Vi havde to super søde chauffører, der var utrolig hjælpsomme og i super godt humør. De var klar på at have en super fed kørsel sammen med os, og var i vildt godt humør under hele turen. Vi... Zobacz więcej
Festlastbilers chauffør DAVID kørte for 3.j. fra Gefion Gymnasium 27/6-26. David forstod at fejre dagen med eleverne. Han var med til at sætte gang i festen på vognen. Og studenterne elskede ham: Dav... Zobacz więcej
Havde en vogntur med min klasse d. 27/6, med de bedste vognmænd nogensinde. Fra start af var der styr på alt sikkerhed, og alt det praktiske, som det blev holdt styr på gennem hele dagen. Derudover va... Zobacz więcej
Den Aller bedste vogntur man kunne ønske sig, var r frisk på det hele og stresset ikke overhovede. Virkeigt god oplevelse. Når i booker skal I spørger efter MARCUS. Han er en kæmpe legende. Giv Mar... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Festlastbiler.dk lejer I lækre studentervogne til jeres studenterkørsel til faste priser. Der er ingen ekstra gebyrer, og I betaler ikke ekstra for brændstof, tilladelser, miljøfilter eller forsikringer. Vores Festlastbiler har stort musikanlæg, LED lysshow, køleboks, sikkerhedskameraer og sjove og gode chauffører som bringer jer sikkert rundt på studenterturen. Få en vogntur ud over det sædvanlige. Book jeres studenterkørsel hos Festlastbiler.dk.
Klingseyvej 15 B, 2720 , Vanløse, Dania
- kontakt@festlastbiler.dk
- festlastbiler.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
VERDENS BEDSTE DAG
Fremragende studenterkørsel!! Det kan vitterligt ikke gøres bedre!
Også et kæmpe tak til Kasper H og dj Oliver, for at gøre 3.D på Køge Handesskole‘s dag fantastisk
FEDESTE VOGN TUR
Kasper H og DJ Oliver var for nice!!! 100% dem der hjalp vores fede dag på gode veje!
AMAZING!!
Meeega fed tur og dejlig/vild oplevelse med en chauffør der bare gjorde det så godt! Smilende glad og meget deltagende ekstrem hygge!! Mega fed Vogn.
Chauffør hayden
Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse - glad for at køre omvej, alt i mens dj’en spillede fra en playliste. Mener det fra hjertet, brug ikke deres service i forbindelse med jeres vogntur - i fortryder det.
Hændelsen udspillede sig søndag d. 30 juni, og det var 3L fra Niels Brock, der var offer for jeres skandaløse service.

Odpowiedź od Festlastbiler.dk studenterkørsel
Hayden jeg er hård for dig
Hayden, jeg har aldrig set en så lækker chauffør før. Og hans personlighed trækker endnu mere op
Helt forrygende!
Vi havde den fedeste tur med festlastbiler! Højtalerne var fremragende, og der bar masser af plads til at hoppe og fyre den af! Kan 100% anbefales!! Derudover havde vi den skønneste chauffør Torsten som virkelig forstod at gøre dagen til en af de bedste nogensinde :))) ingen klager fra 3D på falkonergården
Super fed bil til studenter kørsel👌 Og…
Super fed bil til studenter kørsel👌 Og super flink og hjælpsom chauffør
Tidsplanen er til tiden
Tidsplanen er til tiden. Søde chauffører. Kan varmt anbefales. Chaufførerne Peter og Christian er de bedste uden tvivl.
Hilsen 3I Rødovre Gymnasium
Fantastisk vogntur
Vi havde en fantastisk tur, og vi hyggede maks. Vores chauffør Nicholas havde styr på tingene og tiden, så vi kunne feste igennem og fejre dagen.
Utrolig god service!
Jeg var så uheldig at vrikke om og forstuve min ankel halvvejs under studenterkørslen – vognmændene var så søde at bære mig op og ned af vognen og rundt omkring så jeg stadig kunne være med til det hele. De var SÅ søde og hjælpsomme. Derudover fik vi den fedeste vogn og alt i alt en virkelig god oplevelse. Kan varmt anbefale deres service!!
Fantastisk vogntur 2018
Festlastbiler.dk gav min klasse og jeg en helt fantastisk vogntur. Lastbilen var flot, kølerum, dåseholdere og gode højtalere samt DJ og ikke mindst var chaufførerne VIRKELIG søde og sjove - og på samme tid kunne være seriøse omkring regler og sikkerhed undervejs. Dertil støttede de os op og ned af trappen, så vi undgik ulykkerne. Alt i alt gav de os en fantastisk dag! Intet dårligt at sige.
Virkelig godt - alle pengene værd
Vores oplevelse med festlastbiler.dk var udelukkende positiv. Vi havde en fantastisk dag - bilen var flot, gode anlæg, masser af plads til en klasse på 20 personer. Desuden havde vi den rareste chauffør, Leith Kashkul, som blandt andet hjalp os med at holde styr på tiden og desuden bare var mega grineren og med til at gøre dagen endnu bedre. Vi kan klart anbefale studenterkørsel hos festlastbiler.dk!
Tak for den fedeste oplevelse
Tak for den fedeste oplevelse! Vi havde en fantastisk tur og vores chauffør var super ansvarlig og seriøs, men også festlig, glad og sjov. Tusinde tak for denne gang, festlastbiler.dk kan klart anbefales
Vores chauffør var helt fantastisk
Vores chauffør, Erik, var helt fantastisk - rar, struktureret, og rigtig sjov. Super fed oplevelse!!
Festlastbiler yder blændende service
Festlastbiler yder blændende service! Vores vogntur var fuldstændig vidunderlig og vi kunne nyde dagen fuldt ud, fordi Festlastbiler havde styr på det praktiske, og vores vognmand, Steen, var hjælpsom, snakkesalig, sød og ikke mindst i helt fantastisk humør! Vi vil huske vores vogntur som en af de bedste dage i vores liv, og det kan vi kun takke Festlastbiler for!
Tak for at i gjorde vores dag helt fantastisk!
Vi havde en helt fantastisk studenterkørsel den 28. juni 2018! Vores chauffør, Nikolai var sød og glad hele turen, og vores DJ, Daniel, forstod virkelig at sætte festen igang på vognen, og han var på mange måder en del af festen. Trods små nedbrud i musikken grundet en overophedet computer, så fik han det bedste ud af det, og formåede stadig at holde festen kørerende. Super professionelle folk, og vores klasse var bestemt i de aller bedste hænder hele dagen! :D Kan varmt anbefale Festlastbiler.dk!
Fantastisk oplevelse
Vores klasse fik en mega fed vogn for meget få penge, der helt klart slog alle de andre i både lyd, sikkerhed og pris. Super fed oplevelse og en underholdende chauffør som sørgede for at alle havde det godt. Anbefales helt klart til alle der står og mangler en vogn 😉
Mega god oplevelse!!!
Helt vildt fed oplevelse!!! Sikkerheden var i top, vognen var super cool og det samme var vores chauffør, Faxe. Det var alt sammen med til at gøre vores vogntur til en fantastisk tur, som sent vil glemmes
Studenterkørelse 2017
Min gymnasieklasse og jeg var så heldige, at benytte virksomheden i sommer 2017, hvor vi kørte studenterkørelse.
Dagen var fyldt med fest og farver, sikkerheden var i top og der blev taget en masse billeder til evigt minde.
En kæmpe ros til chaufføren Asmus og sikkerhedsvagten Victor for at være med til at skabe en fest og et trygt miljø. Vi tog gerne en tur ekstra for fornøjelsens skyld.
Fantastisk Studenterkørsel 2017!
Fantastisk Studenterkørsel 2017!!
Min klasse og jeg havde en helt fantastisk oplevelse med Festlastbiler.dk da vi bookede dem til vores studenterkørsel. God og underholdende chauffør som var med til at holde festen igang. Hvis der opstod problemer så blev de løst hurtigt og på bedste vis. Vores tidsplan blev overholdt, hvilket var ekstra vigtig for lige netop min klasse da vi var hele 30 mennesker med op vognen. Og til trods for det store antal af studenter, så var der stadig styr på det hele!
Kan kun varmt anbefale at booke kørsel her!