Festlastbiler.dk studenterkørsel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi havde to super søde chauffører, der var utrolig hjælpsomme og i super godt humør. De var klar på at have en super fed kørsel sammen med os, og var i vildt godt humør under hele turen. Vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Festlastbilers chauffør DAVID kørte for 3.j. fra Gefion Gymnasium 27/6-26. David forstod at fejre dagen med eleverne. Han var med til at sætte gang i festen på vognen. Og studenterne elskede ham: Dav... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde en vogntur med min klasse d. 27/6, med de bedste vognmænd nogensinde. Fra start af var der styr på alt sikkerhed, og alt det praktiske, som det blev holdt styr på gennem hele dagen. Derudover va... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den Aller bedste vogntur man kunne ønske sig, var r frisk på det hele og stresset ikke overhovede. Virkeigt god oplevelse. Når i booker skal I spørger efter MARCUS. Han er en kæmpe legende. Giv Mar... Zobacz więcej

1. Organizator imprez
  2. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji

Napisane przez firmę

Hos Festlastbiler.dk lejer I lækre studentervogne til jeres studenterkørsel til faste priser. Der er ingen ekstra gebyrer, og I betaler ikke ekstra for brændstof, tilladelser, miljøfilter eller forsikringer. Vores Festlastbiler har stort musikanlæg, LED lysshow, køleboks, sikkerhedskameraer og sjove og gode chauffører som bringer jer sikkert rundt på studenterturen. Få en vogntur ud over det sædvanlige. Book jeres studenterkørsel hos Festlastbiler.dk.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

184 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

VERDENS BEDSTE DAG

Fremragende studenterkørsel!! Det kan vitterligt ikke gøres bedre!
Også et kæmpe tak til Kasper H og dj Oliver, for at gøre 3.D på Køge Handesskole‘s dag fantastisk

AMAZING!!

Meeega fed tur og dejlig/vild oplevelse med en chauffør der bare gjorde det så godt! Smilende glad og meget deltagende ekstrem hygge!! Mega fed Vogn.

Chauffør hayden

Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse - glad for at køre omvej, alt i mens dj’en spillede fra en playliste. Mener det fra hjertet, brug ikke deres service i forbindelse med jeres vogntur - i fortryder det.
Hændelsen udspillede sig søndag d. 30 juni, og det var 3L fra Niels Brock, der var offer for jeres skandaløse service.

Logo Festlastbiler.dk studenterkørsel

Odpowiedź od Festlastbiler.dk studenterkørsel

Hej Kasper

Jeg er ked af, at du mener at klassen havde en dårlig oplevelse. Som du kan se på de mange andre af vores anmeldelser, mener de fleste andre studenter, at vi leverer en god service. Din anmeldelse giver mig dog ikke så mange konkrete oplysninger, så jeg er af den grund nødt til at sende dig et mere generelt svar.

Alle vores Festlastbiler er 3,95 meter høje. Det gør, at chaufføren en gang i mellem bliver nødt til køre en omvej for at komme under broer, der er lavere en denne højde. Lastbilen vil simpelthen ikke kunne kommer igennem ad den vej. For en person, der ikke kører lastbil professionelt, kan det være svært at forstå, at chaufføren bliver nødt til at køre en omvej for at klare denne udfordring. Det er ikke med vores gode vilje, at køre en længere strækning men en absolut nødvendighed for at kunne gennemføre turen, så både vogn og studenter ikke lider overlast

Med hensyn til din indsigelse mod playliste, skal jeg oplyse, at jeg en måned inden kørslen, har sendt en mail til klassens kontaktperson og bedt om at få sendt en inspirationsliste til os. Den giver vi videre til vores DJ's. Listen skal give vores DJ's en idé om, hvilken type musik klassen kan lide. Ud fra dette udarbejder DJ'en så en playliste, der matcher klassens musiksmag. At DJ'en bruger denne playliste under turen er en del af hans job. Studenter der måtte have ønsker om specifikke numre på dage, kan altid bede vores DJ om, at få det ønskede nummer afspillet.

Hvis du har mere at tilføje, er du derfor velkommen at kontakte mig direkte på Festlastbilers mail. Så kan vi afklare de misforståelser, som er opstået i forbindelse med jeres studenterkørsel.

Du ønskes en fortsat god sommer.

Festlastbiler.dk

Bengt Duus Svensson
Direktør

Helt forrygende!

Vi havde den fedeste tur med festlastbiler! Højtalerne var fremragende, og der bar masser af plads til at hoppe og fyre den af! Kan 100% anbefales!! Derudover havde vi den skønneste chauffør Torsten som virkelig forstod at gøre dagen til en af de bedste nogensinde :))) ingen klager fra 3D på falkonergården

29 czerwca 2019

Fantastisk vogntur

Vi havde en fantastisk tur, og vi hyggede maks. Vores chauffør Nicholas havde styr på tingene og tiden, så vi kunne feste igennem og fejre dagen.

31 lipca 2018

Utrolig god service!

Jeg var så uheldig at vrikke om og forstuve min ankel halvvejs under studenterkørslen – vognmændene var så søde at bære mig op og ned af vognen og rundt omkring så jeg stadig kunne være med til det hele. De var SÅ søde og hjælpsomme. Derudover fik vi den fedeste vogn og alt i alt en virkelig god oplevelse. Kan varmt anbefale deres service!!

4 lipca 2018

Fantastisk vogntur 2018

Festlastbiler.dk gav min klasse og jeg en helt fantastisk vogntur. Lastbilen var flot, kølerum, dåseholdere og gode højtalere samt DJ og ikke mindst var chaufførerne VIRKELIG søde og sjove - og på samme tid kunne være seriøse omkring regler og sikkerhed undervejs. Dertil støttede de os op og ned af trappen, så vi undgik ulykkerne. Alt i alt gav de os en fantastisk dag! Intet dårligt at sige.

3 lipca 2018
Oceniono na 5 z 5

Virkelig godt - alle pengene værd

Vores oplevelse med festlastbiler.dk var udelukkende positiv. Vi havde en fantastisk dag - bilen var flot, gode anlæg, masser af plads til en klasse på 20 personer. Desuden havde vi den rareste chauffør, Leith Kashkul, som blandt andet hjalp os med at holde styr på tiden og desuden bare var mega grineren og med til at gøre dagen endnu bedre. Vi kan klart anbefale studenterkørsel hos festlastbiler.dk!

3 lipca 2018
Oceniono na 5 z 5

Tak for den fedeste oplevelse

Tak for den fedeste oplevelse! Vi havde en fantastisk tur og vores chauffør var super ansvarlig og seriøs, men også festlig, glad og sjov. Tusinde tak for denne gang, festlastbiler.dk kan klart anbefales

2 lipca 2018

Festlastbiler yder blændende service

Festlastbiler yder blændende service! Vores vogntur var fuldstændig vidunderlig og vi kunne nyde dagen fuldt ud, fordi Festlastbiler havde styr på det praktiske, og vores vognmand, Steen, var hjælpsom, snakkesalig, sød og ikke mindst i helt fantastisk humør! Vi vil huske vores vogntur som en af de bedste dage i vores liv, og det kan vi kun takke Festlastbiler for!

30 czerwca 2018
Oceniono na 5 z 5

Tak for at i gjorde vores dag helt fantastisk!

Vi havde en helt fantastisk studenterkørsel den 28. juni 2018! Vores chauffør, Nikolai var sød og glad hele turen, og vores DJ, Daniel, forstod virkelig at sætte festen igang på vognen, og han var på mange måder en del af festen. Trods små nedbrud i musikken grundet en overophedet computer, så fik han det bedste ud af det, og formåede stadig at holde festen kørerende. Super professionelle folk, og vores klasse var bestemt i de aller bedste hænder hele dagen! :D Kan varmt anbefale Festlastbiler.dk!

30 czerwca 2018

Fantastisk oplevelse

Vores klasse fik en mega fed vogn for meget få penge, der helt klart slog alle de andre i både lyd, sikkerhed og pris. Super fed oplevelse og en underholdende chauffør som sørgede for at alle havde det godt. Anbefales helt klart til alle der står og mangler en vogn 😉

29 czerwca 2018

Mega god oplevelse!!!

Helt vildt fed oplevelse!!! Sikkerheden var i top, vognen var super cool og det samme var vores chauffør, Faxe. Det var alt sammen med til at gøre vores vogntur til en fantastisk tur, som sent vil glemmes

9 lipca 2017

Studenterkørelse 2017

Min gymnasieklasse og jeg var så heldige, at benytte virksomheden i sommer 2017, hvor vi kørte studenterkørelse.
Dagen var fyldt med fest og farver, sikkerheden var i top og der blev taget en masse billeder til evigt minde.
En kæmpe ros til chaufføren Asmus og sikkerhedsvagten Victor for at være med til at skabe en fest og et trygt miljø. Vi tog gerne en tur ekstra for fornøjelsens skyld.

28 czerwca 2017

Fantastisk Studenterkørsel 2017!

Fantastisk Studenterkørsel 2017!!

Min klasse og jeg havde en helt fantastisk oplevelse med Festlastbiler.dk da vi bookede dem til vores studenterkørsel. God og underholdende chauffør som var med til at holde festen igang. Hvis der opstod problemer så blev de løst hurtigt og på bedste vis. Vores tidsplan blev overholdt, hvilket var ekstra vigtig for lige netop min klasse da vi var hele 30 mennesker med op vognen. Og til trods for det store antal af studenter, så var der stadig styr på det hele!

Kan kun varmt anbefale at booke kørsel her!

28 czerwca 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej