Jag är mycket nöjd med hjälpen från Fenix Begravningsbyrå. Under en svår period blev vi bemötta med värme, professionalism och respekt. Allt sköttes smidigt och vi kände oss trygga genom hela processe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det är alltid en svår stund när någon i familjen går bort, men när begravingen på Tjörn slutar med att jag vill krama om personalen från Fenix, så är väl det ett betyg på hur bra jobb de gjort. Det ta... Zobacz więcej
Håll er borta från denna byrå! Dom lurar er på pengar och överdebiterar! Står bla på deras hemsida att konsultation ska debiteras 3h. För oss debiterade dom 6h. Transport av urna till ceremoni 6000k... Zobacz więcej
Vi är mycket nöjda med det fina bemötande och den professionalism vi mötte hos begravningsbyrån. Under en svår och känslosam tid blev vi omhändertagna med stor omtanke, respekt och värme. Allt sk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ditt liv är fullt av många små händelser och storartade ögonblick som tillsammans gör dig till den du är. Det är genom att titta tillbaka på livets alla äventyr, vändningar och upptåg som du kan se allt utifrån ett större perspektiv. Vi vill ge dig som anhörig möjligheten att minnas den du saknar genom att hylla dennes liv. Vi hjälper dig att berätta den sista och minnesvärda pusselbiten i personens livshistoria. Vi hjälper dig att hylla livet. Det ska vara smidigt att ordna en vacker begravning – utan onödig oro. För oss på Fenix handlar det om så mycket mer än att bara erbjuda dig ett lågt pris. Det ska vara enkelt så att du förstår hur saker funkar, platser man kan vara på och vilka produkter och priser som finns. Det handlar även om att fungera som en rådgivare för dig i en svår och jobbig tid, att du alltid känner dig trygg med att Fenix ger dig den hjälp du behöver. Att du alltid kan lita på̊ att vi ger dig minnesvärda avsked utan onödiga kostnader.
Dane kontaktowe
Vegagatan 14, 11329, Stockholm, Szwecja
- 010-551 76 44
- kund@fenixbegravning.se
- fenixbegravning.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 84% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Super proffsigt!
Ruffel och båg?
Vi kontaktade byrån via web och inom en minut ringde de upp. Vi ville vet vad de kunde hjälp oss med och vill ha ett personligt möte för att prata men plötsligt hade han skickat en orderbekräftelse på kremering. Jag tydliggjorde då i samtalet att vi absolut inte beställt något och vi vill bara ha ett samtal om vilka tjänster som kan vara av intresse. Vi vill gärna att en person ringer oss.
Ser efter samtalet att jag fått en orderbekräftelse på +18000.
Vi har inte ens diskuterat tjänsterna som
ingår eller fått en offert att ta ställning till.
Jag kör en reply på orderbekräftelsen att vi inte har beställt något.
Ringer även upp igen och säger att vi inte beställt något och inte vill ha att göra med Fenix igen.
Får inget vettigt svar eller bekräftelse på att beställningen är annullerad.
Det här känns verkligen som ett företag som
passar på att utnyttja folk i sorg.
Ser framemot vad jag kommer få för svar.
Ringde upp dagen efter och fick en bekräftelse på att något gått fel samt bekräftelse på att ordern tagit bort muntligt samt på mail.
Kanske hade någon en dålig dag på jobbet men det var påfrestande för närstående att vara i ovisshet om vad som händer.
Kändes tryggt
Fick ett vänligt och respektfullt bemötande. Det var smidigt och enkelt. Kändes tryggt och så kunde man följa processen.
Varmt tack
Fick ett mycket fint bemötande av Katja på Fenix.
Klara besked och mycket hjälp. Svar på alla mina frågor.
Uppdateringar via mejl.
Så skönt att inte behöva åka någonstans för att bestämma saker.
Begravningen blev ett mycket fint minne på alla sätt.
Anlita inte denna begravningsbyrå!!!
Anlita inte denna begravningsbyrå!!!
Inte ett inplanerat möte utan telefonsamtal med frågor som man förväntas svara på med en gång. Dolda kostnader som man INTE blivit informerad om och en fruktansvärt otrevlig rådgivare. Ingen återkoppling från någon chef heller.
Man skulle sörja morfar men det har bara varit ångestfyllt kring ekonomi och hur allt ska bli. Alla vi pratat med på kommun och andra tycker också detta är otroligt dåligt skött!!!
Hoppas ni skäms som tar ifrån anhöriga att få ett värdigt avslut.

Odpowiedź od Fenix
Ett personligt och respektfullt…
Ett personligt och respektfullt bemötande. Tydlig information, snabba svar på alla frågor. Kan varmt rekommendera Fenix begravningsbyrå.
Bra kontakt och fick det råd och den…
Bra kontakt och fick det råd och den gjälp vi behövde.
Recension - Fenix Begravningsbyrå (med särskilt tack till Carol Rahimi)
Jag vill varmt rekommendera Fenix Begravningsbyrå, och i synnerhet vår handläggare Carol Rahimi. Från första kontakten har Carol överträffat alla förväntningar:
Exceptionell tillgänglighet - Hon var alltid bara ett telefonsamtal eller mejl bort och svarade snabbt, även sent på kvällar och helger när mina frågor dök upp som mest oväntat.
Proffsig problemlösare - Oavsett hur komplicerade frågor jag hade (och jag hade många!) lyckades Carol reda ut dem lugnt och metodiskt, förklara alternativen tydligt och ge konkreta rekommendationer.
Empatisk och lyhörd - I en tid av sorg kändes det ovärderligt att ha någon som inte bara är kunnig utan också visar genuin omtanke. Carol tog sig tid att lyssna, ställde rätt följdfrågor och anpassade processen efter mitt behov.
Smidigt samarbete med alla involverade - Tack vare hennes koordination fungerade kontakten med kyrkygården och florister mm. helt friktionsfritt.
Oslagbar support - Helt ärligt är det den bästa kundservice jag någonsin upplevt, oavsett bransch.
Sammanfattningsvis gjorde Carol Rahimi och Fenix en svår situation betydligt lättare att hantera. Om du söker en byrå som kombinerar professionalism med genuin omtanke - be om Carol. Jag ger henne och Fenix mina allra varmaste rekommendationer.
Är så besviken på bemötandet och…
Är så besviken på bemötandet och avgifter som de inte berättade för oss om, eftersom vi hade en minimal budget vilket var de första vi berättade om, och att vi ville ha ett fysiskt möte där vi kunde få sitta i lugn och ro och bestämma hur vi ville ha de.
Allt detta lovades, fick inte ens ett digitalt möte, utan endast telefonsamtal där vi skulle bestämma oss på stående fot om kista mm.
Har blivit så blåsta på sorgeprocessen😪, som planeringen av begravningen är.
Priser som ges och sedan är ca 1800:- dyrare, och att de tog emot anmälan till minnesstunden kostade extra var inget som berättades inte heller fick vi något pris på annonsen i tidningen utan skickade ett förslag på hur den såg ut men inget PRIS, inte heller fick vi de små annonserna som är gratis i våra tidningar införda.
NEJ fy å skam för detta bolag,
Inte heller har vi fått någon återkoppling efter att vi framfört klagomål till kundtjänst vilket de lovade.
De enda som hände var att representanten la på mer timtid.
Vi valde det billigaste alternativet av paket, utan blommor så landar det på över 40000:- kronor.
Är så ledsen å besviken
Önskar att vi valt något annat bolag.
Att utnyttja folk som är i sorg och förlorat en familjemedlem hastigt genom olycka, där man knappt kan hantera vardagen.
Är så förtvivlad å ledsen
Allt känns förstört

Inte alls nöjd
Inte alls nöjd, vi hade fler frågor efter mötet än vi hade innan. En mycket osäker rådgivare som inte alls inbringade trygghet. Vi fick höra av oss och fråga om allt var under kontroll istället för tvärtom.
När man är i sorg så ska man inte behöva tänka på detaljer, tex som dödsannons som glömdes bort och försent för att skickas till tidningen, så att min mamma inte fick någon.
Rådgivaren gav precis som svaren andra får här bortförklarande och inga avdrag på fakturan trotts uppenbarligen felhanterat.
Välj någon annan byrå som är mer personlig!

Empati och transparens
Jag fick ett otroligt bra bemötande av Katja på Fenix Begravningsbyrå. Ingen stress, inga påtvingande möten och en prissättning som var transparent och enkel att förstå. Det blev många turer fram och tillbaka innan vi bestämde oss för hur vi ville ha det. I den svåra tid vår familj befann oss i var det otroligt viktigt med den människa vi hade att göra med , då det avgjorde mycket för oss och hur upplevelsen blev vid det sista avskedet. Jag jämförde med en handfull andra begravningsbyråer men redan från första samtalet kändes Fenix rätt för oss. Denna känslan förstärktes längs vägen. Stort tack till Katja för all hjälp vi fick. Tack för ditt tålamod och empati.
Personligt och varmt bemötande under svårt tid
Personligt och varmt bemötande under hela begravningsprocessen och samtidigt effektivt och tydligt arbete med snabba besked och svar på ev frågor.
Har aldrig varit med om så dålig…
Har aldrig varit med om så dålig begravningsbyrå någonsin. Helt opersonligt och planerat 90% utan rådfråga. Inget videosamtal eller möte.
Har förstört en hel begravning av min far. Är så grymt besviken på personen som hade hand om detta. Åh massa extra tillägg i priset som vi aldrig hade pratat om ens. Ångrar mig så djupt mycket att jag anlita dom. Jag hade lika gärna kunnat grävt ner han i trädgården och det hade varit bättre.

Odpowiedź od Fenix
Bra telefonmöte med trevligt och…
Bra telefonmöte med trevligt och hjälpsamt bemötande. Känns inte stressigt men effektivt.
Andra gången vi anlitar Fenix
Engagerad personal
Bra kunnig professionell engagerad personal. Som gav god råd och stöd i en svår stund.
Bra hjälp i svår situation!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.