From start to finish, easy going. We ordered a dining table, chairs, and a lamp. Delivery was well organised and even arrived two weeks earlier than planned. As we were away on holiday, we were in a b... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Ik ben vorig weekend bij FEST Amsterdam geweest aan de Clercqtraat om o.a. een bank uit te zoeken voor mijn nieuwe woning. Het personeel heeft mij enorm prettig geholpen en advies gegeven. Ze vertelde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij hebben de Plateau eettafel inmiddels al 2 jaar in huis en zijn er nog steeds ontzettend blij mee. De kwaliteit is echt top en de tafel blijft mooi, ook bij dagelijks gebruik. Het design is tijdl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goede keuze kunnen maken, zelfs een experience ter plekke, fijne kwaliteit, aardig personeel, die weet waar ze het over hebben, dus zeker de moeite waard
Napisane przez firmę
De Clercqstraat 44, 1052NG, Amsterdam, Holandia
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Goed geholpen en advies gekregen in de winkel.
Tafel was op voorraad en daardoor snel geleverd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst.
In de winkel werd ik prettig geholpen. Ook kreeg ik de Linda korting al 2 dagen vooraf. De bezorging wad duidelijk gepland en op tijd geleverd.
super happy with my new edge sofa, delivery was also very smooth.
there was just some confusion with the order updates/process
Mooie bank. Goed en leuk geholpen in de winkel. Uiteindelijk geleverde bank had wel wat productiefoutjes: paar centimeter te hoog en de bankdelen klemden niet goed in elkaar, verbeterpuntje. Maar dat is goed opgelost door langsgestuurde monteur.
De bank is prachtig en de service in de winkel is goed. Ook op de mail wordt snel en vriendelijk gereageerd. Mijn bank was op tijd in het magazijn aangekomen volgens planning, maar toen moest ik nog 3-4 weken wachten tot de eerste bezorgoptie openstond.. Dat vond ik wel vervelend. Al met al, een fijne mooie bank van kwaliteit!
Héél tevreden met onze Huf Fauteuil, een mooie toevoeging aan ons interieur. Comfortabel zeteltje ook. Op de service en levering valt niets aan te merken.
Nadat onze kandelaar (glazen) was kapot gegaan we een mail getuurd hebben kregen we na 15 minuten, op een zondag, de reactie dat er een vervangend exemplaar wordt opgestuurd. Erg netjes, en al helemaal zo snel en op een zondag.
In 2018 een bankstelsel van 2500 euro gekocht. 6 jaar later is de bank op alle plekken doorgezakt. Uiteraard valt niks onder de garantie, maar van een bankstel in dit segment mag toch meer verwacht worden van de kwaliteit. Voornamelijk omdat we de bank nauwelijks gebruiken (staat voor de houtkachel, waar we alleen zitten als we bij het vuur zitten in een aparte ruimte). FEST biedt geen enkele vorm van compensatie en beroept zich op verstrijken garantietermijn. Kwaliteit waardeloos, service waardeloos.
Ik heb een vloerkleed besteld bij Fest Amsterdam, vanwege omstandigheden is het niet goed verwerkt. Ik ben vriendelijk geholpen door de klantenservice en heb een passend aanbod gekregen om iets anders te bestellen met dezelfde korting.
The delivery was delayed for three months and would have been even more delayed if i had not been active asking questions. Fest passed on incomplete contact details to the delivery company. The delivery company changed multiple times. When called they obscured reasons why the delivery would be delayed, while the customer service of Fest did not get active itself, responded very much delayed and responded wrongly, revealing severe internal miscommunication between different teams. Two out of 5 chairs were delivered with abrasion marks on the wood and textile. It made me distrust the company and i would only recommand paying after delivery.
Overall, the design is good but the quality of delivery is very poor and disappointing. I cannot judge anything about the durability of the furniture yet.

Odpowiedź od FEST
Afgelopen april hebben wij een bank gekocht bij Fest, met een beloofde levertijd van 10-12 weken. Helaas werd deze meermaals uitgesteld ivm een stof die minder leverbaar was. Daarop volgde het faillissement, waar wij alleen door het leveringsbedrijf van op de hoogte werden gesteld. Na de overname hadden wij goede hoop dat de bank alsnog geleverd zou worden, ook omdat we hierover een mail mochten ontvangen. Inmiddels is het nieuwe moment dat de bank dan eindelijk in het magazijn zou zijn een week geleden verstreken en hebben wij niks meer mogen ontvangen van het bedrijf. Er is geen beschikbaar telefoonnummer, dus alle communicatie moet via de email. Hierop ontvangen wij al weken geen reactie. Wij zien geen andere optie dan juridische stappen te ondernemen. Ik wil iedereen waarschuwen om bij dit bedrijf iets te bestellen, en zeker niet vooraf iets te betalen..

Odpowiedź od FEST
Al meermaals contact opgenomen in verband met doorgezakte bank, model Edge. Op mijn eerste mail te horen gekregen dat het bedrijf failliet is. Inmiddels vernomen dat er een doorstart heeft plaatsgevonden dus opnieuw contact opgenomen. Hier is helaas geen enkele reactie opgekomen.
Dit is echter geen uitzondering. Eerder ook al contact opgenomen in verband met kuil vorming (toen waren ze nog niet failliet) en toen zijn ze de bank komen opvullen. Dit heeft weinig verschil gemaakt. De specialist die deze 'reparatie' uit kwam voeren zei zelfs dat het onbegonnen werk is met zo'n constructie.
Conclusie: koop hier alsjeblieft niet. Voor ons heeft dit verhaal hoogstwaarschijnlijk geen goede afloop, maar wellicht behoedt mijn ervaring anderen van dezelfde ellende.
Ook hier een doorgezakte bank, tot twee keer toe. De tweede reparatie viel buiten de garantie, maar na een slechte review en de belofte om die vervolgens te verwijderen, zou de herstelling toch vergoed worden. Jammer genoeg gaf het servicebedrijf POS (na 6 maanden wachten…) aan dat ze de reparatie niet konden komen uitvoeren omdat fest in een faillissement verwikkeld is. Ik hoop dat we nog een bericht krijgen maar ik vrees het ergste. Slechte kwaliteit en ondermaatse service; 4000 euro voor de vuilbak, jammer

Odpowiedź od FEST
Ik heb Fest altijd een prachtig merk gevonden, met mooie en originele meubels. Nadat mijn ouders al langere tijd naar volle tevredenheid de Kate bank hadden in een mooie fluwelen stof heb ik 2 jaar geleden de Dunbar bank aangeschaft in de stof Sydney. Ik heb ook een protexx behandeling genomen, want je weet maar nooit of er eens iets overheen gaat. Al met al best een grote uitgave, maar goed, als het goed is doe je lang met een bank. De bank heeft er welgeteld 1 week prachtig bij gestaan, maar toen verscheen de eerste vlek al. Het blijkt dat de stof dusdanig vlekgevoelig is dat zelfs een drupje water al een enorme kring achter laat. Ik heb eerder geïmpregneerde banken gehad en daar bleven vloeistoffen een beetje bovenop liggen. Bij deze bank trekt alles er direct in, met name water. Schoonmaken met het protexx setje leidt tot een nog veel grotere vlek. Ik heb hierdoor al 4 keer de protexx reinigingsservice laten komen om de bank volledig met een waterstofzuiger te behandelen. De stof op de zitvlakken is (hierdoor?) uitgelubberd en gaan pillen. We eten of drinken niet op de bank, we doen er echt niets raars mee, maar de bekleding zit helemaal vol kringen. De bank is, simpelweg, niet meer mooi en ik heb hem nog geen twee jaar. Ik heb IKEA banken gehad die er na 10 jaar beter uitzagen dan mijn huidige bank. De kwaliteit van met name de stof is echt niet passend bij de prijs (toch een kleine 4000 euro). Ik heb mijn klachten bij Fest neergelegd, maar dan krijg ik standaard mails met de link naar de reinigingsservice van Protexx (die weg ken ik inmiddels wel) en berichten dat Sydney nou eenmaal een open geweven stof is. Als dat zo is dan zouden ze geen protexx service (à 300 euro) bij die stof moeten aanbieden, omdat het toch niet werkt. Inmiddels worden mijn mails helemaal niet meer beantwoord en lees ik op internet dat ze failliet waren en een doorstart hebben gemaakt. Ik zou Fest aan niemand aanraden. Als over drie jaar de vlekkenservice van Protexx verloopt kan ik mijn bank vermoedelijk binnen een jaar bij het grofvuil zetten. Echt, kies liever voor een gevestigd merk met kwaltieitsstoffen, zoals bijv Muuto, en laat Fest links liggen. Het is het geld niet waard en de klantenservice is beroerd.
Ik heb vorig jaar een dure bank gekocht (Clay) bij Fest in de winkel in Utrecht. Ik ben in de winkel zeer goed begeleid, maar de bank is na een aantal weken langzaamaan gaan inzakken. De bank zit nu na dik een jaar voor geen meter meer. Dit is overduidelijk een constructiefout, zoals vaker gemeld in andere reviews op dit platform. Ik heb destijds een klacht ingediend, en een automatisch antwoord gekregen dat het bedrijf failliet is gegaan. Gelukkig hebben ze een doorstart gemaakt, en ben ik nu, wel helaas pas een half jaar later, netjes geholpen. Er is extra materiaal als versteviging toegevoegd onder het zitvlak. Let op: heb je hetzelfde probleem? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je niet afwimpelen met adviezen om de bank elke week goed op te kloppen. Dit lost namelijk de verzakking niet op.

Odpowiedź od FEST
Bank gekocht -> Fest failliet -> Bank nooit gekregen.
Tevens tijdens dit gehele proces totaal onbereikbaar, geen enkele vorm van communicatie, enkel via nieuws en transportbedrijf er achter gekomen dat het bedrijf failliet is.

Odpowiedź od FEST
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.