium er mere end tilfredse med vores tur, og vi vil aldrig glemme den fede oplevelse vi fik, takket være festlatbiler.dk

3 lipca 2016

De klarer alt!!

Vi var ude og køre studenterkørsel d. 23/6 og hold nu op hvor er de profesionelle! De stod klar på møde steder før vi skulle være der og de var hurtige til at hjælpe os med at få vognen gjordt klar, der var ingen suremuler her!
De to cheffører var bedre end forventet, så søde og hjælpsomme og ikke mindst klar på en fest ;) Udover det så skal det siges, at selv vores forældre kunne li dem!!
-Da vi var så uheldige at punktere gjorde de deres yberste for at få det ordnet og selv om der gik nogle timer, var de stadig friske på at køre de sidste stop og de gjorde VIRKELIG deres for at de sidste stop blev super festlige.
Så alt i alt en pisse fed oplevelse og Festlastbiler kan godt tage kredit for det! Virkelig 5 ud af 5 stjerne!!!!!
Det kan 3C fra ZBC Vordingborg ihvertfald skrive under på!!

Fantastisk dag!

Min klasse og jeg havde en fantastisk vogntur sammen med festlastbiler.dk Bilen var flot og det var nemt at styre musikken. Der var lidt strenge regler, som man på dagen godt kan blive lidt irriteret over. Men samtidig vidste vi godt at det var for vores egen sikkerhed, som firmaet går meget op i. Chaufføren var punktlig og køre tiden blev overholdt.
Tak for en dejlig dag hilsen Gentofte studenterkursus 3p og 3r

Oceniono na 5 z 5

Min klasse og jeg var ude at køre søndag d. 26/6 og vi havde en fantastisk dag.
På trods af æg, vand, og hvad der ellers kunne kastes fik vi en god tur, vores chaffør var super professional og håndterede alle situationer der opstod top professionelt.

Servicen var generelt i top, og vi kan ikke klage.

Tak for en fed tur, og jeg vil til en hver tid anbefale. :)

Uforglemmeligt

Vi havde den mest uforglemmelige og fantastiske tur med Festlastbiler.dk! Chaufførerne gjorde det hele meget bedre, de tog videoer af os der lavede lege, hoppede og dansede med os! De var simpelthen så søde og gjorde alt for det blev en dag vi aldrig glemmer!
Vil klart anbefale alle at købe vogn her! Det er nemt at komme i kontakt med folkene bag og nemt at lave rute med deres rutevejledning!🎉 3.c fra Vordingborg Gymnasiym siger 1000 tak!!

1 lipca 2016

Verdens bedste vogntur

På vejende af mig og resten af 3.l fra Gefion gymnasium, vil vi gerne takke jer for at have gjort vores vogntur til en uforglemmelige dag. Det skal i have tak for og især tak til Sten vores chauffør som gjore turen suveræn. Vi oplevede på intet tidpunkt misforståelse eller komplikation med festlastbiller eller vores tur. Hvilket i sidste ende gør at vi fremover vil anbefalede festlastbiller til alle komende studenter.

Den fedeste oplevelse!

Min klasse og jeg havde den absolut bedste oplevelse med vores studenter-vogntur, og havde den bedste chaffeur man kunne ønske sig!! Vores chaffeur var med til at give os den vildeste fest af en vogntur, og var med til at forbedre humøret hvis vi blev lidt trætte. Festlastbiler får vores varmeste anmeldelse!

PERFEKT!!

Vi havde den mest perfekte tur. Sindssygt fed vogn, sindssygt fed chauffør, og der var styr på det hele. God service forinden selve kørslen og også under kørslen hvor chaufføren var meget flexibel og åben overfor små ændringer. 3.B fra Tårnby Gymnasium havde en perfekt oplevelse.

Super fed studenterkørsel

Kære Festlastbiler

3.A fra ZBC i Vordingborg takker for den fedeste dag længe. I har på alle måder gjort vores studenterkørsel til en dag, vi aldrig glemmer. TAAAAK!

Igennem hele planlægningen af vores tur har der været en rigtig god service. Festlastbiler har guidet mig gennem hele forløbet i forbindelse med fx ruteplanlægning og betaling. Kommunikationen med Festlastbiler har været rigtig nem. Trods mine mange spørgsmål som koordinater, så har jeg altid fået hurtige tilbagemeldinger med fyldestgørende svar på det hele.
Den gode service og kommunikation har gjort, at der på intet tidspunkt har været tvivl om tingene.

Vognen ankom til tiden og på aftale sted – vi følte os fra start trygge. Vi synes alle sammen vognen var perfekt. Der er god plads i vognen også selvom der er DJ om bord. Vi havde en fest hele dagen takket være vores DJ og ikke mindst Festlastbiler.

På vegne af 3.A ZBC Vordingborg skal der lyde en kæmpe tak til Festlastbiler. Vi havde den fedeste dag, som har resulteret i mange skønne minder.

Jeg kan kun anbefale Festlastbiler, hvis I ønsker en fantastisk og uforglemmelig studenterkørsel.

Anna Hansen og resten af 3.A
ZBC Vordingborg

Bedste vogntur!

Vi havde en fantastisk vogntur, vognmændende var med på at vi skulle holde den beste fest, de var sjove, søde og meget fleksible!
Før selve vognturen var kommunikationen med Festlastbiler.dk meget nem, vi har stillet et hav af spørgsmål, og vi har fået absolut fyldestgørende svar på det hele. Til tider følte jeg selv som koordinator at vi som klasse måtte være en pestilens pga alle vores spørgsmål, men vi fik svar på alt, uden problemer. Virkelig god service, alt spillede bare.
Jeg kan kun anbefale Festlastbiler.dk, hvis i ønkser en fantastisk vogntur og en uforglemmelig dag!

20 sierpnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Mere end vi turde håbe på!

Festlastbiler.dk har på alle måde gjort vores vogntur til en dag, vi aldrig vil glemme. Med smil og en fantastisk fleksibilitet skred dagen frem uden nogle komplikationer, og misforståelser undervejs blev håndteret nemt og hurtigt. Vi var langt det meste af dagen heldige med vejret og nød derfor godt af vognes meget åbne lad. Vi er en stor klasse på 29 mand, men oplevede på intet tidspunkt pladsmangel. Vi vil anbefale Festlastbiler.dk til alle kommende studenter!

25 lipca 2015
Oceniono na 5 z 5

Fantasktis tur - Kunne ikke have været bedre!

For det første var alt kommunikation inden helt nem, og fungere perfekt! De hjalp os med ruten og men de planlæggelser som skulle til inden. Vognen kom til tiden, og er virkelig en fantastisk vogn at have sin tur på, da vi var heldige med vejret og derfor kunne have den helt åben. Chaufføren var supper flink og frisk nok på de 28 unge mennesker vi nu var. Tiden blev overholdt, og der var ingen problemer overhovedet. Kun stærkt anbefales!!

Oceniono na 4 z 5

Fantastisk vogntur - lidt uheldig oplevelse med chaufføren

Vi har haft en fantastisk vogntur med festlastbiler.dk i spidsen. Kommunikationen med firmaet har fungeret rigtig godt, og vi har fået hurtige tilbagemeldinger på alle vores spørgsmål, samt påmindelser og vejledning i forbindelse med betaling og ruteplanlægning. Vognen ankom i rette tid og på det aftalte sted, og fra start af kunne man føle sig tryk. Vognen var perfekt og det hele fungerede. Vores første chauffør var super sød og hjælpsom, og det var med til at skabe en god start på vores studenterkørsel. Da vi skiftede chauffør ændrede dette sig dog en smule, og det føltes lidt som om at chaufføren var en for stor del af vores fest, hvilket resulterede i en lidt uheldig slutning på vores vogntur. Alligevel fortjener firmaet 4 stjerner, da vi havde den vildeste fest :)

Cecilie Raunkilde - Køge Handelsskole 3.U

Logo Festlastbiler.dk studenterkørsel

Odpowiedź od Festlastbiler.dk studenterkørsel

Hej Cecile
Grundet de nye regler med fartskriver/kontrolapparat og køre/hviletidsregler har vi været nødt til at fordoble antallet chauffører som kører for os. Nogle enkelte af disse chauffører, har ikke været gode. Afløser chaufføren på jeres tur kører ikke studenter for os næste år. Vi beklager, at I havde en mindre god oplevelse med chauffør nummer to.
Festlastbiler.dk
Bengt

Uforglemmelig Studenterkørsel

Festlastbiler har været et utrolig godt valg til studenterkørsel anno 2015. Vi havde nogle utrolig søde chauffører, der var glade, veloplagte og venlige. De kørte godt og var opmærksomme på ikke at bremse for hårdt op eller tage for skarpe sving, hvilket ellers kan være ubehageligt når man står op i sådan en vogn.
Derudover fulgte de tidsplanen rigtig godt og var gode til at gøre opmærksom på, hvornår vi skulle til at køre videre ved at give et dyt fra sig i vognen. På en del af stoppene var chaufførerne derover rigtig gode til at gå og rydde op i vognen således, at der så nogenlunde pænt ud til den næste strækning vi skulle køre. Vognen var udstyret med utrolig gode anlæg, der var i stand til at spille højt musik af god kvalitet.
Alt i alt kan min klasse og jeg i høj grad anbefale Festlastbiler til andre, der skal køre studenterkørsel.

Sarah Byskov Gluud og resten af 3.b
Herlufsholm Skole

Fantastisk vogntur

Vi havde en fantastisk vogntur med festlastbiler uden nogle problemer. Hele vejen igennem har der været god service og hurtige tilbagemeldinger på mails. Firmaet har styr på reglerne, store anlæg i vognene og super søde chauffører der er med til at skabe en fantastisk stemning (Tak til Per og Uffe!) Så alt i alt en fantastisk oplevelse. Helt sikkert et firma min klasse og jeg vil anbefale til andre.

Bolette Mathiesen, 3.L Espergærde Gymnasium

5 lipca 2015

Super fed oplevelse!

Vi kørte vogntur med festlastbiler, og vi havde fedeste oplevelse!
Folkene bag er meget professionelle og giver en tryg stemning ved bookning af vogn og dag. Dertil er chaufførerne super cool.
Vognen er også pisse fed. Vi havde åbent tag så alle kunne feste ud til gaden. Det skal dog siges at for at opnå bedst stemning og oplevelse (med den vogn vi havde), kræves det at vejret er godt. Vi prøvede med 'taget' rullet ned da det regnede slut på aftenen, og det var ikke nær så fedt, da man var meget indelukket.

Vi ville dog alligevel helt sikkert anbefale festlastbiler!
4u, falko

4 lipca 2015
Logo Festlastbiler.dk studenterkørsel

Odpowiedź od Festlastbiler.dk studenterkørsel

Hej Clara
Alle vores Festlastbiler har solide presenninger som beskytter godt mod regn. Desværre kan det blive lidt mørkt inde under presenningen, når den er rullet på når det regner. I år har vi testet et nyt LED lysshow på en af vores biler. Det virkede godt. Dette bliver monteret på alle Festlastbiler i 2016. Med dette lys bliver stemningen inde under den nedrullede presenning festligere.
Festlastbiler.dk
Bengt

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej